Keresés

Megjelenések

2004. február 3., kedd 18:26
Freddy vs JAson 2 lemezes Isteni lesz!!!!!!!
Raz elsők között leszek akik remélem megkaparintják.
A Dolog nálunk még nem jelent meg ezért kéne.

A Lynch féle Veszett a világra gondoltam. Nem a legjobb filmje de szeretem Lynchet és az összes filmjét megvenném DVD-én.

Na igen hiába jött ki a Rémálomból egy csodás díszdoboz csak sajna nem nálunk. És azon még felirat sincsen. Szóval a New Line nem akarja itthon is kiadni?

0
2004. február 3., kedd 12:27
március végén.
0
2004. február 3., kedd 12:16
Bocs, de az nem krokodilbőr, hanem kígyóbőr zeke. Tudod, az egyéniséget fejezi ki.
0
2004. február 3., kedd 12:11
Nemo Nyomaban mikor jelenik meg? Itt nem találom az Xpresszen!
0
2004. február 2., hétfő 23:19
az spi azt mondta, márciusban mutatják be nálunk moziban.
0
2004. február 2., hétfő 23:17
hehe, a múltkor is az volt rajtad, mikor beállítottál. no meg veszkó is! :] csak a szőke ribi hiányzott az oldaladról. :]
0
2004. február 2., hétfő 22:51
A DVDextra.hu-n az olvasható, hogy egy hét múlva váratlanul megjelentet a Universal Hungary néhány régóta várt filmet, nagyon kedvező, 4000 Ft-os áron:
- Carlito útja
- EDtv
- Head Over Heels
- Sea Of Love
Kíváncsian várom felbukkanásukat itt, az xpress-en! :-)
0
2004. február 2., hétfő 22:43
Tud valaki valami infót arról, hogy az Underworld miért nem jelenik meg nálunk. Amerikában már megjelent DVD mivel tavaly szeptemberi mozipremierrel indúlt, nálunk pedig még a mozik sem adták. Ahoz képest, hogy Budapesten forgatták a filmet.......
0
2004. február 2., hétfő 21:38
Krokodilbőr zeke és Elvis nóta a csúcsforgalomban. Szerintem cool! :)
0
2004. február 2., hétfő 21:36
de. méghozzá elég tré darab.
0
2004. február 2., hétfő 21:28
a veszett a világ az nem lynch film?
0
2004. február 2., hétfő 21:16
szerintem freddy vs jason jön majd tavasszal, s ha jók leszünk (miért ne lenénk azok?), akkor kétlemezes stuff minden jóval, szinkronnal is. szívesen szinkronizálnám jasont.

a dolog szerintem akkor jön ki nálunk, ha a universal újra kiadja (mint ahogy tették azt most az ed tv-vel és a carlito útjával). a hollót anno az intercom forgalmazta nálunk, de mivel teljesen független kiadó gyárotta (summit talán?), ki tudja, merre téblábólnak a jogok. a rémálom sorozatból már kijött egy csodás díszdoboz: nem hiném, hogy a new line mostanában újra kiadná. hm, a veszett a világot mintha a foxnak csinálták volna a coen tesók, de nem sok reményt látok rá, végtére a miller's crossing is most jött ki szerte a világon - csak nálunk nem. hogy a többiről mi újság: passz.
0
2004. február 2., hétfő 21:02
azt hiszem a fantasy film igért hasonló jellegű filmeket(Párbaj, A nagy ábránd stb....)
0
2004. február 2., hétfő 20:57
Tonio:
Igaz :-)
Főleg hogy már Európában is megjelentek.
De remélem egy-két vállalkozó kedvű kiadó (odeon, Budapestfilm) szakít majd ezekre is egy kis figyelmet.
0
2004. február 2., hétfő 20:53
igen.
külföldön már megjelentek
:))))))))))))))))))))))))))))))))

én is sokáig vrok/vártam ezekre és hasonlókra, aztán szépen elkezdtem megszerezni némelyiket külhonból.ezek nagyrésze eléggé rétegfilm, így a családban is rajtam kívűl nem igen fogják nézegetni őket.....................
0
2004. február 2., hétfő 20:45
Kérem vagy inkább követelem a kiadóktól :-) ezen filmek igényes formában való megjelentetését (eredeti)szinkronosan+felirattal tökéletes vágatlan változatban:

Radírfej (erre nem kell szinkron)
Elefántember
Veszett a világ
Santa Sangre
Holló
Őrült Stone
Doors (Oliver Stone)
Szodoma 120 napja
Delicatessen
Freddy vs JAson
Rémálom az elm utcában sorozat
Dolog
Haloween
Hosue of 1000 corpses

Fiúk van valami hír valamelyikről?
0
2004. február 1., vasárnap 23:28
Csak írom a keresőbe Zongoralecke,és csak írom,írom...Ugyanez a heylzet a Barakával is.Rendületlenül reménykedem:))) Mert valamiért Magyarországon szeretném megvenni (pedig a Barak esetében ez annyira 8)
0
2004. január 31., szombat 16:31
Egy régen várt kedvenc is hamarosan megjelenik............UK-ban......

0
2004. január 28., szerda 19:17
Lemaradtunk róla sok más Universal filmmel együtt.Mivel extra is bőven volt rajta,nem hiszem,hogy egyhamar újra megjelenik.
0
2004. január 27., kedd 22:32
Lehet, hogy más sokszor volt megválaszolva, de én nem emlékszem rá, hogy miért nem jelent még meg itthon a Dolog? Tudja valaki?
0
2004. január 25., vasárnap 16:48
Aki keres az talál:
Némó nyomában - mi lesz a mi lemezünkön?
InterCom márciusi megjelenések
... by courtesy of DVD Extra
0
2004. január 25., vasárnap 16:47
Aki keres az talál:
Némó nyomában - mi lesz a mi lemezünkön?
InterCom márciusi megjelenések
... by courtesy of DVD Extra
0
2004. január 25., vasárnap 16:39
Biztos Romániában is nagyon népszerű a sorozat, de miért érdekel ez téged?
0
2004. január 25., vasárnap 14:23
Lehet tudni valamit arról, hogy a Némo nyomában itthon mikor jelenik meg és
milyen kiszerelésben?
Amúgy a kettes régióban febr.27-én jelenik meg.
0
2004. január 24., szombat 18:41
elnézést kérek, hogya konkurenciától linkelek, de hátha valaki jobban értesült mint én:

miért pont román felirat van a kiadványon?
A Warner Home Video ha kiad vmi R2-t, persze csak a nyugati résznek, akkor miért pont a románok, még csak nem is leendő EU tagok?
vagy a románok ilyen sokan vannak, ennyi DVD-t vesznek?

(egyébként semmi bajom a románokkal, ha mondjuk tadzsik, vagy bolgár lenne a felirat akkor is megkérdezném)

na és akkor a példa
http://www.blackstar.co.uk/video/item/7000000086401
0