Szupersztár: Az István..., a Macskák meg az összes többi közismert cím a JC-nek köszönheti létét. Csak hogy világos legyen a sorrend! Az Istvánon jól látszik, honnan merített, ami érthető is, hiszen akkoriban kevés egyéb példa volt. Szerintem is érdemes megvenni a film mellé az eredeti lemezfelvételt, viszont a hallgatáshoz nem árt az angol nyelv ismerete. Úgy emlékszem, a lemez és a film szövege között van valami minimális eltérés. Nehéz elhinni, hogy bizonyos életkor felett akad, aki még nem hallott a JC-ről, de ez esetben gondolom, nem ismeri a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról illetve a Harmincéves vagyok című darabokat sem. Nahát, ezeket legalább annyira érdemes ismerni, mint a JC-t. Legutóbb az MM-ben láttam őket egy közös CD-n, kb 4000 alatt.
Költségek: Igen nehéz megindokolni az 5k feletti árakat költség alapon, amikor vannak cégek, akik listaáron fele ennyiért vagy kevesebbért tudnak tisztes terméket produkálni, pedig náluk is lehet némi authoring, meg tokba is beleteszik a lemezt, és ők még a jogokért ill. a szinkronért is fizetnek. Hozzáteszem, nálam nem is a WB-IC duó a legnagyobb hunyó, hanem a Mokép, részben mert SW nélkül elvan az ember, de pl Jancsó vagy Tarkovszkij vagy Körhinta nélkül azért már nehezebben, másrészt nem mindegy, hogy valaki állami támogatással vagy anélkül produkál 5k-s árat, ill. hogy ebből az árból mikor és mennyit hajlandó engedni időszakosan.