Jaja tök igazad van! Meg az ALIEN-t se lehetett volna ide rakni, de az 1492 - Paradicsom meghódítását mondjuk igen, vagy a Thelma és Louise-t! De mind1! Így is baromira jól néz ki!
0
2003. szeptember 1., hétfő 16:39
151
Nagyon szép darab! Bár én a Hannibal helyett egy Szárnyas fejvadászt okosabbnak tartottam volna. Mert ugye a Hannibal egy "másik" díszdobozba kívánkozik.
0
2003. szeptember 1., hétfő 16:30
462
Bocs... véletlenül a moziajánlóba raktam, de akkor ide is beteszem!
Azt írták október 6.-án megjelenik nálunk is!
0
2003. szeptember 1., hétfő 14:00
2178
Megkérdeztem a Warner Home Video-t, hogy mikor jelenik meg a Rémálom az Elm utcában sorozat és a Veszélyes elemek c. film. A következő válasz jött pár perccel ezelőtt: "Lehetséges, hogy a jogok hozzánk tartoznak, de az év végéig szóló tervek között nem szerepelnek az Ön által említett filmek." Na, akkor idén ezek sem jönnek...
0
2003. szeptember 1., hétfő 13:50
2178
Tudja valaki, hogy mikorra várható nálunk a Midnight Run c. film (Robert De Niro)? Angliában már megjelent...
0
2003. szeptember 1., hétfő 11:54
53
Gergő: A film a PC World Magazin 2003. áprilisi számának melléklete volt. Azért tudom ilyen jól, mert én is nemrég rendeltem meg tőlük. Nézd meg a honlapukon az email címüket és kérheted tőlük, hogy postán küldjék el, de bemehetsz érte személyesen is a szerkesztőségbe. A filmről annyit, hogy tényleg szinkronos, a hang stereo. A kép 4:3-as, elég szép. Én örülök, hogy megvettem. :)
0
2003. szeptember 1., hétfő 10:45
182
A Warner Home Video októberi lakossági DVD megjelenései: október 7: Megfélemlítve; Két hét múlva örökké; Eredete ismeretlen; Az omega ember; Hírnév; Zöld szója; Promenád a gyönyörbe október 14: Mátrix - Újratöltve október 21: Péntek 13.; Smallville - Első évad; Szél és az oroszlán; A diktátor; Modern idők; Rivaldafény; Aranyláz; A kölyök; Cirkusz; Nagyvárosi fények; Monsieur Verdoux; A párizsi nő/Egy király New Yorkban; Charlie Chaplin élete és művészete; Chaplin-gyűjtemény (4-es doboz); Chaplin-gyűjtemény (10-es doboz) október 28: Schmidt története; Alien Hunter - Az idegenvadász; A nagylányok nem sírnak; A Sárkány visszatér; A tengeralattjáró Forrás: Warner Home Video
0
2003. augusztus 31., vasárnap 20:57
634
ez nálunk megfog jeleni? van rá esély?
0
2003. augusztus 31., vasárnap 18:29
6925
Eredetileg lapmelléklet volt,de már kapható külön is.A Media Marktban kb.2000 Ft. Ez sok más filmre(Bugsy Malone,Folytassa főnővér stb.) igaz.A borítón levő adatok alapján van rajta szinkron és felirat is.
0
2003. augusztus 31., vasárnap 18:17
13
Tud valaki valamit A sas leszállt c. dvd itthoni megjelenéséről? Állítólag létezik, szinronnal! Esetleg más klasszikus háborús film, ami nincs itt az adatbázisban? Köszi!
0
2003. augusztus 31., vasárnap 13:37
462
Engem az ÜTKÖZÉSPONT és a SEGÍTSÉG APA LETTEM című DVD filmek megjelenése érdekelne! Ha valakit tud róluk valamit, jelezzen!
Üdv
0
2003. augusztus 28., csütörtök 20:37
87
Köszönöm a gyors választ !
