Keresés

Megjelenések

2003. szeptember 18., csütörtök 15:39
Star Wars trilógia 2004-ben?!  

Állandó kérdés virtuális hasábjainkon, hogy vajon mikor jön ki DVD-n a klasszikus Star Wars trilógia. Zaftosabbnál zaftosabb pletykák kényeztetik kíváncsiságunkat évről évre, a mostani értesülés viszont minden eddiginél komolyabb alapokon nyugszik. Lehet, hogy mégsem kell 2005. végéig várnunk?

Az egyik legkomolyabb DVD-site a minap igen megbízható forrásokra hivatkozva állította, hogy feltehetőleg 2004-ben jelenik meg a Star Wars trilógia. Régóta hitelesnek bizonyuló informátoraik még pontos dátumot is megneveztek: tudomásuk szerint az R1-es változat 2004. október 4-én lát majd napvilágot.

A hírek szerint a Lucasfilm roppant elégedett az Indiana Jones trilógia (novemberben piacra kerülő) DVD-kiadásával, s ezért a régi Star Wars filmeket is hasonló formában szeretnék megjelentetni DVD-n. Ez tehét azt jelenti, hogy egy-egy lemezt foglalna el a három film, a csomag negyedik diszkje pedig a speciális összeállításokat tartalmazná. Mivel annakidején nem készült túl sok kulisszák mögötti felvétel a produkciókhoz, így kétségkívül ez lenne a járható út Lucasék számára, mintsem a filmek egyenkénti, kétlemezes kiszerelésben történő piacra dobása.

A 2004. októberi megjelenés egyébként ésszerű időpontnak tűnik, hiszen a klasszikus trilógia DVD-s robbanása kellőképpen felborzolhatja a kedélyeket az új trilógia befejező része, az Episode III 2005. májusi premierjére.

Hogy a fenti információk mennyire helytállóak, csak hosszú hónapok múlva fog kiderülni, a Lucasfilm pedig - szokásához híven - semmit sem óhajt kezdeni a rajongók nyaggató leveleivel. Az viszont bizonyos, hogy az eredeti trilógia felújított változata kerül majd a korongokra, bármikor is jelenjenek meg azok. Lucas számára ugyanis az eredeti filmek már nem léteznek, mivel a special editionöket tartja végleges változatoknak, így mindenki lesz szíves azokat szeretni.

Forrás: www.dvdcenter.hu
0
2003. szeptember 18., csütörtök 10:23
Ez engem is érdekelne... Lesz nálunk?
0
2003. szeptember 18., csütörtök 10:18
Most olvastam a www.dvdmagazin.hu-n, hogy november 24.-én jön az R2-es Az ötödik elem SE DVD DTS hanggal és új extrákkal!!!

Itt a link: http://dvdmagazin.hu/hirek.php?id=338
0
2003. szeptember 17., szerda 22:00
oh jaj most nézem fox-os kiadás, szinkron majdnem,hogy lehetetlen.modjukn 10%
és lehet hogy,túloztam.
0
2003. szeptember 17., szerda 21:55
Jah... most nézem, hogy az XPRESSNÉL is lehet kapni! :)))) Sorry... de az Ausztrál legalább nem 8000 HUF, mint itt!
0
2003. szeptember 17., szerda 21:53
Ha érdekel, akkor az Ausztrál kiadáson van MAGYAR FELIRAT! Tudom a szinkron ennél a filmnél kincset ér, de ki tudja nálunk mikor jön??? A felirat is jobb, mint a semmi!
0
2003. szeptember 17., szerda 21:22
Xpress,Skacok!

ki mit tud? megjelenik -e nálunk újra a Keresd a nőt  c.fergeteges vigjáték
Esetleges szinkronizált változata?valahol azt olvastam ,hogy külföldön jön vagy jött az extra lemez.
0
2003. szeptember 17., szerda 18:02
Alighanem rövidesen várható a Kémek a Sasfészekben.Németországban októberben jelenik meg,Warner kiadvány,felirattal kerültünk rá.
0
2003. szeptember 17., szerda 0:22
Ha lement az Episode 3.!!!
0
2003. szeptember 17., szerda 0:12
Hello!
Érdeklődnék, hogy a Star Wars IV-VI. mikor jelenik meg magyar DTS hanggal és digitálisan felújított képpel, amelyen Luke Skywalkert dzsasztin timberlék, Han Solot pedig terry black alakítja?
0
2003. szeptember 16., kedd 21:08
hm, állítólag a hivatalos megjelenés időpontja szeptember 27., az xpress pedig még fel sem tűntette az adatbázisban. mondjuk, mokép és a megbízhatóság... [a mokep.hu -n sem szerepel a film.] a kiadvány amúgy tényleg jó izmos, de szinte szóról szóra megegyezik az r1-r2 [anglia] változatokkal. tudom, nekem megvan. :]
0
2003. szeptember 15., hétfő 23:17
És ez Mokép kiadás? Beszarás !!!! :))

