A rajongó {The Fan} {Robert De Niro, Wesley Snipes} Szóljatok a köpcösnek! {Get Shorty} {John Travolta, Gene Hackman} Lánglovagok {Backdraft} {Kurt Russell, William Baldwin} Hirtelen Halál {Sudden Death} {Jean-Claude Van Damme, Powers Boothe} Éjszakai rohanás {Midnight Run} {Robert De Niro, Charles Grodin} Hivatali patkányok {Office Space} {Ron Livingston, Jennifer Aniston} Fekete Lovag {Black Knight} {Martin Lawrence} Hajó a vége {Boat Trip} {Cuba Gooding Jr, Horatio Sanz} Happy a flúgos golfos {Happy Gilmore} {Adam Sandler, Chris McDonald} A minden6ó {Bruce Almighty} {Jim Carrey, Jennifer Aniston} Amerikai pite 3. - Az esküvő {American Wedding} {Jason Biggs, Sean W. Scott}
0
2003. október 25., szombat 4:01
14599
Ja, egy kimaradt a Paramountos filmek jelöléséből:
Hősök pokla (Hell Is For Heroes) - Steve McQueen, 1962
Mikey-Soft
0
2003. október 25., szombat 1:41
14599
Meg sajna a Mementó is!
Mikey-Soft
0
2003. október 25., szombat 1:21
2693
chapelle: egy kis infó a Hegylakó a KinoWeltnél van.
Az InterCom novemberi megjelenései (köztük immáron jópár Paramount film is napvilágot lát, amelyik az, ahhoz odaírtam!!!):
November 4.:
Indiana Jones trilógia (Paramount) Taxi 3. Miniszter félrelép
November 11.:
Drog (ha a "Narc" című filmről van szó, akkor Paramount) Antwone Fisher története Állatfogó kommandó A pokol konyhája Kocsma a Csendes-óceánon X-Men 2. Hősök pokla Atlantisz 2. – Milo visszatér Robotzsaru Star Trek: Nemezis (Paramount)
November 18.:
Bionicle – A fényálarc Kvíz-show Tökös csaj Több a sokknál Apáca show Apáca show 2. A bajnok Szembesítés A napfény íze Hóbortos vakáció
November 25.:
Malacka, a hős Jackass – a vadbarmok támadása (Paramount) A mag (Paramount) U2 – Rattle & Hum (Paramount) A csodacsuka Wasabi – mar, mint a mustár Karácsonyi lidércnyomás
Remélem, az InterCom nem fog ezen a listán változtatni, mivel a "The Core"-t már nagyon várom (meg a "Taxi 3."-at, az "X-Men 2."-t, nem is beszélve az "Indy Jones" trilógiáról - a "Star Trek: Nemesis"-t nem bírtam megvárni, megrendeltem UK-Importból)!!!
Mikey-Soft
0
2003. október 23., csütörtök 2:00
182
A Budapest Film novemberi lakossági DVD megjelenései: november 4: Beszélj hozzá!; Holly Woody történet november 11: Budapest Retro; Budapest Retro 2.; A titkárnő november 18: Shop-stop; A tanú szeme november 25: New York bandái; I Love Budapest Forrás: Budapest Film
www.mozinet.hu
0
2003. október 22., szerda 23:01
1
Kedves Xpress!
Érdeklődnék, hogy a Napoleon c. film megjelenése várható-e. Ha jól tudom áprilisban 1-es, és 2-es régiókoddal már megjelent angol, francia és német nyelvterületen.
Köszönöm! Savigny
0
2003. október 21., kedd 22:31
590
Helló Xpress!
Talán kérdeztem már,de a "Halálosabb iramban" mikor fog megjelenni?
