Keresés

Megjelenések

2004. február 19., csütörtök 14:26
Miért nem jelentek meg?
1. A kiadó nem szeretné egyszerre a piacra zúdítani a filmeket, mert saját érdekeinek ártana. Ha egy héten 5 film jelenik meg, akkor filmenként többet lehet eladni, mintha 10 film jelenne meg. Ez nem jelenti azt, hogy soha nem jelennek meg a fenti filmek, csak azt, hogy valószínűleg egy új megjelenések szempontjából kevésbé zsúfolt időszakra tartogatják őket, például nyárra.
2. Van olyan film, ami valószínűleg jobb paraméterekkel is várható a közeljövőben, így nem érdemes a rosszabbal előrukkolni. (Pl.: a klasszikus Majmok bolygója extra változatán valószínűleg szinkron is lesz, ha májusban megjelenik nálunk is.
3. A Veszett vad márciusban jön, már a mi adatbázisunkban is szerepel.
4. A Jóbarátok sorozatot sorban adja ki a Warner. Jobb lenne most a 6-7-8, aztán majd az 1-5, végül a 9-10? Vagy jöjjön havonta egyszerre 2-3 évad, hogy végképp ne legyen senkinek rá pénze?

Ez nem magyar sajátosság, hogy egyes filmek máskor jelennek meg, mint más piacokon. Az Oroszlánkirályt egy hónappal előbb kaptuk, mint az angolok, de van ezer más példa is.
0
2004. február 19., csütörtök 14:05
Hátha másodszorra...:)

Kedves Xpress!

Az alábbi filmek az utóbbi 1 évben jelentek meg a cseheknél, magyar szinkronnal és, vagy felirattal.
Nálunk miért nem? És ha igen, akkor mikor fognak?

Zöld kártya szinkron + felirat
Reszkessetek betörők 4 felirat
Majmok bolygója SE felirat
Veszett vad szinkron + felirat
Nő előttem, nő utánam Hope Springs szinkron + felirat
Krokodil Dundee 2 felirat
Zsarulesen szinkron + felirat
Zsarulesen 2 szinkron + felirat
IQ felirat
Zűr bajjal jár szinkron + felirat
Csőre töltve szinkronnal??? + felirat
Fekete lovag felirat
Nekem 8 szinkon felirat
Vadászat a Vörös Októberre SE
Férfias játékok SE
Végveszélyben SE május óta!!!
Jóbarátok 6-os szezon utolsó lemez szinkron + felirat
Jóbarátok 7-es szezon szinkron + felirat

azóta:
Hollandiában pl.
Jóbarátok 9-es széria szinkronnal, felirattal. (és nagyon drágán is)
A híd túl messze van Bridge Too Far (felirat; 2 lemezes extra változat)

Természetesen ez nem minden, nem irtam bele azokat, amik ott már rég megjelentek, csak nálunk nem, de az adatbázisban már bennevannak, és azokat, amik nem annyira érdekelnek.
0
2004. február 19., csütörtök 8:58
Peckinpah isten! Jó, a Konvoj nem a legsikerültebb darabja, de A szökés igenis mestermű.
0
2004. február 19., csütörtök 8:56
na ne viccelj már. nézhetetlen fos mindkettő, főleg az utóbbi.
0
2004. február 19., csütörtök 8:52
Azért egy pici piros pontocska jár a Warnernek A szökésért, és a Jupiternek a Konvojért, de ez akkor is kevééééééééééééés!!!!!!!!
0
2004. február 18., szerda 19:13
Megjelenhetne már a Cabin Fever,és House of the Dead.Horrorfanoknak mindkettő kötelező darab.
0
2004. február 18., szerda 18:52
jaja Sam Peckinpah-tól kitörő örömmel fogadnám a Vad bandát DVD-n!

