külföldi beszerzési lehetőségre ha lehet ajánlom az amazon.com termékeiből a criterion collection cassavetes díszdobozát
0
2005. február 3., csütörtök 15:07
3933
-t.
0
2005. február 3., csütörtök 15:07
3933
De jó, neked van is. Én még élőben nem is láttam Intersonic által kiadott DVD. :)
0
2005. február 3., csütörtök 15:03
7151
Még mielőtt összekevernénk, két kiadóról van szó: A HALÁL JELE Intersonic DVD, a Cassavetes-filmek meg Cinetel kiadványok lesznek.
Az eddigi Intersonic-filmjeim (GACY, MANSON, MAJD MI MEGMUTATJUK, BÍBOROS ÚR!) minősége kielégítő, az árukkal összhangban van.
0
2005. február 3., csütörtök 14:58
301
Amilyen minőségűek ezek a DVD-k, annyira ne bánd, hogy nem lehet kapni: én megvettem a Halál jelét, de bácsak ne tettem volna, a 4:3-as kép teljesen elcseszte a filmélményt. Az ember sokkal jobban jár, ha beszerzi külföldről, azt hiszem a Cassaveteseket is inkább beszerzem onnan.
0
2005. február 3., csütörtök 14:35
4792
hasonló áron(139,99dollár~25ezer HUF) egy ilyen 18-as filpackra ami 28 lemezt számlál egy magyar kiadásként beneveznék
0
2005. február 3., csütörtök 14:25
7151
Csak érdekességként jegyzem meg, hogy a kiadó saját honlapján szerepel az az infó, hogy kiegészítő profilként DVD gyártással is foglalkoznak. Ha a saját kiadású filmjeik lennének a referencia, akkor nem hiszem, hogy ebben a témában nagy lenne náluk a tolongás...
P. S.: Pedig a fene egye meg, elképesztően jó filmjeik állnak megjelenés előtt: Herzog után például egy Cassavetes-sorozat. No és nagy kedvencem, Brian De Palma nálunk ismeretlen korai thrillere, a MEGSZÁLLOTTSÁG, hogy Olivier két klasszikusáról (HAMLET, V. HENRIK) már ne is beszéljek.
0
2005. február 3., csütörtök 14:18
7151
Tipikus magyar ügyintézés. Egy valóban piacorientált országban egy ilyen döntés nem hetek kérdése...
0
2005. február 3., csütörtök 14:15
79
Bemásolom az Intersonic kiadótól a válasz e-mail-t: "Jelenleg kizárólag tékáknak értékesítünk, ezért nem találta meg ezeket a filmeket a boltokban. Azért mondom, hogy jelenleg, mert a lakossági értékesítés szerződés- tervezete a döntéshozatal asztalán van, 2 héten belül esetleg ha újra érdeklődik, remélhetőleg pozitív hírrel tudok szolgálni." Ez a levél január 26-án jött, a kérdés a Zatoichi és a Halál jele filmekről szólt.
0
2005. február 3., csütörtök 14:13
4792
ezaz!!!!
(a kiadás minősége miatt viszont ká :(
0
2005. február 3., csütörtök 13:51
2178
Lehet, hogy a Vertex Intersonic álnéven üzemel... (Bocs, de ezt nem hagyhattam ki..) :]]]
0
2005. február 3., csütörtök 13:14
289
Jogos az elővigyázatosság, mert a Cinetel-es filmek is megjelentek a 990 Ft-os ládákban! Az Intersonic botrányos mínőségű kiadványai pedig a legrosszabb, ócska, kalóz rippekkel sem veszi fel a versenyt. A Musa/Warrior/Harcos szinte nézhetetlen, gyatra, szemcsés bizonytalan (gyanítom VHS) "transzfer" és végig egy ocsmány zöldes kontúr/szellemkép van az alakok körül! A hang is ennek megfelelően recseg-ropog, torzul, majdnem kidurrant a dobhártyám. NE VEDD MEG!!!
0
2005. február 3., csütörtök 12:22
7151
Nemcsak az Xpresshez, hanem a Netpiachoz is vannak vásárlói kötődéseim: ezt most azért nem tartom etikátlannak megemlíteni, mert az Xpress nem forgalmazza az Intersonic filmjeit. Az Intersonic dolgában a Netpiacot is megkerestem, ahonnan gyors választ küldtek kérdésemre. Íme:
Kedves ......!
