elsőre nem fogom eltalálni e kép beillesztését,de fáj érte a szívem:))
0
2004. május 11., kedd 2:57
1560
türelmetlenség helyett számolj rá 6 hónapot a mozipremierre és kimélj meg az ilyen kérdésekkel:))))))
0
2004. május 5., szerda 21:47
196
Kedves Xpress!
3 film után érdeklődnék, mindhárom film magarországi megjelenése érdekelne, természetesen DVD-n!:) Az első Kevin Costner Open Range c. filmje lenne.(Tudom, hogy a mozik csak most kezdték el adni, de már türelmetlen vagyok!) A másik John Woo Paycheck-je, míg a hamradik a The Butterflyeffect.
Tudtok velemely filmről valamit?
Előrre is köszönöm!
0
2004. május 4., kedd 1:20
2774
Xpress, nem tudod, Pearl Harbor rendezői verzió lesz itthon?
0
2004. május 3., hétfő 14:55
345
Ehhem... akkor ezt a csatát télleg megnyertem, pedig Sutter hogy vigyorgott volna :-) Mondjuk ne aggódj, csak egy tízessel köröztelek le... igaz, nem összegben, hanem szorzóban, de mindegy .-)))
Let the fight begin!
0
2004. május 3., hétfő 13:46
50
Szása: Ezt a csatát lehet, hogy megyerted, de a háború a legnagyobb FAN címért még nem dőlt el :) Minek is hazudjak, egyszer láttam a filmet moziban, és 3x a számgépemről. Hozzá kell azonban tennem, hogy csak a múlt hét kedd óta van meg a film. Még hogy gerjedek a félmeztelen Peter nevű fiúkra? "Even the sound of it offends me!" :) Azonban lehet, hogy Peter Pan szindrómában szenvedek. Tudtátok, hogy van ilyen kórkép? Az illető nem akarja vállalni a felelősséget a tetteiért, nem akar felnőni :) Nem is tudom melyik filmben volt, a nő a pasas fejéhez végta, hogy "olyan éretlen vagy, mintha Pán Péter szindrómád lenne", erre a pasas: "Igen? Akkor te meg Hook kapitány szindrómában szenvedsz!" :D
Soundtrack Languages Dolby Digital 5.1: Italian, English, Hungarian
Subtitles: ......English, Hungarian........
június 7-től már lehet is kapni...... :)
0
2004. május 1., szombat 20:11
151
noés a szinkronos újrakiadás lehetősége?? :) akkor csak később veszi meg, nem mondd le róla
0
2004. május 1., szombat 6:26
1560
ez viszont azt jelenti,hogy inkább lemondasz egy sokáig szavatos dvd formátumról kedvenc filmek esetén,nehogy inkább meg kelljen próbálni átszokni arra,hogy eredi nyelven is megpróbáld megszokni és megszeretni őket?:))...nekem ilyenek miatt percig se kell gondolkodnom...morgok egy sort de azért minden pénzt megér ha nem csíkozik már a kép és bugyborékol a hang a sok nézés miatt:))
0
2004. május 1., szombat 2:41
17243
megjelent VHS-en sokezer éve ölég gagyi szinkronnal.
0
2004. április 30., péntek 22:59
128
Bizony-bizony! Nehéz aztán egyszerre olvasni is meg a képet nézni, meg különben is olyan gyorsan peregnek azok a betüük... (:-))
0
2004. április 30., péntek 22:59
4078
"Látod Jubei barátom ez az a hozzáállás amit nem lehet ép ésszel felérni. Erre írtam régen, hogy nektek nem is a film fontos, hanem a magyar hang. és ez a szomorú."
Ez már csak azért sem igaz teljesen mert egy csomó feliratos filmet veszek meg. De egyes filmeket (ez, Vissza a jövőbe trilógia stb.) eredeti szinkron nélkül nem veszek meg. És azért nem mert ezek oylan filmek amiknél nem is hallottam mással másrészt ezek minden idők legjobb magyar szinkronja. Sinkovics miatt is illett volna rárakni. De pl. Driller sem vette meg pont emiatt mert őt is zavarja. Pedig ő nemsűrűn emeli fel a hangját szinkron ügyben. Viszont vannak oylan filmek amiket nem is hallgatok szinkronnal még akkor sem ha lenne rajtuk: Ragyogás, Mechanikus narancs, Ördögűző, Suspiria, Ninja Scroll ezek oylan filmek amiknél tényleg az eredeti hang az már belémvésődött.
