Keresés

Megjelenések

2003. szeptember 6., szombat 17:51
Az American History X-et VHS-en a Flamex adta ki.DVD-n remélem majd valaki más.Ennek a kiadónak rengeteg érdekes filmje van csak hát a megjelenések száma és szinvonala...
A Robin Hood EV. r2 úgy tudom ,hogy szerepelt a Warner idei terveiben,szerintem legkésőbb a jövő év elején eljut hozzánk.  
A Stargate alighanem továbbra is Kinowelt,bár a Chaplin filmekről is úgy tudtam,hogy ehhez a céghez tartozik(Németországban ők is adták ki),mégis megjelennek.
0
2003. szeptember 6., szombat 17:40
A Zongoristát ősszel tervezi kihozni a Best. Specifikációkról még nem tudni semmit, de gyaníthatóan lesz rajta 5.1-es szinkron és felirat. Túl sok extrát nem érdemes várni, a 3-lemezes német DELUXE EDITION második lemezének extrái (összesen háromnegyed órányi interjú, werkfilmecske) igazából simán elférnének az első lemezen, a harmadik lemez meg nem más, mint egy 25 perces audió-CD Wladyslaw Szpilman egyik felvételével és egy Chopin darabbal.
Sutter, neked mi bajod a filmmel?
0
2003. szeptember 6., szombat 17:30
Na és ez mikor jön ki végre???

0
2003. szeptember 6., szombat 17:08
:)))Hmmm,ez a Die Hard Collection ott figyel a polcomon!:)
A világon a legjobb és lehtökéletesebb kiadás!
A DVDk 1es regiokoduak!Meg kell mondjam,hogy az amerikai DTS ami rajta van üti az összes europait!!!
Hiába is az amcsik még mindíg előrrébb tartanak!
A világ legtökéletesebb hangja!
0
Ugyanez akart lenne az előbbi is csak valamiért nem jelet meg a kép.
0
:)))Hmmm,ez a Die Hard Collection ott figyel a polcomon!:)
A világon a legjobb és lehtökéletesebb kiadás!
A DVDk 1es regiokoduak!Meg kell mondjam,hogy az amerikai DTS ami rajta van üti az összes europait!!!
Hiába is az amcsik még mindíg előrrébb tartanak!
A világ legtökéletesebb hangja!
0
2003. szeptember 6., szombat 17:06

Szóval, erről van infó???
0
2003. szeptember 6., szombat 17:04
Xpress! Erről lehet tudni valamit?

0
2003. szeptember 6., szombat 16:19
JÉZSUSOM! EZEKÉRT ODA ADNÁM AKÁR A FÉL KAROMAT IS!!!!!!!
0
2003. szeptember 6., szombat 15:51
De szép is lenne...

0
2003. szeptember 6., szombat 14:49
Ez meg sztem soha nem fog így megjelenni nálunk! Bár a Jelek és A Hatodik Érzék egy kiadónál van, de jó lenne, ha mind3 megjelenne egy díszdobozban!

0
2003. szeptember 6., szombat 14:49
dejó végre egy dvd amit nem kell megvenni :)))
0
2003. szeptember 6., szombat 14:45
Ez remélem nálunk is hamarosan megjelenik:

0
2003. szeptember 6., szombat 10:34
Abetyármindenit...ez a Robin Hood engem is érdekelne...
0
2003. szeptember 6., szombat 8:44
hehe. kb. így kell, csak [ és ] helyett  írandó, vmint a a bevágott url-t idézőjelbe kell tenni. tehát [img src="http://www.kep.hu/kep.jpg"], csak [ és ] helyett  .

0
2003. szeptember 6., szombat 3:10
Hoppá nem tudom hogyan kell beszúrni a képeket. Na mindegy a két film amiről érdeklődök: Robin Hood - Prince of Thieves (Two-Disc Special Extended Edition) és Stargate (Ultimate Edition).
0
2003. szeptember 6., szombat 3:06
Xpress ez vajon megjelenik nálunk?

[img src=http://images.amazon.com/images/P/B000092T6M.01.LZZZZZZZ.jpg]

[ csere <

esetleg ez?