0
2003. október 21., kedd 22:13
4792
New York bandái – 2-lemezes kiadás novemberben
A film a maga szerénynek éppen nem mondható 166 percnyi hosszával az első lemezen található, természetesen eredeti, 2.35:1 (16:9)-es képarányban. Nem csak a film hossza, hanem a hangsávok száma és formátuma is indokolja, hogy az első korongon az optimális kép- és hangminőség érdekében nem találunk majd extrákat. A filmet ugyanis mind magyar, mind eredeti, angol nyelven DD 5.1 és DTS formátumban is megtekinthetjük/meghallgathatjuk!
A második korongon a jelenlegi (még nem végleges) tervek szerint a következő extrákat találjuk majd:
Díszlettervek Több nézőpontból megtekinthető/körüljárható díszlettervek New York Öt Pont térségének története (a film ebben a nyomornegyedben játszódik) Tanulmány az Öt Pont térségről Jelmeztervek Eredeti mozis előzetesek TV-spotok Videoklip: U2 - The Hands That Built America
A film mutatós Digipack csomagolásban jelenik majd meg.
0
2003. október 21., kedd 18:44
Moderátor
7449
Igen, lesz újra a Shrek, de várjuk, hogy megjelenjen a Universal heti megjelenése, a Pink Floyd-film, ami viszont a vám miatt késik - lehet, hogy csak jövő héten jelenik meg. 1 film miatt (ami ráadásul már úgyis féléve nem kapható) nem küldjük el az árubeszerzőnket a világ végére :)
0
2003. október 21., kedd 17:16
16
Xpress, valahol azt olvastam, hogy a Shrek mától újra kapható, nálatok mégsincs raktáron. Ezek szerint a hír kamu volt?
0
2003. október 21., kedd 16:03
1570
tudom, olvastam :)
0
2003. október 21., kedd 12:20
17243
igc: olvasd el ezt! s igen, a warner fogja kihozni.
0
2003. október 21., kedd 12:14
1570
Még az idén jön az Álomcsapda DVD (King adaptáció), egész korrekt kis kiadványhoz lesz szerencsénk. Xpress, lehet tudni, hogy ki hozza ki; talán a Warner?
0
2003. október 20., hétfő 13:31
17243
meg is jelenik... amerikában.
0
2003. október 20., hétfő 13:25
849
Köszi Xpress, bár a Nemo hiv. honlapján nov. szerepel tervezett megjelentetésként. Azért megvárom :-))) Mégegyszer köszi.
0
2003. október 20., hétfő 11:54
1447
Xpress: Equilibrium mikor jön?
0
2003. október 20., hétfő 11:46
Moderátor
7449
Halálosabb iramban novemberben várható, a Némó pedig szintén novemberben lesz a MOZIBAN! Kb. húsvét környékén várhatod a DVD-változatot.
0
2003. október 20., hétfő 11:43
849
Kedves Xpress!
Az alábbi filmek tervezett megjelenéséről szeretnék érdeklődni:
Finding Nemo Még halálosabb iramban
A tájékoztatást köszönöm!
0
2003. október 18., szombat 20:15
462
Nem igaz, hogy azt a ROHADT CINEMA PARADISO-t nem akarja senki sem kiadni?!!!!! Ráadásul most ment a mozikban a Rendezői Változat is! Gr.........
0
2003. október 17., péntek 23:29
4792
üzenet elment.......
0
2003. október 17., péntek 22:36
590
Tonny Kröger
Küld el az e-mail címedet a g.skarbik@freemail.hu címre és ha gondolod megbeszélhetjük "közös hobbit",de itt nem akarok untatni senkit ezzel a témával!
0
2003. október 17., péntek 22:35
590
Tonny Kröger
Küld el az e-mail címedet a g.skarbik@freemail.hu címre és ha gondolhatod megbeszélhetjük "közös hobbit",de itt nem akarok untatni senkit ezzel a témával!
0
2003. október 17., péntek 21:17
2178
Ha pl. külföldi oldalakról lesnéd a híreket és azokat írnád le itt (ha tudod, akkor lefordítva magyarra, de ha nem, az sem gond), akkor annak még lenne is értelme... Viszont egyik magyar site-ról a másikra másolgatni...