Keresés

Megjelenések

2003. december 16., kedd 4:24
egy újabb nagy szívszorító klasszikus,amit a magyarok nagy ívben lesajnálnak:)

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000844I8/qid=1071541280/sr=1-6/ref=sr_1_6/104-5098402-9736764?v=glance&s=dvd

Stargate director's cut immáron 2 cd-s diszdobozban
0
2003. december 14., vasárnap 22:23
ez csőd.
0
2003. december 14., vasárnap 21:32
A Budapest Film a DVD center honlapján már megerősítette, hogy a film csak VCD-n jelenik most meg, s a VCD-kkel is foglalkozó netes cégek már hirdetik is a kiadványt.
0
2003. december 14., vasárnap 20:33
Csapd le csacsi VCD? Remélem ez csak valami rossz vicc. Hol láttad?
0
2003. december 14., vasárnap 20:13
Bomarr: kövesd végig a vitát a másik topicban okostojás!
0
2003. december 14., vasárnap 20:04
A star wars -tól eltérö dolgot irnék ,egy másik netes dvd shopban nemsokára megjelenik a CSAPD LE CSACSI VCD ami őnmagában szégyen a formátum miatt.de forgalmazonak a KINOWELT/SELECT 86 van feltüntetve érdekes nem?
0
2003. december 14., vasárnap 20:02
A star wars -tól eltérö dolgotm irnék ,egy másik netes dvd shopban nesokára megjelenik a CSAPD LE CSACSI VCD
0
2003. december 14., vasárnap 17:17
Ez a cikk hülyeség mert kiderül hogy nem Calzone-nak van igaza... evidens...
0
2003. december 14., vasárnap 12:10
Tibur: ez a cikk hülyeség. Az indoklásomat pedig az adott topicban megtalálod.
0
2003. december 14., vasárnap 11:05
Csak a félreértések tisztázása miatt:
A rohamosztagosok már a kezdet kezdetén klónok voltak. Itt egy cikk 1978 januárjából, a STAR WARS: OFFICIAL POSTER MONTHLY c. magazin 4. számából:

http://web.interware.hu/tibur55/post4-03.jpg

Olvassátok el a jobb oldali írást - pontosan le van írva ugyanaz, amit az ep2-ben láttunk (csak Kamino nincs megemlítve név szerint)...
0
2003. december 14., vasárnap 9:47
Létrehoztam egy külön SW topicot, ott folytassuk, ne itt.
Majd odaát elmondhatná mindenki milyen tetszési sorrendben áll náluk az eddigi 5 film...
0
2003. december 14., vasárnap 0:59
Star Wars 7-8-9? Inkább már ne, csak a régi szereplőkkel de ezt kb. 10 éve kellett volna elkezdeni forgatni. Amúgy tök mindegy Lucas ígyis-úgyis elszúrná. Túl sok CGI effektet tenne bele, a régi trilógia hangulatát nem tudná/nem akarja(?) vissza adni. A Birodalom visszavág a legjobb Star Wars epizód az biztos.
0
2003. december 14., vasárnap 0:05
Teljesen igazad van.Kár,hogy Lucas rendezi az új trilógiát.Véleményem szerint a klasszikus trilógiának a leggyengébb része az első volt amit ő rendezett.
0
2003. december 13., szombat 23:54
1984 (1984),
Angliában 2004.03.01 a megjelenési dátuma.
Xpress, vajon nálunk is várható majd?
0
2003. december 13., szombat 21:56
Torrente: amit leírtál az Episode II tröténései cáfolják. A Császár szolgálatában nem áll droidsereg. Magad is láthattad: klónkatonák igen. Droidokat a Kereskedelmi Föderáció birtokol.

