Keresés

Megjelenések

2005. március 3., csütörtök 19:01
Xpress.hu!

Valami bővebb infó van már a kiadványról, pl. kétoldalas lemezek lesznek, mint a Jóbarátok (remélem, nem!!!), vagy DVD9-es formátum, mint az eredeti kiadás? Vagy hogy milyen tokban lesz: gagyi műanyagtok vagy esetleg digipack, illetve konkrétan mi lesz azon a bónusz CD-n?

Előre is a választ!
0
2005. március 3., csütörtök 18:04
M: azt nem kellene elfelejtened, hogy az amerikai kiadáshoz nem kell szinkront készíttetni (megvenni a szinkron), az amerikai kiadót nem terheli minden munkafolyamatnál 25% ÁFA, és nem néhány száz, néhány ezer potenciális vásárlóval számolva kell kitermelni a költségeket, hanem százezres, milliós számokkal számolhatnak. Az amerikai árakkal nem érdemes semmit összehasonlítani, a DVD-k árkülönbözeténél sokkal nagyobb különbségek vannak más területeken - gondolj a benzin árra, az elektronikai cikkekre, vagy akár az élelmiszerre. Három lemezért 8500 forint szerintem nem tisztességtelen. Számold ki, mennyibe kerül "olcsó" újságmellékletként megvenni mondjuk a Minden lében két kanál teljes első évadját...
0
2005. március 3., csütörtök 17:46
mocskos dolog ez valóban. a kiadó ingyen kapja a szinkront, a magyar borítót, a forgalmazási jogot, a feliratfordítást és mocskos módon halálra keresi magát. ez tényleg szemétség...
0
2005. március 3., csütörtök 14:55
A filmváltozat 1973-as, tehát a hippikorszak utáni. Ez persze nem kötözködés, csak kiegészítés Kunfu-ce hozzászólásához. Privát véleményem szerint a rockopera jobb, mint a filmzene: Ted Neely nyomába sem ér Ian Gillannek. Még szerencse, hogy Yvonne Ellimant (Mária Magdolna) nem cserélték le a filmváltozat kedvéért!
Ja, és a mű rendezője Norman Jewison: FORRÓ ÉJSZAKÁBAN, A THOMAS CROWN-ÜGY (eredeti), ROLLERBALL (eredeti) stb.
0
2005. március 3., csütörtök 14:47
Jézus Krisztus szupersztár: Eredetileg színpadi mű, majd film. Rockzene szól "alatta", ezért rockoperának is nevezik. Ha hallottad már az István, a királyt, akkor némi fogalmat alkothatsz róla. Rendes film, és gyakorlatilag egy hosszú zenés betét van benne, amely különböző dalokból áll. A hippikorszak kultikus darabja volt, mármint odakinn, mert hozzánk csak 1983 nyarán jutott el. Szerintem nem sokat buksz, ha megveszed, de ha mégis, reklamációval nem hozzám kell fordulni. :-)
0
2005. március 3., csütörtök 13:21
:D
0
2005. március 3., csütörtök 12:08
igen?tényleg GNR!
akkor megveszem.
0
2005. március 3., csütörtök 12:03
Van olyan, hogy bérgyilkos aki pénzért öl. Nincs esetleg olyan hogy bérmoderátor?
0
2005. március 3., csütörtök 11:45
Vázzeg... Hámmi? Gánszenróziz!!!!
0
2005. március 3., csütörtök 11:37
Srácok!
Ezt a Jézus Krisztus Szupersztárt, hogy kell elképzelni. Ez egy színpadi mű vagy egy rendes film csak hosszú zenés betétek vannak benne? Milyen zene szól alatta? Rock? Metál? vagy mi?
0
2005. március 3., csütörtök 11:31
akkor rendeld meg onnan. :)
0
2005. március 3., csütörtök 11:03
Kár elbagatelizálni... Rohadt nagy köcsögségnek tartom, amit a kiadó művel... Főképp ennek ismeretében: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000C9JFQ/qid=1109840560/sr=8-2/ref=pd_bbs_2/103-4748650-1931041?v=glance&s=dvd&n=507846
0
2005. március 2., szerda 20:28
sőt, a kiadó még neked fizessen, hogy megveszed, nem? ;)
0
2005. március 2., szerda 19:22
Rendeld meg kintről.
0
2005. március 2., szerda 19:18
Hát tudod mit? Ha ennyira harácsoló a kiadó, noha semmi oka nem lenne rá, akkor én örülök, hogy megvan DVD-n - igaz tévéből - az összes szezon összes része. Lehet, hogy a képminőség rosszabb, meg logó is van a sarokba, de ugyebár ez a sorozat nem is arról szól, hogy ultra mega dolby digital millió x milliós felbontásban, már-már térhatásban... Ez a kiadvány csak annyiban érdekes, hogy maradandó minőségben is beszerezhető lenne vágások és logó nélkül. Azt hiszem ezt az apró tényt a kiadó figyelmenkívül hagyta az árképzésnél, és csak abból indult ki, hogy népszerű, ergó adjuk jó drágán... Szvsz költsék patikára.
Még annyit ahhoz, hogy mi lett volna, ha az első pár évad 5000 körül jön ki, a többi meg drágábban. Félreértésben vagy. Az összes jöjjön ki kb 4-5000 körül vagy alatt, függetlenül a részek számától.
0
2005. március 2., szerda 19:15
Valaki tud valamit a 9 és fél hét megjelenéséről? Addig oké, hogy csúszott, igen sokat, de most már az előrendeléseim közül is eltűnt. Ezek szerint esély sincs a megjelenésére?
0
2005. március 2., szerda 18:01
Márciusban elvileg megjelenik:

