Keresés

Megjelenések

2004. február 2., hétfő 21:38
Krokodilbőr zeke és Elvis nóta a csúcsforgalomban. Szerintem cool! :)
0
2004. február 2., hétfő 21:36
de. méghozzá elég tré darab.
0
2004. február 2., hétfő 21:28
a veszett a világ az nem lynch film?
0
2004. február 2., hétfő 21:16
szerintem freddy vs jason jön majd tavasszal, s ha jók leszünk (miért ne lenénk azok?), akkor kétlemezes stuff minden jóval, szinkronnal is. szívesen szinkronizálnám jasont.

a dolog szerintem akkor jön ki nálunk, ha a universal újra kiadja (mint ahogy tették azt most az ed tv-vel és a carlito útjával). a hollót anno az intercom forgalmazta nálunk, de mivel teljesen független kiadó gyárotta (summit talán?), ki tudja, merre téblábólnak a jogok. a rémálom sorozatból már kijött egy csodás díszdoboz: nem hiném, hogy a new line mostanában újra kiadná. hm, a veszett a világot mintha a foxnak csinálták volna a coen tesók, de nem sok reményt látok rá, végtére a miller's crossing is most jött ki szerte a világon - csak nálunk nem. hogy a többiről mi újság: passz.
0
2004. február 2., hétfő 21:02
azt hiszem a fantasy film igért hasonló jellegű filmeket(Párbaj, A nagy ábránd stb....)
0
2004. február 2., hétfő 20:57
Tonio:
Igaz :-)
Főleg hogy már Európában is megjelentek.
De remélem egy-két vállalkozó kedvű kiadó (odeon, Budapestfilm) szakít majd ezekre is egy kis figyelmet.
0
2004. február 2., hétfő 20:53
igen.
külföldön már megjelentek
:))))))))))))))))))))))))))))))))

én is sokáig vrok/vártam ezekre és hasonlókra, aztán szépen elkezdtem megszerezni némelyiket külhonból.ezek nagyrésze eléggé rétegfilm, így a családban is rajtam kívűl nem igen fogják nézegetni őket.....................
0
2004. február 2., hétfő 20:45
Kérem vagy inkább követelem a kiadóktól :-) ezen filmek igényes formában való megjelentetését (eredeti)szinkronosan+felirattal tökéletes vágatlan változatban:

Radírfej (erre nem kell szinkron)
Elefántember
Veszett a világ
Santa Sangre
Holló
Őrült Stone
Doors (Oliver Stone)
Szodoma 120 napja
Delicatessen
Freddy vs JAson
Rémálom az elm utcában sorozat
Dolog
Haloween
Hosue of 1000 corpses

Fiúk van valami hír valamelyikről?
0
2004. február 1., vasárnap 23:28
Csak írom a keresőbe Zongoralecke,és csak írom,írom...Ugyanez a heylzet a Barakával is.Rendületlenül reménykedem:))) Mert valamiért Magyarországon szeretném megvenni (pedig a Barak esetében ez annyira 8)
0
2004. január 31., szombat 16:31
Egy régen várt kedvenc is hamarosan megjelenik............UK-ban......

0
2004. január 28., szerda 19:17
Lemaradtunk róla sok más Universal filmmel együtt.Mivel extra is bőven volt rajta,nem hiszem,hogy egyhamar újra megjelenik.
0
2004. január 27., kedd 22:32
Lehet, hogy más sokszor volt megválaszolva, de én nem emlékszem rá, hogy miért nem jelent még meg itthon a Dolog? Tudja valaki?
0
2004. január 25., vasárnap 16:48
Aki keres az talál:
Némó nyomában - mi lesz a mi lemezünkön?
InterCom márciusi megjelenések
... by courtesy of DVD Extra
0
2004. január 25., vasárnap 16:47
Aki keres az talál:
Némó nyomában - mi lesz a mi lemezünkön?
InterCom márciusi megjelenések
... by courtesy of DVD Extra
0
2004. január 25., vasárnap 16:39
Biztos Romániában is nagyon népszerű a sorozat, de miért érdekel ez téged?
0
2004. január 25., vasárnap 14:23
Lehet tudni valamit arról, hogy a Némo nyomában itthon mikor jelenik meg és
milyen kiszerelésben?
Amúgy a kettes régióban febr.27-én jelenik meg.
0
2004. január 24., szombat 18:41
elnézést kérek, hogya konkurenciától linkelek, de hátha valaki jobban értesült mint én:

miért pont román felirat van a kiadványon?
A Warner Home Video ha kiad vmi R2-t, persze csak a nyugati résznek, akkor miért pont a románok, még csak nem is leendő EU tagok?
vagy a románok ilyen sokan vannak, ennyi DVD-t vesznek?

(egyébként semmi bajom a románokkal, ha mondjuk tadzsik, vagy bolgár lenne a felirat akkor is megkérdezném)

na és akkor a példa
http://www.blackstar.co.uk/video/item/7000000086401
0
2004. január 24., szombat 10:42
Heh tenyleg. Bocs :) (Kezdtem is aggodni, hogy valamit nem vettem eszre a hirt). Mondjuk meg szerencse, hogy van lehetoseg megnezni, hogy ki-mire reagal. Mar csak hasznalnom kene :>
0
2004. január 23., péntek 22:57
Szia!

Szerintem nem ugyanarról beszélünk! Te a TWIN PEAKS-et emlegetted, én viszont Stackpointer PÁNIKSZOBA-beírására reagáltam.
0
2004. január 23., péntek 22:46
Akkor bocs, ha mar nem hir a hir. De megmondom oszinten elkerulhette a figyelmem a hir az extran.
0
2004. január 23., péntek 19:26
"(Reszemrol maximalisan "remenykedes on" fokozatba kapcsoltam)"

Részemről is! :]
0
2004. január 23., péntek 18:53
Szerintem a Pánikszoba ilyen megoldásben elég fura. Ez olyan ha a gyermekemben iskolába indulása előtt 1 hetes kenyeret és friss sonkát csomagolok. Meg lehet enni de mégse olyan
0
2004. január 23., péntek 16:07
A DVD Extra azóta megírta, hogy Magyarországon egy hibrid változat fog megjelenni. Az első lemez ugyanaz lesz, ami eddig is kapható volt (tehát a kommentárok hiányozni fognak), viszont a másik két extralemezt mi is megkapjuk. Nem lepődnék meg, ha felirat nélkül, merthogy a feliratozott extrák még mostanság is ritkaságszámba mennek nálunk.
0
2004. január 23., péntek 15:25
Csak sikerult a Kerdesek helyett a Megjelenesek topicba pastezni ... Ehh. Bocs :(
0
2004. január 23., péntek 15:24
Vajon ez (bar nem megerositett info) azt jelenti, hogy remenykedhetunk R2es megjelenesben is?

Twin Peaks DVD Release dates.

Standard Season Two Box 1 set to release on September 9th 2004:
Contains the first half of Season 2 (Episodes 8-18)
No Extras
4 Disc Set

Standard Season Two Box 2 set to release on October 7th 2004:
Contains the second half of Season 2 (Episodes 19-29)
No Extras
4 Disc Set

Deluxe Full Season Two set to release on October 14th 2004:
Contains the all Episodes for Season 2 (Episodes 8-29)  
8 Disc Set
Bonus 9th Disc with Extras TBA

forras: http://www.dugpa.com/

(Reszemrol maximalisan "remenykedes on" fokozatba kapcsoltam)
0