Keresés

Megjelenések

2005. február 5., szombat 10:28
Szervusztok
Nem tudtok valami bíztatót mondani a  Hetedik  hazai megjelenéséről?
0
2005. február 4., péntek 19:42
Tud valaki némi infót arról hogy mikor folytatódik a Truffaut sorozat?
0
2005. február 3., csütörtök 19:19
sokáig volt állásajánlat az intersonic oldalán. :] már nincs?
0
2005. február 3., csütörtök 19:17
ahogy olvasom  a hozzászólásokat, fontos lenne olyan ember is, aki a forgalmazáshoz ért. elvileg a honlapjukon egy felugró hirdetés munkatársakat keres. lehet hogy még nem jelentkezett a megfelelő ember, ezért várunk a filmekre??? könyörgöm, vállalja el valamelyikőtök!!!! Zatoichit szeretnék és Halál jelét!!! naaaaaa!
0
2005. február 3., csütörtök 19:17
nekem a halál jeléből (valaki magyarázza meg ezt a címet....) a hongkongi kiadás van meg: kétlemezes, papírtokos, első korongon a film cinemascope kópiája, dd5.1ex és dts es hanggal, a második korongok egy csomó extra... angol felirat nélkül. ehm.
0
2005. február 3., csütörtök 16:36
nem kénes esetleg az ilyen cégekben alkalmazni valakit aki csak egy kicsit is ért a filmekhez? :)
0
2005. február 3., csütörtök 15:33
Mondom én, jó cég ez.
0
2005. február 3., csütörtök 15:25
Lehet, hogy ők se nézik meg a saját filmjeiket... :))) Ugyanis a kétrészes A NÉGY MUSKÉTÁS-t ugyanúgy felcserélték, mint két éve a Tv2, amelyik szilveszter délelőtt adta a második részt, és másnap az elsőt. (Pedig a gyengébbek kedvéért a második rész az első képes összefoglalójával indul.) Az első rész lenne A LEPEL LEHULL, a másodiké a MAJD MI MEGMUTATJUK, BÍBOROS ÚR! A sok "szakértő" nyilván úgy vélte, a lehulló lepel jobban passzolna a második részhez, így egyszerűen felcserélték a kettőt. A vicces az, hogy A LEPEL LEHULL magyar tokján a cím alatt ott az eredeti francia cím (Á Nous Quatre, Cardinal!), amelynek alapján még nagyon minimális francia tudásommal is észrevettem, hogy a filmeket összekeverték.
0
2005. február 3., csütörtök 15:24
Ettől itthon sem kell félned. Előbb visszavonják a lemezeket, mert hibásak, és majd utána mennek csődbe. :)
0
2005. február 3., csütörtök 15:21
Igen, azzal csak az a gond, hogy két film (Faces, A Woman Under the Influence) már megvan, és nem tudom, nem vámolnák-e meg a dobozt.  Amúgy jó lenne, imádom a Criterion kiadásokat (hah, mondom ezt úgy, hogy csak kettő van, Chasing Amy és In the Mood for Love); na majd még gondolkozom. Szerencsére itt nem kell attól tartani, hogy elfogy és közben megszűnik a kiadó. :)
0
2005. február 3., csütörtök 15:14
Intersonic-tól nekem a Tesseract és a Musa van meg. Az elöbbinek 4:3 a képe, elcseszett a magyar szinkronja, pedig nagyon jó film. A tavalyi év legjobb filmje számomra a Halhatatlanok volt, előre félek a dvd kiadásától.
0
2005. február 3., csütörtök 15:11
külföldi beszerzési lehetőségre ha lehet ajánlom az amazon.com termékeiből a criterion collection cassavetes díszdobozát
0
2005. február 3., csütörtök 15:07
-t.
0
2005. február 3., csütörtök 15:07
De jó, neked van is. Én még élőben nem is láttam Intersonic által kiadott DVD. :)
0
2005. február 3., csütörtök 15:03
Még mielőtt összekevernénk, két kiadóról van szó: A HALÁL JELE Intersonic DVD, a Cassavetes-filmek meg Cinetel kiadványok lesznek.

