A Fegyvertársak pedig fönt van a UIPDuna honlapján, egyenlőre az is a kölcsönzőkbe érkezik.
0
2004. október 18., hétfő 12:31
16
A Pillangó-hatás a tékákban van, ezek szerint a boltokba még nem jelent meg. Az Intercom adta ki.
0
2004. október 18., hétfő 12:26
196
Köszi a segítséget!
Jók a hírek, de ezek mennyire hivatalosak? Csak mert a The Butterfly Effectet még nem láttam kazin se.... a többit meg már nagyon várom...
0
2004. október 18., hétfő 12:25
196
Köszi a segítséget!
Jók a hírek, de ezek mennyire hivatalosak? Csak mert a The Butterfly Effectet még nem láttam kazin se.... a többit meg már nagyon várom...
0
2004. október 18., hétfő 2:57
1560
aztaaa..most láttam a dvdmagazin oldalán,hogy novemberben az Intercom kiadja a Cool world-öt...az mekkoraaaaaa:)))))))
0
2004. október 18., hétfő 2:26
813
Xpress! Róluk sem tudni semmit! Régi ez a film, de megjelenhetne kis hazánkban is!
Steve Martin a legkirályabb komikus színész a világon!
0
2004. október 18., hétfő 1:48
16
A Butterfly Effect (Pillangó-hatás) már van jó pár hete, de csak kazin, legalábbis Mo.-on. Az Open Range (Fegyvertársak) hónap végén jelenik meg DVD-n is elvileg a UIP-Dunától a tékákba. A szüzet szüntess-t állítólag még idén kidobják. Remélem segítettem.
0
2004. október 18., hétfő 1:43
196
Ezekről lehet tudni valamit?Próbáltam utánajárni, de semmi!
0
2004. október 16., szombat 18:50
4792
Jelenik meg két ígéretes kiadvány angoloknál.Remélem vmelyik haai kiadó lát bennük fantáziát:
a bfi adja ki, így az ára kicsit borsos, több mint 9 rugó
0
2004. október 15., péntek 13:15
3495
sorry ez egy kicsit szétesett...
0
2004. október 15., péntek 13:14
3495
Testament
R1 DVD Release Date: December 7, 2004
amazon
0
2004. október 14., csütörtök 22:50
2212
A BEST Hollywood megjelenései:
10.27.Jöttünk, láttunk, visszamennénk! 11.03. Az ötödik elem 11.10.Maradok 11.17.Jöttünk, láttunk, visszamennénk! 2 11.24.Padlógáz 11.24.Apokalipszis most-Rendezői változat/A zongorista/Dogville-A menedék 6DVD-s díszdoboz 12.01.SuperSize me
0
2004. október 14., csütörtök 19:36
2693
Hát akkor mégis csak kaptunk magyar feliratot! :) Csak félek az ára túl magas lesz. :(
0
2004. október 14., csütörtök 16:05
10
bocs hogy 2x ment
0
2004. október 14., csütörtök 16:05
10
Kedves Xpress!
érdekelne hogy mit tudtok esetlegesen a Will&Grace TV sorozat DVDs megjelenéséről...
köszi Zsolti
0
2004. október 14., csütörtök 16:04
10
Kedves Xpress!
érdekelne hogy mit tudtok esetlegesen a Will&Grace TV sorozat DVDs megjelenéséről...
