Keresés

Megjelenések

2019. augusztus 15., csütörtök 19:52
Pro Video szeptember:

https://dvdnews.blog.hu/2019/08/15/pro_video_2019_szeptemberi_megjelenesek?fbclid=IwAR1XBO6yeRZGf7VzzJFpnk3CDRnM1gHu2BWo7l-764-63VtusLfrZx54CaA
0
2019. augusztus 12., hétfő 19:51
Szemlátomást megtalálták a  200 filmesre tervezett KSZ sorozat fel nem használt szürke festékét...:)

A papírtokot levéve jobban néznek ki.
0
2019. augusztus 7., szerda 17:59
Uborkaszezon, avagy a 2019. augusztusi magyarországi home video megjelenések:

https://youtu.be/g3slPdbCIAQ
0
2019. július 24., szerda 21:26
OMG, kösz. Ezt nem tudtam! :O
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. július 24., szerda 14:45
De nyugodtan mondhatjuk, hogy Media Markt.
most posts by TM
0
2019. július 24., szerda 14:08
Filmostrada / Cinemix
0
2019. július 24., szerda 13:18
Akkor bocs, de ki?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. július 24., szerda 11:42
Nem a Bontonfilm adta ki....
0
2019. július 24., szerda 11:26
A Bontonfilm kiadja a régen nem beszerezhető Universal filmek egy részét (pontos címeim nincsenek).

Pl. A nagy balhé, Cápa, Gladiátor, Becstelen brigantyk, Lucy, Jurassic Park, stb.
Én ezeket láttam offline.

Ez egy plusz pont a Bontonnak, ami viszont negatív az egészben, hogy a borító felső részében egy "Platina gyűjtemény" megjelölés található, kissé szürkés színnel, ami teljesen elrontja az összképet. Hasonló a régen kijött KSZ sorozathoz.

Itt láthatsz kisebb képeket, hogy nagyjából hogyan néznek ki a kiadások:

https://www.google.com/search?sa=X&rlz=1C1GCEU_huHU819HU819&q=platina+gy%C5%B1jtem%C3%A9ny+blu-ray&tbm=isch&source=lnms&ved=2ahUKEwiA6rvOg83jAhVyiIsKHcbyAb8QsAR6BAgIEAE&biw=1920&bih=1057
0
2019. július 24., szerda 9:29
Mi ez a platina kollekció amiről beszéltek?
0
2019. július 23., kedd 23:00
Azért a "frissen" (5 év) érkezőknek ez nagy segítség :) (Pl. Én)
A 30. évfordulós DVD digipack megvan, így örülök, hogy újra kiadták BD-n, mert mégis csak megérdemli. Igaz, a borítója nem jó de nem is tragikus, ára korrekt. Ha már platina, legyen a nevéhez hű csomagolás! :D
Extra kiadásnak pedig ott a digipack :)
0
2019. július 23., kedd 21:52
Nekem erről az alábbi "szösszenet" jutott eszembe:

- Honnan tudod, hogy tényleg, visszafordíthatatlanul megöregedtél?
- Onnan, hogy az a Salma Hayek, akit tinédzserként imádtál, miután láttad az "Alkonyattól pirkadatig" című klasszikusban, "egy szál semmiben", egy kígyóval a nyakában táncolni... most éppen egy vén szülőt alakít egy új filmben, a nem kevésbé vén Alec Baldwin párjaként.

És amikor belegondolok ebbe, sírni tudnék... :)
0
2019. július 23., kedd 19:48
Szerintem nincs baj az árral, csak ezek a filmek már mindenkinek megvannak, aki tudja, mi az a Blu-ray.
0
2019. július 23., kedd 19:22
Én ilyet nem mondtam, csak az összegre reagáltam. :) De szeretek veled NEM egyetérteni. :D
0
2019. július 23., kedd 17:12
Ne mondd már nekem, hogy egy szaros Gladiátor megy Cápa BD 4.000,- forintért jó áron van, ezzel a rettenet borítóval, ami úgy néz ki mint amit kiszívott a nap...
0
2019. július 23., kedd 17:11
Milyen jó hangulatú írás :D
0
2019. július 23., kedd 16:32
" Egy személyes könyvtárból az ember "szelleme" megismerhető, s kézzelfoghatóságának köszönhetően tovább örökölhető, ergo: tovább él. "

Elmélet.

Sajnos koromnál fogva mostanában több hagyaték sorsát láttam.
A család szinte semmire nem ér rá, nem is nézik át a dolgokat megy a szemétbe vagy annak aki egyszerre kiüríti az ingatlant.
Unokák nyugaton, fapadosra semmi sem fér fel. Örökségük legfeljebb gondolatban, de haraggal gondolnak vissza.
Én is úgy vagyok vele, hogy mindenem beleférjen 1 max 2 szekrénybe. utánam már nem lesz jelentősége a dolgoknak.
Könyvek. szinte fillérekért sem lehet eladni semmilyet sem már. Tapasztalat.
Amit egy maraok mobillal nem tudsz elérni annak már nincs jelentősége.
0
2019. július 23., kedd 15:46
Főleg hogy ronda a borítójuk és többnyire közük sincs az eredeti kiadásokéhoz.
most posts by TM
0
2019. július 23., kedd 15:45
Neked! :P
0
2019. július 23., kedd 15:40
És négyezer darabja, ami nekem azért sok így elsőre :D
0
2019. július 23., kedd 10:10
Nem csak DVD, hanem Blu-ray is...
Amiket láttam: Becstelen brigantyk, Cápa, Gladiátor, A nagy balhé, stb. Vagyis jellemzően Universal filmek.
0
2019. július 23., kedd 9:59
Azt lehet tudni, hogy ezek az egyen "Platina gyűjtemény" feliratú dvd lemezek minek köszönhetőek? (Egyébként szépek, csak érdeklődésképpen kérdezem).

Ha jól láttam, még a terjesztő is más ezen címek esetében. Minek köszönhető ez?
0
2019. július 23., kedd 2:41
Ettől félek, sajnos. Így marad a KSZ DVD. :(
0
2019. július 21., vasárnap 16:32
Én eddig egyetlen olyan filmet vettem meg, amiben a BD is a 4K forrásból kszült, és az gyönyörű, tehát elég lett volna, de mivel az egyik legmeghatározóbb horror-filmélményem gyerekkoromból (Pet Sematary), ezért itt elvetettem azt az elvet, hogy csak akkor, ha nem jelent meg másképp, vagy pedig annyival szebb a remaszter, mint a régebbi BD képe. Nincsen sok UHD lemezem és nem is tervezem lecserélgetni minden címet, persze ha esetleg az ember olyan árban jut hozzá, amire nehéz nemet mondani és még nagy kedvencről is van szó, , akkor esetleg elcsábulhatok. :) (Például a Halloween UHD-t olcsóbban sikerült beszerezni, mintha megvettem volna a BD-t belőle, ebben az esetben nem is volt kérdés, mit választok.)
0
2019. július 20., szombat 16:33
Igen! A BD-t kötelezően mellé csomagolják, hogy minél több pénzt el lehessen kérni érte, de ha kivonjuk pl.az új filmek BD árát, mindjárt csak kb. 5-6000Ft lenne a 4k-s lemez. Az is sok, de mindjárt három film csak 18000Ft-ba kerülne nem 30000Ft-ba. Ebben a UHD / BD felállásban simán kétszer veszed meg a BD-t és ez így nem kifizetődő csak annak aki eladja.
Én azért néha veszek egy-két húzósabb címet UHD-n, de annak nagyon nagy kevencnek kell lennie, ilyen pl. a Sólyom végveszélyben új kiadása.
0