Keresés

Megjelenések

2003. október 8., szerda 17:56
A Robotzsaru már októberben nálunk is kölcsönözhető lesz.
A Disney filmek sorban jönnek ki újra pótolva a szinkron vagy a felirat hiányát,pld. rövidesen a Quiz Show.Szerintem van remény a Holtak útjára.
0
2003. október 8., szerda 15:54
biztos vagyok benne, hogy pár száz beírással korábban volt már róla szó, de hátha egyszerűbb, ha valaki emlékezetből rávágja a következőkre a választ:
- LEON a Profi
- Predator - vágatlan dupla
- Predator 2 - dupla (azt hiszem legalábbis, hogy az uj kiadás az...)
köszi.
0
2003. október 8., szerda 14:55
íme egy kis csemege:
Robocop /SE/

MAGYAR FELIRATTAL!
....angliából.....................

:D

0
2003. október 8., szerda 0:50
Hát ez eléggé szomorú hír!  

Ja apropó! Kedves Xpress, esetleg nem tudja véletlenül, hogy a 8MM, Angyalok Városa és Holtak Útja című filmeket nem adják ki véletlenül a közeljövőben szinkronnal??? Jó lenne! A Holtak Útjára csak magyar felirat kéne, mint Az Utolsó Dobásra!
0
2003. október 8., szerda 0:24
Ezzel a sorozattal csak az a baj, hogy nem lesz rajta se szinkron, se felirat. :(
0
2003. október 8., szerda 0:17
Sziasztok! Lehet, hogy már beszéltetek róla, de engem érdekelne, hogy miért nincs kint még Mo-n a farkasokkal táncoló??? Mi infótok van róla? Pl: Megjelenés dátuma, feliratos, szinkronos, esetleg mindkettő? Már szívesen megvenném:))
0
2003. október 7., kedd 23:35
Mindenki kedvenc Clouseau felügyelője visszatér! Egyenlőre csak a házimozinkban tűnik fel újra a csetlő botló kalandjaival, nem pedig a régóta várt folytatásról van szó. De azért a fanatikus Rózsaszín párduc rajaongók ezzel is kiegyeznek egy időre…

A The Pink Panther Film Collection november 10-én érkezik a régiónkba és nem kevesebb mint 6 DVD-n mind az 5 Peter Sellers-es részt magában foglalja. Az exkluzitivitásról a doboz is gondoskodik. A gyűjthető doboz legfőbb érdekessége, hogy egy kis átalakítással egy-egy szereplőt több helyzetben is ábrázoló képsorozatot kapunk. Egy jó kollekcióhoz illően a filmeken kívül egy rakás extrát is mellékeltek.

Blake Edwards audiókommentárja
Érdekességek tények a Rózsaszín párduccal kapcsolatban
Eredeti mozis előzetesek
Új dokumentumfilmek
That's Panthertainment – Egy ’78-es összeállítás érdekességekről és törölt jelenetekről
Dokumentumfilm a rajzfilmek készítéséről
6 Rózsaszín párduc rajzfilm epizód
Egy órás dokumentumfilm Peter Sellersről
Werkfilm
8 oldalas exklúzív könyvecske gyűjtőknek
Fotógaléria

forrás: www. dvdmagazin.hu
0
2003. október 7., kedd 16:58
Csak aztán ne úgy járjunk, mint a Wacak szálló esetében, mert ugye először az is tavaly november - devember környékére röppent fel, aztán azóta sincs sehol... :-(
0
2003. október 7., kedd 16:02
Köszi az infót! Akkor még egy kicsit várni kell rá, nem is baj, úgyis lesz bőven megjelenés az év végéig..
0
2003. október 7., kedd 15:45
Egy téves információ miatt ment híre annak, hogy biztos a Jóbarátok 9, évadjának novemberi megjelenése. Szerepelt a Warner tervében, de nem publikálásra szánták, és kérdőjeles cím volt, amit még korábban tettek be a táblázatba és elfelejtettek törölni. Annyi biztos, hogy lesz Jóbarátok sorozat, de az nem biztos, hogy a 9. évaddal kezdődik a kiadás, és egyáltalán nem tudják még az árát sem megmondani, mert nem kizárólag helyi szinten dőlnek el az ilyen kérdések. Csak tájékoztatásul megemlítem, hogy a Jóbarátok 9. évadja Angliában közel 40 ezer forintba kerül, ennyiért pedig természetesen eladhatatlan idehaza. Ezért próbál a magyar Warner képviselet egy jóval barátságosabb árat kiharcolni, de ez természetesen nem megy könnyen.
Novemberben biztosnak tűnik, hogy nem lesznek még Jóbarátok. Szerintem a december is necces. Magánvéleményem, hogy január előtt nem tud elindulni a sorozat, de remélem tévedek.
0
2003. október 7., kedd 15:27
Xpress! Jóbarátokat mikortól lehet előrendelni? Elvileg már van végleges infó róla; igaz, hogy a 9. szériával kezdik a kiadást?
X-files semmilyen formában nem várható idehaza?
0
2003. október 4., szombat 17:07
Az amazon uk kritikája eléggé leszólja ezt a kiadást (a special edition "nem special"). Állítólag nem informatív és unalmas, Bruckheimernek pedig nincs mondanivalója.
0
2003. október 4., szombat 15:12
Kedves Xpress!

