Igen tudom sajnos, hogy lehetetlen kiadni egy díszdobiban, mert nem egy kiadónál van a 3 film joga, ezért is írtam, hogy SAJNOS! Köszi az 5letet, lehet, hogy megcsinálom! :)))
0
2003. szeptember 25., csütörtök 17:37
Moderátor
7449
Tadam: Ha van otthon színes nyomtatód, Photoshop-od és egy kis szabadidőd, magad is elkészítheted. Ez nem más ugyanis, mint egy karton-tok, amibe becsúsztatható a három film 1-1 tokja :) Nálunbk valóban nehéz lenne összehangolni egy ilyen kiadást, mert mindhárom rész más-más stúdiónál van. (Ugyan ebből kettőt az InterCom képvisel, de ők sem tehetik meg, hogy csak úgy összepakolnak két filmet.)
0
2003. szeptember 25., csütörtök 17:30
462
Annyira kár, hogy ez nálunk soha nem fog megjelenni...
Pedig örülnék neki! De mind1, mert már megvan mind3 rész külön-külön! :)))
0
2003. szeptember 25., csütörtök 16:50
1570
Na ennek örülök! :)
0
2003. szeptember 25., csütörtök 16:33
Moderátor
7449
Bocsánat, visszavonom az előzőt. Szerencsére A szárnyát, vagy a combját nerm RTL-KLUB kiadás (bár ők is terveznek Funes-sorozatot), így a specifikációkkal sem lesz valószínűleg gond. Még ma felkerül a kínálatba!
0
2003. szeptember 25., csütörtök 11:09
Moderátor
7449
Ez megint egy olyan hír, ami nem hír. Amikor olvastam, egyből tudtam, hogy öt percen belül levéldömping indul el, hogy nálunk miért nem szerepel az adatbázisban :( Kb. olyan, mintha a CNN oldalán megjelenne, hogy mostantól a minimálbér 3000 dollár, erre az indexen megjelenne, hogy a minimálbér hamarosan 690 ezer forint lesz. Az ötödik elem független film, ami a világ negyven országában ötven különböző kiadónál van, akik eddig vagy nyolcvan különböző változatban kiadták eddig. Tudomásunk szerint még mindig a Bestnél vannak a film jogai, és igazából mi annak is nagyon örülnénk, ha az eredetileg megjelent kiadást kapni lehetne, de több mint egy éve beszerezhetetlen. Tavasszal a Bestnél azt igérték, hogy ősszel újra kapható lesz, de egyelőre semmi hír. Kétlem, hogy ez a kiadás belátható időn belül megjelenne magyarul is, de nem bánnám, ha tévednék. Mindenesetre rákérdezünk, ha sikerül találnunk egy illetékest a Bestnél.
0
2003. szeptember 25., csütörtök 9:02
17243
[ és ] helyett használj -t!
0
2003. szeptember 25., csütörtök 8:46
2693
Kösz, Tadam még mindig nem igazán tudom, hogy kell beszúrni a képeket. Amúgy a DVD klassz kiadás lenne reménykedjünk, hogy nálunk is kapható lesz előbb-utóbb.
0
2003. szeptember 25., csütörtök 8:31
462
Naaaaaaa!
0
2003. szeptember 25., csütörtök 8:29
462
Bocsi... csak a képedet beillesztettem normálisan!
0
2003. szeptember 25., csütörtök 8:16
2693
Az ötödik elem - revisited
A fényes múltú Luc Besson ki sem látszik a munkából, csak úgy ontja a gyengébbnél gyengébb tucatfilmeket. Nem csoda hát, hogy rosszul alszik, és álmából reszketve felsírva azt ordítja: "Istenem, hozd vissza a rég volt dicsfényt keserű kis életembe!" Nos, ha a dicsfény odafönn anyagiakat jelent, akkor Besson hamarosan a fellegekben járhat (ő lesz Luc Skywalker, jajderossz). November 24-én ugyanis megjelenik régiónkban Az ötödik elem speckó díszdobozas kiadása, jóhogy két lemezzel és DTS hanggal.
