Keresés

Megjelenések

2004. március 3., szerda 22:02
A lengyeleknél már megjelent a T2 is,és a Farkasokkal táncoló is,hogy hozzánk mikor jut el az talány!
0
2004. március 3., szerda 20:40
Pár hónapja elhangzott, hogy valami lengyel cégnek köszönhetően hamarosan jönnek az eddig elmaradt Kinowelt-filmek. Azóta semmi hír. Mi a helyzet? Ez is csak valami kacsa volt?
0
2004. március 3., szerda 17:35
Jama: Te vagy közülünk talán a legtájékozottab a megjelenéseket illetően. Ezért tudsz valami konkrétat vagy valami konkrétnak látszó dolgot a Freddy vs Jasonről?
0
2004. március 3., szerda 16:25
Igc: Nem hinném, hogy a külön megjelenő Alien részek korlátozott ideig lesznek kaphatóak. A szűk keresztmetszet nem a film, hanem a díszdoboz, amit ugye a nagy piacok igényei alapján készítettek, a kicsik annyit kaptak belőle, amennyit elsőre rendeltek. Ha elfogy, a mi kedvünkért nem gyártanak újra.
A Spy Kids 3D tényleg jön. A részleteket megtalálod a DVDEXTRA.HU hírei között, és hamarosan az oldalunkon is fent lesz.
0
2004. március 3., szerda 16:21
A Timeline biztosan Paramountos film,megvan itthon,és megnéztem.
0
2004. március 3., szerda 15:39
Xpress, az Alien egyesével kiadott részei is csak korlátozott ideig ill. darabszámban lesznek majd kaphatóak? Várhatóan szintén papírtokos csomagolásban?
Spy Kid 3D akkor jön a hó végén, mert még mindíg nem látni az előrendelhető termékek közt.. THX!
0
2004. március 3., szerda 8:59
Ejnye, _calo!

A Timeline a Paramount film. Az Open Range az biza Touchstone.
0
2004. március 2., kedd 22:12
Ezzel nem vagy egyedül...
0
2004. március 2., kedd 21:10
Én már a Freddy vs JAsont várom  de nagyon!
0
2004. március 2., kedd 17:17
UIP? Paramount?
De ez egy Touchstone-os film!
0
2004. március 2., kedd 17:10
Bizony. Pedig most márciusban lett volna a bemutatója. Hogy miért ejtette a UIP, nem tudom. Nem hiszem, hogy olyan nagy érdektelenség övezte volna itthon. De ők tudják. Persze az is lehet, hogy a Paramount döntött így a költségcsökkentés és a még nagyobb anyagi hiány miatt. Talán nem akartak kockáztatni. Kár.
0
2004. március 2., kedd 16:57
A Timeline kiesett?Nem már! Pedig az tók jó filmnek igérkezik.Még szerencse,hogy itthon megvan screenrben,csak még nincs hozzá felirat.
0
2004. március 2., kedd 16:53
Sokszor én sem értem a hosszú hónapos csúszások okát, hát még azt, hogy be sem mutatnak egy-egy filmet, aminek nagyobb közönsége lenne, mint néhány "zseniális", teljesen feleslegesen moziba vitt alkotásnak. Most pl. a Timeline esett ki a mozis pixisből, mert Amerikában megbukott.
0
2004. március 2., kedd 16:49
ahh köszi!
na ott pont nem néztem, pedig rendszeresen látogatom az oldalt.
0
2004. március 2., kedd 16:47
Egyébként 2CDs AC3-as aviban van meg.
Az írott DVDk nem érdekelnek. Amit imádok (és kapható legalább magyar felirattal), megveszem eredetiben ami meg nem kapható, vagy nem tetszik annyira abból meg yo az avi is.
Úgy döntöttem, hogy várok vagy fél évet még erre a filmre, aztán ha semmi akkor marad az angol R2-es.
0
2004. március 2., kedd 16:41
IMDb: Open Range, és baloldalt a Release Dates. És ott az összes, jelenleg bejelentett premier.
0
2004. március 2., kedd 16:34
honnan az info???
+néztem vagy 10 oldalt már de semmi!
0
2004. március 2., kedd 12:49
VÉGRE! Open Range a hazai mozikban május 13-tól.
0
2004. március 1., hétfő 21:12
Kérlek benneteket írjatok valami biztatót a

A HOLLÓ (THE CROW - BRANDON LEE)    és a
A VASÁLARCOS (THE MAN IN THE IRON MASK - LEONARDO DICAPRIO)

magyarországi megjelenésével kapcsolatban!!!
Sírtam tegnap a tv előtt, mert volt az egyik kereskedelmi csatornán az utóbbi
és ráadásul gyönyörűen szólt a szinkronja is ProLogic2-ben.

Lécci!

Szerintem sokan megvennénk!
0
2004. március 1., hétfő 19:41
_calogero!

Neked milyen verzióban van meg a film?!
Úgy értem Az amerikai DVD-változat?!(természetesen eredetire gondolok,véletlenül sem másoltra!!!!!:)))
Vagy esetleg ac3-as aviban?
0
2004. március 1., hétfő 19:33
nyű=nyűg. :o)
0
2004. március 1., hétfő 19:32
Csak egy a nyű vele: flipper. Az új kiadás DVD-9 lesz.
0
2004. március 1., hétfő 11:46
Éppen csavarogtam más oldalon erre mit látok?
Moby Dick. 5.1 angol 2.0 magyar hanggal több mint baráti áron (2490Ft), de a megjelenés dátuma nem volt ott, nomeg a képformátuma sem.
Tud valaki erről valami infót????
0
2004. március 1., hétfő 10:49
bazsiii

Én már téptem a számat az Open Range-el kapcsolatban, még az Intercom-ot is felhívtam, mert Touchstone-os film, de semmi! Ők se tudnak róla, senki se tud róla!
Az előző 2-3 hónapban vagy 10x megnéztem én is DD 5.1-ben és huhuhúú issszonyatosan szakít! A végén párbaj mérföldekre ráver a Szemtől szemben hangzására! Minden lövésnél behúzza az ember a fejét annyira élethű! Szétszedi a hangszórókat!

Ez a film egy masterpiece!

Costner is back!!!

Számomra az Intercom ismét "bizonyított"! -> Intercom SUX!
0
2004. március 1., hétfő 2:41
Hogy újra kiadják-e, nem tudom. De éppen ma láttam a Pólus MM-ben 1990 Ft-ért, és az nem egy rossz ár ...
0