Távol Afrikától SE (Universal)
Büszkeség és balítélet (Mokép)
Magyar népmesék III-IV: A mindent járó malmocska (MOKÉP)

0
2005. március 1., kedd 18:32
Március végén:Te rongyos élet (Mokép)
0
2005. március 1., kedd 12:53
Kösz Robi, akkormost már meg merem nézni - bár sejtettem, hogy az általam ismert ősvideos verziónál bármi csak jobb lehet, de azért jobb az óvatosság :)

Az MWC-hez adott audio cd-t a zeneboltok "írható cd árában", "10 lemez 1000Ftért" és hasonló kiadványok közt bárki megtalálhatja ha nagy szüksége van rá, egyéb hazánkban kultikus sikernek örvendő előadók társaságában :)
0
2005. március 1., kedd 9:30
Tulio, én már tavaly megvettem ezt a Tűz és jég című rajzfilmet, ha jól emlékszem, akkor novemberben jelent meg, én is egy turkáló konténerben akadtam rá. Az általad leírt adatok megfelelnek a valóságnak. Az egyetlen negatívuma a kiadásnak, hogy felirat nincs rajta. Az a szinkron van rajta, amivel kb. fél éve az MTV 1 is leadta. Szerintem 1000 Ft-ot mindenképpen megér ez a kiadás. Csak a felirat hiányáért kár.
0
2005. március 1., kedd 9:04
Én megértem, hogy véded őket, de itt van egy kis bökkenő! Szintén a Warner gondozásában jelent meg a Carnivale 1. évadja. 6 lemezen 12 rész, szinkron, audiokommentár, werkfilm. Szintén 8000-ért! Szóval, az audio cd-t kenjék a hajukra!
0
2005. március 1., kedd 7:36
a következő évadok is 8e ft-ot fognak kóstálni, pedig azokban már nem 13 epizód lesz, hanem 22-26 epizód, mint a jóbarátok esetében... vagy még annál is több. ha az első évadot most kihozták volna 5-6e ft-ért, akkor a következő évad 8e ft-os áránál kb. vért kívánt volna a vásárló közönség: "mekkora kicseszés, beetetnek olcsó dvd-vel, a következő évadnál pedig megemelik az árat 2-3e ft-tal! dieee!". ez egy jó megoldás: két dvd + 1 filmzenei cd-ért már nem olyan sok az a 8e ft - főleg a sorozat szerelmeseinek.
0
2005. március 1., kedd 2:50
Aha, ne idegesíts már! Nekem egy viszonylag újabb anime sorozat egy évadának beszerzése postaköltség nélkül is legalább 30 rugó. No nem panaszkodok, a minőség bőven kárpótol. :)
0
2005. március 1., kedd 1:30
Ahha, tényleg k. drága. Példát lehetne venni a Halló, halló sorozatról. 2990.- egy szezon. Ez reális... Mondjuk Bundyért adnék 4e-t is akár, de a 8e már nagyon húzós, főleg ha azt tekintjük, hogy 12 évad lesz...
0
2005. március 1., kedd 1:01
Rém meglepő dvd kaland következik, hogy oldjuk a feszültséget az egyre valószínűbb amerikai MWC verzió kiadása miatt ;)

Egy áruházban ma döbbenten vettem észre a "Fire and Ice" című rajzfilm magyar kiadását... a turkálóban, amikor arra jártam valaki épp hajította vissza gyorsan mert nem van damme film volt - én alig bírtam kihalászni a sok szemét közül, azt hittem már, hogy csak képzelődtem :D

Aki nem tudja mi ez a film:
http://www.imdb.com/title/tt0085542/

Az egyik legismertebb fantasy rajzfilm, igaz nekem csak még német nyelven, kétnyelvű alámondással és extra felirattal volt hozzá szerencsém anno még a hősi vhs időkben...

A kiadó IPH. Fogalmam sincs mikor jelenhetett meg én most hallottam róla először.
Paraméterei - mivel IPH ezeket illek fenntartással kezelni...
16:9 anamorf
2.0 angol, 2.0 magyar.
dvd5 de mivel alig 78 perc, a hang sztereo, semmi más nincs a lemezen, és a film teljesen rajzolt nem számítógép ezért elképzelhető, hogy elég jó minőségű.

Megnézni még nem mertem :)

Xpress, szerintem érdemes lenne utánanézni, itt azért vannak fantasy rajongók bőven.
0