A Stalingrad című filmre van esély, hogy megjelenjen hazánkban is???
0
2004. február 21., szombat 16:47
37
Én is kérdezek néhány címet.
Neruda postása (Philippe Noiret-val) Szindbád (Latinovitscsal) Isten hozta, őrnagy úr! (Örkény Tóték c. drámájából) Szerelem (Makk Károly-rendezés)
Nos?
0
2004. február 20., péntek 19:11
196
Robbie Williams - Where Egos Dare
Erről lehet tudni valamit Xpress? Ez volt az első Robbie DVD, és úgy tudom ez nálunk nem kapható... Tudtok róla valamit?! Honnan lehetne beszerezni valahonnan belföldről...?
0
2004. február 20., péntek 16:53
4078
Akkor inkább kivárjuk!
0
2004. február 20., péntek 16:51
Moderátor
7449
A Speed és a Predator SE-t azért nem hozta be a kiadó, mert van esély rá, hogy ezek valamikor szinkronnal is megjelenhetnek. A nagy kékség-gel azt hiszem jogi problémák vannak, de egyébként is érdemes lenne várni egy jobb kiadásra. A hangok közül érthetetlen okból csak a német sáv 5.1-es, a francia és az angol is csak surround.
0
2004. február 20., péntek 16:50
Moderátor
7449
A Vadászat a Vörös októberre feliratát állítólag kijavíttatta a kiadó. A három Jack Ryan SE megjelenik még tavasszal (március-április során).
0
2004. február 20., péntek 3:12
246
Én itt találtam: http://www.dvdoo.com/dvdoo/film.asp?Command=12535
0
2004. február 20., péntek 1:18
2774
melyik kiadéson van magyar felirat? a cseheknél?
0
2004. február 20., péntek 0:11
213
A Roxanne már megjelent régebben... szinkron nélkül... és jó drágán... :-(
0
2004. február 19., csütörtök 21:34
246
Nem tudja valaki esetleg, hogy a Red October SE -n levő Magyar felirat uaz-e, mint ami a 'rendes' változaton van? Már csak, hogy érdemes-e egyáltalán foglalkozni vele... - bár a DTS hang csábító...
0
2004. február 19., csütörtök 21:25
68
filmek melyekre "mint éhes kacsa a langyos takonyra" módszerrel rögtön lecsapnék: - predator se - predator 2 se - leon a profi - ponyvaregény - he7edik és se hírük, se hamvuk...:( lehet tudni róluk valamit?
0
2004. február 19., csütörtök 19:01
41
Hali! Azert a Speed SE, Predator SE mar tobb, mint egy eve kijott magyar felirattal, ha jol emlekszem.. A Nagy kekseg (masodik kedvenc filmem, bar van benne baki) is jo ideje kaphato magyar felirattal... Ha csak egy-ket hetet/honapot kesne nehany film, nehany meg korabban jonne, szerintem senki nem szolna egy szot sem. :-( Xpress, lattok ra egyaltalan eselyt, h belathato idon belul rendelhetek toletek pl. e harom film kozul?;-)
bit, -- Woockie
0
2004. február 19., csütörtök 17:43
15
Azért mert neked kimondottan nem tetszett még másnak tetszhetett nem?
0
2004. február 19., csütörtök 14:45
83
Kedves X-press! Kérdezném,hogy a Roxanne című Steve Martin film várható-e,hogy itthon is megjelenjen? Vagy az Éjszakai rohanás Robert De Niróval? Esetleg a Forrest Gump magyar szinkronnal? Előre is köszi a választ.
