Keresés

Megjelenések

2005. március 16., szerda 19:11
Igen, az a Baltás film, és Bill Paxton játszik benne! :)
0
2005. március 16., szerda 18:11
de van egy ilyen film, hogy "isten hargja", ahol asszem egy kisfiú baltával gyilkol. tékában is megjelent (asszem csak kazin), és az hbo is adta kb 1 éve.
0
2005. március 16., szerda 17:53
"az isten haragja az az a baltás film? mikor baltával gyilkol a nem tudom ki?"

Khmm... a filmet nem láttam, mivel - mint írtam volt - Magyarországon nem mutatták be, külföldön meg még nem volt alkalmam járni, amikor ezt a filmet adhatták (60-as vége, 70-es évek eleje), de nagyot csalódnék Herzogban, ha holmi baltás gyilkosokra pazarolta volna idejét és a filmtekercset. :-)
Mindazonáltal olvastam, hogy a film spanyol konkvisztádorok kalandjairól szól a perui őserdőben egy Don Lope de Aguirre nevű konkvisztádor visszaemlékezései alapján.
0
2005. március 16., szerda 15:40
az isten haragja az az a baltás film? mikor baltával gyilkol a nem tudom ki?
0
2005. március 16., szerda 14:02
Shaw Brothers-filmek Magyarországon
0
2005. március 16., szerda 12:55
Csoda történt!
Megjelent a Herzog II díszdoboz, benne a Magyarországon soha nem vetített Aquirre, isten haragja, valamint a Büchner drámából készült Woyzeck című filmmel. Mindkettő főszerepében Klaus Kinski.
Éljen, éljen, éljen!
0
2005. március 16., szerda 11:17
Sziasztok! Szokott valaki rendelni az ezydvd.com.au-ról. Szeretném felvenni vele a kapcsolatott.
0
2005. március 16., szerda 10:33
Én csak azért csodálkoztam,hogy már májusban megjelenhet a 3. évad,mert még épphogy kijött a 2.-ik.Megtudja ezt valaki erősiteni tutira?.Egyébként a 2.évadot egy pár nap alatt letudtam.Király az első is,de ez simán jobb volt.Egyébként pedig a tv-ben nem volt rossz a szinkron,de Kiefer orgánumát nem lehet még csak megközeliteni sem.
0
2005. március 16., szerda 0:22
Nem értelek, hogy most mi a bajod, egy szóval nem kérdőjeleztem meg amit írtál.
Nem kötekedésnek szántam, csak reméltem, hogy végre megtudom egy rajongótól, hogy miért gondolják sokan azt, hogy az újak gyengébbek.
0
2005. március 15., kedd 23:58
Na, az egész dőltbetűs lett. :]
0
2005. március 15., kedd 23:57
"Nem nagyon értem, hogy miért mondják annyian, hogy gyengébbek az újabb évadok."

Nem várom el, hogy ezt bárki is megértese. Viszont, azt én nem értem, hogy ha nem is láttad az összes részt, akkor mi alapján kérdőjelezed meg mások véleményét?
0
2005. március 15., kedd 23:34
Nem nagyon értem, hogy miért mondják annyian, hogy gyengébbek az újabb évadok.
Én elég érdekesen láttam őket, a 3. évaddal kezdtem, de csak az első 10 részt tudtam megnézni.Amit addig láttam az kifejezetten tetszett, izgalmas és nagyon mozgalmas is volt.
Aztán sikerült megnéznem az első évadot teljesen, nagyon jó volt az is, bár sokkal lassabbnak tűnt (pédlául a végét leszámítva nem is volt benne semmi nagyobb akció).
A 4. évadból csak részleteket láttam, de akárhol néztem bele, mindenhol valami nagyon mozgalmas dolog történt.
Összefoglalva: az első sokkal lassabbnak, nyugisabbanak tűnt mint az újabbak.
0
2005. március 15., kedd 23:06
Hát, azért elég bátor vagy, ha megveszel egy olyan sorozatot, amit nem ismersz. Főleg egy olyan sorozat esetében, mint a 24. Az első két szezont nagyon sokan nézték az USA-ban A harmadik még elmegy, de negyedik évad viszon már kifejezetten gyengére sikerült.
0
2005. március 15., kedd 22:46
majd, ha megjött az első évad dvdn majd csak azután nézném meg dvdn a 2. szezont. én nem tudok 1 hónap alatt összeszedni annyi pénzt, hogy kapásból megvegyem a 2. szezont, ezért megnézném tv-ben. de ha nem adják le, kénytelen leszek megvenni dvdn.
0
2005. március 15., kedd 22:38
Ki nem sz*rja le a tv-t! Aki szereti, az már megveheti dvd-n.
0
2005. március 15., kedd 22:27
kár. :( pedig én megnézném.
0
2005. március 15., kedd 22:19
Hát, a moziplusszon már elég régóta az van, hogy hamarosan leadják a tv-ban is a 2. évadot, de erre nem sok esélyvan, mert az mtv elég sz*rul áll anyagilag. Nem nagyon van pénzük arra, hogy új sorozatokat vegyenek. (Mármint közvetítési jogot.) Mondjuk, én már meg sem nézném.
0
2005. március 15., kedd 22:15
Ezek szerint te nem láttad a Márkus féle szinkronnal.
0
2005. március 15., kedd 22:10
és az tényleg igaz, hogy hamarosan leadja az m1 vagy m2 a 2. szezont? (ezt a mozipluuszon olvastam)

0
2005. március 15., kedd 22:08
Csak egy megjegyzés: Ha kiadnátok a Rózsaszín Párduc részeket, remélem a Gálvölgyi féle szinkronnal teszitek, a többi katasztrófa! :))))  Köszi
0
2005. március 15., kedd 22:08
Ezt már a második évad megjelenése is előtt  tudni lehetett...
0
2005. március 15., kedd 22:00
én is olvastam valahol, hogy jön. asszem a dvdextrán.
0
2005. március 15., kedd 21:57
A Moziplussz.hu-n azt irják,hogy májusban jön a 24 harmadik szezonja.Létezhet ez?Ez nekem egy kicsit hihetetlen,bár jó lenne.
0
2005. március 15., kedd 17:56
Lehet, hogy az volt. Mindenesetre sikerült lemaradnom róla. (Ugo Tognazzi volt a főszereplője.)
0
2005. március 15., kedd 17:14
ha ez a "pajzán" dagobert akkor ezt anno vetítette a tévé.
0