0
2004. április 30., péntek 21:58
2774
"Remélem tanulnak a Volt egyszer egy vadnyugat esetéből mert azt a kaidványt én sem vettem meg pont a szinkron miatt"
Látod Jubei barátom ez az a hozzáállás amit nem lehet ép ésszel felérni. Erre írtam régen, hogy nektek nem is a film fontos, hanem a magyar hang. és ez a szomorú.
0
2004. április 30., péntek 19:03
345
Az betenne... :-) de hidd el, ebben nincs ember a világon, akivel szemben alulmaradnék :-)
0
2004. április 30., péntek 17:30
4078
dvdextra:
Június 1.
Mexikó trilógia (El Mariachi - Desperado - Once Upon a Time in Mexico Trilogy) Volt egyszer egy Mexikó (Once Upon a Time in Mexico) Desperado EV - szinkron (Desperado) El Mariachi - szinkron (El Mariachi) A piszkos tizenkettő (Dirty Dozen) Csatatér (Battleground)
Június 8.
Egy maréknyi dollárért (A Fistful of Dollars)
Nagyon-nagyon remélem, hogy a Warner nem lesz oylan rossz hozzánk mint az intercom és a Mariachi filmek mellett A MARÉKNYI DOLLÁRÉRT-RA RÁTESZI AZ EREDETI SZINKRONT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem tanulnak a Volt egyszer egy vadnyugat esetéből mert azt a kaidványt én sem vettem meg pont a szinkron miatt. Legalább ezzel a Leone weternnel ne bánjanak el. Bár bízom a warnerben mert a Volt egyszer egy amerikára rakott és mostanában szokott szinkronokat pakolni a lemezikre úgyhogy erről le ne hagyják. Még egy mono is isteni lenne.
0
2004. április 30., péntek 17:07
2774
mindenki aki a félmeztelen, szőke, göndör, Péter nevű fiúkra izgul.. az kattintson ide
0
2004. április 30., péntek 15:48
2774
én egy eredeti Final countdown-nal dicsekedtem...meg ugye az film, ellentétben a... na hagyjuk ;)
0
2004. április 30., péntek 15:47
2774
"Döntse el a vitát: hányszor láttad a filmet? :-)))"
de jót röhögnék, ha szása alulmaradna :)))
0
2004. április 30., péntek 15:15
345
Szóval értsem úgy, hogy megküzdünk a legnagyobb rajongó kitüntető címért? :-) A Hook szövegeit kívülről fújni... smafu :-) A PP-ét... gyenge. A könyvet eredetiben olvasni... na ezzel vannak bajok, még csak az első harmadánál tartok, elsőre magyarul kellett volna belevágni... Megvan a hivatalos filmzene, a hivatalos poszter, a hivatalos... de azt már el sem árulhatom, mert elszomorodsz. :-) Döntse el a vitát: hányszor láttad a filmet? :-)))
0
2004. április 30., péntek 14:49
50
Szása, én nem dobálóznék ilyen könnyelműen a "Legnagyobb rjongó" kifejezéssel. Látom a feliratod végére is odabiggyeszetted. :) Ami -mármint a felirat- egyébként klasszul sikerült. Szal mekkora fanboy vagy? Te is kívülről fújod a Hook szövegeit?Te is eredetiben olvasod a regényt? ;) Jó neked, hogy dvd-n nézed, de én azért megvárom a hivatalos kiadást :)
0
2004. április 30., péntek 12:43
345
Hát igen, valahogy éreztetni kell, hogy ki a legnagyobb rajongó... a dicsekvésről annyit, hogy - mint egyesek tették a Final countdown-nal - én is legszívesebben beszúrtam volna a borítót, de sajnos még nem készültem el vele :-))