0
2004. február 19., csütörtök 14:26
Moderátor
7449
Miért nem jelentek meg? 1. A kiadó nem szeretné egyszerre a piacra zúdítani a filmeket, mert saját érdekeinek ártana. Ha egy héten 5 film jelenik meg, akkor filmenként többet lehet eladni, mintha 10 film jelenne meg. Ez nem jelenti azt, hogy soha nem jelennek meg a fenti filmek, csak azt, hogy valószínűleg egy új megjelenések szempontjából kevésbé zsúfolt időszakra tartogatják őket, például nyárra. 2. Van olyan film, ami valószínűleg jobb paraméterekkel is várható a közeljövőben, így nem érdemes a rosszabbal előrukkolni. (Pl.: a klasszikus Majmok bolygója extra változatán valószínűleg szinkron is lesz, ha májusban megjelenik nálunk is. 3. A Veszett vad márciusban jön, már a mi adatbázisunkban is szerepel. 4. A Jóbarátok sorozatot sorban adja ki a Warner. Jobb lenne most a 6-7-8, aztán majd az 1-5, végül a 9-10? Vagy jöjjön havonta egyszerre 2-3 évad, hogy végképp ne legyen senkinek rá pénze?
Ez nem magyar sajátosság, hogy egyes filmek máskor jelennek meg, mint más piacokon. Az Oroszlánkirályt egy hónappal előbb kaptuk, mint az angolok, de van ezer más példa is.
0
2004. február 19., csütörtök 14:05
2
Hátha másodszorra...:)
Kedves Xpress!
Az alábbi filmek az utóbbi 1 évben jelentek meg a cseheknél, magyar szinkronnal és, vagy felirattal. Nálunk miért nem? És ha igen, akkor mikor fognak?
Zöld kártya szinkron + felirat Reszkessetek betörők 4 felirat Majmok bolygója SE felirat Veszett vad szinkron + felirat Nő előttem, nő utánam Hope Springs szinkron + felirat Krokodil Dundee 2 felirat Zsarulesen szinkron + felirat Zsarulesen 2 szinkron + felirat IQ felirat Zűr bajjal jár szinkron + felirat Csőre töltve szinkronnal??? + felirat Fekete lovag felirat Nekem 8 szinkon felirat Vadászat a Vörös Októberre SE Férfias játékok SE Végveszélyben SE május óta!!! Jóbarátok 6-os szezon utolsó lemez szinkron + felirat Jóbarátok 7-es szezon szinkron + felirat
azóta: Hollandiában pl. Jóbarátok 9-es széria szinkronnal, felirattal. (és nagyon drágán is) A híd túl messze van Bridge Too Far (felirat; 2 lemezes extra változat)
Természetesen ez nem minden, nem irtam bele azokat, amik ott már rég megjelentek, csak nálunk nem, de az adatbázisban már bennevannak, és azokat, amik nem annyira érdekelnek.
0
2004. február 19., csütörtök 8:58
3933
Peckinpah isten! Jó, a Konvoj nem a legsikerültebb darabja, de A szökés igenis mestermű.
0
2004. február 19., csütörtök 8:56
17243
na ne viccelj már. nézhetetlen fos mindkettő, főleg az utóbbi.
0
2004. február 19., csütörtök 8:52
3933
Azért egy pici piros pontocska jár a Warnernek A szökésért, és a Jupiternek a Konvojért, de ez akkor is kevééééééééééééés!!!!!!!!
0
2004. február 18., szerda 19:13
15
Megjelenhetne már a Cabin Fever,és House of the Dead.Horrorfanoknak mindkettő kötelező darab.
0
2004. február 18., szerda 18:52
3495
jaja Sam Peckinpah-tól kitörő örömmel fogadnám a Vad bandát DVD-n!
0
2004. február 18., szerda 18:44
196
Ennek az utsó mondatnak nem túl sok értelme van, de úgy gondolom mindenki érti mit szándékoztam megfogalmazni...:))
0
2004. február 18., szerda 18:43
196
Robbie Williams - Where Egos Dare
Erről lehet tudni valamit Xpress? Ez volt az első Robbie DVD, és úgy tudom ez nálunk nem kapható... Ha ti nem is ,de nem tudtok olyan helyet Magyarországon ahol be lehetne szerezni?!
0
2004. február 18., szerda 17:14
6925
A legnagyobb baj az,hogy a már megjelent feliratos és/vagy szinkronos filmekben is kb. 50 lemez a hátralék.Pld.
9 és fél hét Gorkíj park Equus 3 Monroe film A nagy kékség A suttogó Lenny Tom Jones A szerencse forgandó Féktelenül EV. Predator EV. Keresztanya Szentivánéji szexkomédia stb.stb.