Keresés

Megjelenések

2004. június 1., kedd 18:16
A FÖLDI ŰRUTAZÁS az Artisan Entertainment filmje, ezért valószínűleg nagy kiadóktól nem várható, de valamelyik kisebb cég, netán mellékletes újság lehet, hogy bevállalja. Az USÁ-ban már 1998-ban megjelent DVD-n, de mivel nem kimondott sikerfilm, ki tudja, mikor jön belőle újabb kiadás. Érdekesség viszont, hogy Angliában csak idén márciusban jött ki. Lehet, hogy nálunk is felbukkan?
A GYILKOS ROBOTOK a Columbia TriStar filmje, tehát elvileg itthon is nagyobb reményekkel várható. Az R1-es régióban 4 éve jelent meg, az R2-es régióban viszont tudomásom szerint még nem adták ki, tehát elvileg ez sem reménytelen.
0
2004. június 1., kedd 17:57
Egyébként én csak annak örömöködtem, hogy megjelenik itthon a film, arra meg magasról tojok, hogy ezek a menüképek passzolnak-e vagy sem az itthoni kiadáshoz. Az Odeon szerint DTS hang lesz a lemezen. Ez azért talán csak nem elsz annyira ratyi.. ?
0
2004. június 1., kedd 17:50
Nem tudja valaki, hogy gyermekkorom kedvenc filmjei a Gyilkos robotok,(Tom Selleck,Gene Simmons) és a Földi űrutazás (James Brolin,Elliott Gould, Telly Savalas) nem jelenik-e meg valamelyik kiadónál?
0
2004. május 31., hétfő 8:43
jahh.. értem. Így már jogos.
0
2004. május 31., hétfő 2:42
lásd odeon

0
2004. május 31., hétfő 1:11
aha, s ezt minden harmadik ember úgy értelmezi, hogy "nálunk". másrészt meg, ki a f*szt érdekel, hogy mi jelenik meg angliában, mikor magyarországon is létezik dvd-piac? ráadásul ez a film nálunk is meg fog jelenni (illetve már megjelent, a moképnál nem lehet tudni), így aztán teljeséggel felesleges a népet ilyen képekkel etetni. a nálunk megjelenő verzió amúgy elég ratyi lesz, felirat csak angol, mellette kantoni hang és magyar szinkron lesz (van?) a korongon.
0
2004. május 31., hétfő 0:56
Ez az angol R2-es verzió. A sendit.com-on június 28.-át írnak. Csak hogy pontos legyen dátum. Kicsit figyelmesebben kellett volna elolvasni a hírt, mert ott az szerepel, hogy "június végén lát napvilágot  régiónkban ". Ez 99%-ban angliai megjelenést jelent!
0
2004. május 31., hétfő 0:16
jó lehet én vagyok  ahülye, de amit most mellékelek, az tényleg érdekel:
0
2004. május 31., hétfő 0:13
nem, nem felreppenő hírt tesz közzé a dvdcentert, hanem tényként közli a megjelenést, csak azt felejti el megemlíteni, hogy mindez mondjuk elefántcsontparton történik. :]
0
2004. május 31., hétfő 0:08
Most ezzel nem teljesen értem, hogy mit akarsz mondani... van egy hír, ami valahol felröppent. Vagy igaz, vagy sem. Ha az előbbi, akkor jogosan érdeklődik az ember, ha az utóbbi, akkor meg legfeljebb tájékoztatják, hogy tévedett. Mi ebben a rossz? Végül is többek közt erre is való egy ilyen fórum... - vagy én tévedek?
0
2004. május 30., vasárnap 22:05

Nálatok mikortól lesz előrendelhető? Freddy vs Jason?
0
2004. május 30., vasárnap 20:46
Legutolsó PestiEst hírdetése:

Május 19-től kapható a legsikeresebb hong-kongi akciókrimi a Szigorúan Piszkos Ügyek!

Na most akkor!?Van vagy nincs?Lehet-e valahol kapni vagy sem?!

Szigorúan Fontos, Sürgős, Létfontosságú......
0
2004. május 30., vasárnap 2:30
külön öröm az az xpressnek, mikot kovács béla olvasván a dvdcenteren pl. az x-akták 124. szezonja dvd-megjelenésének örömhírét, egyből az xpresshez fordul, hogy mikor lehet rá előrendelést leadni. kovács bélából pedig van vagy 1ooo.
0
2004. május 30., vasárnap 2:27
Azért én nem igazán értem ezeket a dvdcenteres fiúkat. Mi a csöcsnek rakják fel egy olyan dvd menüképeit, amihez csípőből semmi közünk? Nálunk a Mokép fogja kiadni, de kicsi a valószínűsége, hogy ugyanezek a menük és extrák lesznek a mi lemezünkön.
0
2004. május 30., vasárnap 0:02
Szigorúan piszkos ügyek!!  yesss  http://dvd.index.hu/index.php?cikkid=4985

Remélem, a 2. rész is megjelenik. (A 3. viszont nem hiányzik, szvsz a leggyengébbre sikerült rész)
0
2004. május 29., szombat 14:43
Back to the future-újrakiadásról tuttok vmit????
0
2004. május 28., péntek 21:29
Mikortól lehet előrendelni? Akkor legalább az árról is lenne adat. 9.000 HUF-nál kissé káromkodnék...
0
2004. május 28., péntek 20:50
Gondolom sokan olvasták már, de azért nesztek:

"Már júniusban táncolhatunk a farkasokkal!
A DVD-n egy előzetesen, egy rövid werkfilmen és egy Costner életrajzon kívül nem lesznek extrák, ami érthető egy három órás film esetében.
A film eredeti képarányban, DD 5.1-es és DTS angol hanggal, valamint a DD 5.1-re felkevert klasszikus magyar szinkronnal kerül a boltokba, ha minden a tervek szerint alakul június utolsó hetében!"
(DVDEXTRA)

Köszönöm istenem, végre!
0
2004. május 28., péntek 18:42
Köszönöm szépen.
Tudtam, csak lefelejtettem.
0
2004. május 28., péntek 18:16
A gyengébbek kedvéért...

Így kell linket beszúrni:

A link címe
0
2004. május 28., péntek 17:46
hoppá! :D erről tudd valaki valamit?! pl. hogy miért nincs az adatbázisban :P
0
2004. május 28., péntek 17:40
hoppá! :D erről tudd valaki valamit?! pl. hogy miért nincs az adatbázisban :P
0
2004. május 28., péntek 13:47
sztem kb 2 hónap, de lehet hogy augusztusra teszik mint a nagyobb megjelenéseket......
0
2004. május 28., péntek 13:22
Tudja valaki,hogy mikor fog megjelenni itthon Az utolsó szamuráj és a Mackótestvér?
Plíííííz!!!!
0
2004. május 28., péntek 12:34
a www.dvdextra.hu-n található a hír
0