Keresés

Megjelenések

2004. február 18., szerda 14:47
látod, Te is kiváncsi vagy.
0
2004. február 18., szerda 9:47
És szerintetek várható valamelyik, vagy esetleg a távalobbi kilátások mik ezekkel kapcsolatban?
0
2004. február 18., szerda 9:24
A legnagyobb baj, hogy ezek többsége nem mulasztás miatt nincs a magyar piacon (mert akkor lehetne tenni ellene), hanem azért, mert a külföldi jogtulajdonos nem lát elég fantáziát a kis piacokban :(
0
2004. február 18., szerda 9:14
Szerintem tök felesleges itt írogatni, hogy mi lenne jó, mert pl. a dollár-trilógia, a Hitchcock-filmek, Orson Welles filmjei és a Sam Peckinpah-művek szinte egytől egyig hiányoznak. Sok a mulasztás, sok remény nincs is ezek pótlására.
0
2004. február 18., szerda 8:31
Ezekhez mit szólnátok:
- Billy Bathgate
- Donnie Brasco
- Last man standing
- Backdraft
Az ilyen filmeket kellene már kiadni, nem a "Nyakiglove" vagy a "Vad nők" című baromságokat.
0
2004. február 17., kedd 20:05
Ezt ismeri valamelyiktek:

Fando y Lis

A.Jodorowsky mester első munkája állítólag meg is akarták lincselni érte.
Jó lenne itthon.
0
2004. február 17., kedd 16:31
Nagyon szívesen!
0
2004. február 17., kedd 16:21
Köszi!
0
2004. február 17., kedd 12:10
Richard Marquand nagyszerű, 1981-es filmjének eredeti címe: Eye Of The Needle.
0
2004. február 17., kedd 12:01
Ha már a Tű a szénakazalban című filmnél tartunk! Meg tudja nekem valaki mondani, hogy mi a film angol címe??? Hátha küldöldről meg lehetne rendelni! Mert mondjuk az a film engem is eléggé érdekelne!
Szóval, ha valaki tudja, MONDJA! ;)
0
2004. február 17., kedd 11:54
A Kelly hősei sajna nagyon fájó pont, ugyanis a Warner szinte az összes Eastwoodos filmet megjelentette már DVD-n itthon, egyedül ezt nem. Pedig az USÁ-ban is ugyanezen Clint Eastwood gyűjteményes borítóval jelent meg.
0
2004. február 17., kedd 11:40
Száz százalékig egyetértek Mr. Davenporttal.
Ezeket a jó kis filmeket még le tudták forgatni marhulás, obszcenitás, meg elgiccsesedés nélkül. Ez manapság nem igazán akar sikerülni.

Még szerencse, hogy a Kémek a Sasfészekben már megjelent.
Csak ne álljunk le, gyerekek!
0
2004. február 17., kedd 8:53
A Hair kapható (legalábbis múlt héten még volt) itthon is, a Duna Plaza Hungaroton (ex-Virgin) Megastore-jában. Régió 2-es, de nincs rajta sem szinkron, sem felirat.
0
2004. február 16., hétfő 23:39
A Hair kapható kettes régiókóddal péel az angol amazonnál. De más külföldi on-line áruházaknál is. Ha hazai kiadásra gondoltál, akkor sorry.
Üdv.
0
2004. február 16., hétfő 22:39
Tisztelt Xpress,

Régóta hiányolom az alábbi filmeket, de úgy tűnik nem nagyon akarnak megjelenni nálunk. Tudtok-e valamit róluk?

Hair, Kabaré, Jákob lajtorjája, Angyalszív

A Hair azt hiszem megjelent már valahol, de úgy emlékszem 1-es régiókóddal.
A többiről semmi hír.
Nálatok sem?
0
2004. február 16., hétfő 17:19
Tisztelt Xpress!

Várhatóan 2004 március 29.-én jelenik meg a Nick Cave&the Bad Seeds Videóit tartalmazó DVD.
Kérdésem az lenne,hogy nálatok várható-e a kínálatban a fenti lemez?
0
2004. február 16., hétfő 17:10
Kill billel mi van?
Ja és mellesleg remélem a Kill bill extra változatával nem az lesz mint a Zongorista extra változatával...
0
2004. február 16., hétfő 14:55
Köszönöm a gyors választ! :)
0
2004. február 16., hétfő 14:53
Lesz a többi csendőr film is. Jelenleg tárgyalunk a kiadóval esetleges akciókról. Konkrétumokat még nem tudok mondani.
0
2004. február 16., hétfő 14:50
Igc!
Március utoló napján jelenik meg a Kémkölykök 3D. A részleteket minden pillanatban várjuk a kiadótól. Valószínűleg még ma megírjuk hírként a DVDEXTRA.HU-ra, hogy milyen specifikációkkal és milyen áron jelenik meg a film (a teljes extra-listát most állítja össze a kiadó). Annyi biztos, hogy kétlemezes kiadás lesz.
0
2004. február 16., hétfő 14:21
Kedves X-Press! Ugyanezt akartam kérdezni én is (új Bud Spencer és Terence Hill filmek megjelenése), de megnyugtató választ kaptam. Viszont én kiegészítettem volna azzal is, hogy egy másik DVD-s oldalon már kapható a Louis De Funes sorozat keretében a csendőr sorozat következő két tagja (A csendőrök New Yorkban, A csendőr nősül). Mindkettő raktáron van nekik. Nos, én próbálok hozzátok hűséges lenni, ha megnyugtatok, hogy nálatok is lehet majd rendelni, akkor várok. Köszi.
0
2004. február 16., hétfő 7:59
Xpress! Március végére igérte a kiadó a Kémkölykök 3D-t, de még nem látom az adatbázisban; tudtok valami pontos infót? THX!
0
2004. február 15., vasárnap 0:24
Ezt nevezem gyors válasznak!!!

Köszi Xpress, most megynyugodtam.
0
2004. február 15., vasárnap 0:12
Kedves J!
Miért gondolod, hogy pont ezek a filmek ne lennének kaphatók nálunk is?
Március még messze van, türelem! :)
0
2004. február 14., szombat 23:40
Kedves Xpress!

Éppen egy másik DVD-s lapon nézelődtem, amikor észrevettem, hogy március 3-tól ott kapható, és már előrendelhető a Bűnvadászok, a Banán Joe és a Szuperzsaru című klasszikus Bud Spencer & Terence Hill filmek. Kérdésem, amire minél előbb várom válaszotok az, hogy én eddig nálatok nem láttam ezeket a filmeket a várható megjelenések között, hogy ez mért van így? Március 3-a azért már nincs olyan messze.....
0