Keresés

Megjelenések

2004. október 19., kedd 9:57
Nekem már az első sem tetszett, de ez még annál is rosszabb.
0
2004. október 19., kedd 9:23
No igen ez kell nekem:!

0
2004. október 19., kedd 2:31
december eleje Matrix 10 lemezes..nálunk is lesz Neo-val és Neo nélkül mindkét verzió?..mert azt hiszem a Neo-s érdekes ezzel a tálcás elrendezéssel:)))
0
2004. október 19., kedd 1:10
nem is szoktam átkozódni,meg befoghatom a számat,ha olcsóért filmet akarok venni,de most már lassan a kurva anyját a magyar forgalmazóknak,hogy folyton tilitoliznak egy film megjelenési dátumával!!!!:)))
0
2004. október 19., kedd 0:30
Industry sources have slipped us some interesting information, revealing a few interesting titles that Paramount is considering for re-release as Special Collector's Editions in 2005. This information is extremely tentative, but you might keep your eyes peeled for new SCEs of Face Off, Airplane, McLintock!, Hondo, The Truman Show, Braveheart, Ferris Bueller's Day Off and maybe... just maybe... Titanic, among other titles, by the end of next year. Presumably, those films released previously on DVD in non-anamorphic widescreen will receive new HD anamorphic transfers.

[forrás: digitalbits.com]
0
2004. október 18., hétfő 12:34
ok, akkor megyek a tékába:)
0
2004. október 18., hétfő 12:32
A Fegyvertársak pedig fönt van a UIPDuna honlapján, egyenlőre az is a kölcsönzőkbe érkezik.
0
2004. október 18., hétfő 12:31
A Pillangó-hatás a tékákban van, ezek szerint a boltokba még nem jelent meg. Az Intercom adta ki.
0
2004. október 18., hétfő 12:26
Köszi a segítséget!

Jók a hírek, de ezek mennyire hivatalosak?
Csak mert a The Butterfly Effectet még nem láttam kazin se....
a többit meg már nagyon várom...
0
2004. október 18., hétfő 12:25
Köszi a segítséget!

Jók a hírek, de ezek mennyire hivatalosak?
Csak mert a The Butterfly Effectet még nem láttam kazin se....
a többit meg már nagyon várom...
0
2004. október 18., hétfő 2:57
aztaaa..most láttam a dvdmagazin oldalán,hogy novemberben az Intercom kiadja a Cool world-öt...az mekkoraaaaaa:)))))))

0
2004. október 18., hétfő 2:26
Xpress! Róluk sem tudni semmit!
Régi ez a film, de megjelenhetne kis hazánkban is!

Steve Martin a legkirályabb komikus színész a világon!
0
2004. október 18., hétfő 1:48
A Butterfly Effect (Pillangó-hatás) már van jó pár hete, de csak kazin, legalábbis Mo.-on. Az Open Range (Fegyvertársak) hónap végén jelenik meg DVD-n is elvileg a UIP-Dunától a tékákba. A szüzet szüntess-t állítólag még idén kidobják.
Remélem segítettem.
0
2004. október 18., hétfő 1:43

Ezekről lehet tudni valamit?Próbáltam utánajárni, de semmi!

0
2004. október 16., szombat 18:50
Jelenik meg két ígéretes kiadvány angoloknál.Remélem vmelyik haai kiadó lát bennük fantáziát:

a bfi adja ki, így az ára kicsit borsos, több mint 9 rugó
0
2004. október 15., péntek 13:15
sorry ez egy kicsit szétesett...
0
2004. október 15., péntek 13:14
Testament

R1 DVD Release Date: December 7, 2004

amazon
0
2004. október 14., csütörtök 22:50
A BEST Hollywood megjelenései:

10.27.Jöttünk, láttunk, visszamennénk!
11.03. Az ötödik elem
11.10.Maradok
11.17.Jöttünk, láttunk, visszamennénk! 2
11.24.Padlógáz
11.24.Apokalipszis most-Rendezői változat/A zongorista/Dogville-A menedék 6DVD-s díszdoboz
12.01.SuperSize me
0
2004. október 14., csütörtök 19:36
Hát akkor mégis csak kaptunk magyar feliratot! :) Csak félek az ára túl magas lesz. :(
0
2004. október 14., csütörtök 16:05
bocs hogy 2x ment
0
2004. október 14., csütörtök 16:05
Kedves Xpress!

érdekelne hogy mit tudtok esetlegesen a Will&Grace TV sorozat DVDs megjelenéséről...

köszi
Zsolti
0
2004. október 14., csütörtök 16:04
Kedves Xpress!

érdekelne hogy mit tudtok esetlegesen a Will&Grace TV sorozat DVDs megjelenéséről...

köszi
Zsolti
0
2004. október 14., csütörtök 11:13
Köszönöm ennyit szeretm volna megtudni!
Már többször is leírtam hogy elsősorban a kényelem és gyorsaság szempontját helyezem előtérbe, mikor tőletek rendelek!
Megtehetném hogy boltban veszem meg, és ha egyenként rendelném meg a filmeket a postai költséggel együtt talán nem is lenne nagy különbség a bolti ártól!
DE! Ha egyszerre többet rendelek meg, és ti vagytok olyan jók :-) hogy raktározzátok nekem ezeket a filmeket és ráadásul 2% os engedményt is kapok akkor sokkal jobban megéri tőletek megvenni!!
De amikor az utolsó filmel szívok ennyit akkor már egy kicsit kezdek ideges lenni..
Elöbb utóbb biztos teljesen kitapasztalom a szálítási koncepciótokat is!
Köszi! ...most már minden reményem a Magyar Királyi Postában van, a legmorbidabb az az egészben hogy én is ennél az istenverte cégnél dolgozom...:-((
0
2004. október 14., csütörtök 10:58
Elmondom a kronológiát:
A megjelenés napján beérkezett a szállítmány a kiadót képviselő nagykereskedéshez a kiadótól. Kiderült, hogy elfelejtették befóliázni a dobozokat, ezért visszaküldték az egész szállítmányt a kiadóhoz, mondván, így nem tudják kiküldeni a boltoknak, mert egyes üzletekben a kedves vevők előszeretettel szedik ki a tokból a filmeket :)
Mondjuk mi sem szeretjük a nem fóliázott kiadványokat, mert már volt aki megszólt minket, miért nézzük meg feladás előtt a filmeket - mintha lenne rá időnk :)
Tegnap délelőtt végre szóltak, hogy a csomagolóból úton van újra vissza hozzájuk a szállítmány, és hamarosan beérkezik. Ismerve a közlekedési állapotokat kis ráhagyással délután ment az áruért a futárunk, de a Trainspotting még mindin nem volt bent. Majd késő délután telefonáltak újra, hogy a zárás előtt néhány perccel beesett a szállítmány, így ma reggel mehetünk érte. Tehát: van már ratáron - a kiadónál/forgalmazónál, megyünk érte, ergo: küldjük ma.
0
2004. október 14., csütörtök 10:50
Kedves Xpress!

Egyáltalán nem akarok kukacoskodni de tegnap délelött azt válaszoltátok a film kritikájában, hogy beszéltetek a forgalmazóval és most csomagolják a filmeket. Ma meg kiderül hogy csak tegnap este érkezett be a forgalmazóhoz, és még nincs raktáron, akkor most hogy is van ez???
Mindegy egy a lényeg hogy ma kiküldésre kerül-e a film vagy nem, mert akkor inkább törlöm a listából, ugyanis a többi filmet szeretném minnél elöbb megkapni!
0