Csak nehogy a CD-n legyen a sorozat eredeti zenéje a dvd helyett... rosszat sejtek.
0
2005. március 1., kedd 0:11
30
köszi az infót Gerike! vazze..... :-)
0
2005. március 1., kedd 0:10
2178
Mi van, ha nekem nem kell ez a CD?! Anélkül nem lehet majd megvenni??
0
2005. február 28., hétfő 23:56
2682
bazzeg. ezt találtam a netpiacon a rémrendes adatlapján!!!!!!!!
"Az első évadhoz egy Sinatra CD-t csomagol a kiadó."
0
2005. február 28., hétfő 23:01
30
csak nekem furcsa ez a +CD ????? azon mi lesz??? soundtrack? :-)
0
2005. február 28., hétfő 22:32
2178
Aha..., csak k. drága lesz! 2 DVD+cd 8000ft-ért??? Megvannek ezek őrülve!
0
2005. február 28., hétfő 22:13
2682
Az egyik oldalon már vannak pontos adatok a Rém Rendes családról.!ű
EGY RÉM RENDES CSALÁD - 1.ÉVAD (2 DVD + CD) MARRED WITH CHILDREN (1987)
Várható megjelenés:
2005.03.29
Mûfaj: vígjáték
Rendezte: Többen
Szereplõk: Ed Oneill, Christina Applegate, Amanda Bearse, David Faustino, Katey Sagal
Forgalmazza: Warner - Columbia
Feliratok: Angol, Magyar
Hang: Dolby Stereo (Angol) Dolby Stereo (Magyar)
Képformátum: 4:3
Hossz: 302 perc
A Rém rendes család egy elképesztõ, szórakoztatóan realisztikus válasz az amerikai televíziókban igen gyakran idealizált családmodellre. Al Bundy, Peggy Bundy és közös gyermekeik, Kelly és Bud története a külvárosi Chicagóban zajlik. Életük korántsem mintaszerû, ám állandó emlékeztetõ a modern házasság és családi élet gyenge pontjainak.
Extrák:
Interaktív menük Jelenetek közvetlen elérése Dokumentumfilm: Újra együtt a Rém rendes család
0
2005. február 28., hétfő 21:56
2178
24 Season 4
2005 aug. 1.-én jelenik meg Angliában.
0
2005. február 28., hétfő 13:43
113
Kedves Xpress!
A "vicces"-t ironikusan értettem, inkább szomorú az egész. Amúgy ismerem a Mokép honlapját, nekem is az a benyomásom, hogy egy rendkívül elfoglalt személy szabadidejében szerkeszti - frissítésre esetleg majd a húsvéti ünnepekben kerülhet sor. Hozzászólásomban nem az Xpress - amúgy színvonalas - munkáját szerettem volna kritizálni, inkább az új filmek listájában egy hete tapasztalt nyugtalanító állandóság okozta feszültséget kívántam levezetni. :-)
Köszönöm a választ, jó munkát kívánok!
0
2005. február 28., hétfő 13:19
Moderátor
7449
Nem annyira vicces. A helyzet ugyanis az, hogy egyes kiadóktól normális, részletes infókat, képeket és részletes specifikációkat kapunk - ezeket fel tudjuk tenni az adatbázisunkba. Más kiadóknál (sajnos a Mokép is ilyen) innen-onnan kapott információmorzsákra tudunk csak támaszkodni, ráadásul az eddigi tapasztalataink szerint a legtöbb kiadványuk nem úgy, és nem akkor jelent meg, ahogyan meghirdették. A Solarist tavaly szeptember környékén tervezték megjelentetni, megjelent február elején. De nézd csak meg a Mokép honlapját. A Büszkeség és balítélet már szerepel a DVD-k között (specifikációk nélkül), de sehol a Sztalker. Az igazság az, hogy kevesebb energia felpakolni a Warner, a Universal, a Budapest Film, vagy az InterCom egy terljes hónapját, mint kideríteni, hogy mégis mikor, hogyan, milyen formában, milyen áron és milyen borítóval jön ki mondjuk egy Mokép-kiadvány. De azért ma még felkerül az oldalra, bár azt garantálni nem tudom, hogy holnap valóban meg is jelenik majd.
0
2005. február 28., hétfő 13:11
113
Kedves Xpress!
