Keresés

Megjelenések

2004. február 26., csütörtök 23:48
Örömmel olvasgatom,hogy jönnek a hiánypotló kiadások,sőt néhány már itt is van.Viszont ma este sokkolóan hatott,hogy elég sok újrakiadás lát napvilágot,"extra változatok":DDD.Jack Ryan Filmek,Ryan Közlegény megmentése(erről még hány bőrt húznak le?),Sebhelyesarcú.Szó ami szó DTS hangsávot emlegetnek,de akkor is.Legalább szinkront tehetnének már a Ryan-re...akkor talán megvenném,Sebhelyesarcú már megvan,anno 5000ft-os Bombaár akcióban vettem.Inkább Elemi ösztön,T2, Farkasokkal Táncoló jöjjön,minél hamarabb.Reméljük az új Keresztapa kiadáson is lesz majd szinkron.
0
2004. február 26., csütörtök 0:44
Tudunk valamit az Open Range c. Kevin Costner film hazai DVD megjelenéséről?!
Amerikában már megjelent, ide mikor érkezik?!
Lehet valamit tudni róla Xpress?!
Nagyon jó kis film, fú de még milyen jó!
Costner is back!!!!!!!!!!!!:)
0
2004. február 25., szerda 22:12
Engem két film megjelenése érdekelne nagyon, amelyekről úgy tűnik, a magyar forgalmazók teljesen megfeledkeztek:

Az egyik az 1998-as Gods and Monsters c. film Ian McKellen főszereplésével, a másik a tavalyi It's All About Love c. sci-fi a dogmás Thomas Vinterberg rendezésében.

Lehet ezekről valamit tudni?
0
2004. február 25., szerda 20:43
Végre újra kiadják a Goodfellas-t. Remélem nálunk is...
0
2004. február 25., szerda 19:05
a peter pan az kb fél év múlva.. most játszák a mozik
0
2004. február 25., szerda 17:47
2 film érdekelne:
az egyik már decemberben megjelent R2-n: Secondhand Lion

a másik a Peter Pan, ami május 4-én lesz R1-n
0
2004. február 25., szerda 0:02
Xpress!
Lehet tudni arról valamit,hogy tervezik-e nálunk a Hegylakó sorozat DVD kiadását?
0
2004. február 24., kedd 8:13
nálunk viszont csak múlt hónapban kezdték el vetíteni a filmszínházak, sz'al türelem. szerintem nyáron várhatod a megjelenést.
0
2004. február 23., hétfő 23:22
Kedves Xpress!

Van valami info a Seabiscuit-Vágta című filmről, nálunk megjelenik valamikor?
Nyugaton már lehet kapni.
0
2004. február 23., hétfő 15:56
Hali!

Koszi szepen a valaszt. _Szerintetek_ (semmi konkretumot nem varok, csak tippet) ezekre mennyi idon belul van esely (marmint az SE-k szinkronos kiadasara)? A Grand Bleu ujrakiadasara pl. en annyira nem sokat latok.. Na meg nem is az a tipusu film, ami csak DTS ES hanggal elvezheto.... :-))

bit,
--
Woockie
0
2004. február 23., hétfő 10:24
ááááááááááááá:

http://www.animevilag.hu/?menu=hir&hc=139&PHPSESSID=b974c28dadc023b84ae9e1c022793e6b
0
2004. február 21., szombat 20:51
A Stalingrad című filmre van esély, hogy megjelenjen hazánkban is???
0
2004. február 21., szombat 16:47
Én is kérdezek néhány címet.

Neruda postása (Philippe Noiret-val)
Szindbád (Latinovitscsal)
Isten hozta, őrnagy úr! (Örkény Tóték c. drámájából)
Szerelem (Makk Károly-rendezés)

Nos?
0
2004. február 20., péntek 19:11
Robbie Williams - Where Egos Dare

Erről lehet tudni valamit Xpress?
Ez volt az első Robbie DVD, és úgy tudom ez nálunk nem kapható...
Tudtok róla valamit?!
Honnan lehetne beszerezni valahonnan belföldről...?
0
2004. február 20., péntek 16:53
Akkor inkább kivárjuk!
0
2004. február 20., péntek 16:51
A Speed és a Predator SE-t azért nem hozta be a kiadó, mert van esély rá, hogy ezek valamikor szinkronnal is megjelenhetnek. A nagy kékség-gel azt hiszem jogi problémák vannak, de egyébként is érdemes lenne várni egy jobb kiadásra. A hangok közül érthetetlen okból csak a német sáv 5.1-es, a francia és az angol is csak surround.
0
2004. február 20., péntek 16:50
A Vadászat a Vörös októberre feliratát állítólag kijavíttatta a kiadó. A három Jack Ryan SE megjelenik még tavasszal (március-április során).
0
2004. február 20., péntek 3:12
Én itt találtam: http://www.dvdoo.com/dvdoo/film.asp?Command=12535
0
2004. február 20., péntek 1:18
melyik kiadéson van magyar felirat? a cseheknél?
0
2004. február 20., péntek 0:11
A Roxanne már megjelent régebben... szinkron nélkül... és jó drágán... :-(
0
2004. február 19., csütörtök 21:34
Nem tudja valaki esetleg, hogy a Red October SE -n levő Magyar felirat uaz-e, mint ami a 'rendes' változaton van? Már csak, hogy érdemes-e egyáltalán foglalkozni vele... - bár a DTS hang csábító...
0
2004. február 19., csütörtök 21:25
filmek melyekre "mint éhes kacsa a langyos takonyra" módszerrel rögtön lecsapnék:
- predator se
- predator 2 se
- leon a profi
- ponyvaregény
- he7edik
és se hírük, se hamvuk...:(
lehet tudni róluk valamit?
0
2004. február 19., csütörtök 19:01
Hali!
Azert a Speed SE, Predator SE mar tobb, mint egy eve kijott magyar felirattal, ha jol emlekszem.. A Nagy kekseg (masodik kedvenc filmem, bar van benne baki) is jo ideje kaphato magyar felirattal... Ha csak egy-ket hetet/honapot kesne nehany film, nehany meg korabban jonne, szerintem senki nem szolna egy szot sem. :-( Xpress, lattok ra egyaltalan eselyt, h belathato idon belul rendelhetek toletek pl. e harom film kozul?;-)

bit,
--
Woockie
0
2004. február 19., csütörtök 17:43
Azért mert neked kimondottan nem tetszett még másnak tetszhetett nem?
0
2004. február 19., csütörtök 14:45
Kedves X-press!
Kérdezném,hogy a Roxanne című Steve Martin film várható-e,hogy itthon is megjelenjen? Vagy az Éjszakai rohanás Robert De Niróval? Esetleg a Forrest Gump magyar szinkronnal?
Előre is köszi a választ.
0