Keresés

Megjelenések

2003. október 2., csütörtök 1:59
Xpress!

Charles Bronson Death Hunt c. filmje mikor jelenik meg idehaza? Tudtok róla valamit?
0
2003. október 1., szerda 23:42
Csatlakozom az előttem szólókhoz...
0
2003. október 1., szerda 23:41
A kérdés jogos!:) Ez engem is érdekel...
0
2003. október 1., szerda 23:35
De Niro kapcsán......

Dühöngő Bika várható vmikorra?
0
2003. október 1., szerda 23:28
No igen... alap buddy film. Amikor De Niro megfordul az FBI jelvénnyel mindig betegre röhögöm magam :D
0
2003. október 1., szerda 22:35
Az Éjszakai rohanás-ról már én is érdeklődtem korábban, de nem kaptam választ. Jó kis De Niro-film...
0
2003. október 1., szerda 22:31
Várható vmikor az Éjszakai rohanás és a Félelem országútján ??
0
2003. október 1., szerda 20:44
Érdeklődni szeretnék Takeshi Kitano Hana-Bi (Tűzvirágok) című filmjének megjelenési dátuma iránt. Tudtommal az Odeon adja ki...
0
2003. október 1., szerda 12:28
Kiváncsi vagyok a specifikációkra. Húzós lesz a november megjelenések szempontjából.
0
2003. október 1., szerda 12:17
Erről van szó, kedves Medve:

Remélhetőleg rendezői változat lesz...
0
2003. október 1., szerda 11:54
A tengeralattjáró? Das Boot? A sorozat?
0
2003. október 1., szerda 2:39
A Warner Home Video novemberi lakossági DVD megjelenései:
november 4: A nap könnyei; A tengeralattjáró; The Debut; Az utolsó mohikán; Csatakiáltás; Csendes hadművelet; Burma hadművelet
november 11: Charlie angyalai 2. - Teljes gázzal; Kenguru Jack; Cirque du Soleil - Varekai; Agyafúrt kasszafuró; Robin Hood; A temetés
november 18: Végső állomás 2.; Himalája; Jaques Perrin diszdoboz (Himalája, Microcosmos, Vándormadarak); Jóbarátok - 9. évad; A napfény nem eladó; Tomboló ököl; Desperado - extra változat
november 25: A Gyűrűk Ura - A két torony (Bővített változat); A Gyűrűk Ura - A két torony (Bővített változat) ajándékdoboz; Friday After Next; Hírnév; Promenád a gyönyörbe; Párbaj a városban; Rózsaszín Cadillac; A zöldfülű; Kötéltánc; Kémek a sasfészekben; Az elefántvadász; A lebujzenész
Forrás: Warner Home Video

0
2003. szeptember 30., kedd 17:35
NAGYON KEMÉNY!!!
0
2003. szeptember 30., kedd 13:31
Van itt jobb is... :)

http://mirrored.flabber.nl/gollumrap/
0
2003. szeptember 30., kedd 10:28
De ne csak a rendezői változatot, hanem a régi jó eredetit, plíz, plíz, plíz!!!
0
2003. szeptember 29., hétfő 23:33
KÖNYÖRGÖM KEDVES ODEON KIADÓ!

ADJÁK MÁR KI AZT A NYAMVADT CINEMA PARADISO-t! PLÍZ! PLÍZ!PLÍZ!PLÍZ!PLÍZ!PLÍZ!
0
2003. szeptember 29., hétfő 15:14
A TheOneRing.net-en
ROTK Trailer.
Még nem néztem meg milyen.
http://www.sf-film.dk/sf/trailers/rotk/trailer/large.htm
0
2003. szeptember 27., szombat 11:28
A Budapest film októberben olyan gyöngyszemekkel kedveskedik nekünk, mint a Fújhatjuk, Életvonat, vagy a Lé meg a Lola. Érdemes megnézni a listát!

Október 7.
Fújhatjuk
Ízlés dolga
Kelet az kelet
Szívtiprók

Október 14.
Széftörõk
Életvonat
Szerelemtõl sújtva

Október 21.
Tesó
A lé meg a Lola

Október 28.
Sztálin mennyasszonya
Bánk Bán

Forrás: www.dvdmagazin.hu
0
2003. szeptember 26., péntek 23:24
Nem baj csak VÉGRE van forgalmaója a Paramount DVD-nek, ha idén csak a Nemesis jön az se baj. Xpress, nem akarok tolakodó lenni de nálatok mikor lehet majd előrendelni?
0
2003. szeptember 26., péntek 23:17
Idén egyelőre még csak a Star Trek X - Nemesis jön, de igyekeznek pótolni a lemaradást. Szerintem január lesz a másik két Star Trekből.
0
2003. szeptember 26., péntek 23:15
Végre ez a hír amire várok! Remélem nem fogja az InterCom túl drágán forgalmazni a DVD-ket, jó lenne ha maradna 6000 HUF-on és hogy végre kiadják a Star Trek IV. és V. SE-t.
0
2003. szeptember 26., péntek 21:16
Jó lenne...

0
2003. szeptember 26., péntek 20:36
Az InterComnál a Paramount

Idén októbertől az InterCom Rt. forgalmazza a Paramount filmstúdió videofilmjeit és DVD kiadványait. Az új szerződés megkötésével a hazai forgalmazó a Buena Vista Home Entertainment (Walt Disney Pictures, Touchstone Pictures), a Twentieth Century Fox Home Entertainment, a Revolutionary Releasing, a Spyglass és más stúdiók mellé szerzett magának új partnert. Még az idén megjelenik az Indiana Jones-trilógia DVD változata, valamint számos eddig hiányolt klasszikus mozidarab, például a Volt egyszer egy Vadnyugat, a Háború és béke vagy a Római vakáció.

forrás:PCDome
0
2003. szeptember 26., péntek 20:27
a mokép mutatta be a hazai mozikban. ők is lógnak nekünk néhány fontos filmmel [pl. léon, rómeó vérzik, kalifornia], habár nem vagyok biztos benne, hogy e filmek vorgalmazási jogai még náluk vannak-e. a négy esküvőt is ők mutatták be anno, aztán dvd-n az MGM forgalmazta.
0
2003. szeptember 26., péntek 20:21
Stefan!
Ezek újságmellékletek voltak, de hamarosan nálunk is kaphatók lesznek, hasonló áron.
0