Kérdés az xpress-hez: Több helyen láttam (pl. MediaMarkt) A sas leszállt és A barzíliai fiúk című klasszikusokat, 2000 Ft-ért (!) magyar kiadású DVD-n, szinkronnal, az előbbit meg is vettem. Először arra gondoltam, hogy el nem adott újságmellékletek, de tudtommal ezek eddig semmilyen ujsághoz nem voltak mellékelve. Szóval miért nem szerepelnek az xpress kínálatában és miért ilyen olcsók?
0
2003. szeptember 26., péntek 18:03
6925
Jó lenne egy lista a hazai Kinowelt filmekről.A németnek utána lehet nézni,ott működik is a cég,de vannak eltérések.
0
2003. szeptember 26., péntek 16:50
462
Szerintem igen... SAJNOS! :(((
0
2003. szeptember 26., péntek 16:35
171
A Ponyvaregény is a Kinoweltnél van?
0
2003. szeptember 26., péntek 15:04
1570
Az lehet, de ami jelenleg az Xpress adatbázisában fent van az nem RTL-es kiadvány.
0
2003. szeptember 26., péntek 13:26
19957
IGC! Az RTL is jön Funes filmekkel. E hónap és jövő hónap végén is 2-2 Csendör filmmel egyenlőre.
0
2003. szeptember 26., péntek 9:20
462
zebi: a Kinowelt-tel az a baj, hogy anyagi problémák miatt becsődölt az egész cég! És a legjobb filmek jogai az ő kezében van/volt! És most nem tudjuk, hogy mi lesz a kiadással?! Pl.: ott van nála a T2, A Pokoli Lecke, Függő Játszma, Vörös Zsaru, Az emlékmás, Rambo Trilógia joga! Ezek csupa olyan fimek, amikre már nagyon régóta várunk, de úgy tűnik, hogy hiába!
0
2003. szeptember 26., péntek 8:49
1570
Ki mondta, hogy RTL-es a Funes kiadvány? Nézd csak meg az adatlapot, Xpress is megerősítette, hogy nem az...
0
2003. szeptember 26., péntek 6:07
398
Tulajdonképpen mi van ezzel a Kinowelttel, miért nem adja ki azt, amit ki kéne adnia?
0
2003. szeptember 25., csütörtök 18:37
6925
Ha nem tévedek,akkor a Cidema Paradisot az Odeon rövidesen kiadja. Elkeserítő,ha a Funes filmeket tényleg az RTL KLUB hozza ki.Nem egy közülük még VHS(kölcsönzői) változatban is szélesvásznú formában jelent meg. Ha már szóba került a Kinowelt,jobb lett volna ha ez a cég létre sem jön,hiszen bármilyen film megjelenhet nálunk(valaki megveszi a jogot,jön egy extra változat amin már rajta vagyunk stb.),kivéve ha a film a Kinowelt csomagban van. Ha ezt meg lehet csinálni,hogy valaki több száz filmnek megveszi a jogát egy térségre és utána nem adja ki...
0
2003. szeptember 25., csütörtök 17:56
462
Jut is eszembe (bocs, hogy ennyit kérdezek), de nem tudod Kedves Xpress véletlenül, hogy ezek a filmek mikor jelennek meg hazánkban??? (bocsi a képekért, de olyan jól néznek ki :))))))
0
2003. szeptember 25., csütörtök 17:50
462
Igen tudom sajnos, hogy lehetetlen kiadni egy díszdobiban, mert nem egy kiadónál van a 3 film joga, ezért is írtam, hogy SAJNOS! Köszi az 5letet, lehet, hogy megcsinálom! :)))
0
2003. szeptember 25., csütörtök 17:37
Moderátor
7449
Tadam: Ha van otthon színes nyomtatód, Photoshop-od és egy kis szabadidőd, magad is elkészítheted. Ez nem más ugyanis, mint egy karton-tok, amibe becsúsztatható a három film 1-1 tokja :) Nálunbk valóban nehéz lenne összehangolni egy ilyen kiadást, mert mindhárom rész más-más stúdiónál van. (Ugyan ebből kettőt az InterCom képvisel, de ők sem tehetik meg, hogy csak úgy összepakolnak két filmet.)
0
2003. szeptember 25., csütörtök 17:30
462
Annyira kár, hogy ez nálunk soha nem fog megjelenni...
