Keresés

Megjelenések

2004. január 14., szerda 18:11
hmhm... :))
0
2004. január 14., szerda 16:06
ilyenünk vajon mikor lesz itthon??

The Final Countdown (2-Disc Limited Special Edition) (1980)

Available Audio Tracks: English (Dolby Digital 5.1 EX), English (6.1 DTS ES)

Color, Dolby
• High-Definition transfer from original camera negative
• Audio Commentary with Director of Photography Victor J. Kemper
• Theatrical Trailers
• TV Spots
• Bonus Disc
• Interview with Associate Producer Lloyd Kaufman
• Interviews with The Jolly Rogers F-14 Fighter Squadron
• Poster & Still Galleries
• Kirk Douglas Bio
• Zero Pilot Journal (DVD-ROM)
• Only 100,000 made
• Widescreen anamorphic format

0
2004. január 14., szerda 13:59
Nem biztos, hogy felültették, csak talán annál a kútnál kötötték az ebet a karóhoz, arra nem jöttek rá, hogy megkérheted a következő vásárlót, hogy ugyan vegye már meg neked, és a kezébe nyomod a pízt. :-)
0
2004. január 14., szerda 8:34
csatlakozom a sikeres vásárlókhoz..felültettek barátom,mert tankolástól függetlenül tudtam megvenni én is:)
0
2004. január 13., kedd 11:37
A DVD Center honlapján is azt olvastam, hogy más hozzászóló gond nélkül meg tudta venni. Nos, én csak a budagyöngyei kútnál próbálkoztam, szombat este, a már leírt eredménnyel. Lehet, hogy nem voltam szimpatikus az eladó hölgyeknek. Mindenesetre elég bosszús voltam, mert abban a latyakos időben kifejezetten a filmért mentem el otthonról.
Megpróbálkozom majd más SHELL kútnál is a fővárosban, bár az sem kizárt, hogy a cég központjában fogok érdeklődni a feltételekről.
0
2004. január 13., kedd 10:28
Én Szegeden vettem meg a Ripley-t és nem tankoltam semmit se. Direkt megkérdeztem és azt válaszolták, hogy nincs semmi feltétel, vehetem nyugodtan. Egyébként erre vonatkozólag nincs kiírva semmi a kúton.
0
2004. január 13., kedd 8:38
Bocsesz, ezt nem tudtam. Pedig tankoltam, mégsem vettem meg. Közlöm, sehova sincs kiírva a feltétel.
0
2004. január 10., szombat 18:40
Mielőtt valaki feleslegesen megrohanná a budagyöngyei benzinkutat A TEHETSÉGES MR. RIPLEY DVD-ért, mint én, jó ha tud valamit: a DVD-t csak akkor veheti meg 1499 Ft-ért, ha előtte legalább 5 ezer Ft-ért tankolt a kútnál. Namost nekem nincs autóm, s feltehetően nem én vagyok az egyetlen ilyen filmrajongó.
Lehet persze, hogy lett volna valami köztes megoldás, pl. ha az ember egy kicsit teszi a szépet az eladó hölgynek. Részemről viszont semmi olyasmiről nem tudok, ami kereskedelmi forgalomban kapható lenne, s én annyira vágynék rá, hogy hízelegnék az eladónak, csak azért, hogy megvehessem.
Marad a remény, hogy talán valamelyik magazin majd mellékletként fogja adni...
0
2004. január 10., szombat 14:36
Köszi!
0
2004. január 10., szombat 13:47
16:9, angol és magyar 5.1, és magyar felirat
0
2004. január 10., szombat 12:03
Kezd egyre szörnyűbb lenni a hazai DVD-forgalmazás. Vissza fogjuk mi még sírni a jó kis átlátható VHS-es korszakot...
0
2004. január 10., szombat 11:56
Jesus Christ!!!Shell FilmClub!!!...Mi jön még?MolMusic?AralMovie?Egyébként ezek a kiadványok tényleg a kutakra lettek kitalálva.Szépen becsomagolt doboz,aztán a biztonság érdekében (hogy ne lopd el),mikor megveszed mosolyogva átnyújtják a pult alól a lemezt is ízléses papírtokban...
Egyébként ezt lessétek meg:www.ararecords.hu  A lap még fejlesztás alatt,de amit majdan kínálni fognak:DVD formátumú filmek,koncertek,PS2&XBOX játékok,adathordozók.........
0
2004. január 10., szombat 11:25
És milyen a Ripley képe 4:3 vagy 16:9?
0
2004. január 10., szombat 10:20
Én is gondolkodtam rajta, de nem mertem. Mondjuk ennyiért...

Ha pedig Ara, legyen Ara.
0
2004. január 10., szombat 9:49
a Ripley is ARA Records :) tegnap vettem meg
0
2004. január 10., szombat 9:31
sosem voltam nagy UIP rajongó. már azzal felkerültek a feketelistára, amit 1o éve a home video piacon műveltek.
0
2004. január 10., szombat 9:21
Most látom csak a várható megjelenések között, hogy tényleg jan. 14. az Equi megjelenése.
0
2004. január 10., szombat 9:18
És a mozikba sem nagyon hoznak be havi egy-két filmnél többet. Pedig a Universal, a Paramount és a Miramax mozis jogai még az övék.
0
2004. január 10., szombat 9:03
mmm, finomak azok a golyóbisok. :]

a uip menti a menthetőt. előbb a universal, aztán a paramount pártolt el tőlük. kiadványaikat elnézve, érthető módon. habár a paramount csak mostanában szedi össze magát (a votl egyszer egy vadnyugat dvd-je végre elsőosztályú lett!).
0
2004. január 10., szombat 8:58
A UIP szerint az Equilibrium január 14-én jelenik meg, legalábbis a decemberi közleményük alapján.

LayRue,

Tegnap megint jártam annál a bizonyos Shell-kútnál, és a Ripley nem Ara Records kiadvány. A Hulla, hó... és a Pókerarcok igen, de a Ripley Shell Filmklub(!) volt, a jogtulajdonos a Jasmin-River Kft. Szörnyű látni, hogy leépült a UIP. Korábbi Miramaxos filmjei hol újságmellékletként, hol a Mozart golyók mellett a benzinkutakon találhatóak meg.
0
2004. január 9., péntek 8:41
Kölcsönzőben már van EQUILIBRIUM, szóval szerintem legkésőbb februárban tuti megjelenik.
0
2004. január 8., csütörtök 18:20
Én is nagyon "örülök", amikor a kritikán aluli felszereltséggel, Pan/Scan változatban, szinkron nélkül méregdrágán megjelent filmek megjelennek szinkronnal, eredeti képaránnyal és extrákkal újságmellékletként. És magam is DVD-rajongóként nem sajnálnám egy percig sem az árkülönbözetet, ha első alkalommal is a minimálisan elvárható specifikációkkal jelent volna meg a kiadvány.
Még szerencse, hogy a kiadók többségénél nem ez a tendencia.
0
2004. január 8., csütörtök 18:16
Zolko: a kölcsönzőkbe március elején kerül a film, és talán ugyanakkor már megvásárolni is lehet majd.
0
2004. január 8., csütörtök 18:13
joe-joe. Igen, a kiadó tutibiztosra mondta, de végül mégis elmaradt. Január-február folyamán várható a legújabb hírek szerint, de azért tutira ne vegyél semmit!
0
2004. január 8., csütörtök 18:11
várható, és napról napra nagyobb valószínűséggel......

:)
0