Keresés

Megjelenések

2005. március 8., kedd 10:00
Kedves Daemiaen!
Akkor bizakodjunk abban, hogy a hétvégére t.é.n.y.l.e.g megjelenik a Sztalker, és hogy kapunk plusz dobozt a filmjeinkhez. :-))
És alig várom Pasolinit, amit voltál kedves te beharangozni! :-))
0
2005. március 8., kedd 9:03
Arra is a hét végén ad választ a Mokép, hogy aki eddig megvette külön a Tarkovszkij-filmeket (mint én is), megkaphatja-e külön a dobozt.
0
2005. március 8., kedd 8:59
A Mokép a mostani hét végére mondta.
0
2005. március 7., hétfő 14:55
Ez legalább csak egy véletlen elírás, nem egy műveletlenség...
0
2005. március 7., hétfő 13:02
Ez nem gyenge:Alien vs. Predator Japán
0
2005. március 7., hétfő 12:15
Szinte a Pasolini-csomag megjelenéséhez kapcsolódva március 16-án, 23.50-től az m1 levetíti Pasolini AFRIKAI ORESZTEIA című dokumentumfilmjét, mely nálunk – tudomásom szerint – még soha nem volt látható, még a Filmmúzeum 1988-as Pasolini-retrospektívjén sem. A mű afféle előtanulmány az antik dráma Afrikába tervezett változatához. Tulajdonképpen lényegében AZ EZEREGYÉJSZAKA VIRÁGAI-t kapcsolhatjuk hozzá, hiszen azt a rendező ténylegesen a harmadik világ országaiban forgatta, javarészt arab szereplőkkel.
0
2005. március 7., hétfő 11:50
Engem különösen a Nap Birodalma érdekelne Spielbergtől. A zenéje is óriási.
0
2005. március 7., hétfő 10:42
"artdvd egyik oldalán egy reklám hirdeti hogy febr 28-tól megvásárolható egy tarkovszkij dísz, ami a már eddig is megjkelent filmeket tartalmazza.kérdésem: ár és hogy mikortól kapható?"

Ahogy elnézem a művészfilmek magyar kiadóinak tempóját, a Tarkovszkij-díszdoboz majd valamikor ősszel lesz kapható. :-(( Jellemző: a karácsonyi artDVD-ben már kritikát írtak a Pasolini-csomagról és a Sztalkerről, most március, és egyik film sincs sehol (a Pasolini állítólag márc. 17-én jön). Amúgy meg elszomorító, hogy a Tarkovszkij-díszdobozról eddig szó sem volt, én meg szorgalmasan megvettem a filmeket külön. Na mindegy, csak az a Sztalker jönne már!
0
2005. március 7., hétfő 8:29
Na most ez mi? "neik?"
0
2005. március 7., hétfő 0:53
A jó, a rossz és csúf megjelenéséről lehet tudni valamit? Meg fog jelenni itthon is?
0
2005. március 6., vasárnap 22:34
1. "Szijasztok"
2. Miért pont ide jött
3. (mint már írtam), ha lenne ilyen film, tele volna vele a média.

Azontúl első reagálásomban csak annyit írtam neki, hogy ne fárassz. Ezekután degeneráltnak neveztek engem. Köszönjem meg neik???
0
2005. március 6., vasárnap 22:28
Attól hogy valaki nem jól informált egyes dolgokban, még nem lesz értelemszerűen I.Q. szegény is. Pontosan erről a fajta lenézésről beszélek.

Nemis szóváltás, nemis vita. Nemtudom hogy definiálni - SAJNOS.
0
2005. március 6., vasárnap 18:10
Feltett egy IQ szegény kérdést, válaszoltam, neki ez nem tetszett, hát nekem se. Ez nem szóváltás, nem is vita.
0
2005. március 6., vasárnap 18:08
Jó, nem vita.
Nemtom minek nevezni. Szóváltás?
0
2005. március 6., vasárnap 17:33
Van remény a Furcsa pár (1968) kiadására?
Illetve van-e információtok még kiadatlan Spielberg filmek megjelenéséről?
Köszi!
0
2005. március 6., vasárnap 16:16
Szinkron nélkül már létezik - a német kiadáson rajta vagyunk. A kiadó azonban szinkronnal szeretné kihozni, ezért nem jelent még meg ediig. Tervben van, de még nincs biztos időpont.
0
2005. március 6., vasárnap 16:15
xpress,

a 4 lemezes gone with the wind ami  már mind az usa-ban, mind angliában megjelent, nálunk mikor várható?

elm
0
2005. március 6., vasárnap 13:00
Milyen vita?
0
2005. március 6., vasárnap 12:51
Nagyon értelmes vita volt ez itt.
Egyik fél lenéző, másik csak simán bunkó.
0
2005. március 6., vasárnap 10:56
Üdv!
Lenne egy kérdésem, hátha valaki tud segíteni:
Jean-Jacques Annaud legutóbbi filmjének DVD-megjelenéséről tud valaki?
A film címe Two Brothers és pld. Angliában már kapható.
Köszönettel: Willy
0
2005. március 6., vasárnap 0:03
"úgylátom rossz választ kaptam"

Rossz kérdésre mégis milyen választ vártál?

Amugy kicsit faragatlan vagy, dehát majd csak kinövöd, ugye?:)
0
2005. március 5., szombat 23:13
"Figyeljetek csak ide degenerált barátaim!"
Szép a természeted.
"A topic neve: megjelenések."
DVD megjelenések.
"Ha nemtetszik nem kell sem elolvasni, sem válaszolni"
Örülj, hogy egyáltalán figyelemre méltattunk, más ember le se szarna. Ilyen hülye hozzászólásra nehéz reagálni.
"Közben megszakadt a fonál ezért érdeklődtem"
Miért minket tiszteltél meg? Nem könnyebb beírni a google-be?
Nem gondolod, hogy ha megcsinálták volna a filmet, tele lenne vele a média? Azt továbbra sem értem, hogy honnan veszed, hogy volt forgatás.

"szija" (ez is egy IQ-ban gazdag megszólítás, amiből azt hiszem, szállóige lesz)
0
2005. március 5., szombat 22:53
Figyeljetek csak ide degenerált barátaim!
A topic neve: megjelenések. Milyen búbánatos problémátok van azzal, hogy írok egy idevaló kérdést? Ha nemtetszik nem kell sem elolvasni, sem válaszolni főleg nekem nem ilyen formában! És ha fárasztalak ne eröltesd meg magad a válasszal :P Terv: volt. Forgatás: volt. Közben megszakadt a fonál ezért érdeklődtem, de úgylátom rossz választ kaptam.
0
2005. március 5., szombat 18:31
nem fáraszt, mert már nevében utal a kérdezői minőségére ;]
0
2005. március 5., szombat 18:27
"Szija"!

1. Rossz topic
2. Egy blockbuster csak úgy nem szokott eltűnni
3. IMDB szerint nem volt forgatás
4. Ha volna ilyen film, tele volna vele a média

(5. ne fárassz)
0