Keresés

Megjelenések

2004. szeptember 7., kedd 15:52
ööö:) A DVD saját hazájában való és az itthoni megjelenése közti idôre voltam kiváncsi.
0
2004. szeptember 7., kedd 15:49
Mit értesz az alatt, hogy "a DVD eredeti ... megjelenése" ?
0
2004. szeptember 7., kedd 15:39
köszönöm szépen.
még egy kérdés:
Általában mennyi idô telik el a DVD eredeti, és az itthoni megjelenése között? (általában!)
0
2004. szeptember 7., kedd 15:04
Ha ez így van, akkor több mint elkeserítő a hír, mert a film nagyon jó... :(
0
2004. szeptember 7., kedd 1:31
Nagyon szépen köszönöm előre is többek nevében.
0
2004. szeptember 7., kedd 0:46
daniba: Azt hiszem, a Pillangó effektus már megjelent kölcsönzői változatban, vagy csak tervben volt (?). Mindenesetre úgy tudom, hogy gyalázatos a specifikációja (csonkolt kép - 4:3 Pan-Scan) sztereó magyar és sztereó angol (!) hang, valamint "extraként" egy előzetes.
Szerintem az InterCom ezért nem hozza kereskedelmi forgalomba. Mindenesetre rákérdezünk.
0
2004. szeptember 6., hétfő 22:44
Xpress. Légyszi ha tudod derítsd már ki hogy a VHS-en Intercom gondozásában júliusban kijött Pillangó-hatás / Butterfly Effect / , kijön e DVD-n???

Előre is köszi
0
2004. szeptember 6., hétfő 22:33
Sajnos nem tudjuk, mikor jelenik meg, illetve megjelenik-e egyáltalán. VHS-en már kijött de egyelőre nem szerepel DVD-n az InterCom terveiben.
0
2004. szeptember 6., hétfő 22:30
MAX
(2002 - John Cussack, Noah Taylor)

Nem tudtok ti sem semmit sem a megjelenésérôl? Már végig kérdeztem a fél fórumregimentet, de mivel itt volt a legfrissebb válaszotok, gondolom ide is beírom:)
(Az Egyesült Királyságban 2004 március 1-én jelent meg.)
0
2004. szeptember 6., hétfő 22:18
Xpress, miért nem forgalmazza a Yonggary-támad a hüllő című filme?
0
2004. szeptember 6., hétfő 20:55
Koszi a gyors valaszt.
0
2004. szeptember 6., hétfő 20:55
waces: Természetesen árusítunk SPI-filmeket is, a probléma csak az, hogy az SPI-tól kapott tájékoztatókban rendre csak a megjelenési dátumok, részletes tartalmak szerepelnek, de se a specifikációkról, se az árakról nem tudni egyelőre semmit. Így elég nehéz lenne előrendelést felvenni :)
Amint lesznek pontos információk természetesen a filmek is felkerülnek majd az adatbázisba.
0
2004. szeptember 6., hétfő 20:43
Lehetseges, hogy egyetlen szeptemberben (oktoberben_ megjeleno SPI film sincs az adatbazisban? (Anno se forgalmazott SPIs filmeket az Xpress? Nekem ugy remlik, hogy de...)
0
2004. szeptember 6., hétfő 15:52
Nos? V.ki?

Amerikai História X

(A kérdés eggyel lejjebb.)

THX
0
2004. szeptember 4., szombat 16:03
Nem tudja valaki, hogy van-e valami hír az Ultimate Matrix Collection magyarországi megjelenéséről?
0
2004. szeptember 4., szombat 9:56
Üdv!

Valaki tud esetleg valamit az Amerikai história X c. filmről.
Megjelenik egyáltalán nálunk?
0
2004. szeptember 4., szombat 0:15

special amazon packaging:

0
2004. szeptember 3., péntek 20:41
Akkor meg kell, hogy vegyem! Várom a megjelenését.
0
2004. szeptember 3., péntek 20:39
mittomén, mé' :]
0
2004. szeptember 3., péntek 20:16
(Ezer sorry, véletlenül kétszer kattintottam :( )
0
És miért csak 10/8? Tegnap néztem újra, és most még többre értékelem. Egyszerűen pazar, amikor egy kicsit leülne, máris jön egy újabb olyan vicc, amin sírva lehet nevetgélni (konkrétum nélkül). Najó, mégis egy SPOILER, amikor kijön Shaun és Ed a kocsmából énekelve, és a dudorászásba bekapcsolódik a zombi-fazon, na azt a poént egyből klasszikusnak ítéltük meg haverral. :)
Kár, h ilyen megjelenésre - szvsz - esély sincs Mo.-n, bár legalább DVD-n ki kéne hozni, mert a felsorolás alapján igencsak etalon lemeznek tűnik...
0
És miért csak 10/8? Tegnap néztem újra, és most még többre értékelem. Egyszerűen pazar, amikor egy kicsit leülne, máris jön egy újabb olyan vicc, amin sírva lehet nevetgélni (konkrétum nélkül). Najó, mégis egy SPOILER, amikor kijön Shaun és Ed a kocsmából énekelve, és a dudorászásba bekapcsolódik a zombi-fazon, na azt a poént egyből klasszikusnak ítéltük meg haverral. :)
Kár, h ilyen megjelenésre - szvsz - esély sincs Mo.-n, bár legalább DVD-n ki kéne hozni, mert a felsorolás alapján igencsak etalon lemeznek tűnik...
0
2004. szeptember 3., péntek 20:04
"tegnap láttam a shaun of the dead című remek angol filmet, amiről azt írja a plakát, hogy "egy romantikus komédia. zombikkal." tehát vmi romzomcom.

egyesek szerint kőkemény horrorfilm, tisztára igazuk van: a belezést, széttépést, fejlövést és sok-sok csúnya zombit nem lehet vmi nem létező posztmodern trendi számlájára írni.

egyesek szerint romantikus film, tisztára igazuk van: kisemberünk csak akkor döbben rá, mekkora lúzer, mikor a barátnője dobja, mostohaapja (bill nighy!) megveti, kollégái átnéznek rajta. elhatározza hát, hogy sutba vágja ezt a szar féléletet, hogy visszaszerezze a nőt, a zombikrízis pedig épp kapóra jön a felemelkedésre.

egyesek szerint vígjáték, tisztára igazuk van: komédiázásban az angolok verhetetlenek, a spaced című sorozat (ide vele!) kiötlői pedig jóval élesebb nyelvvel vannak megáldva, mint pl. richard curtiz; a humort inkább saját kis gonosz céljaik álcázására használják fel, mint a boyle-hodge-macdonald trió szokta.

a shaun of the dead nézése közben baromi sokat lehet röhögni, rémüldözni, s még a nőnket is elvihetjük rá (legfeljebb a film 2/3-ánál feláll :), de nem árt elgondolkodni a film kapitális üzenetéről: a zombik mi vagyunk! ámen.

1o/8"
0
2004. szeptember 3., péntek 13:03
jamamura:
a filmről írnál néhány szót, mert még nem láttam, de érdekesnek tűnik, de megéri megvenni?
thx
ELM
0
2004. szeptember 3., péntek 2:28
Én két, DVD-n is megvásárlandónak érdemes filmet láttam mostanában, az egyik a Butterfly Effect, a másik a Bad Santa. Mindkettő a rendezői változatban fogott meg - ezek hazai DVD megjelenéséről érdeklődnék, ha elérhető már valamilyen vázlatszerű időpont. Köszönöm.
0