Keresés

Megjelenések

2004. március 15., hétfő 16:06
http://www.anchorbay.co.uk/perl/search.pl?CO=ABD4265
0
2004. március 12., péntek 8:31
rendben :)
0
2004. március 12., péntek 8:29
Én meg a kiadótól tudom, hogy még ők sem tudják, hogy lesz-e :)
0
2004. március 11., csütörtök 23:50
megvallom őszintén, hogy egy konkurens oldalról ;)

(csekk kép link)
0
2004. március 11., csütörtök 22:25
Voltam egy Media Marktban, Ausztriában... Rain Man, Karib tenger DTS-ES, T2, Ringu 1-2-3, Kísérlet, Amerikai história X, Hetedik, A holló (hologramos borítóval)..
Nekünk mikor lesznek ilyenjeink? Csak sajna a magyar feliratnak se híre, se hamva. Van rajt viszont török, görög, szlovén, lengyel, stb. És nagy részük 10 Euro. Hol vagyunk mi még ettől!
0
2004. március 11., csütörtök 20:48
Xpress,

mikor várható hogy újra lesz a Rakparton című akciós filmből raktáron belátható időn belül?

köszi,
T
0
2004. március 11., csütörtök 20:42
Sutter: még nem biztos, hogy lesz ilyen itthon. A kiadó még nem döntötte el.
Ez egyelőre csak külföldön lesz és az a "különlegessége", hogy valóban csak egy összecsomagolásról van szó, és a doboz ára pontosan annyi, amennyibe a három film külön-külön megvásárolva kerül - tehát nem kedvezményes.
Honnan vetted, hogy lesz ilyen itthon?
0
2004. március 11., csütörtök 20:30
ha még esetleg valaki nem tudná, ilyen is lesz itthon:

0
2004. március 11., csütörtök 15:25
Nem akarok senkit se riogatni, de ugyebár a Kinowelt-csomag filmjeit alapvetően a német piacra szánták, s csupán az anyacég leágazásaként kaptuk volna meg mi, magyarok is. Namost a németekről viszont köztudott, hogy ész nélkül vagdossák a filmeket, s ebből már kaptunk ízelítőt korábban.
Remélem, az Intercom a vágatlan változatokat fogja megjelentetni!
0
2004. március 10., szerda 22:39
Xpress,

mikor várható hogy újra lesz a Rakparton című akciós filmből raktáron belátható időn belül?

köszi,
T
0
2004. március 9., kedd 19:54
Hogy létezik az,hogy egy film,történetesen a LITTLE VOICE megjelenik dvd-n,korlátozott példányszámban,Odeon kiadásban és csak egy webáruházban kapható???sehol máshol és még hírdetik is,hmmm
0
2004. március 9., kedd 0:58
A német kiadáson német DTS van és angol 5.1. Nekem még nincs meg a másik két rész, de lehet, hogy egy trilógia díszdobozra beneveznék. Ez csak egy apró jelzés az InterCom felé :)
0
2004. március 9., kedd 0:44
Szétnéztem az európai online DVD shopokban az angol T2-es kiadáson van DTS hang sőt a németen német DTS ES(!) hang van, valami szinkron biztos lesz rajta hisz az InterCom az igérte - mintha jelenetene is valamit - meg azt is, hogy a T1-et is kiadják DD 5.1-es szinkronnal.
0
2004. március 9., kedd 0:36
a kérdésed költői...ha akarnák se nyomhatnának külön szinkront a pótolt jelenetekre...öregedtek a "hangok",tisztult a keverési technika....vagy új lesz vagy csak felirat...DTS angol?....ha az európai az volt talán...külön miattunk kétlem:)))
0
2004. március 9., kedd 0:26
Utószinkronizálják a bővített részeket? A T2 szinkronja legalább 12 éves, mert ha jól tudom a moziban is az a szinkronja volt, mint amelyikkel a TV-ben is adták egyszerűen nem lehetne rendesen összevágni a szinkronhangokat ennyi év után nem lenne az igazi. Meg hát régi minőségű szinkron ami legfeljebb Sorround hangú, mellesleg nem egy világ klasszis szinkron. Vajon esetleg angol DTS hang lesz a DVD-n?
0
2004. március 8., hétfő 15:39
azt írja dvdextra..."információnk szerint a mozi-videónál hosszabb verzió"....még szép,hogy a bővítettet veszik át..úgy írják,mintha nem ezért kiabáltunk volna két éve folyamatosan:))
0
2004. március 8., hétfő 15:36
ha van egy kis eszük,akkor a bővített részeket utószinronizálják,nem nehéz azt a 3-4 szinész összehívni,mint tették folyton a Lotr bővített részeivel..egy a szopacs,hogy MInárovits Peti már kiöregedett hangügyileg...szóval félő,hogy a "kritériumok miatt" egy új 5.1-es kakiszinkron kerül rá:))..előre röhögök,hogy megint egy klasszikust vágnak tönkre
0
2004. március 8., hétfő 14:52
És reménykedjünk benne hoyg a T2-höz hasonlóan a többi rész is ilyen igényes kiadást kap majd. Megérdemlik. Szinkron, hoszab változatokat aminek csak lehet főleg a Rambo trilógiának, Bosszúvágynak, Emlékmásnak és a Doorsnak.
0
2004. március 8., hétfő 13:00
Ahogy a DVD EXtrán nyilván már mindenki olvasta, késő tavasszal (ez nyilván május tájéka lehet) végre megjelenik a T2 az Intercom forgalmazásában: hozzájuk került a Kinowelt sokat hiányolt csomagja. A hosszabb változat jön számos extrákkal: a film szinkronizálva, az extrák magyarítva lesznek. (Új szinkron készül??) Az elsők között jön a BOSSZÚVÁGY első, legjobb része, aminek folytatása tavaly már megjelent, s jön Oliver Stone halovány Doors-filmje, és a DIPLOMA ELŐTT című klasszikus Dustin Hoffmannal és Simon and Garfunkel örökzöld zenéjével.

