És a Kill Bill 1 és a Volt egyszer egy mexikó kb. mikor? amerikában már minkettő megjelent. De a Kill billt lehet hogy majd együtt díszdobozban veszem meg.
Ja és mikro jön már végre a szinkronos Desperado? A Vox már egy nyári újságban írt róla de azótea semmi.
0
2004. január 18., vasárnap 15:56
4078
Köszönöm.
0
2004. január 18., vasárnap 0:10
196
Bocsi elirtammm:) "pls share with me..."
0
2004. január 18., vasárnap 0:09
196
Xpress!
Lenne egy kerdesem, a Robin Hood - A tolvajok fejedelme extra valtozataval kapcsolatban... Elöször is mikor lesz elörendelhetö,masodszor pedig az extra valtozat a mozis/TV-s verziot tartalmazza vagy a 12 percel hosszabb valtozatot...? Ja es, hogy mennyibe fog kb. kerülni? Aki tud infot az pls sahre with me.. THX
0
2004. január 17., szombat 21:11
7151
A SALÓ iránt én tavaly már érdeklődtem az Xpress honlapján a Budapest Film topikjában. Előbb azt felelték, hogy a többi Pasolini-filmmel együtt tervezik DVD-n is kiadni, de pontos időpontot nem tudnak. Később azt mondták, az Odeonnál vannak a jogok, ott érdeklődjek. Az Odeon válaszolt is, s nagyjából ugyanezt mondták: tervezik, de időpontot nem tudnak, mert állítólag nem tudnak jó minőségű transzferhez jutni. Az ő kiadási tempójukat és mennyiségüket ismerve alighanem a filmre még várni kell. Én Angliából megrendeltem és megkaptam: valóban gyenge a képminőség, s az egész film feltűnően sötét tónusú. Franciaországban viszont tökéletesen felújított kópiával, több extrával jött ki a film: az angol verzió 4,0 körüli bitrátájával szemben 7,0 feletti bitrátával. A különbség igen szemléletes, s a www.dvdbeaver.com oldalon a "Salo" oldalán megtekinthető.
0
2004. január 17., szombat 21:05
7151
Szia!
Igazad van, a budagyöngyei benzinkútnál valószínűleg szívattak, s szívattakot kaptam kis híján, hogy lemaradok erről a filmről. Ma szakadó esőben a munkahelyemhez közeli, Tétényi úti Shell-kútnál próbálkoztam. Olyan feltűnően nagyon az ottani hölgy se volt barátságos, de a DVD megvétele gond nélkül megtörtént. Akik még előtte állnak a vásárlásnak, és nem tudják: a tok ugyan celofánozott, de a filmet külön tasakban kapod. Ha nem adják automatikusan, kérd el!
0
2004. január 16., péntek 16:47
4078
Mikor jelennek meg ezek a művészfilmek végre?: -Santa Sangre -Radírfej -Elefántember -Veszett a világ -Salo avagy szodoma 120 napja
Na ha valaki tud ezekről valamit azonnal írjon.
0
2004. január 16., péntek 12:16
605
kedves Xpress ! van valami infótok a Terminator mindhárom részét tartalmazó díszdoboz itthoni megjelenéséről ?
0
2004. január 16., péntek 9:14
196
De legalább azt a rohadt DTS hagyták volna rajta!Egyszerűen nem értem, miért kelle levenni!?Ugyan az a mennyiségű anyagot kapjuk, nem kell semminek több hely!Ha szinkront kapnánk ezért le kellene venni a DTS akkor ok, de se DTS se szinkron, na ez a szopatás!:(
0
2004. január 16., péntek 9:12
196
Hát pont ez az undorító a dologban, azok a szemetek tisztában vannak vele, hogy úgy is megvesszük!És milyen igazuk van!:)
0
2004. január 16., péntek 8:54
1153
Monnyuk Alan Rickman eredetiben az igazi, de ennek jó szinkronja volt, ráadásul így szoktuk meg, plussz...de nem ragozom. Basszák meg, úgyis megveszem!
0
2004. január 16., péntek 8:31
2774
te sem fogod megvenni, pedig ez a kedvenc filmed, mi? :))
0
2004. január 16., péntek 7:52
17243
igen? akkor back-upnak ott a vhs.
0
2004. január 16., péntek 7:27
196
Szerintem meg inkább "Megszöksz, vagy megszopsz!":)
0
2004. január 16., péntek 2:56
345
Úgy kéne hozzáállni, hogy egy nem anamorf képű, dolby surround hangú kiadvány helyett (ami ráadásul még az egyrétegű lemezek korából visszamaradt relikvia) kapunk egy 16:9-es anamorf transzfert 5.1-es hanggal, extrákkal fűszerezve. Én is szerettem a szinkront, de mivel rajongok a filmért, átszoktam az eredeti hangra. Ez a "megszoksz, vagy megszöksz" tipikus esete...
0
2004. január 16., péntek 0:08
196
Nem hiszem el! Végre tényleg megjelenkik a Robin Hood - A Tolvajok Fejedelme SE, és erre nem elég, hogy a DTS-t lehagyák, még csak magyar szinkront sem kapunk!?!?!?! Tudja a kedves kiadó, hogy hova huzzon!!!!!! Most már csak az lenne szép, hogy a Farkasokkal Táncolórol is leszednék a már rajta lévő stereo szinkron, sőt akkor már feliratot se tegyennek rá... hihetetlen, és még azt hittem fejlődünk...hát tévedtem..:(
0
2004. január 15., csütörtök 21:58
2693
Végre jön a Robin Hood - A tolvajok fejedelme SE, a dvdextra.hu szerint március eleje körül sajnos a DTS hangot megint lespórolják az R2 verzióról.
0
2004. január 15., csütörtök 10:53
1447
hajjaj! by John Scott. Erősen a TOP 10 felé van nálam.. Meg kéne már venni azt is CD-n...complete kiadás: http://www.buysoundtrax.com/final_countdown.html
0
2004. január 15., csütörtök 10:31
2774
és a zenéje milyen istenkirály?
0
2004. január 15., csütörtök 9:45
633
Németországban és még sokhelyütt az EU-ban februárban fog megjelenni Oliver Stone méltatlanul sikertelen filmje, a "Nixon". Tud arról vki vmit, hogy ez nálunk várható-e? A DVD-t külföldön a Touchstone adja ki, tehát idehaza az Intercom lenne a forgalmazó.
0
2004. január 14., szerda 21:34
2774
egyelőre usában jelenik meg március végén
0
2004. január 14., szerda 21:07
9
Kedves Xpress!
Szeretném megkérdezni, hogy mikor jelenik meg a Bad Boys 2. DVD-n. Felrakhatnátok az adatbázisotokra! Köszi
0
2004. január 14., szerda 21:03
953
Pandora büvkörében kezdtük az évet.Rengeteg érdek feszitő videót nézhetünk róla.De vajon lesz-e valaha dvd-n itt nálunk a FORRÓ RÁGÓGUMI sorozat vagy az amerikai változata az AMIRICAN EIS CREAM,vagy a horror show, parodia a PÉNTEK 14.ezek a filmek mind a videózás kőkorszakából valok kiváncsi lennék hányan ismeritek,láttátok e nevetségesen szórakoztató filmeket.Tudjátok a pite elött is volt olyan amilyen Pandorának is van /nyilt sebe/.