Akkor jó! Legalább tudom, hogy nem vagyok hülye, mert más is látta! :))) Az akció holnap reggeletől érvényes, úgyhogy mindenki rohamozza meg a TESCO-cat és VEGYÉTEEEEEEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))) KIHAGYHATATLAN EZ AZ AKCIÓ!
0
2003. szeptember 2., kedd 17:34
2178
Ezt én is láttam. Nagyon komoly.:)
0
2003. szeptember 2., kedd 17:24
462
Bocs... sonkás PIZZÁT! :))
0
2003. szeptember 2., kedd 17:23
462
HElló mindenki!
Most olvastam a legfrissebb TESCO reklámújságban, hogy ha veszel egy Piedone-menüt, ami tartalmaz egy sonkás pozzát és egy 3 DL-es PEPSI üdítőt, akkor kapsz hozzá egy PIEDONE, A ZSARU DVD-t! És ez nem kamu! ODA VAN ÍRVA AZ ÚJSÁGBA ÉS A 2 SZEMEMMEL LÁTTAM ÉS NEM NÉZTEM EL! Ja ez mindösszesen 899,- HUF-ba kerül! :)))))))))
KOMOLYAN! Nézzétek meg a legfrissebb TESCO reklámot!
0
2003. szeptember 2., kedd 17:19
2178
Ha végig olvastad volna az összes hozzászólásomat, akkor ezt a mondatodat nem írtad volna le. Én a következőt írtam: The Big Boss(európai cím) - Fists Of Fury(amerikában ez volt a címe) Fist Of Fury(európai cím) - The Chinese Connection(amerikában ez volt a címe) Enter The Dragon(európai cím) - ugyanaz(ugyanezzel a címmel ment az USA-ban is) Game Of Death(európai cím) - ugyanaz(ugyanezzel a címmel ment az USA-ban is) Igy most már érted????
0
2003. szeptember 2., kedd 17:18
35
Szia Xpress!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e valami hír arról, hogy hazánkban megjelenne-e valamelyik film van Damme kori "opusai" közül. Elsősorban a Bloodsport, Kickboxer, A.W.O.L., Universal Soldier filmekre gomdolok. Melyik kiadóknál vannk ezen filmek jogai?
Előre is köszi a segítséget. 10x
0
2003. szeptember 2., kedd 17:15
35
Szia Xpress!
Kérdesem az lenne, hogy várható-e hazánkban van Damme korai filmejei közül néhánynak a megjelenese (Bloodsport, Kickboxer, A.W.O.L.). Illetve kérdés lenne még melyik kiadónál vannak ezen filmek jogai.
Előre is köszi
0
2003. szeptember 2., kedd 17:09
Moderátor
7449
Na, így változnak a dolgok a DVD-piacon. Mivel elindították a film reklámját a médiában, ezért a kiadó gyorsan mégis piacra dobja a Tökös, a török, az őr, meg a nő c. filmet. Holnap :)
0
2003. szeptember 2., kedd 15:06
634
és ez sajnos nem az én asztalom :-)
0
2003. szeptember 2., kedd 15:04
634
egyébként meg -> hongkonglegends.co.uk
Bruce Lee - 30th Anniversary Commemorative Box Set Trailer
0
2003. szeptember 2., kedd 14:53
634
az enter the dragon és a game of death az nem ugyanaz. a big boss meg a fist of fury sem. ez 4 különböző film.
0
2003. szeptember 2., kedd 13:55
2178
Ezt én sem értem. Az USA mindig is különcködött, ennyi. A többi film címével ez a helyzet(az első az európai, a második az USA): The Big Boss - Fists Of Fury Fist Of Fury - The Chinese Connection Enter The Dragon - ugyanaz Game Of Death - ugyanaz
0
2003. szeptember 2., kedd 13:27
1153
Így már érthető. De hová tér vissza? Még nem is volt ott.
0
2003. szeptember 2., kedd 13:11
2178
Elárulom: Európában ez a film Way OF The Dragon (A sárkány útja) címmel jelent meg, az USA-ban Return Of The Dragon volt a cím. Ez alapján valóban nem ezzel a címmel kellene kijönnie nálunk.
0
2003. szeptember 2., kedd 13:06
1153
Elárulná nekem valaki, hogyan lett A Sárkány útjából A Sárkány visszatér? Hova tér vissza? Rómába?
0
2003. szeptember 2., kedd 2:15
20
Ezen már meg se lepődök, hogy nem jelenhet meg nálunk ilyen, miután nálunk általában egy franchise filmjei sem jelenhetnek meg együtt (sem külön külön :/ lásd terminator 2) a zavaros kiadói dolgok miatt :(
0
2003. szeptember 2., kedd 1:21
151
Oké most aki csak átfutotta ezt és az utolsó mondat megragadt a fejében az itt fog hőbörögni 7-én, hogy hol a Ridley Scott díszdoboz??!! Merthogy azt írtad Angliában hétfőn van megjelenés itt meg kedden :DD
0
2003. szeptember 2., kedd 1:10
Moderátor
7449
Köszi. Persze tévedhetetlenek mi sem vagyunk, úgyhogy a mi válaszaink sem számítanak szentírásnak, de azért nyitott szemmel járunk. Szóval ha netán október 6.-án megjelenne ez a csomag, ne vegyétek a fejünket! :)
(Mellesleg október 6. hétfői nap, és hétfőn Angliában van megjelenési nap, nálunk keddenként szoktak kijönni a filmek.)
