Keresés

Megjelenések

2003. október 12., vasárnap 20:23
Kedves Xpress!

New York bandái megjelenéséről esetleg dátum?Netán rendezői változat?
Előre is köszi!
0
2003. október 12., vasárnap 20:19
Xpress,

Femme Fatal??????????????

hogy hogy nálatok még nincs?
0
2003. október 12., vasárnap 19:43
Van is már raktáron egy hete, csak nem volt időnk feltölteni az adatbázisba a most indult dvdextra.hu miatt. De még ma pótoljuk.
0
2003. október 12., vasárnap 19:21
Kedves Xpress!

Én az Akció mesterei sorozat után érdeklődnék, amit azt hiszem Best Hollywood ad ki, hogy mikor várható hogy elő lehet őket rendelni? A tv-ben is ment sokat reklámjuk, két film már meg is jelent tán...
0
2003. október 12., vasárnap 14:49
türelem.
0
2003. október 12., vasárnap 13:38
Xpress!

Ezt lassan sztem aktuális lesz felrakni a honlapra, nem gonolod???

Eltűnt világok – IMAX természetfilm

A cím egy igen direkt utalás, hiszen az Eltűnt világok nézői többek között azt a venezuelai fennsíkot is felkeresik, ami híres és számos filmes formában feldolgozott regény megírására ihlette Arthur Conan Doyle-t.
A Tikal-ból, a Mayak romvárosából útnak eredő film a világ számos táját bejárja, olyan életközösségeket keresve fel, amelyek részesei önálló, a külvilágtól elzárt rendszereké szerveződve fejlődtek és fejlődnek tovább. Mindezt persze a már megszokott IMAX minőségben, narrátorként pedig Harrison Ford kíséri végig a nézőket.
A guatemalai dzsungel mélyén egy fekete jaguár kószál az ezer éve lakatlan romok közt, ahol egykor Tikal, a mayák városa állt...
Milyen tanulsággal szolgálhat e város sorsa a mai nagyvárosoknak, a mai társadalmaknak?
Csatlakozzunk a film narrátorához, Harrison Ford-hoz, aki egy felfedezőútra invitál minket, melynek során bepillantást nyerhetünk bolygónk biológiai sokszínűségének titokzatos világába.
A csatornába bújva eljutunk a New York alatt élő mikroorganizmusok saját metropoliszába, úszkálunk a kaliforniai partok hínár-erdejében, végül felmászunk a venezuelai hegyek misztikus ködbe burkolódzó csúcsára, arra a fennsíkra, amely Sir Arthur Conan Doyle-t nagysikerű regénye, az Elveszett világ megírására ihlette...
Ezen a különleges, a külvilágtól szinte teljesen elzárt élőhelyen az állatok és növények egy tökéletesen kiegyensúlyozott ökoszisztémát alkotnak, melynek tanulmányozása talán közelebb viheti az emberi civilizációt a természettel való küzdelem helyett a természettel való harmonikus együttélés szükségének felismeréséhez.

Lemez adatok
4:3 (IMAX full frame) PAL
Hang: angol Dolby Digital 5.1 angol DTS 5.1 ambient Dolby Digital 5.1 ambient DTS 5.1
Felirat: magyar, lengyel, horvát, szlovén, bolgár, cseh, szerb, román, héber, angol
Játékidõ: 40 perc
Expedíció az elveszett világba - magyar felirattal -16:9
Élet a tepuikban – képgaléria
15 IMAX filmelőzetes
Teljes játékidő: 80 perc

forrás: www.dvdcenter.hu
0
2003. október 12., vasárnap 9:10
zebi: olvastad ezt a cikket?
0
2003. október 12., vasárnap 7:57
Vajon Magyarországon is lesz West Side Story Limited Edition (könyvmellékletes)kiadás, ha igen, én vevő vagyok rá listaáron is - csak hogy támogassam az ilyen extra változatok megjelenését.
Viszont ha csak mezitlábasan - könyv nélkül - jelenik meg, akkor megvárom, amíg súlyosan leértékelik, és addig beérem az Arte-ról felvett szélesvászon&angolhangvhsen verzióval.

