Neked az a mániád, hogy a DVDExtra-ról és a DVD Center-ről átmásolod ide a híreket....??? Hidd el, hogy mások is olvassák ezeket az oldalakat rajtad kívül. :] Úgyhogy, ezzel sok újat nem mondasz...
0
2003. október 17., péntek 20:16
4792
A miniszter végre félrelép DVD-n is!
Természetesen sokan várták már a DVD-megjelenést, amit a kiadó is évek óta tervezett. November elejétől megvásárolható lesz A miniszter félrelép DVD-változata. A DVD-n az eredeti képarányban, vagyis 1.85:1, anamorf képpel találjuk majd meg a filmet, a hang azonban sajnos szintén csak az eredeti, surround keverés lesz – bár ez a film elsősorban nem a hangeffektusok miatt lett sikeres. Az extrák között találunk majd két videoklipet (Csak ezt ússzuk meg, Puszinyuszi), interjúkat hallgathatunk meg a szereplőkkel, alkotókkal, lesz a lemezen egy rövid werkfilm is, és két kisfilm, az egyik a filmben látható baleset forgatásáról, a másik pedig Csoportkép készül címmel. Arról még nincs információnk, hogy milyen áron kerül forgalomba a kiadvány, de gyanítjuk, hogy 4-5.000 Ft körül várható a DVD ára.
0
2003. október 17., péntek 16:15
4792
Stargate piramis
A nem egyszerű dobozok sora újabbal bővült, az angol Momentum a Stargate-et ugyanis a mellékelt képeken látható, piramis formájú dobozban jelenteti meg. Jó hír, hogy bár a kiadó angol, az igazi fanatikusoknak nem kell lemondani erről a csemegéről. A dobozt ugyanis kilapítva kapja meg a vásárló, és otthon állítja belőle össze a látványdobozt, a szállítási balesetek elkerülése érdekében.
Borítóvarázs – Battlestar Galactica
Az 1978-ban készült sci-fi-széria, a Battlestar Galactica díszdobozos kiadásáról van szó, amellyel egyidőben, október 21-én megjelenik a szériából készült fimváltozat is, egyelőre csak az 1-es régióban. A cyclon-fejjel turbózott díszdoboz hat DVD-t és 24 órányi anyagot tartalmaz, a kereskedők pedig 120 dollárért (azaz nagyjából 26 ezer forintért) vesztegetik majd.
forrás: dvd.index.hu
0
2003. október 17., péntek 12:59
48
Nálunk ez várható? ..Khmm.. Nincs meg esetleg valakinek? Bármilyen formátum érdekel. Ígérem nem leszek hálátlan :)
0
2003. október 17., péntek 12:07
3
Tud valaki TRAINSPOTTING DVD-röl elég a magyar felirat is hozzá ?!
0
2003. október 17., péntek 11:44
515
Helló!
A Fekete Lovag című filmet lehet kapni külföldön magyar felirattal. Mert CSAK IDEHAZA MINÁLUNK NEM JELENT MÉG MEG. MERT ILYEN ORSZÁG VAGYUNK, SAJNOS.
0
2003. október 17., péntek 11:07
41
Az Alien Quadrilogy a franciáknál dec3.-án jelenik meg, és a lemezek pontos tartalma is olvasható. Igaz, franciául nem igen értek, de azért ki lehet silabizálni pár érdekes dolgot. Pl: midegyik film mozis és rendezői változata is fenn lessz....
http://www.dvdrama.com/news.php?7129
0
2003. október 16., csütörtök 23:29
3
Kedves XPress ! Ezek varhatoak ? 1. Kiskakukk (The Cuckoo = Kukushka), eredeti hanggal, magyar felirattal (mashogy szerintem nincs ertelme, de ugy hallottam, orosz szinkronnal kiadtak :-( ) 2. Sok huho semmiert (Kenneth Branagh-fele rendezesben), eredeti es/vagy magyar hanggal ???
