Keresés

Megjelenések

2005. március 3., csütörtök 11:03
Kár elbagatelizálni... Rohadt nagy köcsögségnek tartom, amit a kiadó művel... Főképp ennek ismeretében: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000C9JFQ/qid=1109840560/sr=8-2/ref=pd_bbs_2/103-4748650-1931041?v=glance&s=dvd&n=507846
0
2005. március 2., szerda 20:28
sőt, a kiadó még neked fizessen, hogy megveszed, nem? ;)
0
2005. március 2., szerda 19:22
Rendeld meg kintről.
0
2005. március 2., szerda 19:18
Hát tudod mit? Ha ennyira harácsoló a kiadó, noha semmi oka nem lenne rá, akkor én örülök, hogy megvan DVD-n - igaz tévéből - az összes szezon összes része. Lehet, hogy a képminőség rosszabb, meg logó is van a sarokba, de ugyebár ez a sorozat nem is arról szól, hogy ultra mega dolby digital millió x milliós felbontásban, már-már térhatásban... Ez a kiadvány csak annyiban érdekes, hogy maradandó minőségben is beszerezhető lenne vágások és logó nélkül. Azt hiszem ezt az apró tényt a kiadó figyelmenkívül hagyta az árképzésnél, és csak abból indult ki, hogy népszerű, ergó adjuk jó drágán... Szvsz költsék patikára.
Még annyit ahhoz, hogy mi lett volna, ha az első pár évad 5000 körül jön ki, a többi meg drágábban. Félreértésben vagy. Az összes jöjjön ki kb 4-5000 körül vagy alatt, függetlenül a részek számától.
0
2005. március 2., szerda 19:15
Valaki tud valamit a 9 és fél hét megjelenéséről? Addig oké, hogy csúszott, igen sokat, de most már az előrendeléseim közül is eltűnt. Ezek szerint esély sincs a megjelenésére?
0
2005. március 2., szerda 18:01
Márciusban elvileg megjelenik:

Távol Afrikától SE (Universal)
Büszkeség és balítélet (Mokép)
Magyar népmesék III-IV: A mindent járó malmocska (MOKÉP)

0
2005. március 1., kedd 18:32
Március végén:Te rongyos élet (Mokép)
0
2005. március 1., kedd 12:53
Kösz Robi, akkormost már meg merem nézni - bár sejtettem, hogy az általam ismert ősvideos verziónál bármi csak jobb lehet, de azért jobb az óvatosság :)

Az MWC-hez adott audio cd-t a zeneboltok "írható cd árában", "10 lemez 1000Ftért" és hasonló kiadványok közt bárki megtalálhatja ha nagy szüksége van rá, egyéb hazánkban kultikus sikernek örvendő előadók társaságában :)
0
2005. március 1., kedd 9:30
Tulio, én már tavaly megvettem ezt a Tűz és jég című rajzfilmet, ha jól emlékszem, akkor novemberben jelent meg, én is egy turkáló konténerben akadtam rá. Az általad leírt adatok megfelelnek a valóságnak. Az egyetlen negatívuma a kiadásnak, hogy felirat nincs rajta. Az a szinkron van rajta, amivel kb. fél éve az MTV 1 is leadta. Szerintem 1000 Ft-ot mindenképpen megér ez a kiadás. Csak a felirat hiányáért kár.
0
2005. március 1., kedd 9:04
Én megértem, hogy véded őket, de itt van egy kis bökkenő! Szintén a Warner gondozásában jelent meg a Carnivale 1. évadja. 6 lemezen 12 rész, szinkron, audiokommentár, werkfilm. Szintén 8000-ért! Szóval, az audio cd-t kenjék a hajukra!
0
2005. március 1., kedd 7:36
a következő évadok is 8e ft-ot fognak kóstálni, pedig azokban már nem 13 epizód lesz, hanem 22-26 epizód, mint a jóbarátok esetében... vagy még annál is több. ha az első évadot most kihozták volna 5-6e ft-ért, akkor a következő évad 8e ft-os áránál kb. vért kívánt volna a vásárló közönség: "mekkora kicseszés, beetetnek olcsó dvd-vel, a következő évadnál pedig megemelik az árat 2-3e ft-tal! dieee!". ez egy jó megoldás: két dvd + 1 filmzenei cd-ért már nem olyan sok az a 8e ft - főleg a sorozat szerelmeseinek.
0
2005. március 1., kedd 2:50
Aha, ne idegesíts már! Nekem egy viszonylag újabb anime sorozat egy évadának beszerzése postaköltség nélkül is legalább 30 rugó. No nem panaszkodok, a minőség bőven kárpótol. :)
0
2005. március 1., kedd 1:30
Ahha, tényleg k. drága. Példát lehetne venni a Halló, halló sorozatról. 2990.- egy szezon. Ez reális... Mondjuk Bundyért adnék 4e-t is akár, de a 8e már nagyon húzós, főleg ha azt tekintjük, hogy 12 évad lesz...
0
2005. március 1., kedd 1:01
Rém meglepő dvd kaland következik, hogy oldjuk a feszültséget az egyre valószínűbb amerikai MWC verzió kiadása miatt ;)

Egy áruházban ma döbbenten vettem észre a "Fire and Ice" című rajzfilm magyar kiadását... a turkálóban, amikor arra jártam valaki épp hajította vissza gyorsan mert nem van damme film volt - én alig bírtam kihalászni a sok szemét közül, azt hittem már, hogy csak képzelődtem :D

Aki nem tudja mi ez a film:
http://www.imdb.com/title/tt0085542/

Az egyik legismertebb fantasy rajzfilm, igaz nekem csak még német nyelven, kétnyelvű alámondással és extra felirattal volt hozzá szerencsém anno még a hősi vhs időkben...