Esetleg várható valamikor a SZIKLA című film 2 lemezes DELUXE EDITION változata???? Pontosabban ez?! :

És ezekkel az extrákkal????

Audio commentary with director, producer, cast and crew. Analysis of the dive sequence. Movie Magic: Episode of the film's special effects. Out takes. Production stills. World Premiere Event on Alcatraz. Theatrical trailer. Storyboards. Dos and Don'ts of Hollywood gun play. Interview with Jerry Bruckheimer. The Secrets of Alcatraz. Navy Seals on the Range.
0
2003. október 4., szombat 4:00
Helló! Nem tudjátok, hogy megjelenik-e majd a Taxi-Taxi2-3 díszcsomagolásban is együtt?
0
2003. október 3., péntek 19:57
azt nem tudom...
:))
lehet hogy a tv-ben is az ment hajdan...
egy amerikai kiadványt ismerő valakit kéne megkérdezni!
0
2003. október 3., péntek 19:54
Jézusom... de hüjjjjje vagyok! Tényleg körül kéne nézni, mielőtt beírok ide valami QRVA nagy baromságot! Elnézést mindenkitől!

U.i.: mit vágtak ki belőle???
0
2003. október 3., péntek 19:49
ha az az a több mint testőr ami itthon is kapható akkor az szintén a vágott!
(elég nagy esély van rá)
0
2003. október 3., péntek 19:48
Ugyan ez kapható idehaza is, de te azért rendelt meg kintről... :))))
0
2003. október 3., péntek 19:45
Én még csak most néztem, de http://www.blackstar.co.uk/video/item/7000000051843 <--- ezen az oldalon lehet kapni a Több, mint testőrt és MAGYAR FELIRAT is van rajta... és nem kerül többe, mint 2000 HUF! Lehet, hogy tudtátok már, de ENNEK MOST NAGYON ÖRÜLÖK!!!! MEGYEK ÉS MEG IS RENDELEM! :)))
0
2003. október 3., péntek 19:43
2 és fél
0
2003. október 3., péntek 19:42
Ivan/: Azért nem ártana körülnézni, mielőtt beírsz a fórumba. A JFK extra változata 2 éve kapható.:)
0
2003. október 3., péntek 19:29
A JFK 2 lemezes, rendezői változatát ITT megrendelheted :))
0
2003. október 3., péntek 18:31
Az ELEMI ÖSZTÖN is a Kinowelt filmje.
0
2003. október 3., péntek 18:28
_calogero:
láttom nagy Kevin Costner rajongó vagy:)

Nekem csak kb 5 film lenne amit nagyon, nagyon várnék:

A veszélyes élet éve (az se baj, ha csak felirat lenne rajta, csak jöjjön már)
JFK - A nyitott dosszié (extra változat)
Hegylakó 1 (tudom Kimnowelt film, de akkoris ez egy akkora film, vegye már valaki meg a jogokat)
Elemi ösztön (szégyen, hogy nem jelent még meg)
13 nap - Az idegháború
0
2003. október 3., péntek 17:11
Engem is érdekelne, mert bár csak a trailer-t láttam és a nemzetközi kritikákat olvastam, azok alapján igencsak jónak tűnik.

Akit érdekel:

http://www.sonyclassics.com/thecuckoo/core/hasFlash.html
0