Keresés

Megjelenések

2004. szeptember 22., szerda 14:02
Na a Legendak Klubja meg egy jofajta tarsasag.... Az Evil Dead 2vel nyertem naluk de idaig 1.5 honap keves volt ahhoz, hogy erdemben felvegyek velem a kapcsolatot.... (Persze egy telefon mar volt amikor megtudtam ,hogy nyertem, meg egy sorry mail, hogy majd hamarosan keresenek...)
0
2004. szeptember 22., szerda 12:19
Bővült kicst az InterCom Legendák klubja weboldal már a DVD specifikációi is fel vannak tüntetve ...már ameilyiknél. De óriási hibák vannak benne pl.: "DD, 5.1, DTS, ES"; de a legjobb a Vörös Szonja specifikációinál van: "Hang: angol DD, 5.16, magyar DD, 5.1". Nem semmi 5.16 hang. :]

0
2004. szeptember 21., kedd 0:59

Ugye nálunk ez jön majd ki?:)
0
2004. szeptember 19., vasárnap 23:36
Erről jut eszembe megtaláltam az FF Film & Music Kft. weboldalát:

FF Film & Music
0
2004. szeptember 19., vasárnap 22:33
Tudom, hogy még korai, és a mozi is most kezdte el adni nálunk, de úgy tudom amerikában már megjelent(láttam egy dvdborító scan-t)
a The Girl Next Door DVD.
Lehet esetleg valamit tudni a magyar megjelenésről, illetve lehet-e számítani arra, hogy itt is hamar megjelenik?!(Amerikában márciusban volt a premier...nem tudom, hogy a premiercsúszás miatt a dvd is késik, vagy előbb kiadják, lásd 50 first date.)
0
2004. szeptember 19., vasárnap 17:40
Jó hír a Bud Spencer rajongóknak.
Oktober 1-én bövülni fog a fent emlitett szinész filmjeinek dvd tára.
Pontosabban csak egy filmmel ,hiszen a ff film & music kiadó már beinditotta a sorozatot.Most a CHARLESTON 1977-ben készült filmecske lesz kapható a fent emlitett időponttól.
Kép:   4:3 letterbox
hang: dolby digital 2.0
Nyelv:Magyar,olasz
Felirat:magyar.
0
2004. szeptember 18., szombat 22:13
én ezekre az utóbbi hozzászólására gerikének már nem mondok semmit.............
egyszerűen csak őrlődöm és őrlődöm.......
0
2004. szeptember 18., szombat 21:10
Azt, tudom, hogy lehet kapni kint, de elvileg ha itthon is lesz, azon lesz szinkron is!
0
2004. szeptember 18., szombat 21:06
Érdekes, én ezt látom ott: Anamorphic Wide Screen
0
2004. szeptember 18., szombat 20:49
Optimus Prime, de amit te itt belinkeltél nekünk az a gagyibb verzió mert van 1 20 fontos kiadás is ami Widescreen edititon!
De ez akkor ezek szerint Ful screenes vagy mi?
0
2004. szeptember 18., szombat 20:46
g101: kétlemezes Ragadozó biztos lesz, mert a már Angliában kapható kiadáson van magyar felirat:  Predator (Special Edition) (Two Discs)
Feltéve, hogy nem elírás, mert például a régi Star Trek VIII. DVD-hez az van írva van rajta magyar felirat pedig ha jól tudom nincs és csak egy lemez jött ki a 2-es régióra.
0
2004. szeptember 18., szombat 20:39
Kedves xpress!
A kérdéseim a következők lennének:
-Lesz-e szinkronos Halálosztó DVD-n?
-Lesz-e Csillagkapu DVD-n?
-Lesz-e kétlemezes Ragadozó DVD-n?
-Megjelenik-e valaha a Max-3000 DVD-n?
A választ előre köszönöm!
0
2004. szeptember 18., szombat 13:39
Tisztelt Xpress!
Múltkor érdeklődtem a Butterfly Effect DVD kiadásáról.  Az Intercomnál rákérdeztetek már a dologra. Előre is köszi a választ
0
2004. szeptember 18., szombat 4:36
Éppen a Sendit.com-ot nézegettem van már valami infó a Star Trek VII. SE változatáról lesz-e DTS vagy nem hát egyenlőre erről még semmi infó nincs feltüntetve csak egy borító:

És lehet, hogy csak elírás de a  Star Trek TOS Season 1 -en lesz magyar felirat(!), pedig a dvdextra.hu azt mondta nem kapunk feliratot.
0
2004. szeptember 16., csütörtök 16:16
Intim részek?
0
2004. szeptember 16., csütörtök 16:11
Az eredeti Texas-i láncfűrészesről semmi hír? Inkább az jelenjen meg, mint az a sz*r remake. Valamint érdekelne, hogy A szem c. film mikor jön ki?
0
2004. szeptember 16., csütörtök 15:05
November 15-én jelenik meg.
0
2004. szeptember 16., csütörtök 12:21
Tudom, hogy még korai, és a mozi is holnaptól kezdi el adni nálunk, de úgy tudom amerikában már megjelent(láttam egy dvdborító scan-t)
a The Girl Next Door DVD.
Lehet esetleg valamit tudni a magyar megjelenésről, illetve lehet-e számítani arra, hogy itt is hamar megjelenik?!(Amerikában márciusban volt a premier...nem tudom, hogy a premiercsúszás miatt a dvd is késik, vagy előbb kiadják, lásd 50 first date.)
0
2004. szeptember 16., csütörtök 12:14
Tudja valaki hogy a Texasi Lánfűrészes-el mi újság, ugyanis ha jól tudom úgy volt, hogy októberben jelenik meg a lakossági kiadása de nem láttam a címét.
0
2004. szeptember 16., csütörtök 11:47
A Budapest Film szerint novemberben.
0
2004. szeptember 16., csütörtök 11:03
Kedves Xpress!

Az Apám beájulna című Sas Tamás rendezte magyar filmvígjáték végre mikor lesz elérhető DVD-n hazánkban????
0
2004. szeptember 16., csütörtök 9:44
Ahogy Schwarzi mondta volt a T2-ben: "Bízhatsz bennem!". ;)
0
2004. szeptember 16., csütörtök 0:39
Fel sem tűnt, hogy nincs a listán a Vissza a jövőbe. Bár talán azért, mert nem új megjelenés csak újra lesz kapható vagy nincs még pontos infójuk ahogy azt az Xpress is válaszolta.
0
2004. szeptember 15., szerda 23:35
Miért nem lessz BACK TO THE FUTURE?
Hát október 19-re van írva akkor biztos meg is fog jelleni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legalábbis ajánlom a universalnak!
0
2004. szeptember 15., szerda 23:12
A DVDEXTRÁ-n még nem soroltuk fel a Universal októberi megjelenéseit, mert még nincs meg minden információ a filmekhez, de rengeteg "pótlás" is lesz, így például újra lehet majd kapni a Gladiátort, jön a Párbaj, és jön a Shop Show is.
0