0
2004. február 18., szerda 18:44
Ennek az utsó mondatnak nem túl sok értelme van, de úgy gondolom mindenki érti mit szándékoztam megfogalmazni...:))
0
2004. február 18., szerda 18:43
Robbie Williams - Where Egos Dare

Erről lehet tudni valamit Xpress?
Ez volt az első Robbie DVD, és úgy tudom ez nálunk nem kapható...
Ha ti nem is ,de nem tudtok olyan helyet Magyarországon ahol be lehetne szerezni?!
0
2004. február 18., szerda 17:14
A legnagyobb baj az,hogy a már megjelent feliratos és/vagy szinkronos filmekben is kb. 50 lemez a hátralék.Pld.

9 és fél hét
Gorkíj park
Equus
3 Monroe film
A nagy kékség
A suttogó
Lenny
Tom Jones
A szerencse forgandó
Féktelenül EV.
Predator EV.
Keresztanya  
Szentivánéji szexkomédia stb.stb.
0
2004. február 18., szerda 14:53
A fene egye meg, lebuktam. :)
0
2004. február 18., szerda 14:47
látod, Te is kiváncsi vagy.
0
2004. február 18., szerda 9:47
És szerintetek várható valamelyik, vagy esetleg a távalobbi kilátások mik ezekkel kapcsolatban?
0
2004. február 18., szerda 9:24
A legnagyobb baj, hogy ezek többsége nem mulasztás miatt nincs a magyar piacon (mert akkor lehetne tenni ellene), hanem azért, mert a külföldi jogtulajdonos nem lát elég fantáziát a kis piacokban :(
0
2004. február 18., szerda 9:14
Szerintem tök felesleges itt írogatni, hogy mi lenne jó, mert pl. a dollár-trilógia, a Hitchcock-filmek, Orson Welles filmjei és a Sam Peckinpah-művek szinte egytől egyig hiányoznak. Sok a mulasztás, sok remény nincs is ezek pótlására.
0
2004. február 18., szerda 8:31
Ezekhez mit szólnátok:
- Billy Bathgate
- Donnie Brasco
- Last man standing
- Backdraft
Az ilyen filmeket kellene már kiadni, nem a "Nyakiglove" vagy a "Vad nők" című baromságokat.
0
2004. február 17., kedd 20:05
Ezt ismeri valamelyiktek:

Fando y Lis

A.Jodorowsky mester első munkája állítólag meg is akarták lincselni érte.
Jó lenne itthon.
0
2004. február 17., kedd 16:31
Nagyon szívesen!
0
2004. február 17., kedd 16:21
Köszi!
0
2004. február 17., kedd 12:10
Richard Marquand nagyszerű, 1981-es filmjének eredeti címe: Eye Of The Needle.
0
2004. február 17., kedd 12:01
Ha már a Tű a szénakazalban című filmnél tartunk! Meg tudja nekem valaki mondani, hogy mi a film angol címe??? Hátha küldöldről meg lehetne rendelni! Mert mondjuk az a film engem is eléggé érdekelne!
Szóval, ha valaki tudja, MONDJA! ;)
0
2004. február 17., kedd 11:54
A Kelly hősei sajna nagyon fájó pont, ugyanis a Warner szinte az összes Eastwoodos filmet megjelentette már DVD-n itthon, egyedül ezt nem. Pedig az USÁ-ban is ugyanezen Clint Eastwood gyűjteményes borítóval jelent meg.
0
2004. február 17., kedd 11:40
Száz százalékig egyetértek Mr. Davenporttal.
Ezeket a jó kis filmeket még le tudták forgatni marhulás, obszcenitás, meg elgiccsesedés nélkül. Ez manapság nem igazán akar sikerülni.

Még szerencse, hogy a Kémek a Sasfészekben már megjelent.
Csak ne álljunk le, gyerekek!
0
2004. február 17., kedd 8:53
A Hair kapható (legalábbis múlt héten még volt) itthon is, a Duna Plaza Hungaroton (ex-Virgin) Megastore-jában. Régió 2-es, de nincs rajta sem szinkron, sem felirat.
0
2004. február 16., hétfő 23:39
A Hair kapható kettes régiókóddal péel az angol amazonnál. De más külföldi on-line áruházaknál is. Ha hazai kiadásra gondoltál, akkor sorry.
Üdv.
0