Keresés

Megjelenések

2005. február 17., csütörtök 15:07
5.1 ex lesz rajta, meg pár új extra magyar felirattal.
0
2005. február 17., csütörtök 14:30
Nem. Úgy érti, hogy a UIP adta ki. :) Az InterCom csak a jogok "újraelosztása" után vált forgalmazóvá.
0
2005. február 17., csütörtök 14:28
Thx! Remélem, tényleg csak a szink. lesz rajta extraként, mert nekem az annyira nem hiányzik. Godfather meg olyan szép díszdobiban figyel nálam régóta, hogy külön nem kellenek.
Még egyszer köszi!
0
2005. február 17., csütörtök 13:41
ezt úgy érti,hogy az Untouchables már ősrégen megjelent dvd-n az Intercom forgalmazásában egy fapados verzióban:)))

Nuncsaku...a "Fegyverek istene" tegnap már meg is jelent legalábbis tékákban..a Best hollywood forgalmazza és eldobtam az agyam,mikor megláttam az eredeti címét..nem más mint a rég várt Hard boiled...John Woo egyik gyöngyszeme:))
0
2005. február 17., csütörtök 13:39
Utanna neztem es tenyleg, uip anno szinkron nelkul, most meg 1.0 magyar hanggal. DTS semmi, szerintem extra teren sem nagy dolog.
A keresztapa-k pedig tovabra is valtozatlanul, vagy megis extra korong nelkul es kulon lesz kaphato reszenkent. Persze a 2. resz 2 DVD-s valtozata megmaradt.

En a Jegkorszak special edition-re vagyok kivancsi, remelem 5.1 magyar keveres lesz meg DTS,  dupla DVD. Miert is ne. A fox kitesz neha magaert.A tobbi dvdextran.
0
2005. február 17., csütörtök 13:24
Nem tudjátok,hogy a márciusi Alien vs. Predator a rendezői változat vagy arra még várni kell?
Mert ami most fog megjelenni az már hosszabb 4 egész percel.
0
2005. február 17., csütörtök 13:12
Egyszer már (ha jól tudom: UIP) megjelent a film szinkron nélkül, nekem így van meg.
Arra vagyok kíváncsi, hogy ami most jön márciusban, az csak annyiban különbözik az első kiadástól, hogy lesz rajta szinkron, vagy lesznek benne új jelenetek is? Esetleg dts angol?
Hogy megvegyem-e újból vagy ne?
Uez a gondom a Godfatherrel is: márciusban (dvdextra-hír) jön újra, de ha ez is a szinkron miatt kerül újra kiadásra, akkor a zsebemben marad az áruk!
Thx előre is az infókat!
0
2005. február 17., csütörtök 12:56
Kb. egy éve ugyanúgy néz ki az az oldal.
0
2005. február 17., csütörtök 12:50
A mozinet magazin oldalán találtam egy kis infót a Harc mesterei sorozatról, nem tudom mennyire friss. Ott azt írják, hogy folytatják, felsorolnak egy pár megjelenés elött álló filmet. Köztük van a Fegyverek istene, Kard mestere I-III, Better tomorow I-II, The killer, Peace hotel, Szellemharcosok III, Lángoló börtön I-II. A már megjelent filmeket mellékletként írják.
0
2005. február 17., csütörtök 12:44
ezt hogy erted? a már megjelentnél... (?)
0
2005. február 17., csütörtök 12:29
Az Untouchables csak a szinkronnal lesz több a már megjelentnél, vagy esetleg lesznek új jelenetek is meg dts?? Tuggya ezt vki?
Thx!
0
2005. február 17., csütörtök 11:32
Csak jelzem, hogy az angol beszerzésekre már nincs vám... :)
0
2005. február 17., csütörtök 9:17
na igen..angolból behozott filmek vám meg minden szar miatt mindig ilyen mocsok drágák lesznek egy bolton keresztül..nekik is kell a haszon:))
0
2005. február 17., csütörtök 9:12
Minap voltam Gyorben a Music dome boltban es lattam ott a Collateral dvd-t. Na mondom meg ilyet. Levettem a polcrol, kulfoldi kiadas: angol,francia,németh 5.1, es magyar felirat! Extra: audiokomentár angol felirattal. Forgalmazza a Paramount es a Dreamworks. Meg is orultem, a lehet hogy nem varom meg a hazai megjelenest, meglesz igy hamarabb es kesz. Na de 8.500 Ft-ert? Montam is nekik, hogy ahoz legalabb 3 lemezes kiadasnak kene lennie, es az minimum hogy magyar szinkronsav + feliratos extrak es... diszdoboz/digipack. Legyintett, hogy hiaba, mert ez meg nem jelenet meg idehaza, es azert ennyi. Gondolom, majd egy tucatot eladnak belole, mert lattam nekik jo par darabot.
Mindenkepp en ezt a kiadast varom, meg majd a tuzben edzett ferfi-t (nem remelem hogy DTS, 5.1 szinkron lesz!!!) es majd valamikor a Nemzet aranyat.
0
2005. február 17., csütörtök 4:25
valamint Incredibles by Pixar márc.17.:))
0
2005. február 17., csütörtök 4:25
embervadász márc.24.-e..legendák klubjában..csakúgy mint a cliffhanger és végre a robert downey-s chaplin is!!!!!:)))
0
2005. február 16., szerda 22:44
collateral: március 24 a tékában.
alien vs predaor: március 10 VAGY 14 tékába és az embervadász is.
alienben és az embervadászban nem vagyok biztos, mert anyámék már elvitték azt a magazint a bótba. bocsi! március 10-20 között jelenik meg mind a kettő.
0
2005. február 16., szerda 20:52
Azt nem tudnád megmondani hogy az embervadász,a colleteral és az alien vs. predator pontosan mikor jelenik meg?
0
2005. február 16., szerda 20:15
Amúgy ezek az  infok az Intercom hovatalos füzetéből vannak.
0
2005. február 16., szerda 19:21
Inercom megjelenései Márciusban:
-Kidobós

-Collateral

-Alien VS Predator

-Cliffhanger

-Chaplin (LEgendák Klubjás)

-Az ElcseréltGyermek  (Legendák klubbjás)

-Embervadász (Legendák kluklubjás)

-Aki Legyőzte Al Caponét (extra változat, magyar mono szinkronnal)

-Hihetetlen család

-Kaland Férgek

-De-Lovely : Ragyogó évek

-Pillangó Hatás

-Mr. 3000

Ezek kölcsönzői megjelenések, szal' a lakosságiba még lehet lesz 1-2 bónusz film.
0
2005. február 16., szerda 11:01
A Pesti Műsorban is jelezték a megjelenést, én sem találtam azóta sehol róla semmit.
0
2005. február 16., szerda 10:47
Egy kérdésem lenne: a Vox februári számában 14-ére volt ígérve a Fegyverek istene c. John Woo-film, viszont sehol máshol nem láttam nyomát. Van valakinek infója róla?
0
2005. február 15., kedd 17:46
Igen, a márciusról tudtam, csak hiányolom már az adatbázisból :(
0
2005. február 15., kedd 17:41
Asszem március végén.
A március az tuti.
0
2005. február 15., kedd 17:40
Collateral pontos megjelenéséről tudtok infóval szolgálni?
0