Megjegyzem ez a húzás, hogy a Császár a Kereskedelmi Föderációra hivatkozva hozza létre seregét még jó lett volna. De ahogy ti is mondtátok késő: a sorozat el lett cseszve keményen. A második rész után már én se ringattam tovább illúzióban magam. Felébredtem: a régi trilógia mitólogiáján élősködve az új filmek nekem nem adják el magukat. A sok számítógépes lófasz mellett a történetre kellett volna a hangsúlyt helyezni. Anakin nem érdekel kis csávóként, valamint űrcsatákat akarok végre, a klón háborút akartam volna látni 3 filmen keresztül (és nem olyan színvonalon mintha egy computer játék összekötő animációját nézném), a béna poénkodást nem bírtam levetkőzni (Jar Jar, majd 3PO), és egyáltalán miért nem rendezte más? Szerintem anno állati mázli volt, hogy nem Lucas vitte végig a trilógiát. A Birodalom visszavág vele sosem lett volna ilyen sötét hangulatú. Anno volt egy rumor , hogy esetleg Fincher is rendez a sorozatból, hiszen már a Jediben is dolgozott, de sajna ebből se lett semmi. Tanulságos, ahogy Lucas az egyik Indy Making of filmben elmondja, hogy ő miért nem csinál olyan jeleneteket, mint Spielberg: "Én ehhez túl lusta vagyok". Ezt érezni az új filmeken is. A jelenetek össze vannak baszva (asszem 40 nap alatt forgatják le az élőszereplős jeleneteket) és aztán jöhet az ILM, hogy mindenbe életet leheljen. Nem megy kurvára nem. És a színészeknek is nehéz mindent kék háttér előtt eljátszani. Remélem azért ha folytatódik a sorozat a 7-8-9-el azokat tényleg Darabont és Spielberg csinálja. Bár félek ezek is csak pletykák...
0
2003. december 13., szombat 16:52
Én nagy Star Wars fan vagyok,de az első 2 epizódnak semmi köze a klasszikus trilógiához.A sztori béna,a karakterek kidolgozatlanok.
Anakin,hogy behozta Padmét a növésben-lehet,hogy a Tatooine bolygón máshogy pereg az idő?A harmadik résztől se várjatok sokat.
Üdv mindenkinek
0
2003. december 13., szombat 16:01
Lehet, hogy jobban jártunk volna, ha 7-8-9-et csinál. Ott sokkal jobban kiélhette volna magát az ILM-mel együtt, és nem lett volna ennyire megkötve a keze. És lehet, hogy nem is rontotta volna el ennyire.
0
2003. december 13., szombat 15:31
Hát ja. Bár én meg azon szurkolok hogy a sorozatot ne is folytassa. Azt kkellett volna tennie 15 évvel ezzeleőtt (amikor a főszereplők is fiatalok voltak) nem pedig kihagyni 15 évet és most megcsinálni az előzményeket.
0
2003. december 13., szombat 15:05
Szerintem már teljesen, mindegy mit csinál Lucas a harmadik részben. Szvsz annyira béna ötlet volt pl. a droidhadsereg, hogy csak na. Mondjuk arra jó volt, hogy fitogtassa az ILM tudását, de ezzel olyan steril és hiteltelenné tette a sorozatot, hogy a 4-5-6 olyan, mintha teljesen más film lenne. A harmadik részben már csak toldozgatásra-foldozgatásra van mód. Nagyon szurkolok neki, de már nagyon nem reménykedem.
0
2003. december 12., péntek 20:16
Igaz! A triléógiába már igazi emberek vannak. De nem csak ezzel lehet bizonyíta hanem azzal is hogy hányszor van olyan hogy két rohamosztagos beszélget vagy nincs rajta öltözék meg hasonlók.
0
2003. december 12., péntek 19:51
A klóntémához: legjobb tudomásom szerint úgy volt, hogy voltak ezek a hadseregnyi droidok, akiket le kellett cserélni, mert bénák voltak. Aztán jöttek a klónok, akik bár ügyesebbek voltak, de a Császár kitalálta, hogy a sötét oldal segítségével csak "igazi" embereket lehet jól irányítani, ezért lecserélte a klónokat "igazi" emberekre - magyarán az egész birodalmi sereget vallójában a Császár irányította. Amikor bekrepált, tulajdonképpen a Birodalomnak is sanyi lett. Néhány post-ROTJ SW regényben van erről szó, azért vagyok ilyen okos. Ha meg nem jól értelmeztem a leírtakat, akkor azért nem.
0
2003. december 11., csütörtök 22:28
Lucas tényleg romba dönt mindent az egész Star Wars legendát, a III.-mal vagy mindent "helyre tesz" vagy a még megmaradt Star Wars fan is ellene fordul. Ha a régi trilógiát pedig "összebarmolja" még az is lehet, hogy Lucast megkövezik.
0
2003. december 11., csütörtök 17:07
Ez így igaz. Nem lehetnek klónok.

"Figyelsz Lucas? El ne baszd!"

Ne is mert akkor megkapod a magadét!
Boba Fett karakterét is elkúrta. Sose lett volna szabad megmutatni az arcát. Lucas szine már minden legendát amit felépített az új két filmmel tönkrebassza. Mi lesz a hármassal?

0
2003. december 10., szerda 22:25
A Birodalomnak elég nagy a propagandája sok az önkéntes, elszánt katona és persze soroznak is kötelező szolgálatra. Lehet, hogy maradnak klónok a Birodalom idejére még, de rohamosztagosok döntő hányada nem lehet klón. Figyelsz Lucas? El ne baszd!

0
2003. december 10., szerda 21:10
De akkor ki az a sok elvetemült aki a Birodalmat szolgálja? Biztosan nem klónok az igaz de akkor kik és hova lett/lesz az a sok klón katona? Na jó mind elestek/elesnek a Klón Háborúkban. Ha már itt tartunk Boba Fett is klón!(legalábbis az új trilógia szerint).
0