Ja, egyebkent nagy orommel lattam, hogy a Das Boot vegre megjelent 10eFt alatti aron. Meg is rendeltem. ;-)
0
2003. október 16., csütörtök 23:24
2693
Halley: a Csillagkapu a KinoWeltnél van, a többiről nem tudok semmit.
0
2003. október 16., csütörtök 23:23
3
Kedves XPress ! Ezek varhatoak ? 1. Kiskakukk (The Cuckoo = Kukushka), eredeti hanggal, magyar felirattal (mashogy szerintem nincs ertelme, de ugy hallottam, orosz szinkronnal kiadtak :-( ) 2. Sok huho semmiert (Kenneth Branagh-fele rendezesben), eredeti es/vagy magyar hanggal ???
Ja, egyebkent nagy orommel lattam, hogy a Das Boot vegre megjelent 10eFt alatti aron. Meg is rendeltem. ;-)
0
2003. október 16., csütörtök 23:20
4792
Halley:
Az infódban van egy-két dolog ami érdekelne, márha nem veszed személyeskedésnek. A kamerázás milyen szinten érdekel, illetve a fotózás?
0
2003. október 16., csütörtök 22:57
68
az UNDERWOLRD képregény nem volt valami nagy szám! :) de a filmre biztos jegyvásárló leszek!!!
0
2003. október 16., csütörtök 22:52
590
Helló Xpress!
Érdekelne 1-2 film megjelenése: Romper Stomper-Russell Crowe Csillagkapu-Mozi Fekete Lovag-Martin Lawrence Corruptor-Mocskos zsaru-Chow Yun Fat, Mark Wahlberg Csali madarak-Joe Pesci,Danny Glover
Előre is kössssssz!
0
2003. október 16., csütörtök 21:16
4792
Az utolsó mohikán – most már tényleg jön!
Most úgy tűnik, hogy elhárult az akadálya a megjelenésnek, és november 4-től a boltokba kerül Az utolsó mohikán.
Sajnos szinkron, vagy izmosabb extra tartalom az eltelt idő alatt sem lopakodott fel a lemezre, így meg kell elégednünk az eredeti képaránnyal, az 5.1-es angol hanggal, egy előzetessel, és – ami a nagyszerű zene rajongóinak valószínűleg többet jelent majd, mint bármilyen werkfilm – egy önállóan meghallgatható zenei hangsávval!
forrás: www.dvdextra.hu
0
2003. október 16., csütörtök 21:12
4792
ez is érdekesnek ígérkezik:
.....majd valamikor jövő márciusban kb....
0
2003. október 16., csütörtök 21:06
4792
.lehet kapni uk-ban.....
0
2003. október 16., csütörtök 21:05
4792
ráadásul magyar felirattal.........
0
2003. október 16., csütörtök 19:45
41
Xpress, sikerült valami infót beszerezni az Equilibrium -ról, az UIP adná ki, ha minden igaz ?????????
0
2003. október 16., csütörtök 10:55
143
S ezt mikor tervezik kiadni? Az aussie-knal mar reg kaphato, raadasul most learazva!?
0
2003. október 16., csütörtök 1:12
2774
igen, onnan van a név. sajnos az itthoni megjelenésről nincs infó, én megvettem kintről
0
2003. október 16., csütörtök 1:07
8
Kedves Xpress! Tudtok valamit a Sirhant Müvek DVD-n való megjelenéséről? Köszi a választ!
0
2003. október 15., szerda 23:56
41
Amúgy van valami hír az Őrület torkában dvd-ről? Gondolom innen vetted a neved. Az egyik kedvenc filmem, és Sam Neil oriási benne. Ezt is megvenném ha egyszer megjelenne!
0
2003. október 15., szerda 23:53
41
Amúgy van valami hír az Őrület torkában dvd-ről? Gondolom innen vetted a neved. Az egyik kedvenc filmem, és Sam Neil oriási benne. Ezt is megvenném ha egyszer megjelenne!