Keresés

Megjelenések

2003. október 14., kedd 22:15
Kedves Xpress!!

Sikerült valamit megtudni az Equilibrium megjelenéséről ????
0
2003. október 14., kedd 22:11
Huhh, Sutter ezer hálám, köszi!

Fölfogtam, megtanultam.......

:DDDDDDDDDDDDDD
0
2003. október 14., kedd 22:10
0
2003. október 14., kedd 22:09
0
2003. október 14., kedd 22:00
Sutter... akkor nekem meg azt áruld el, hogy hogyan lehet kiemelni valamit a többi közül??? Tehát félkövérré varázsolni? És még azt is hogy linket hogy szúrsz be ide??? tehát, hogyha agyből rákattintok egyből beugrink a link!
0
2003. október 14., kedd 21:54
nah.. tegyük fel be akarod szúrni ezt a képet:

http://www.xpress.hu/dvd/cover/mini/2039.jpg

fogod és a kép linkjét (ami fent van) beszúrod, így:

[img src=http://www.xpress.hu/dvd/cover/mini/2039.jpg]

a 2 végén a 2 kapcsos zárójelet lecsereléd  kacsacsőrre :)

0
2003. október 14., kedd 21:34
Komolyan mondom, hogy a Freddy vs Jason-t már csak a borítója miatt is megvenném!!!!!
0
2003. október 14., kedd 21:23
Szabó István filmek – novemberben!

Az egyetlen Oscar-díjas magyar rendező filmjei sajnos egyelőre nem férhetők hozzá DVD-n, de novemberben némileg javul majd a helyzet. Az InterCom gondozásában ugyanis a két legújabb egész estés Szabó István film végre ezen a formátumon is az üzletekbe kerül!
A várható hazai DVD-kiadáson remélhetően mi is a lehető legjobb minőségben hallhatjuk majd a díjra jelölt zenét, ugyanis a magyar DD 5.1-es hangsáv mellett magyar DTS hangsáv is lesz a lemezen, de természetesen az eredeti angol nyelven is megtekinthető majd a a film, köszönhetően a DD 5.1-es angol hangsávnak.
A kép természetesen az eredeti képarányban, anamorf rögzítésben kerül digitalizálásra. Az extrák részleteiről sajnos még nincsenek végleges információk, ugyanis a korong még gyártás alatt van, de amint további részleteket tudunk, azonnal jelezzük
A Napfény ízével egy napon Szabó István eddig legutolsó elkészült filmje, a Szembesítés is megjelenik DVD-n!
A Szembesítés nem elsősorban hang- és képeffektusai miatt érdemel figyelmet, ezért nem kell azon csodálkoznunk, hogy a lemezen is csak sztereó magyar és angol hang található. A kép az eredeti, szélesvásznú változatban kerül a korongra.

A két Szabó István film várhatóan november második felében jelenik meg. A filmek árát egyelőre még nem közölte a kiadó.

forrás: www.dvdextra.hu
0
2003. október 14., kedd 20:17
ezzel a beillesztéssel totál hülyét csinálok magamból.......
:)
0
2003. október 14., kedd 20:17
vagyok olyan hülye a számítógéphez, hogy meg kell kérjelek írd már le normális "belemagyarázós" módon.........

köszi
0
2003. október 14., kedd 20:04
[img src=url>]

a [ és a ] lecseréled  re

az url helyére meg behelyettesíted a kép linkjét
0
2003. október 14., kedd 20:02
király!!!!!!!!!
0
2003. október 14., kedd 19:59
Nem rossz, de még mindig nem tudok képet beilleszteni....
:((((
0
2003. október 14., kedd 19:55
ÚRISTEN!!! Valami baromi jól néz ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0
2003. október 14., kedd 19:39
Mikor lesznek kirakva az oldalra a közeljövőben megjelenő Kitano filmek?
0
2003. október 14., kedd 7:28
Jam!

Elolvastam.
A németeknél és az angoloknál csak könyves verzió jelenik meg novemberben.
És ezeken gyanúsan nincs semmilyen közép-európai felirat (ld. Amazon).
Ahogy írtam: ha lesz könyv, megveszem, de ha ilyesmi nem dukál a kis bozótlakóknak, akkor részemről, viszlát!
0
2003. október 13., hétfő 22:40
Hivatalos a hír - A Schindler listája 2004-ben jön DVD-n!

Természetesen a megjelent újságírók a konkrétumok után is érdeklődtek, és megtudták, amit mindannyian tudni szerettünk volna. Az elnök ugyanis a következőket mondta: - Tény, hogy a Universal archívum legjelentősebb filmje még nem jelent meg DVD-n. Ez pedig a Schindler listája . 2004-ben azonban ez a film is megjelenik.

Sajnos részleteket nem árult el az elnök, de már ez is több, mint amennyit eddig hivatalosan megtudhattunk. Történelmi pillanathoz érkeztünk tehát – most jelentették be először hivatalosan a Schinler listája DVD-megjelenés dátumát!

forrás: www.dvdextra.hu
0
2003. október 13., hétfő 20:22
joe-joe: holnap futunk egy kört és megírjuk, mire jutottunk.
0
2003. október 13., hétfő 20:17
Xpress, megint érdeklődni szeretnék az Equilibrium című film után!! Az igaz, hogy a Mozinet oldalán egy fél mondatban megjegyzik, hogy nov.5.-én  az UIP kiadja, de az egész neten semmi hír róla, sőt még a UIP saját oldalán sem találtam semmit. Mondanom sem kell, hogy a levelemre még mindig nem válaszoltak. Remélem nektek azért jobb a kapcsolatotok, hátha ki lehet húzni belőlük valami infót.
0
2003. október 13., hétfő 8:14
viszont a chicago előbb jelent meg náluk, mint amerikában, a k-paxon eggyel több kommentár volt, mint az amerikai változaton, a szarvasvadász amerikai változata tipikus "vanilla disk" [nincs rajta jóformán semmi a filmenk kívül], míg az angol változaton még kommentár is van ciminoval [amin állatólag elsírja magát, oly nagy hatással van rá saját filmje!]. egyszóval a dvd kiadás útjai kifürkészhetetlenek. :]
0
2003. október 13., hétfő 1:48
Nem hiszem, hogy komoly oka lenne. Miért jelenik meg Angliában csak két hét múlva Az Oroszlánkirály? Lehet, hogy logisztikailag így tudják jobban garantálni, hogy a bejelentett időpontban valóban meg tud jelenni. Nem szabad elfeledkezni arról, hogy ezek a kiadványok külföldről jönnek tokkal, vonóval, és még el is kell vámolni őket. A vámot meg nem nagyon hatja meg, hogy megjelenés van.
0
2003. október 13., hétfő 1:37
És azt lehet tudni, hogy miért van csúszás a nemzetközi időponthoz képest?
0
2003. október 13., hétfő 1:30
Nem járt le a jog, csak az új kiadó még nem kapott a filmből. Lehet, hogy csak az év végén, vagy jövő év elején lehet majd újra kapni.
0
2003. október 13., hétfő 0:27
Üdv Xpress!

Engem az érdekelne, hogy meg fog újra jelenni Vissza a jövőbe trilógia (vagyis nyomnak még belőle korongokat)?
Vagy már Mo-n lejárt a szerzői jog?
Köszi

Cobold
0
2003. október 13., hétfő 0:25
Üdv Xpress!

Engem az érdekelne, hogy meg fog újra jelenni Vissza a jövőbe trilógia (vagyis nyomnak még belőle korongokat)?
Vagy már Mo-n lejárt a szerzői jog?
Köszi

Cobold
0