Pedig örülnék neki! De mind1, mert már megvan mind3 rész külön-külön! :)))
0
2003. szeptember 25., csütörtök 16:50
1570
Na ennek örülök! :)
0
2003. szeptember 25., csütörtök 16:33
Moderátor
7449
Bocsánat, visszavonom az előzőt. Szerencsére A szárnyát, vagy a combját nerm RTL-KLUB kiadás (bár ők is terveznek Funes-sorozatot), így a specifikációkkal sem lesz valószínűleg gond. Még ma felkerül a kínálatba!
0
2003. szeptember 25., csütörtök 11:09
Moderátor
7449
Ez megint egy olyan hír, ami nem hír. Amikor olvastam, egyből tudtam, hogy öt percen belül levéldömping indul el, hogy nálunk miért nem szerepel az adatbázisban :( Kb. olyan, mintha a CNN oldalán megjelenne, hogy mostantól a minimálbér 3000 dollár, erre az indexen megjelenne, hogy a minimálbér hamarosan 690 ezer forint lesz. Az ötödik elem független film, ami a világ negyven országában ötven különböző kiadónál van, akik eddig vagy nyolcvan különböző változatban kiadták eddig. Tudomásunk szerint még mindig a Bestnél vannak a film jogai, és igazából mi annak is nagyon örülnénk, ha az eredetileg megjelent kiadást kapni lehetne, de több mint egy éve beszerezhetetlen. Tavasszal a Bestnél azt igérték, hogy ősszel újra kapható lesz, de egyelőre semmi hír. Kétlem, hogy ez a kiadás belátható időn belül megjelenne magyarul is, de nem bánnám, ha tévednék. Mindenesetre rákérdezünk, ha sikerül találnunk egy illetékest a Bestnél.
0
2003. szeptember 25., csütörtök 9:02
17243
[ és ] helyett használj -t!
0
2003. szeptember 25., csütörtök 8:46
2693
Kösz, Tadam még mindig nem igazán tudom, hogy kell beszúrni a képeket. Amúgy a DVD klassz kiadás lenne reménykedjünk, hogy nálunk is kapható lesz előbb-utóbb.
0
2003. szeptember 25., csütörtök 8:31
462
Naaaaaaa!
0
2003. szeptember 25., csütörtök 8:29
462
Bocsi... csak a képedet beillesztettem normálisan!
0
2003. szeptember 25., csütörtök 8:16
2693
Az ötödik elem - revisited
A fényes múltú Luc Besson ki sem látszik a munkából, csak úgy ontja a gyengébbnél gyengébb tucatfilmeket. Nem csoda hát, hogy rosszul alszik, és álmából reszketve felsírva azt ordítja: "Istenem, hozd vissza a rég volt dicsfényt keserű kis életembe!" Nos, ha a dicsfény odafönn anyagiakat jelent, akkor Besson hamarosan a fellegekben járhat (ő lesz Luc Skywalker, jajderossz). November 24-én ugyanis megjelenik régiónkban Az ötödik elem speckó díszdobozas kiadása, jóhogy két lemezzel és DTS hanggal.
A kiadás pontos tartalma: 2.35:1 anamorf szélesvásznú kép DD5.1 és DTS 5.1 angol hang audiokommentár a speciális effektusokról Mark Stetson, Karen E. Goulekas, Bill Neil és Ron Gress részvételével werkfilm - az ötödik elem felfedezése a trükkökről - az ötödik elem létrehozása a designmunka Jean-Claude Mezieres részvételével Diva Plavalaguna és a közönség a stílus elemei - Jean-Paul Gaultier részvételével előzetesek és tévéreklámok a Cannes-i éjszakai nyitóparty storyboard és produkciós jegyzetek esszé a hatodik elemről
Hogy itthon számíthatunk-e a kiadásra, egyelőre nem tudni.
(forrás: www.dvdcenter.hu)
Xpress esetleg ti nem tudtok valamit, a előző kiadást úgy tudom a Best Hollywood forgalmazta.
0
2003. szeptember 24., szerda 23:10
462
Rohadt KINOWELT! Minden fasza film nála van és most b@szhatjuk az egészet! Áh... IDEGESÍTŐ az egész! Ott van a Rambo Trilogy, a T2, A Rekviem, A Sleepers, A Függő Játszma meg minden más!!!! Grrrrrrrrrrr......... :((((((
0
2003. szeptember 24., szerda 23:09
462
Köszönöm szépen a válaszotokat!
0
2003. szeptember 24., szerda 23:08
14599
Hali!
A "Rekviem egy álomért" c. filmet anno moziban és VHS-en a Kinowelt forgalmazta, úgyhogy a közeljövőben biztos nem lesz kiadva (akárcsak a "Memento" sem).