köszi Zsolti
0
2004. október 14., csütörtök 11:13
324
Köszönöm ennyit szeretm volna megtudni! Már többször is leírtam hogy elsősorban a kényelem és gyorsaság szempontját helyezem előtérbe, mikor tőletek rendelek! Megtehetném hogy boltban veszem meg, és ha egyenként rendelném meg a filmeket a postai költséggel együtt talán nem is lenne nagy különbség a bolti ártól! DE! Ha egyszerre többet rendelek meg, és ti vagytok olyan jók :-) hogy raktározzátok nekem ezeket a filmeket és ráadásul 2% os engedményt is kapok akkor sokkal jobban megéri tőletek megvenni!! De amikor az utolsó filmel szívok ennyit akkor már egy kicsit kezdek ideges lenni.. Elöbb utóbb biztos teljesen kitapasztalom a szálítási koncepciótokat is! Köszi! ...most már minden reményem a Magyar Királyi Postában van, a legmorbidabb az az egészben hogy én is ennél az istenverte cégnél dolgozom...:-((
0
2004. október 14., csütörtök 10:58
Moderátor
7449
Elmondom a kronológiát: A megjelenés napján beérkezett a szállítmány a kiadót képviselő nagykereskedéshez a kiadótól. Kiderült, hogy elfelejtették befóliázni a dobozokat, ezért visszaküldték az egész szállítmányt a kiadóhoz, mondván, így nem tudják kiküldeni a boltoknak, mert egyes üzletekben a kedves vevők előszeretettel szedik ki a tokból a filmeket :) Mondjuk mi sem szeretjük a nem fóliázott kiadványokat, mert már volt aki megszólt minket, miért nézzük meg feladás előtt a filmeket - mintha lenne rá időnk :) Tegnap délelőtt végre szóltak, hogy a csomagolóból úton van újra vissza hozzájuk a szállítmány, és hamarosan beérkezik. Ismerve a közlekedési állapotokat kis ráhagyással délután ment az áruért a futárunk, de a Trainspotting még mindin nem volt bent. Majd késő délután telefonáltak újra, hogy a zárás előtt néhány perccel beesett a szállítmány, így ma reggel mehetünk érte. Tehát: van már ratáron - a kiadónál/forgalmazónál, megyünk érte, ergo: küldjük ma.
0
2004. október 14., csütörtök 10:50
324
Kedves Xpress!
Egyáltalán nem akarok kukacoskodni de tegnap délelött azt válaszoltátok a film kritikájában, hogy beszéltetek a forgalmazóval és most csomagolják a filmeket. Ma meg kiderül hogy csak tegnap este érkezett be a forgalmazóhoz, és még nincs raktáron, akkor most hogy is van ez??? Mindegy egy a lényeg hogy ma kiküldésre kerül-e a film vagy nem, mert akkor inkább törlöm a listából, ugyanis a többi filmet szeretném minnél elöbb megkapni!
0
2004. október 14., csütörtök 10:36
Moderátor
7449
A Trainspotting tegnap este érkezett be a forgalmazóhoz, így hozzánk ma reggel jön be. Csak azért állítottuk át 1-3 napra a beszerezhetőséget, mert a megjelenés már nem csúszik tovább, a raktárba viszont még nem érkezett be a film. Szerintem most is az esetek többségében a megjelenés napján szállítjuk a filmeket, egyes kisebb forgalmazóknál szokott néha csúszni a dolog, de nem a mi hibánkból.
0
2004. október 14., csütörtök 10:29
324
Kedves Xpress!
Már megint erről a Trainspottingról érdeklődnék, mert egyszerűen nem tudom felfogni ezt a feldolgozási postáraadási folyamatot. Tegnap csúszot a film megjelenése ma végre látom hogy MEGVÁSÁROLHATÓ de oda van írva hogy 1-3 nap! A rendelésembe nem került még mindíg feldolgozásra ami azt jelenti hogy a hétvégéig biztos hogy nem kapom meg! DE a megjelenés dátuma el is tünt a rendelésembe. Furán működik ez az egész! Azért rendelek tőletek mindíg mert már a megjelenés napján ott vannak a filmek a kezenbe, bár az utóbbi időben sajnos inkább késöbb kapom meg, mint a bolti megjelenés! Miért? A választ előre is köszönöm!!
0
2004. október 14., csütörtök 10:15
Moderátor
7449
Idén nem, valószínűleg a jövő év elején.
0
2004. október 14., csütörtök 9:41
10
Kedves Xpress!
Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor fog megjeleni nálunk a Star Trek: The Original Series első, második évad. Csak azért kérdezem, mert a cseheknél már meg lehet venni mind a kettőt magyar felirattal.
0
2004. október 14., csütörtök 8:39
17243
a criterion következő megjelenései:
0
2004. október 10., vasárnap 20:58
17243
wow, ez is jól néz ki, csak kár, hogy kizárólag az amazonnál lesz ilyen: