Keresés

Megjelenések

2004. február 4., szerda 20:07
Xpress,

Az egyik konkurens on-line boltban már fellelhető Zeffirelli Názáreti Jézus című filmje. Nálatok várható hogy felkerül az adatbázisba?

előre is köszi
T
0
2004. február 4., szerda 17:03
Előbb-utóbb egészen biztos, de mostanában nincs túl sok esély rá. A New Line új filmjeit ugyan most a Warner forgalmazza (A Freddy vs. Jason is náluk jelenik majd meg), de a régi New Line filmekre a Kinoweltnek volt szerződése. Elképzelhető, hogy előbb-utóbb a régi New Line filmeket is kiadhatja majd valaki (talán éppen a Warner) de még sajnos semmi sem biztos.
0
2004. február 4., szerda 17:00
Kedves Xpress!

Rémálom díszdoboz lesz-e?
0
2004. február 4., szerda 10:33
bárcsak így lenne... ;]
0
2004. február 4., szerda 10:31
Ez tiszta rémálom. :)
0
2004. február 4., szerda 10:27
mi ebben a meglepő?? amiben Jason Voorhees szerepel az már nem lehet rossz! :DDDDDDD
0
2004. február 4., szerda 10:22
grrr! döntsék már el végre! meglepően jó film a FvsJ!
0
2004. február 4., szerda 10:20
Még egyelőre nem dőlt el, hogy lesz-e moziban a film. Ha igen, akkor a mozibemutató után fél évvel lesz DVD-n. Ha nem, akkor szerintem néhány hónapon belül várható.
0
2004. február 4., szerda 8:44
Tényleg Xpress, Freddy vs. Jason mikor lesz nálunk? Esetleg lesz Rémálom is?
0
2004. február 3., kedd 20:21
Üdv mindenkinek!

Most, hogy a Jóbarátok várhatóan összes évadja megjelenik nálunk egy másik kultikus sorozatról is ejthetnénk pár szót. Például a Rém rendes család, amelynek tudomásom szerint az első évadja már megjelent Amerikában és a második márciusban fog.
Kérdésem, hogy van e rá valami, bármi esély, hogy egyszer, majd valamikor nálunk is megjelennek? A szinkront már meg se merem kérdezni. Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi!
0
2004. február 3., kedd 18:26
Freddy vs JAson 2 lemezes Isteni lesz!!!!!!!
Raz elsők között leszek akik remélem megkaparintják.
A Dolog nálunk még nem jelent meg ezért kéne.

A Lynch féle Veszett a világra gondoltam. Nem a legjobb filmje de szeretem Lynchet és az összes filmjét megvenném DVD-én.

Na igen hiába jött ki a Rémálomból egy csodás díszdoboz csak sajna nem nálunk. És azon még felirat sincsen. Szóval a New Line nem akarja itthon is kiadni?

0
2004. február 3., kedd 12:27
március végén.
0
2004. február 3., kedd 12:16
Bocs, de az nem krokodilbőr, hanem kígyóbőr zeke. Tudod, az egyéniséget fejezi ki.
0
2004. február 3., kedd 12:11
Nemo Nyomaban mikor jelenik meg? Itt nem találom az Xpresszen!
0
2004. február 2., hétfő 23:19
az spi azt mondta, márciusban mutatják be nálunk moziban.
0
2004. február 2., hétfő 23:17
hehe, a múltkor is az volt rajtad, mikor beállítottál. no meg veszkó is! :] csak a szőke ribi hiányzott az oldaladról. :]
0
2004. február 2., hétfő 22:51
A DVDextra.hu-n az olvasható, hogy egy hét múlva váratlanul megjelentet a Universal Hungary néhány régóta várt filmet, nagyon kedvező, 4000 Ft-os áron:
- Carlito útja
- EDtv
- Head Over Heels
- Sea Of Love
Kíváncsian várom felbukkanásukat itt, az xpress-en! :-)
0
2004. február 2., hétfő 22:43
Tud valaki valami infót arról, hogy az Underworld miért nem jelenik meg nálunk. Amerikában már megjelent DVD mivel tavaly szeptemberi mozipremierrel indúlt, nálunk pedig még a mozik sem adták. Ahoz képest, hogy Budapesten forgatták a filmet.......
0
2004. február 2., hétfő 21:38
Krokodilbőr zeke és Elvis nóta a csúcsforgalomban. Szerintem cool! :)
0
2004. február 2., hétfő 21:36
de. méghozzá elég tré darab.
0
2004. február 2., hétfő 21:28
a veszett a világ az nem lynch film?
0
2004. február 2., hétfő 21:16
szerintem freddy vs jason jön majd tavasszal, s ha jók leszünk (miért ne lenénk azok?), akkor kétlemezes stuff minden jóval, szinkronnal is. szívesen szinkronizálnám jasont.

a dolog szerintem akkor jön ki nálunk, ha a universal újra kiadja (mint ahogy tették azt most az ed tv-vel és a carlito útjával). a hollót anno az intercom forgalmazta nálunk, de mivel teljesen független kiadó gyárotta (summit talán?), ki tudja, merre téblábólnak a jogok. a rémálom sorozatból már kijött egy csodás díszdoboz: nem hiném, hogy a new line mostanában újra kiadná. hm, a veszett a világot mintha a foxnak csinálták volna a coen tesók, de nem sok reményt látok rá, végtére a miller's crossing is most jött ki szerte a világon - csak nálunk nem. hogy a többiről mi újság: passz.
0
2004. február 2., hétfő 21:02
azt hiszem a fantasy film igért hasonló jellegű filmeket(Párbaj, A nagy ábránd stb....)
0
2004. február 2., hétfő 20:57
Tonio:
Igaz :-)
Főleg hogy már Európában is megjelentek.
De remélem egy-két vállalkozó kedvű kiadó (odeon, Budapestfilm) szakít majd ezekre is egy kis figyelmet.
0
2004. február 2., hétfő 20:53
igen.
külföldön már megjelentek
:))))))))))))))))))))))))))))))))

én is sokáig vrok/vártam ezekre és hasonlókra, aztán szépen elkezdtem megszerezni némelyiket külhonból.ezek nagyrésze eléggé rétegfilm, így a családban is rajtam kívűl nem igen fogják nézegetni őket.....................
0