0
2003. szeptember 15., hétfő 22:32
az októberben megjelenő donnie darko specifikációi:

A FILM
-angol vagy magyar hanggal, 5.1, DTS (a magyar szinkronos változatban is feliratosak a dalszövegek),
-angol vagy magyar felirattal, vagy felirat nélkül
-a rendező és a főszereplő közös kommentárjával (+ annak magyar felirataival)
-a rendező + producerek és színészek közös kommentárjával (+ annak magyar felirataival)

KIMARADT JELENETEK (kb félóra)
-magyar felirattal
-rendezői kommentárral és annak magyar feliratával

AZ IDŐUTAZÁS FILOZÓFIÁJA
-Halál nagyi könyvének néhány lapja
(a magyar fordítás a DVD-borítóban található füzetben olvasható)

GALÉRIA
grafikák és fotók a filmből és a forgatásról

JIM CUNNINGHAM cégének inforeklámjai
-a két kisfilm változatai, magyarul feliratozva
-Linda Connie félelemtúlélő ügyvezető igazgató és a selypítő leprás rendező poén-audiokommentárjával, és annak magyar felirataival
-Jim Cunningham könyveinek borítói

MOZIELŐZETES
-magyar feliratos verzió

KÖZVETLEN JELENETVÁLASZTÁS
-fejezetcímek a belső borítón

+az egészhez ANGOL MENŰ is van, úgyhogy nem csak magyar nyelvű közönség használhatja gond nélkül
0
2003. szeptember 13., szombat 22:10
Aham... köszi a választ! Na de most ebben az esetben, meg kellene venni külfödről és nem várni az idők végezetéig!
0
2003. szeptember 13., szombat 18:29
Tadam: az van, hogy tervben van a film kiadása, de mivel több mint fél év kihagyás után csak két hete működik újra a Universal kiadó, logikus, hogy először azokat a lemaradásaikat pótolják, amelyek égetőbbek (A Vörös Sárkány, Bourne rejtély, 8 mérföld stb.), mint egy másfél évtizedes film.
Szóval jön, de valószínűleg csak az év végén, vagy jövőre, ha sikerült egyenesbe jönnie az új kiadónak.
0
2003. szeptember 13., szombat 18:16
Kedves Xpress!

Mutathatok valamit??? Még régebben érdeklődtem, hogy a Pénznyelő című filmet nálunk mikor adják kik DVD-n! És megtaláltam Ausztráliában, hogy ott kiadták ezt a filmet 5.1-es magyar szinkronnal! És megnéztem egy angol rendelőhelynél és ott is ugyanazok a specifikációk voltak! Most akkor mi van??? Itt van a 2 oldal bizonyítékként:

http://www.blackstar.co.uk/video/item/7000000081427

http://www.ezydvd.com.au/item.zml/223106
0
2003. szeptember 13., szombat 17:33
KOSZI XPRESS!
0
2003. szeptember 13., szombat 17:31
Zsolti!
Amint tudunk róluk valamit, megírjuk, de egyelőre nem tudunk semmit az esetleges megjelenésükről.
0
2003. szeptember 13., szombat 17:28
megprobalom jol leirni: Visszafordithatatlan
0
2003. szeptember 13., szombat 17:27
Kedves Xpress,

Meg mindig az a francos kutya es a Visszafordithatalan erdekelne! ;-)

Koszi
0
2003. szeptember 12., péntek 10:05
Xpress:
A DOBERMANN es az IRREVERSIBLE c. filmek esetleges megjeleneserol van vmi info?

Koszi
0
2003. szeptember 11., csütörtök 10:48
Xpress:
A DOBERMANN es az IRREVERSIBLE c. filmek esetleges megjeleneserol van vmi info?

Koszi
0
2003. szeptember 10., szerda 18:37
Most láttam, október 21. kölcsönzői megjelenés, Robotzsaru speciális változat.
0
2003. szeptember 10., szerda 18:10
Németországban a Kinowelt adja ki őket.Eddig kb. 30 lemez.Az az érzésem,mi várhatunk rá egy ideig.
0
2003. szeptember 9., kedd 23:17
Kedves Xpress!

Stan és Pan filmek mikor jelennek meg?
0