Az összes akciós filmet folyamatosan rendeljük a kiadótól, és amint beérkeznek, ismét raktárra vesszük őket és máris megrendelhetők. A köztes időszakban ezek azért kerülnek nem rendelhető státuszba, mert nincsenek információink arról, hogy mely rendelésünket tudja teljesíteni a kiadó, és melyeket nem.
Üdvözlettel: NetPiac Ügyfélszolgálat
0
2005. február 3., csütörtök 12:02
7151
A hölgy nem nagyon szorgalmazta a kommunikációt, s én is úgy találtam, hogy hiába erőlködöm, nem fogok tőle megnyugtató választ kapni semmire sem. De lehet, hogy érdemes lenne másoknak is odacsörögni, hátha rájönnek, hogy a dolog többeket érdekel.
0
2005. február 3., csütörtök 9:38
2178
Na jó, de, ha ők nem, akkor ki fogja ezeket lakosságira kiadni?! Ezt nem kérdezted?
0
2005. február 3., csütörtök 9:25
3933
Ó, ez nagyon jó. Ezért érdemes volt magyarországi irodát nyitni...
0
2005. február 3., csütörtök 9:18
7151
Hát nem tudom, mi lesz ebből az újramegjelenésből. Pár napja küldtem nekik egy udvarias e-mailt a jelenleg nem kapható filmjeik ügyében, amire persze nem válaszoltak. Tegnap felhívtam őket (az Intersonicot, of course). Egy kedves hölgy közölte, hogy a kiadó egyáltalán nem foglalkozik lakossági értékesítéssel, filmjeiket csak a tékák számára jelentetik meg!!!??? Az általam konkrétan megnevezett filmre azt mondta, hogy bőven van nekik raktáron, de szerinte az egyetlen megoldás, ha besétálok egy videótékába, és megkérem, hogy rendeljék meg nekem. (Előre borítékolom, mit mondanak, amikor az utcáról besétálok egy tékába!) Bedobtam a Netpiac nevét is, ahol a filmjeiket árusítják, de erre egyáltalán nem reagált.
0
2005. február 3., csütörtök 8:47
17243
kár a 4:3-as képért: a memories of murder (a halál jele) az egyik legszebben fényképezett film, amit valaha láttam, no meg egyben a legjobb is. :]
0
2005. február 3., csütörtök 8:36
3933
Nemrégiben már volt róla szó, hogy az Intersonicnál állítólag mostanában döntenek az újramegjelenésről. Én is vadászom ám rájuk.
0
2005. február 2., szerda 22:01
148
érdeklődnék, hogy van-e valakinek friss infója a Zatoichi és a Halál jele ismételt megjelenéséről?
0
2005. február 2., szerda 18:16
3933
Azt a békát még valahogy lenyeltem, elvégre a magyar hang okés volt (bár egyáltalán nem vagyok szinkronhívő), és nincs esély újabb kiadásra.
0
2005. február 2., szerda 18:07
1550
Az bizony kínos:(
Bár mondjuk már a Cobra Verde is eléggé nagy gáz volt:(
0
2005. február 2., szerda 18:03
3933
Azt nem tudom. A beszerzési helyről tájékoztattak, hogy visszaküldték az összeset, mert valami gebasz van a lemezekkel.
0
2005. február 2., szerda 18:01
1550
Ez gáz, pedig terveztem a beszerzését:(
Mi a baja tulajdonképpen?
0
2005. február 2., szerda 16:41
Moderátor
7449
Szeretjük a Cinetel filmjeit, de jobban szeretjük azután feltenni őket az adatbázisba, miután megjelentek. Sajnos a kiadott filmjeik számához képest eddig elég sok volt a hibás kiadás, amivel ugye nekünk van csak gondunk, ráadásul az sem mindegy, hogy ha beruházunk néhány filmre, akkor azok mikor bukkannak fel az újságos standokon, illetve mikor kerülnek át az akciós árkategóriába. Mi is reméljük, hogy a lehető legjobb minőségben jönnek ki a jövőben a filmjeik.