Az eddigi Intersonic-filmjeim (GACY, MANSON, MAJD MI MEGMUTATJUK, BÍBOROS ÚR!) minősége kielégítő, az árukkal összhangban van.
0
2005. február 3., csütörtök 14:58
Amilyen minőségűek ezek a DVD-k, annyira ne bánd, hogy nem lehet kapni: én megvettem a Halál jelét, de bácsak ne tettem volna, a 4:3-as kép teljesen elcseszte a filmélményt.  Az ember sokkal jobban jár, ha beszerzi külföldről, azt hiszem a Cassaveteseket is inkább beszerzem onnan.
0
2005. február 3., csütörtök 14:35

hasonló áron(139,99dollár~25ezer HUF) egy ilyen 18-as filpackra ami 28 lemezt számlál egy magyar kiadásként beneveznék
0
2005. február 3., csütörtök 14:25
Csak érdekességként jegyzem meg, hogy a kiadó saját honlapján szerepel az az infó, hogy kiegészítő profilként DVD gyártással is foglalkoznak. Ha a saját kiadású filmjeik lennének a referencia, akkor nem hiszem, hogy ebben a témában nagy lenne náluk a tolongás...

P. S.: Pedig a fene egye meg, elképesztően jó filmjeik állnak megjelenés előtt: Herzog után például egy Cassavetes-sorozat. No és nagy kedvencem, Brian De Palma nálunk ismeretlen korai thrillere, a MEGSZÁLLOTTSÁG, hogy Olivier két klasszikusáról (HAMLET, V. HENRIK) már ne is beszéljek.
0
2005. február 3., csütörtök 14:18
Tipikus magyar ügyintézés. Egy valóban piacorientált országban egy ilyen döntés nem hetek kérdése...
0
2005. február 3., csütörtök 14:15
Bemásolom az Intersonic kiadótól a válasz e-mail-t:
"Jelenleg kizárólag tékáknak értékesítünk, ezért nem találta meg ezeket a filmeket
a boltokban. Azért mondom, hogy jelenleg, mert a lakossági értékesítés szerződés-
tervezete a döntéshozatal asztalán van, 2 héten belül esetleg ha újra érdeklődik,
remélhetőleg pozitív hírrel tudok szolgálni."
Ez a levél január 26-án jött, a kérdés a Zatoichi és a Halál jele filmekről szólt.

0
2005. február 3., csütörtök 14:13

ezaz!!!!

(a kiadás minősége miatt viszont ká :(
0
2005. február 3., csütörtök 13:51
Lehet, hogy a Vertex Intersonic álnéven üzemel... (Bocs, de ezt nem hagyhattam ki..) :]]]
0
2005. február 3., csütörtök 13:14
Jogos az elővigyázatosság, mert a Cinetel-es filmek is megjelentek a 990 Ft-os ládákban!
Az Intersonic botrányos mínőségű kiadványai pedig a legrosszabb, ócska, kalóz rippekkel sem veszi fel a versenyt. A Musa/Warrior/Harcos szinte nézhetetlen, gyatra, szemcsés bizonytalan (gyanítom VHS) "transzfer" és végig egy ocsmány zöldes kontúr/szellemkép van az alakok körül! A hang is ennek megfelelően recseg-ropog, torzul, majdnem kidurrant a dobhártyám. NE VEDD MEG!!!
0
2005. február 3., csütörtök 12:22
Nemcsak az Xpresshez, hanem a Netpiachoz is vannak vásárlói kötődéseim: ezt most azért nem tartom etikátlannak megemlíteni, mert az Xpress nem forgalmazza az Intersonic filmjeit. Az Intersonic dolgában a Netpiacot is megkerestem, ahonnan gyors választ küldtek kérdésemre. Íme:

Kedves ......!

Az összes akciós filmet folyamatosan rendeljük a kiadótól, és amint beérkeznek,
ismét raktárra vesszük őket és máris megrendelhetők. A köztes időszakban ezek
azért kerülnek nem rendelhető státuszba, mert nincsenek információink arról,
hogy mely rendelésünket tudja teljesíteni a kiadó, és melyeket nem.

Üdvözlettel:
NetPiac Ügyfélszolgálat
0
2005. február 3., csütörtök 12:02
A hölgy nem nagyon szorgalmazta a kommunikációt, s én is úgy találtam, hogy hiába erőlködöm, nem fogok tőle megnyugtató választ kapni semmire sem. De lehet, hogy érdemes lenne másoknak is odacsörögni, hátha rájönnek, hogy a dolog többeket érdekel.
0