Az októberi WB Bombaáras kiadványokra is érvényes a 3 film 9990 Ft-ért ajánlat?
0
2003. október 11., szombat 21:30
Igen én is olvastam a mag kiadásáról a Mozineten okt. 24.-én, de sehol máshol, még itt az xpress-en se! xpress, ti tudtok erről valamit?
0
2003. október 11., szombat 21:14
A Warner Home Video novemberi lakossági DVD megjelenései:
november 4: A nap könnyei; A tengeralattjáró; The Debut; Az utolsó mohikán; Csatakiáltás; Csendes hadművelet; Burma hadművelet
november 11: Charlie angyalai 2. - Teljes gázzal; Kenguru Jack; Cirque du Soleil - Varekai; Agyafúrt kasszafuró; Robin Hood; A temetés
november 18: Végső állomás 2.; Himalája; Jaques Perrin diszdoboz (Himalája, Microcosmos, Vándormadarak); A napfény nem eladó; Tomboló ököl
november 25: A Gyűrűk Ura - A két torony (Bővített változat); A Gyűrűk Ura - A két torony (Bővített változat) ajándékdoboz; Friday After Next; Hírnév; Promenád a gyönyörbe; Párbaj a városban; Rózsaszín Cadillac; A zöldfülű; Kötéltánc; Kémek a sasfészekben; Az elefántvadász; A lebujzenész
Forrás: Warner Home Video

Most akkor egy hét csúszással jelenik meg nálunk a TTT:EE? Nanemá'...  :-(
0
2003. október 11., szombat 18:13
A Robotzsrau november 11-től kapható kishazánkban. Gondolom hamarosan előrendelhető lesz.
0
2003. október 11., szombat 17:43
Úgy hallottam, hogy az IC okt. végén kiadja a MAG és az Ütközéspont c. filmeket,
utóbbit szinkronnal!
0
2003. október 11., szombat 17:23
Azt írja az új Vox, hogy még ebben a hónapban RoboCop és Das Boot DVD. Ez csak kölcsönzői, azért nem lehet előrendelni az xpress-nél?
0
2003. október 11., szombat 11:43
Tud valaki TRAINSPOTTING DVD-röl elég a magyar felirat is hozzá ?!
0
2003. október 11., szombat 11:21
az én memóriámmal? :) fogalmam sincs
0
2003. október 11., szombat 10:34
upsz. elfelejtettem. azon főtt a fejem, hogy... tudod, min főtt a fejem.
0
2003. október 11., szombat 5:06
huh.. ez a hír időben érkezett, (miért nem mondtad szóban!!) így akkor nem rendelem meg ázsiából. hamár a hana-bi-ről lecsúsztam :))
0
2003. október 11., szombat 3:17
ma megkerestem a moképot, s azt az infót kaptam, hogy novemberre tervezik a bábok című fantasztikusan jó kitano film hazai dvd premierjét. specifikációkról még semmit nem tudtak elmondani. be kellett érnem azzal a kimerítő szakmai imeglátással, hogy a lemez "jó lesz".
0
2003. október 10., péntek 17:48
Szerintem a Farkasokkal táncoló című film jogai a volt Kinowelt-nél vannak, úgyhogy kérdés, hogy mi lesz vele!
0
2003. október 10., péntek 16:40
Köszi az info-t. Most már legalább tudom, hogy nem csak én nem tudom mi van vele:)))))
0
2003. október 10., péntek 16:38
én is kérdeztem már meg még sokan mások, de gondolom ha lesz megjelenése akkor arról ha máshol nem itt biztos tudomást szerzel.
yónéhány hozzászólással ezelőtt én is érdeklődtem vagy 10 film iránt de egy árva választ nem kaptam rájuk.
0
2003. október 10., péntek 16:34
Bosc, nem tudom, hogy a hülye gépem miért küldte el 3x a hozzászólást:))))))
0
2003. október 10., péntek 16:34
Nem kaptam a multkori kérdésemre semmilyen választ, úgyhogy felteszem mégegyszer, hátha most másképpen lesz.
Az volt a kérdésem, hogy mi az oka, hogy még nincs kint Mo-n a Farkassokkal Táncoló. NAgyon szeretem azt a filmet és már nagyon jó lenne megvenni frankó verzióban DVD-n. Ahogy én láttam Angliában már a második kiadás van kint. Az első meg olyan régi, hogy már nem is árulják.
0
2003. október 10., péntek 16:33
Nem kaptam a multkori kérdésemre semmilyen választ, úgyhogy felteszem mégegyszer, hátha most másképpen lesz.
Az volt a kérdésem, hogy mi az oka, hogy még nincs kint Mo-n a Farkassokkal Táncoló. NAgyon szeretem azt a filmet és már nagyon jó lenne megvenni frankó verzióban DVD-n. Ahogy én láttam Angliában már a második kiadás van kint. Az első meg olyan régi, hogy már nem is árulják.
0
2003. október 10., péntek 16:29
0