Keresés

Megjelenések

2003. szeptember 5., péntek 16:21
Sziasztok!

Lehet hogy kicsit korai a kérdés, de Vincenzo Natali új filmje, a Cypher megjelenik nálunk vajh valaha? Remélem nem a Kocka hazai "dvdsítési" időtartamából kell kiindulnunk, mert akkor kb 2009-ig várni kéne :)))

Tényleg, mi volt az oka a Kockánál ennek a faramuci életciklusnak?
(Titanic fesztiválon kicsit, aztán HBO, aztán mozi megint, majd most DVD?)

nbk
0
2003. szeptember 4., csütörtök 23:00
0
2003. szeptember 3., szerda 22:30
Az utolsó mohikán októberben, vagy novemberben végre megjelenik. Valami technikai, vagy jogi probléma volt a megjelenéssel, de mostanra úgy tűnik, hogy elhárult.

A "nálunk miért nem...????" kérdésre sajnos az a válasz, hogy azért, mert kicsi a piac. Egy nálunk tízszer nagyobb német nyelvterületen még egy monoszkópot mutató másfél órás felvételt is el lehetne adni akkora példányszámban, hogy a gyártás ne legyen veszteséges. Azt tudni kell, hogy DVD-t kb. 1000 példány alatt nem nagyon éri meg gyártani, és azt is tudni kell, hogy ha egy átlagos új hollywoodi tömegfilmből 5.1-es magyar szinkronnal fullextrás változatban néhány ezer darab elkel, akkor az már sikernek számít idehaza. Képzeld mennyit lehetne eladni a Straight Story-ból :( És akkor egy művész-kategóriában populáris rendező filmjéről beszélünk!
Azért a Budapest Film és az Odeon hoz ki művészfilmeket, de az igazán rétegfilmeket ők sem tudják megfinanszírozni. Mindegy, hogy Mátrixról, vagy egy Bunuel-filmről beszélünk, a mastering, a sokszorosítás, a csomagolás, a terjesztés, a jogdíj akkor is minimum több milliós kiadást jelent. Tehát 800-1000 darabot el kell adni egy filmből ahhoz, hogy nullán legyen a végén a kiadó. Mi szívesen tartanánk a kínálatunkban, fogyna is biztosan, de az igazán nagy forgalom - sajnos - a nagy üzletláncokban xsapódik le, akik meg egyet akarnak: nagy példányszámban eladható termékeket. Ők tehát legfeljebb a legutolsó gondola legalsó sora mögé pakolnának be egy komolyabb művészfilmet.
0
2003. szeptember 3., szerda 19:30
Lehet már tudni valamit az Utolsó mohikánról?

És még egy bővített mondatos kérdés...

Vajon mekkora esély van arra, hogy nálunk is megjelenjenek réteg, művész filmek DVD-n? Gondolok itt nem csak az angol, a német, a skandináv és izlandi filmekre, hanem amerikai filmekre is, mint pl a Straight Story...

Bécsben majdnem bőgtem, mikor láttam a kínálatot (egyiken sem volt persze még magyar felirat sem!), 101 Reikjavik, A múlt nélküli ember, A legenda és még sorolhatnám....

Nálunk miért nem...??????? :-(((((
0
2003. szeptember 3., szerda 9:29
Hát azt sajna nem tudom! De én mindenképpen megveszem, aztán majd leadom az infót!
0
2003. szeptember 3., szerda 2:57
Erről a Piedone-filmről mit lehet tudni kép-hang ügyileg?
0
2003. szeptember 2., kedd 17:40

A dvd.index.hu-n olvastam, hogy Október 28-án megjelenik az egyik legjobb tengeralattjárós film:

A tengeralattjáró (Das Boot) !!

Remélem a rendezői változat.
0
2003. szeptember 2., kedd 17:38

A dvd.index.hu-n olvastam, hogy Október 28-án megjelenik az egyik legjobb tengeralattjárós film:

A tengeralattjáró (Das Boot) !!

Remélem a rendezői változat.
0
2003. szeptember 2., kedd 17:37
Akkor jó! Legalább tudom, hogy nem vagyok hülye, mert más is látta! :)))
Az akció holnap reggeletől érvényes, úgyhogy mindenki rohamozza meg a TESCO-cat és VEGYÉTEEEEEEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))) KIHAGYHATATLAN EZ AZ AKCIÓ!
0
2003. szeptember 2., kedd 17:34
Ezt én is láttam. Nagyon komoly.:)
0
2003. szeptember 2., kedd 17:24
Bocs... sonkás PIZZÁT! :))
0
2003. szeptember 2., kedd 17:23
HElló mindenki!