A kiadás pontos tartalma: 2.35:1 anamorf szélesvásznú kép DD5.1 és DTS 5.1 angol hang audiokommentár a speciális effektusokról Mark Stetson, Karen E. Goulekas, Bill Neil és Ron Gress részvételével werkfilm - az ötödik elem felfedezése a trükkökről - az ötödik elem létrehozása a designmunka Jean-Claude Mezieres részvételével Diva Plavalaguna és a közönség a stílus elemei - Jean-Paul Gaultier részvételével előzetesek és tévéreklámok a Cannes-i éjszakai nyitóparty storyboard és produkciós jegyzetek esszé a hatodik elemről
Hogy itthon számíthatunk-e a kiadásra, egyelőre nem tudni.
(forrás: www.dvdcenter.hu)
Xpress esetleg ti nem tudtok valamit, a előző kiadást úgy tudom a Best Hollywood forgalmazta.
0
2003. szeptember 24., szerda 23:10
462
Rohadt KINOWELT! Minden fasza film nála van és most b@szhatjuk az egészet! Áh... IDEGESÍTŐ az egész! Ott van a Rambo Trilogy, a T2, A Rekviem, A Sleepers, A Függő Játszma meg minden más!!!! Grrrrrrrrrrr......... :((((((
0
2003. szeptember 24., szerda 23:09
462
Köszönöm szépen a válaszotokat!
0
2003. szeptember 24., szerda 23:08
14599
Hali!
A "Rekviem egy álomért" c. filmet anno moziban és VHS-en a Kinowelt forgalmazta, úgyhogy a közeljövőben biztos nem lesz kiadva (akárcsak a "Memento" sem).
Mikey-Soft
0
2003. szeptember 24., szerda 22:33
Moderátor
7449
A Rekviem egy álomért megjelenéséről sajnos nem tudunk semmit. Az Anger Management valószínűleg novemberben jelenik meg.
0
2003. szeptember 24., szerda 22:28
462
Kedves Xpress!
Érdeklődnék, hogy a Rekviem egy álomért és az Anger Management című filmek esetleg mikor jelennek meg régiónkban???
THX
0
2003. szeptember 24., szerda 22:13
953
köszönöm
0
2003. szeptember 24., szerda 22:04
Moderátor
7449
Itt azért nem lehet még kapni, mert RTL-KLUB kiadvány, és okulva az előző kiadásaikból, valamint ismerve az általuk borítón feltüntetett specifikációk és a tényleges specifikációk uniójának szerény igazsághalmazát, jobbnak tartjuk, ha először saját szemünkkel/fülünkkel bizonyosodunk meg arról, mit is teszünk fel a kínálatba. De azért majd lesz.
0
2003. szeptember 24., szerda 22:02
Moderátor
7449
Októberben várható, de végleges dátum még nincs.
0
2003. szeptember 24., szerda 21:54
953
Ki mit tud? valahol a neten láttam,állítolag megjelent a LOUIS DE FUNES első filmje dvd-n /szárnyát vagy a combját c.film/ és a boritora rá volt irva LDF Sorozat.HOL LEHET KAPNI ÉS ITT MIÉRT NEM?
0
2003. szeptember 23., kedd 17:32
279
A Káel Csaba-Zsigmond Vilmos-féle Bánk Bán vajon mikor jelenik meg? Egyáltalán várható DVD-n?
0
2003. szeptember 18., csütörtök 20:22
399
Látom szegény Gyűrűk Urát a 2. helyen. De így van ez rendjén. Csak jönne már. Előferdül azonban így is hogy csak kamu.
0
2003. szeptember 18., csütörtök 16:31
2178
Kedves Xpress!
Az lenne a kérdésem, hogy a Bronxi mese mikor lesz újra raktáron?
0
2003. szeptember 18., csütörtök 16:09
462
Az biztos, hogy az SW 1-et is felúl fogja múlni! Nagyon sokan berendelénék már most, köztük én is!
0
2003. szeptember 18., csütörtök 16:06
2693
Most olvastam én is a hírt már épp írni akartam a hírt. Remélem igaz, és tényleg kiadják 2004-re a Star Wars Trilógiát biztos, hogy minden eddiggi DVD eladási rekordot megdöntenne. Én már most is adnék le rá előrendelést. Amúgy a petíciót is aláírtam: #38450.