Én mondjuk Schwarzitól jobban várom AZ EMLÉKMÁS-t és a VÖRÖS ZSARU-t, de várható volt, hogy a T2-vel indítanak majd.
0
2004. március 8., hétfő 12:53
Xpress, nem sikerült valamit megtudni?
0
2004. március 8., hétfő 9:36
A gyűrűk ura: A király visszatér megjelenése immár hivatalosan is május 25. A kiadott sajtóközlemény szerint az előző két részhez hasonlóan kétlemezes lesz, és a film csak egy lemezt foglal el. Az extrák részletes listáját nem tartalmazza, csak annyit, hogy lesznek mindenféle kisfilmek, előzetesek, TV spotok, trilógia supertrailer (ez fent van a neten is meg az OST limitált kiadásán), Electronic Arts játékelőzetes és exkluzív weblinkek. A sajtóközlemény ezenkívül részletesen felsorolja a film által elnyert jelentősebb díjakat és az aktuális bevételi eredményeket. A bővített változatra csak "planned 2004 holiday release"-t említ, azaz valamikor karácsony előttre tervezik a megjelenését, de még nincs fix dátum.

Hivatalos sajtóközlemény
0
2004. március 4., csütörtök 16:38
Bocsánat, a számomra legjobbak között más filmjei is szerepelnek, de azok már megjelentek
0
2004. március 4., csütörtök 16:35
Meg tudnátok mondani, hogyan lehetséges, hogy Al Pacino legjobb filmjei (Glengary Glenn Ross, Dog Day Afternoon, Serpico, Scent of a Woman) nem jelentek még meg idehaza?
0
2004. március 4., csütörtök 12:36
Xpress,

mikor várható hogy újra lesz a Rakparton című akciós filmből raktáron?

köszi,
T
0
2004. március 4., csütörtök 8:42
Xpress, vagy valaki jól tájékozott fórumtárs nem tud valamit a Jeepers Creepers 2 megjelenésével kapcsolatban, külföldön mostanában jelenik meg? Megkérdeztem az SPI-t, ők nem vették meg a második rész jogait, csak az elsőt. Próbálkoztam az Intercomnál is, mivel ez MGM film, és az MGM-nek ők a magyar forgalmazói, már kétszer írtam nekik, de nem válaszoltak, bezzeg az SPI-nál rögtön válaszoltak a kérdésemre. Xprees, rákérdeznétek az Intercomra, nagyon megköszönném.
0