Elnézést, hogy még egyszer (utoljára) felhozom a témát, de vicces, hogy az április 27-én megjelenő Elefántember már szerepel az előrendelhető filmek között, míg az - elvileg - holnap megjelenő Sztalker és Derszu Uzala nem. Vajon elégséges indok-e az, hogy a Mokép előzetes specifikációi nem mindig pontosak? Például - az előző érdeklődésemre adott választ alapul véve - aligha várható, hogy a Sztalker 16:9-es képarányban jelenik meg (ha igen, akkor gagyi kiadásról lesz szó, attól félek :-)).
Köszönöm a választ!
0
2005. február 26., szombat 22:49
1341
Félreértetted.Ezt nem tőled kérdeztem.
0
2005. február 26., szombat 22:43
155
padi,
ha az MWC Kérdezed, azért mert pofátlanul sokat kért (a dvd kiadója szerint...) a főcímzene jogtulajdonosa. Lásd még Miami Vice zene problémák. A vágások pedig eredetileg benne voltak az USA verzióban, és voltak olyan részek amik náluk egyáltalán nem kerültek adásba, de nálunk mentek, pl. amikor egy vadászházban jön rá a ciklus minden nőre a két családból.
Azért kérdezem, mert ha egy az egyben az emerikai kiadás plusz a magyar szinkron sáv akkor mi sem fogunk túl jól járni.
0
2005. február 26., szombat 17:22
2682
jól van, majd megnézem szinkronnal is. de én eddig csak angolul láttam őket. sznob nem vagyok. van itt még egy csomó ember, aki nem nézi szinkronnal a filmet. én fele-fele arányban nézem őket. ez miért sznobság? ha már egyszer van dvd-k, akkor kikell használni a lehetőségeket.
0
2005. február 26., szombat 15:57
2178
Kicsit már az is unalmas, hogy mindenre azt mondja, hogy "must have", meg "ez nekem kell" Az tuti, hogy ha valaki azt mondja valamire, hogy neki az kell, akkor jön Gerike:"az nekem is kell" Már az agyamra megy...
0
2005. február 26., szombat 15:04
4792
nem azt nézi mindig, inkább csak eszméletlenül sznob
0
2005. február 26., szombat 14:55
1431
A Romhányi féle fergeteges szinkron simán túltesz az eredeti poénokon, emellett még úgy is rimel, hogy a szöveg frappáns tud maradni. Aki azt nem látta (Gerike: ne mindig azt a hülye Cartoon Network-öt nézd), sosem hallott igazi Frédi és Béni humorról.
0
2005. február 26., szombat 14:50
151
Frédi és Béni felirattal???? pfujj
Gerike, csak a szinkron minőségéről annyit, hogy állítólag vannak olyan más szinkronok amit a magyarról fordítottak és nem az eredeti angolról, de te tudod...
0
2005. február 26., szombat 11:19
4792
frédi és bénit felirattal? ejj, nah ez egy olyan animációs produktum amit én ha törik ha szakad csak szinkronnal nézek meg :]
0
2005. február 26., szombat 10:58
2682
oké én maradok a feliratnál
0
2005. február 26., szombat 2:48
316
Gerike!
Ha olvastad volna a dvdextrán az erről szóló cikket, akkor Te is tudnád, hogy annak idején a Magyar TV-nek nem volt annyi pénze, hogy megvegye a teljes sorozatot, csak "szemezgettek" belőle, és csak ezekhez készült el a rklasszikus Romhányi szinkron. Mivel most a teljes sorozatok kerülnek kiadásra, új szinkron készült minden részhez, "Romhányi stílusban", viszon azoknál az epizódoknál, ahol elérhető a régi szinkron, választható lesz az is...
0
2005. február 25., péntek 20:14
2682
bár azt kell mondanom, hogy engem nem különösebben érdekel a szinkron (bocsássanak meg azok akik szinkronnal látták), mert én mindig a cartoonon láttam angol szövegel. felirat úgy is lesz rajta, majd legfejjebb úgy nézem.
0
2005. február 25., péntek 20:13
2682
én a VOXban olvastam, hogy új szinron lesz rajta. de ki tudja lehet, hogy neked van igazad, de a VOXban nem említették, hogy csak 1-1 rész lesz új szinkronnal.
0
2005. február 25., péntek 20:09
7151
Én erről azt hallottam, hogy csak azokhoz a részekhez lesz új szinkron, amelyeket annak idején nem játszottak nálunk.
0
2005. február 25., péntek 19:55
2682
!!!FIGYELEM!!! !!!!!!!!!FÉRDI ÉS BÉNI : A 2 KŐKORSZAKI SZAKI ÚJRA LETT SZINKRONIZÁLVA!!!!!!!