Most olvastam a legfrissebb TESCO reklámújságban, hogy ha veszel egy Piedone-menüt, ami tartalmaz egy sonkás pozzát és egy 3 DL-es PEPSI üdítőt, akkor kapsz hozzá egy PIEDONE, A ZSARU DVD-t! És ez nem kamu! ODA VAN ÍRVA AZ ÚJSÁGBA ÉS A 2 SZEMEMMEL LÁTTAM ÉS NEM NÉZTEM EL! Ja ez mindösszesen 899,- HUF-ba kerül! :)))))))))

KOMOLYAN!
Nézzétek meg a legfrissebb TESCO reklámot!
0
2003. szeptember 2., kedd 17:19
Ha végig olvastad volna az összes hozzászólásomat, akkor ezt a mondatodat nem írtad volna le. Én a következőt írtam:
The Big Boss(európai cím) - Fists Of Fury(amerikában ez volt a címe)
Fist Of Fury(európai cím) - The Chinese Connection(amerikában ez volt a címe)
Enter The Dragon(európai cím) - ugyanaz(ugyanezzel a címmel ment az USA-ban is)
Game Of Death(európai cím) - ugyanaz(ugyanezzel a címmel ment az USA-ban is)
Igy most már érted????
0
2003. szeptember 2., kedd 17:18
Szia Xpress!

Az lenne a kérdésem, hogy van-e valami hír arról, hogy hazánkban megjelenne-e valamelyik film van Damme kori "opusai" közül. Elsősorban a Bloodsport, Kickboxer, A.W.O.L., Universal Soldier filmekre gomdolok.
Melyik kiadóknál vannk ezen filmek jogai?

Előre is köszi a segítséget.
10x
0
2003. szeptember 2., kedd 17:15
Szia Xpress!

Kérdesem az lenne, hogy várható-e hazánkban van Damme korai filmejei közül néhánynak a megjelenese (Bloodsport, Kickboxer, A.W.O.L.). Illetve kérdés lenne még melyik kiadónál vannak ezen filmek jogai.

Előre is köszi
0
2003. szeptember 2., kedd 17:09
Na, így változnak a dolgok a DVD-piacon. Mivel elindították a film reklámját a médiában, ezért a kiadó gyorsan mégis piacra dobja a Tökös, a török, az őr, meg a nő c. filmet. Holnap :)
0
2003. szeptember 2., kedd 15:06
és ez sajnos nem az én asztalom :-)
0
2003. szeptember 2., kedd 15:04
egyébként meg -> hongkonglegends.co.uk

Bruce Lee - 30th Anniversary Commemorative Box Set Trailer
0
2003. szeptember 2., kedd 14:53
az enter the dragon és a game of death az nem ugyanaz. a big boss meg a fist of fury sem. ez 4 különböző film.
0
2003. szeptember 2., kedd 13:55
Ezt én sem értem. Az USA mindig is különcködött, ennyi.
A többi film címével ez a helyzet(az első az európai, a második az USA):
The Big Boss - Fists Of Fury
Fist Of Fury - The Chinese Connection
Enter The Dragon - ugyanaz
Game Of Death - ugyanaz
0
2003. szeptember 2., kedd 13:27
Így már érthető. De hová tér vissza? Még nem is volt ott.
0
2003. szeptember 2., kedd 13:11
Elárulom: Európában ez a film Way OF The Dragon (A sárkány útja) címmel jelent meg, az USA-ban Return Of The Dragon volt a cím. Ez alapján valóban nem ezzel a címmel kellene kijönnie nálunk.
0
2003. szeptember 2., kedd 13:06
Elárulná nekem valaki, hogyan lett A Sárkány útjából A Sárkány visszatér? Hova tér vissza? Rómába?
0
2003. szeptember 2., kedd 2:15
Ezen már meg se lepődök, hogy nem jelenhet meg nálunk ilyen, miután nálunk általában egy franchise filmjei sem jelenhetnek meg együtt (sem külön külön :/ lásd terminator 2) a zavaros kiadói dolgok miatt :(
0
2003. szeptember 2., kedd 1:21
Oké most aki csak átfutotta ezt és az utolsó mondat megragadt a fejében az itt fog hőbörögni 7-én, hogy hol a Ridley Scott díszdoboz??!! Merthogy azt írtad Angliában hétfőn van megjelenés itt meg kedden :DD
0