0
2003. augusztus 28., csütörtök 13:00
Moderátor
7449
Beszéltünk a kiadóval és a film valóban még csak a kölcsönzőkben van. A megjelenés dátuma bizonytalan. Vagy szeptember közepén, vagy október elején jön ki. Valószínűleg azért, mert nem ugyanaz a lemez kerül majd kereskedelmi forgalomba, mint ami a tékákba került. A honlapjukon hibásan jelzik, hogy már megjelent volna.
0
2003. augusztus 28., csütörtök 12:56
515
Helló!
A "Hajó a vége" [Boat Trip] című film mikor fog megjelenni DVD-n?
0
2003. augusztus 28., csütörtök 11:55
Moderátor
7449
A Best of Benny Hill lakossági forgalomba ismereteink szerint október elején kerül. Valószínűleg a kölcsönzői változat megjelenéséről hallottál.
0
2003. augusztus 28., csütörtök 11:54
Moderátor
7449
A Halál keresztútján joga Magyarországon valószínűleg nem a Fox-nál van, ezért sajnos nem került magyar felirat az R2-es kiadásra.
0
2003. augusztus 28., csütörtök 11:51
Moderátor
7449
Úgy tudjuk, a Tökös, a török... a honlapon jelzettel ellentétben még csak kölcsönzői változatban jelent meg, de felvesszük a kapcsolatot a kiadóval. Tudtunkkal szeptember első felében lesz a megjelenése.
0
2003. augusztus 28., csütörtök 11:39
515
Elnézést, de a Best of Benny Hill című DVD-t honnan lehet megvenni, mert állítólag megjelent. Xpress, ti nem fogjátok árusítani a filmet?
0
2003. augusztus 28., csütörtök 4:43
634
ez nálunk mikor?
0
2003. augusztus 28., csütörtök 1:07
2693
Hát úgy 3-4.-dik évad felé tényleg elkezdett vontatott, erőltett lenni a sorozat, főleg Arthuru professzor halála után, amúgy nagyon szeretem egyik kedvenc sorozatom. A Star Trek után még a Csillagkapu (Stargate SG-1) ami nagyon tetszik. Már amerikába, angliába is kiadták DVD-n 5.1-es hanggal, meg a Babylon 5-t is, meg a Star Trek TNG, DS9-t kár hogy az ilyen sorozatok hozzánk nem érnek el.
0
2003. augusztus 28., csütörtök 1:05
87
Kedves xpress ! Az SPI honlapján olvasom hogy a "A TÖKÖS, A TÖRÖK, AZ ÕR MEG A NÕ" c. film megjelent. Hogy lehet hogy nálatok híre hamva sincs?
0
2003. augusztus 28., csütörtök 0:57
2774
az ötödik season az utolsó.. de nagyon szenvedek vele. pedig végig kéne nézni ha már így pár hét alatt lenyomtam az első négyet :))
0
2003. augusztus 28., csütörtök 0:51
279
Az RTL négy évadot adott le, Quinn pedig a negyedik évad első részében (Genesis) jut vissza az Earth Prime-ra. Egyébként ez volt az utolsó nézhető műsor azon az adón... :)
0
2003. augusztus 28., csütörtök 0:37
2693
Ha jól emlékszem az RTL Klub-on három évadot adtak le, először kettőt majd úgy fél évvel később a harmadikat. A harmadik évadban Quinn-ék hazatérnek az 1-es Födre - 3 hónappal később, hogy Rembrant-ot és Wade-t haza küldte - de addigra már a cromagok elfoglalják azt a világot is. Quinn-t is elfogják és akkor találkozik az anyával aki elmonja neki, hogy nem ebben a dimenzióban született hanem a szülei alteregói hozták őt egy másik dimenzióból. Az is kiderül az anyánál lévő chipből, hogy egy másik dimenzióban van egy testvére is. Huhh erről oldalakat lehetne még írni de aki látta úgy is ismeri a sorozatot kiadthatnák DVD. Egyébként a legjobb szereplő John-Rhyes Davies volt Arthuru professzor szerepében kár hogy meghalt a második évadban.
0
2003. augusztus 27., szerda 23:43
34
ha információim pontosak akkor a Paramount dvd-ket az SPI International fogja Magyarországon forgalmazni....