Keresés

Megjelenések

2004. november 13., szombat 15:12
Bocs expressz!, de errôl szólni kell. Csapd le csacsi! Az Auchanban megjelent (máshol egyenlôre nincs) 990 forintért! Kinowelt kiadás. Épp csak szebb a képe mint a vcd-nek, felújított képrôl messze nincs szó. Ellenben a hangot 5.1-re kikeverték. A kép 4/3-as.
0
2004. november 12., péntek 20:22
fenét. japánban csomagoltak hozzá egy pandát és egy sámlit, meg egy minikatanát is. :]
0
2004. november 12., péntek 12:58
éccaka hozom a képet,mert bent van a tékában....én viszont még nem
0
2004. november 12., péntek 12:38
xido: légyszives scanneld be a képet. A kiadóval most beszéltünk és semmit nem tudnak a dologról. A film nemzetközi forgalmazóját nemrég kérdezte meg a helyi forgalmazó a korábban megszellőztetett esetleges bővített változatról, de azt a választ kapták, hogy egyelőre nincs tervben a dolog, tehát elképzelhető, hogy csak egy év múlva láthatunk bármilyen új Kill Bill kiadást, ha látunk egyáltalán. Tarantino olyasmit is nyilatkozott korábban, hogy a különálló részek DVD-kiadásai is tele lesznek extrákkal, aztán tessék: világszerte fapados kiadásban jelentek meg a Kill Bill részek.
0
2004. november 12., péntek 1:00
Xido!

Én - és gondolom sokan mások - nagyon szívesen venném azt a nyálcsorgatós képet, arról a szépkis dobozról!
Ide vele!:)
0
2004. november 11., csütörtök 22:56
Végül is a film is előbb jelenik meg nálunk a dvd kiadás mért ne:)
0
2004. november 11., csütörtök 22:53
ha nem tudnak okosat mondani,bescannelem a képet és elküldöm nektek:))
0
2004. november 11., csütörtök 22:52
összecsomagolhatták volna,de akkor mire fel a 3 lemez és a tök új szitázás és dobozterv?:)))
0
2004. november 11., csütörtök 22:49
Nem elképzelhető, hogy csak összecsomagolták az első két részt?
Elég furcsa lenne, ha nálunk jelenne meg először egy ilyen változat DVD-n. Mindenesetre egyetlen nagyobb külföldi üzletben sem lehet még előrendelni, mostanában hírként sem hallottunk a bővített változatról, de azért holnap rákérdezünk a kiadónál.
0
2004. november 11., csütörtök 22:43
igazad van padi..el is feledtem,hogy láttam a dvdmagazin oldalán a cikket erről:)
0
2004. november 11., csütörtök 22:40
ha a kép nem illusztráció,akkor a két rész egy lemezen lesz és + 2 lemez extra..de csak a képen láttam,hogy az egyik lemez szitázásán vol.1-2 felirat kapott helyet....lehet,hogy a bővítés inkább unrated-et takar...esetleg amiről pletyka volt,hogy színesek a fekete fehérr részek is vagy mit tudom én:))
0
2004. november 11., csütörtök 22:38
tékásként láttam a best hollywood decemberi előzetesében egy lapon a Yamakasi 2-vel..szép fekete szimpla doboz és szitázás sárga címfelirattal...egyszerű de pofás design:)
0
2004. november 11., csütörtök 22:33
Egyébként xido az Arthur király kétféle változatban fog megjeleni a vágott és vágatlanban.
0
2004. november 11., csütörtök 22:32
xido: ki mondta, hogy lesz decemberben 3 lemezes Kill Bill?
Tudtommal Tarantino csak azt mondta, hogy nem kizárt egy mega Kill Bill, de egyelőre semmi hír. Idén kizártnak tartom, hogy jönne.
0
2004. november 11., csütörtök 22:25
kedves xpress..mit lehet tudni a szép 3 lemezes,decemberben megjelenő bővített Kill Billről?..mennyi lesz és mikor kerül fel az adatbázisba?

más:hogy van az,hogy ma már minden mai nagy filmből előkerül egy rendezői verzió?..most láttam egy King Arthurt 126 helyett 141 percesen...ezekből mind úgy lesz a 2 lemezes extra,mint az Underworldnél is,hogy ez is az is rajta lesz a lemezeken?
0
2004. november 11., csütörtök 20:33
Akkor jó, mert az tetszett! :)
0
2004. november 11., csütörtök 20:13
A Fahrenheit is jön decemberben.
0
2004. november 11., csütörtök 20:11
A Super size me hamarosan jön, méghozzá szinkronnal, a Fahrenheitre nincs túl sok esély, mert dokumentumfilmek nagyon ritkán jönnek ki DVD-n! Bár ki tudja! Amerikában hamarosan megjelenik!
0
2004. november 11., csütörtök 19:24
Szeretném megkérdezni, hogy a
Super Size Me
Fahrenheit 9/11
című filmek mikor jelennek meg ???
0
2004. november 11., csütörtök 19:23
Szeretném megkérdezni, hogy a
Super Size Me
Fahrenheit 9/11
című filmek mikor jelennek meg ???
0
2004. november 11., csütörtök 15:49
Köszi az infot!
Megpróbálom az e-mailt.
0
2004. november 11., csütörtök 15:31
Mindkét film az InterCom hatáskörébe tartozik, és mindkettő kölcsönözhető - ugyan csak VHS-en - az Odeon videotékákban.

Ha gondolod, megpróbálkozhatsz egy mail írásával az InterComnak (intercom@intercom.hu), és ha szerencséd van, talán válaszolnak is.
0
2004. november 11., csütörtök 15:15
Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy ki fogják-e hozni a Papás mamás c. filmet? Rowan Atkinson is szerepel benne.
Angliában már megjelent DVD-n és VHS-en is.
Érdekel még a Latin vér c. film. Régebben ment a HBO-n.
0
2004. november 11., csütörtök 9:04
Természetesen helyesen: főszereplői.
0
2004. november 11., csütörtök 9:03
Csak úgy halkan jegyzem meg, hogy Gaspar Noé ultrabrutál, Memento-szerűen elkészített filmje megjelent DVD-n. A Visszafordíthatatlan főszereplőji: Monica Bellucci, Vincent Cassell és Philippe Nahon (a gonosz bácsi(?) a Magasfeszültségből). Kötelező vétel!
0