Keresés

Megjelenések

2005. február 3., csütörtök 9:38
Na jó, de, ha ők nem, akkor ki fogja ezeket lakosságira kiadni?! Ezt nem kérdezted?
0
2005. február 3., csütörtök 9:25
Ó, ez nagyon jó. Ezért érdemes volt magyarországi irodát nyitni...
0
2005. február 3., csütörtök 9:18
Hát nem tudom, mi lesz ebből az újramegjelenésből. Pár napja küldtem nekik egy udvarias e-mailt a jelenleg nem kapható filmjeik ügyében, amire persze nem válaszoltak. Tegnap felhívtam őket (az Intersonicot, of course). Egy kedves hölgy közölte, hogy a kiadó egyáltalán nem foglalkozik lakossági értékesítéssel, filmjeiket csak a tékák számára jelentetik meg!!!??? Az általam konkrétan megnevezett filmre azt mondta, hogy bőven van nekik raktáron, de szerinte az egyetlen megoldás, ha besétálok egy videótékába, és megkérem, hogy rendeljék meg nekem. (Előre borítékolom, mit mondanak, amikor az utcáról besétálok egy tékába!) Bedobtam a Netpiac nevét is, ahol a filmjeiket árusítják, de erre egyáltalán nem reagált.
0
2005. február 3., csütörtök 8:47
kár a 4:3-as képért: a memories of murder (a halál jele) az egyik legszebben fényképezett film, amit valaha láttam, no meg egyben a legjobb is. :]
0
2005. február 3., csütörtök 8:36
Nemrégiben már volt róla szó, hogy az Intersonicnál állítólag mostanában döntenek az újramegjelenésről. Én is vadászom ám rájuk.
0
2005. február 2., szerda 22:01
érdeklődnék, hogy van-e valakinek friss infója a Zatoichi és a Halál jele ismételt megjelenéséről?
0
2005. február 2., szerda 18:16
Azt a békát még valahogy lenyeltem, elvégre a magyar hang okés volt (bár egyáltalán nem vagyok szinkronhívő), és nincs esély újabb kiadásra.
0
2005. február 2., szerda 18:07
Az bizony kínos:(

Bár mondjuk már a Cobra Verde is eléggé nagy gáz volt:(
0
2005. február 2., szerda 18:03
Azt nem tudom. A beszerzési helyről tájékoztattak, hogy visszaküldték az összeset, mert valami gebasz van a lemezekkel.
0
2005. február 2., szerda 18:01
Ez gáz, pedig terveztem a beszerzését:(

Mi a baja tulajdonképpen?
0
2005. február 2., szerda 16:41
Szeretjük a Cinetel filmjeit, de jobban szeretjük azután feltenni őket az adatbázisba, miután megjelentek. Sajnos a kiadott filmjeik számához képest eddig elég sok volt a hibás kiadás, amivel ugye nekünk van csak gondunk, ráadásul az sem mindegy, hogy ha beruházunk néhány filmre, akkor azok mikor bukkannak fel az újságos standokon, illetve mikor kerülnek át az akciós árkategóriába. Mi is reméljük, hogy a lehető legjobb minőségben jönnek ki a jövőben a filmjeik.
0
2005. február 2., szerda 16:26
hát jah, pedig az egyetlen kiadó mo-n aki a piacon egy hatlmas rést hivatott kielégíteni, de sajnos xpress is elég mostohán bánik a filmjei adatbáziba rendezésével.... :(
0
2005. február 2., szerda 16:13
Igen, csak egy a baj a Cinetel-filmekkel: alig lehet valahol őket kapni. A most megjelent Az Ipcress-ügyirat pedig hibás.
0
2005. február 2., szerda 16:10
hál' istenneknem rendeltem meg még kintről a Criterion collection John Cassavetes díszdobozt.Most a Cinetel tervezi kiadni ezeket a filmeket DVD-n, és az oldalukon a criterion kiadás borítüképei szerepelnek.Hogy mennyire követik majd a criterion féle magas minőséget az majd elválik(legfeljebb vesszük a criterion kiadást ha annyira rossz lenne...:), de addig is a filmek amik tervbe vannak véve:

Premier
Arcok
Kínai bukméker meggyilkolása
Egy hatás alatt álló nő

reméljük hogy a cinetel dvd-k olcsóságával és a criterion-os filmek minőségével fog megjelenni
0
2005. február 1., kedd 23:32
no, akkor újra:

február végén jön ki:

extrák: 2 kommentár, dokuemtumfilmek, törölt jelenetek, interjúj, kulisszatitkok, remasterelt kép és hang: ez utóbbi azt jelenti, hogy lesz a lemezen dts.

alig várom.
0
2005. február 1., kedd 23:31
február végén jön ki:

http://images-eu.amazon.com/images/P/B00073I8L8.02.LZZZZZZZ.jpg

extrák: 2 kommentár, dokuemtumfilmek, törölt jelenetek, interjúj, kulisszatitkok, remasterelt kép és hang: ez utóbbi azt jelenti, hogy lesz a lemezen dts.

alig várom.
0
2005. február 1., kedd 17:28
Március vagy április.
0
2005. február 1., kedd 17:18
Bárki bármit tud erről a filmről, mikor fog megjelenni?

Man on Fire

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00005JN0W/qid=1107271003/sr=8-1/ref=pd_bbs_1/103-8516661-8019811?v=glance&s=dvd&n=507846
0
2005. február 1., kedd 17:04
az ED WOOD (rend.: Tim Burton, fsz.: Johnny Depp) itthoni megjelenésérôl tud vki bármit?
0
2005. február 1., kedd 14:25
?
0
2005. január 31., hétfő 21:43
Xpress,

A Fehér György féle Szenvedély várható hogy a közeljövőben megjelenik DVD-n? Tudom hogy sokaknak nem, de nekem nagy kedvencem az a film.

elm
0
2005. január 31., hétfő 8:26
Ez nekem is tetszett. Tegnap megint megnéztem a Viasaton. :) Tényleg jó lenne a kiadnák végre, biztos megvenném!
0
2005. január 31., hétfő 8:23
Tanulj Tinót nem akarja valamelyik forgalmzó megjelentetni?
Joe PEsci és Brendon Freaser játszik benne és szerintem egy nagyon jó film.
Szóval?
0
2005. január 30., vasárnap 22:11
Jó kérdés!
0
2005. január 30., vasárnap 22:05
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0