[img src=http://images.amazon.com/images/P/B0000844I8.01.LZZZZZZZ.jpg]

[ csere <
0
2003. szeptember 5., péntek 16:21
Sziasztok!

Lehet hogy kicsit korai a kérdés, de Vincenzo Natali új filmje, a Cypher megjelenik nálunk vajh valaha? Remélem nem a Kocka hazai "dvdsítési" időtartamából kell kiindulnunk, mert akkor kb 2009-ig várni kéne :)))

Tényleg, mi volt az oka a Kockánál ennek a faramuci életciklusnak?
(Titanic fesztiválon kicsit, aztán HBO, aztán mozi megint, majd most DVD?)

nbk
0
2003. szeptember 4., csütörtök 23:00
0
2003. szeptember 3., szerda 22:30
Az utolsó mohikán októberben, vagy novemberben végre megjelenik. Valami technikai, vagy jogi probléma volt a megjelenéssel, de mostanra úgy tűnik, hogy elhárult.

A "nálunk miért nem...????" kérdésre sajnos az a válasz, hogy azért, mert kicsi a piac. Egy nálunk tízszer nagyobb német nyelvterületen még egy monoszkópot mutató másfél órás felvételt is el lehetne adni akkora példányszámban, hogy a gyártás ne legyen veszteséges. Azt tudni kell, hogy DVD-t kb. 1000 példány alatt nem nagyon éri meg gyártani, és azt is tudni kell, hogy ha egy átlagos új hollywoodi tömegfilmből 5.1-es magyar szinkronnal fullextrás változatban néhány ezer darab elkel, akkor az már sikernek számít idehaza. Képzeld mennyit lehetne eladni a Straight Story-ból :( És akkor egy művész-kategóriában populáris rendező filmjéről beszélünk!
Azért a Budapest Film és az Odeon hoz ki művészfilmeket, de az igazán rétegfilmeket ők sem tudják megfinanszírozni. Mindegy, hogy Mátrixról, vagy egy Bunuel-filmről beszélünk, a mastering, a sokszorosítás, a csomagolás, a terjesztés, a jogdíj akkor is minimum több milliós kiadást jelent. Tehát 800-1000 darabot el kell adni egy filmből ahhoz, hogy nullán legyen a végén a kiadó. Mi szívesen tartanánk a kínálatunkban, fogyna is biztosan, de az igazán nagy forgalom - sajnos - a nagy üzletláncokban xsapódik le, akik meg egyet akarnak: nagy példányszámban eladható termékeket. Ők tehát legfeljebb a legutolsó gondola legalsó sora mögé pakolnának be egy komolyabb művészfilmet.
0
2003. szeptember 3., szerda 19:30
Lehet már tudni valamit az Utolsó mohikánról?

És még egy bővített mondatos kérdés...

Vajon mekkora esély van arra, hogy nálunk is megjelenjenek réteg, művész filmek DVD-n? Gondolok itt nem csak az angol, a német, a skandináv és izlandi filmekre, hanem amerikai filmekre is, mint pl a Straight Story...

Bécsben majdnem bőgtem, mikor láttam a kínálatot (egyiken sem volt persze még magyar felirat sem!), 101 Reikjavik, A múlt nélküli ember, A legenda és még sorolhatnám....

Nálunk miért nem...??????? :-(((((
0
2003. szeptember 3., szerda 9:29
Hát azt sajna nem tudom! De én mindenképpen megveszem, aztán majd leadom az infót!
0
2003. szeptember 3., szerda 2:57
Erről a Piedone-filmről mit lehet tudni kép-hang ügyileg?
0
2003. szeptember 2., kedd 17:40

A dvd.index.hu-n olvastam, hogy Október 28-án megjelenik az egyik legjobb tengeralattjárós film:

A tengeralattjáró (Das Boot) !!

Remélem a rendezői változat.
0
2003. szeptember 2., kedd 17:38

A dvd.index.hu-n olvastam, hogy Október 28-án megjelenik az egyik legjobb tengeralattjárós film:

A tengeralattjáró (Das Boot) !!

Remélem a rendezői változat.
0