Keresés

Megjelenések

2004. február 6., péntek 20:34
A két legendás horrorikon, Freddy Krueger és Jason Voorhees közös filmben történő életre keltése meghódította az amerikai DVD-eladási toplistát. A Freddy vs. Jason című rémületet a múlt heti első helyezett, a Denzel Washington és Eva Mendes főszereplésével készült Out of Time követi, míg a dobogó harmadik fokán ezúttal a budapesti metróban forgatott Underworld tanyázik.

--------------------------------------------------------------------------------
Helyezési lista.

USA:
Freddy vs. Jason
Out of Time
Underworld - widescreen
Amerikai pite - Az esküvő (American Wedding - Unrated Extended Party Edition) - widescreen
Nagydumás kiscsajok (Uptown Girls)
A Karib-tenger kalózai - A Fekete Gyöngy átka (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl)
Underworld - pan & scan
Bring It On Again
S.W.A.T. - Különleges kommandó (S.W.A.T. - Special Edition) - widescreen
Johnny English (Johnny English) - widescreen

gratula a freddy vs jasonnek. Nálunk is lehet ekkora sikere. Ezért minél előbb a legteljesebb változatot.
0
2004. február 6., péntek 19:53
Mai nap vettem meg a dvdposter aktuális számát és abban már hirdetik a KILL BILL cimü Tarantino mestermű dvd megjelenését.Már nagyon várom hiszen nagyon jó filmecske. kár volt néhol  fekete-fehérre tompitani a képet.Bár igy drámaibb a hatása.szóval április túl messze van.
0
2004. február 5., csütörtök 8:54
Ha ráklikkelsz a Budapest Filmes topikra, akkor látni fogod, hogy én is pont ezt kérdeztem, és válaszolt is rá a BuFi.
0
2004. február 5., csütörtök 7:41
Hello Xpress!
Sajnos meg tudom erősíteni a kétségeidet a Názáreti Jézus című "DVD" kiadvánnyal kapcsolatban. A látvány képe olyan mintha nyolc évvel ezelőtt TV-ből felvett videokazettáról írták volna át lemezre. Kép: 4:3-as, hang: nem igazán térhatású. A menűje egyszerű, alapbeállítás jelenetválasztással.
Az egész kiadvány olyan érzetet kelt mintha valami keleti kalózkodó változat lenne, annak ellenére, hogy karácsony előtt neves áruház is (MM) és persze az aluljáró-market is forgalmazta. Az ára is arra utalt, hogy a kiadó nem sokat költött felújításra. Szégyen!
0
2004. február 4., szerda 20:52
Tudja esetleg valaki, hogy mikor jön ki a Kocka díszdoboz. Már több mint 2 hónapja megrendeltem-(eőrendeltem). Tud valaki esetleg dátumot????????
0
2004. február 4., szerda 20:46
van benne ráció amit mondasz.....
0
2004. február 4., szerda 20:42
Tonio!
Eddig csak egyetlen "apróság" miatt nem tettük fel a kínálatunkba az ominózus filmet. Szeretnénk azt hinni, hogy van egy bizonyos alsó minőségi szint, amit nem illik átlépnie egyetlen DVD-kiadványnak sem. Bár látatlanban mondom, de elég nehéz elképzelni, hogy élvezhető képminőségű lenne az említett kiadvány, miután egyetlen lemezre préselték rá a 4 és fél órás filmet!
Ha sikerül egyszer saját szemünkkel is megbizonyosodni arról, hogy elfogadható a kiadvány minősége, akkor természetesen feltesszük a kínálatba, de őszintén szólva nem szeretnénk úgy járni, mint néhány korábbi kiadvánnyal, amelyet sorban küldtek vissza a vevők, miután meglátták a minőségét.
Ha valakinek van tapasztalata a fenti film minőségével, szívesen veszem, ha megerősít, vagy rámcáfol.
0
2004. február 4., szerda 20:07
Xpress,

Az egyik konkurens on-line boltban már fellelhető Zeffirelli Názáreti Jézus című filmje. Nálatok várható hogy felkerül az adatbázisba?