0
2003. szeptember 2., kedd 1:08
462
Egyébként most nézem, hogy én rontottam el sorry!
"A Columbia Tristar régiónkban október 6-án jelenteti meg a Ridley Scott rendezőnek szentelt díszdobozt."
Elnéztem... azt hittem, hogy hazánkban! Elnézést mindenkitől! SORRY!
0
2003. szeptember 2., kedd 1:05
462
Okés, sztem is így jobb lesz! De én csak nézelődtem oldalakon és megláttam ezt a hírt, gondoltam ide írom! Azt, hogy kitől hallottam inkább nem nevezném meg! De legalább mostmár tudom, hogy ez nálunk soha nem fog megjelenni!
Kösz
0
2003. szeptember 2., kedd 1:01
Moderátor
7449
Tadam: semmi baj, nem rád haragszom, csak nem szeretem, hogy felreppennek minden alap nélkül olyan hírek, amelyet másnap harminc érdeklődőnek kell cáfolnunk levélben. Azt kitől hallottad, hogy ez nálunk megjelenik? Egyébként örülök annak, ha a fórumra megírjátok, hogy miket hallottatok, olvastatok valahol, mert akkor legalább tudom, hogy milyen rémhírek, fél- és hibás-információk keringenek közneten, és ha tudom, megpróbálom a fórumon cáfolni, vagy megerősíteni. Ez nekünk is, nektek is jobb. Nem? Szóval ha hallotok vagy olvastok valamit, ami nem tűnik 100%-osnak, akkor írjatok ide, valamelyik megfelelő topicba (pl. ebbe, vagy a Kérdések-be.)
Köszi :)
0
2003. szeptember 2., kedd 0:54
462
Jóvanna... bocs!
0
2003. szeptember 2., kedd 0:47
151
Én csak úgy általánosságban mondtam, hogy az jobban illett volna. Ha az lett volna benne akkor se venném meg, mert azon kívül, hogy tényleg szép a doboza semmilyen funkcióját nem érzem 3 egymástól független (oké a rendező személyén kívül) film összecsomizásának. (na és persze egyiken sincs szinkron :D)
0
2003. szeptember 2., kedd 0:09
Moderátor
7449
Tadam: Ki mondta neked, hogy ez nálunk is megjelenik? Már ne is haragudj, de ez hülyeség. Angliában közös forgalmazója (kiadója) van mindhárom filmnek, nálunk A Sólyom végveszélyben joga a Warner Home Videó-nál van, a Gladiátor joga még ott van, de hamarosan átkerül a Universalhoz, a Hannibal joga pedig az InterCom-nál van. vtbxx-nek üzenem, hogy sajnos a Szárnyas fejvadász sem kerülhetett volna a dobozba, mert a film forgalmazási joga már lejárt egy jó ideje a Warnernél. Az 1492 joga egy független kiadónál van, a Thelma és Louise pedig MGM-film, tehát az InterCom forgalmazza. Ilyen dobozokat még cégen belül is nehéz kiadni a jogok miatt (nem biztos, hogy az MGM engedné betenni a Thelmát az Alien, vagy a Hannibal mellé, pedig mindhárom filmet az InterCom forgalmazza, de a jogok mégis más-más stúdiónál vannak) helyi képviseletek között pedig szinte lehetetlen megszervezni egy ilyen közös dobozt. Szóval kéretik minden külföldről származó információt tájékoztató jellegűnek tekinteni, hiszen korántsem biztos, hogy egy külföldi hír egy-az-egyben adaptálható a magyar piacra is :)
0
2003. szeptember 1., hétfő 23:55
462
Hát én ugyan nem nagyon várom ezt a filmet, de aki nagyon, az nem fog rosszul járni... ugyanis fasza kiadás lesz, az tuti! Íme egy kis DVD ízelítő!
A nálunk is szépen taroló Halálosabb iramban megjelenéséről már beszámoltunk korábban, most egy kis kedvcsináló gyanánt nézzük meg a filmhez hasonlóan dögös csajokban, pasikban és persze kocsikban bővelkedő menüket.
A menü érdekessége, hogy a korong felpörgése után kiválaszthatjuk melyik kocsival szeretnénk lenni (Choose your ride) majd ezután az extrákban főként az autó tulajdonosáról tudhatunk meg egyéb érdekességeket. Ennek a szellemes újdonságnak a segítségével nem unjuk olyan gyorsan meg a menüket, mert minden autóhoz külön színvilág és külön extrák tartoznak.