Senki nem tud semmit a Nagy hal itthoni megjelenéséről? Angliában és Ausztráliában jún.16.-a a megjelenés dátuma magyar felirattal.
Jó lenne tudni, hogy itthon mikorra várható?
0
2004. június 7., hétfő 15:19
4078
Mit olvastam a Voxban? Hogy megjelenik dvd-én a Mániás zsaru 2. igazi klasszikus :-)
Amugy alig várom már a Gonosz Halottak 2 illetve a Freddy vs Jasont. ezeken tuti nem elsz ott a legendák klubbjA FELIRAT ami sokaknak nagyon nem tetszik:)
0
2004. június 7., hétfő 4:20
462
Mikorra várhatóak a következő filmek:
- Zatoichi - A szamuráj - Kontroll - Apám beájulna - Nagy Hal
0
2004. június 4., péntek 0:51
345
Angol verziót ne vedd meg, mert megvágták, viszont van rajta DTS... Egyébként Németországban július 27-re van kiírva, valószínűleg akkortájt kell megjelennie Magyarországon is.
0
2004. június 3., csütörtök 21:29
246
Itthon is várható júniusban a Big Fish?
0
2004. június 3., csütörtök 19:31
493
Lehet arról már valamit tudni, hogy mikor jelenik meg itthoni forgalomban a
- Secondhand Lions - Peter Pan
mert ugye már R2-ben mindkettőt kiadták
vagy megint jön a házibuhera, amikor megveszem a kinti kiadást, aztán írok hozzá feliratot
0
2004. június 2., szerda 9:17
7151
Pedig Tadam, esetleg még a francia változat jöhetne szóba. Angliában úgy tudom, nem adták ki. Tipikus francia sikerfilm volt a BOSSZÚ, amit annak idején nálunk is játszottak (én a Vörös Csillag moziban láttam kamaszként kb. negyedszázada - még leírni is szörnyű az időpontot!), de a többség már elfelejtette. Mivel nálunk DVD-n főleg amerikai filmek jönnek, elsősorban a nagy filmes cégek repertoárjából, legfeljebb csak valami kisebb cégben bízhatsz még: a BuFi, a Fantasy Film vagy az FF Film & Music szokott francia filmeket is forgalmazni. Pedig mennyi remek régi európai filmet szeretnék én is DVD-n, legalább magyar felirattal látni!
0
2004. június 2., szerda 2:17
462
Azért nem segítettél, mert:
1. Nem tudok külföldről rendelni 2. Olyan DVD-t nem akarok rendelni, amin csak német nyelv van 3. NEM TUDOK NÉMETÜL
Ha valaki megtudja nekem szerezni ezt a filmet, bármilyen formátumba, bármennyit hajlandó vagyok neki fizetni!!!
0
2004. június 1., kedd 18:16
7151
A FÖLDI ŰRUTAZÁS az Artisan Entertainment filmje, ezért valószínűleg nagy kiadóktól nem várható, de valamelyik kisebb cég, netán mellékletes újság lehet, hogy bevállalja. Az USÁ-ban már 1998-ban megjelent DVD-n, de mivel nem kimondott sikerfilm, ki tudja, mikor jön belőle újabb kiadás. Érdekesség viszont, hogy Angliában csak idén márciusban jött ki. Lehet, hogy nálunk is felbukkan? A GYILKOS ROBOTOK a Columbia TriStar filmje, tehát elvileg itthon is nagyobb reményekkel várható. Az R1-es régióban 4 éve jelent meg, az R2-es régióban viszont tudomásom szerint még nem adták ki, tehát elvileg ez sem reménytelen.
0
2004. június 1., kedd 17:57
246
Egyébként én csak annak örömöködtem, hogy megjelenik itthon a film, arra meg magasról tojok, hogy ezek a menüképek passzolnak-e vagy sem az itthoni kiadáshoz. Az Odeon szerint DTS hang lesz a lemezen. Ez azért talán csak nem elsz annyira ratyi.. ?
0
2004. június 1., kedd 17:50
245
Nem tudja valaki, hogy gyermekkorom kedvenc filmjei a Gyilkos robotok,(Tom Selleck,Gene Simmons) és a Földi űrutazás (James Brolin,Elliott Gould, Telly Savalas) nem jelenik-e meg valamelyik kiadónál?
0
2004. május 31., hétfő 8:43
246
jahh.. értem. Így már jogos.
0
2004. május 31., hétfő 2:42
25
lásd odeon
0
2004. május 31., hétfő 1:11
17243
aha, s ezt minden harmadik ember úgy értelmezi, hogy "nálunk". másrészt meg, ki a f*szt érdekel, hogy mi jelenik meg angliában, mikor magyarországon is létezik dvd-piac? ráadásul ez a film nálunk is meg fog jelenni (illetve már megjelent, a moképnál nem lehet tudni), így aztán teljeséggel felesleges a népet ilyen képekkel etetni. a nálunk megjelenő verzió amúgy elég ratyi lesz, felirat csak angol, mellette kantoni hang és magyar szinkron lesz (van?) a korongon.
0
2004. május 31., hétfő 0:56
2178
Ez az angol R2-es verzió. A sendit.com-on június 28.-át írnak. Csak hogy pontos legyen dátum. Kicsit figyelmesebben kellett volna elolvasni a hírt, mert ott az szerepel, hogy "június végén lát napvilágot régiónkban ". Ez 99%-ban angliai megjelenést jelent!
0
2004. május 31., hétfő 0:16
4792
jó lehet én vagyok ahülye, de amit most mellékelek, az tényleg érdekel:
0
2004. május 31., hétfő 0:13
17243
nem, nem felreppenő hírt tesz közzé a dvdcentert, hanem tényként közli a megjelenést, csak azt felejti el megemlíteni, hogy mindez mondjuk elefántcsontparton történik. :]
0
2004. május 31., hétfő 0:08
246
Most ezzel nem teljesen értem, hogy mit akarsz mondani... van egy hír, ami valahol felröppent. Vagy igaz, vagy sem. Ha az előbbi, akkor jogosan érdeklődik az ember, ha az utóbbi, akkor meg legfeljebb tájékoztatják, hogy tévedett. Mi ebben a rossz? Végül is többek közt erre is való egy ilyen fórum... - vagy én tévedek?
0
2004. május 30., vasárnap 22:05
4792
Nálatok mikortól lesz előrendelhető? Freddy vs Jason?
0
2004. május 30., vasárnap 20:46
128
Legutolsó PestiEst hírdetése:
Május 19-től kapható a legsikeresebb hong-kongi akciókrimi a Szigorúan Piszkos Ügyek!
Na most akkor!?Van vagy nincs?Lehet-e valahol kapni vagy sem?!
Szigorúan Fontos, Sürgős, Létfontosságú......
0
2004. május 30., vasárnap 2:30
17243
külön öröm az az xpressnek, mikot kovács béla olvasván a dvdcenteren pl. az x-akták 124. szezonja dvd-megjelenésének örömhírét, egyből az xpresshez fordul, hogy mikor lehet rá előrendelést leadni. kovács bélából pedig van vagy 1ooo.
0
2004. május 30., vasárnap 2:27
4201
Azért én nem igazán értem ezeket a dvdcenteres fiúkat. Mi a csöcsnek rakják fel egy olyan dvd menüképeit, amihez csípőből semmi közünk? Nálunk a Mokép fogja kiadni, de kicsi a valószínűsége, hogy ugyanezek a menük és extrák lesznek a mi lemezünkön.