előre is köszi
T
0
2004. február 4., szerda 17:03
Előbb-utóbb egészen biztos, de mostanában nincs túl sok esély rá. A New Line új filmjeit ugyan most a Warner forgalmazza (A Freddy vs. Jason is náluk jelenik majd meg), de a régi New Line filmekre a Kinoweltnek volt szerződése. Elképzelhető, hogy előbb-utóbb a régi New Line filmeket is kiadhatja majd valaki (talán éppen a Warner) de még sajnos semmi sem biztos.
0
2004. február 4., szerda 17:00
Kedves Xpress!

Rémálom díszdoboz lesz-e?
0
2004. február 4., szerda 10:33
bárcsak így lenne... ;]
0
2004. február 4., szerda 10:31
Ez tiszta rémálom. :)
0
2004. február 4., szerda 10:27
mi ebben a meglepő?? amiben Jason Voorhees szerepel az már nem lehet rossz! :DDDDDDD
0
2004. február 4., szerda 10:22
grrr! döntsék már el végre! meglepően jó film a FvsJ!
0
2004. február 4., szerda 10:20
Még egyelőre nem dőlt el, hogy lesz-e moziban a film. Ha igen, akkor a mozibemutató után fél évvel lesz DVD-n. Ha nem, akkor szerintem néhány hónapon belül várható.
0
2004. február 4., szerda 8:44
Tényleg Xpress, Freddy vs. Jason mikor lesz nálunk? Esetleg lesz Rémálom is?
0
2004. február 3., kedd 20:21
Üdv mindenkinek!

Most, hogy a Jóbarátok várhatóan összes évadja megjelenik nálunk egy másik kultikus sorozatról is ejthetnénk pár szót. Például a Rém rendes család, amelynek tudomásom szerint az első évadja már megjelent Amerikában és a második márciusban fog.
Kérdésem, hogy van e rá valami, bármi esély, hogy egyszer, majd valamikor nálunk is megjelennek? A szinkront már meg se merem kérdezni. Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi!
0
2004. február 3., kedd 18:26
Freddy vs JAson 2 lemezes Isteni lesz!!!!!!!
Raz elsők között leszek akik remélem megkaparintják.
A Dolog nálunk még nem jelent meg ezért kéne.

A Lynch féle Veszett a világra gondoltam. Nem a legjobb filmje de szeretem Lynchet és az összes filmjét megvenném DVD-én.

Na igen hiába jött ki a Rémálomból egy csodás díszdoboz csak sajna nem nálunk. És azon még felirat sincsen. Szóval a New Line nem akarja itthon is kiadni?

0
2004. február 3., kedd 12:27
március végén.
0
2004. február 3., kedd 12:16
Bocs, de az nem krokodilbőr, hanem kígyóbőr zeke. Tudod, az egyéniséget fejezi ki.
0
2004. február 3., kedd 12:11
Nemo Nyomaban mikor jelenik meg? Itt nem találom az Xpresszen!
0
2004. február 2., hétfő 23:19
az spi azt mondta, márciusban mutatják be nálunk moziban.
0
2004. február 2., hétfő 23:17
hehe, a múltkor is az volt rajtad, mikor beállítottál. no meg veszkó is! :] csak a szőke ribi hiányzott az oldaladról. :]
0
2004. február 2., hétfő 22:51
A DVDextra.hu-n az olvasható, hogy egy hét múlva váratlanul megjelentet a Universal Hungary néhány régóta várt filmet, nagyon kedvező, 4000 Ft-os áron:
- Carlito útja
- EDtv
- Head Over Heels
- Sea Of Love
Kíváncsian várom felbukkanásukat itt, az xpress-en! :-)
0
2004. február 2., hétfő 22:43
Tud valaki valami infót arról, hogy az Underworld miért nem jelenik meg nálunk. Amerikában már megjelent DVD mivel tavaly szeptemberi mozipremierrel indúlt, nálunk pedig még a mozik sem adták. Ahoz képest, hogy Budapesten forgatták a filmet.......
0