A kiadó IPH. Fogalmam sincs mikor jelenhetett meg én most hallottam róla először.
Paraméterei - mivel IPH ezeket illek fenntartással kezelni...
16:9 anamorf
2.0 angol, 2.0 magyar.
dvd5 de mivel alig 78 perc, a hang sztereo, semmi más nincs a lemezen, és a film teljesen rajzolt nem számítógép ezért elképzelhető, hogy elég jó minőségű.

Megnézni még nem mertem :)

Xpress, szerintem érdemes lenne utánanézni, itt azért vannak fantasy rajongók bőven.
0
2005. március 1., kedd 0:49
Csak nehogy a CD-n legyen a sorozat eredeti zenéje a dvd helyett... rosszat sejtek.
0
2005. március 1., kedd 0:11
köszi az infót Gerike! vazze..... :-)
0
2005. március 1., kedd 0:10
Mi van, ha nekem nem kell ez a CD?! Anélkül nem lehet majd megvenni??
0
2005. február 28., hétfő 23:56
bazzeg. ezt találtam a netpiacon a rémrendes adatlapján!!!!!!!!

"Az első évadhoz egy Sinatra CD-t csomagol a kiadó."
0
2005. február 28., hétfő 23:01
csak nekem furcsa ez a +CD ????? azon mi lesz??? soundtrack? :-)
0
2005. február 28., hétfő 22:32
Aha..., csak k. drága lesz! 2 DVD+cd 8000ft-ért??? Megvannek ezek őrülve!
0
2005. február 28., hétfő 22:13
Az egyik oldalon már vannak pontos adatok a Rém Rendes családról.!ű

EGY RÉM RENDES CSALÁD - 1.ÉVAD (2 DVD + CD)
MARRED WITH CHILDREN (1987)

Várható megjelenés:

2005.03.29  

Mûfaj:
vígjáték

Rendezte:
Többen

Szereplõk:
Ed Oneill, Christina Applegate, Amanda Bearse, David Faustino, Katey Sagal

Forgalmazza:
Warner - Columbia

Feliratok:  
Angol, Magyar

Hang:
Dolby Stereo (Angol)
Dolby Stereo (Magyar)

Képformátum:
4:3

Hossz:
302 perc

A Rém rendes család egy elképesztõ, szórakoztatóan realisztikus válasz az amerikai televíziókban igen gyakran idealizált családmodellre. Al Bundy, Peggy Bundy és közös gyermekeik, Kelly és Bud története a külvárosi Chicagóban zajlik. Életük korántsem mintaszerû, ám állandó emlékeztetõ a modern házasság és családi élet gyenge pontjainak.

Extrák:

Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Dokumentumfilm: Újra együtt a Rém rendes család
0
2005. február 28., hétfő 21:56
24 Season 4

2005 aug. 1.-én jelenik meg Angliában.

0
2005. február 28., hétfő 13:43
Kedves Xpress!

A "vicces"-t ironikusan értettem, inkább szomorú az egész. Amúgy ismerem a Mokép honlapját, nekem is az a benyomásom, hogy egy rendkívül elfoglalt személy szabadidejében szerkeszti - frissítésre esetleg majd a húsvéti ünnepekben kerülhet sor. Hozzászólásomban nem az Xpress - amúgy színvonalas - munkáját szerettem volna kritizálni, inkább az új filmek listájában egy hete tapasztalt nyugtalanító állandóság okozta feszültséget kívántam levezetni. :-)

Köszönöm a választ, jó munkát kívánok!
0
2005. február 28., hétfő 13:19
Nem annyira vicces. A helyzet ugyanis az, hogy egyes kiadóktól normális, részletes infókat, képeket és részletes specifikációkat kapunk - ezeket fel tudjuk tenni az adatbázisunkba. Más kiadóknál (sajnos a Mokép is ilyen) innen-onnan kapott információmorzsákra tudunk csak támaszkodni, ráadásul az eddigi tapasztalataink szerint a legtöbb kiadványuk nem úgy, és nem akkor jelent meg, ahogyan meghirdették. A Solarist tavaly szeptember környékén tervezték megjelentetni, megjelent február elején.
De nézd csak meg a Mokép honlapját. A Büszkeség és balítélet már szerepel a DVD-k között (specifikációk nélkül), de sehol a Sztalker.
Az igazság az, hogy kevesebb energia felpakolni a Warner, a Universal, a Budapest Film, vagy az InterCom egy terljes hónapját, mint kideríteni, hogy mégis mikor, hogyan, milyen formában, milyen áron és milyen borítóval jön ki mondjuk egy Mokép-kiadvány. De azért ma még felkerül az oldalra, bár azt garantálni nem tudom, hogy holnap valóban meg is jelenik majd.
0
2005. február 28., hétfő 13:11
Kedves Xpress!

Elnézést, hogy még egyszer (utoljára) felhozom a témát, de vicces, hogy az április 27-én megjelenő Elefántember már szerepel az előrendelhető filmek között, míg az - elvileg - holnap megjelenő Sztalker és Derszu Uzala nem. Vajon elégséges indok-e az, hogy a Mokép előzetes specifikációi nem mindig pontosak? Például - az előző érdeklődésemre adott választ alapul véve - aligha várható, hogy a Sztalker 16:9-es képarányban jelenik meg (ha igen, akkor gagyi kiadásról lesz szó, attól félek :-)).

Köszönöm a választ!
0