Keresés

Megjelenések

2003. augusztus 27., szerda 23:03
Az első szezon vége a halál-lottós rész volt, amikor Quinn majdnem meghalt, és csak a második szezon elején derült ki, hogy mi lesz vele (vajon mi). De valójában sosem értek haza ebben a szezonban, csak azt hiszik - kétszer is volt ilyen rész, mindkettő igen nagy poénokkal tűzdelve - Rhys-Davies mint orosz tábornok. :)

Az első kromaggos rész a második széria 'INVASION' c. részében volt, ez úgy az utsoló előtti rész volt abban az évadban (12?).
0
2003. augusztus 27., szerda 22:58
JUBEI:

Tuladjonképpen a sorozatot abbahagyták, mert a negyedik széria végén (ha jól emlékszem) kiszállt Jerry O'Conell is, és az eredeti szereplők közül így tulajdonképpen csak az afro-amerikai srác (Cleavant Derricks) maradt meg, és a harmadik szériában csatlakozó Kari Wuhrer (ez utóbbi szép nagy cicikkel és jó lábakkal).

A kedvelt szereplők (Wade, a Prof, és a főszereplő Quinn Mallory) szép lassan kiszálltak, O'Conell például azért mert elkezdett mozifilmekben játszani. Lehet, hogy a rossz nézettségi mutatóknak megfelelően az ötödik széria végig sem futott ezek után. A scifi channel nyomatja még talán, a honlapjukon meg lehet nézni.

http://www.scifi.com/sliders/

A rajongók (akik általában az 1-3 szériára esküsznek) egyébként aláírásgyűjtésbe kezdtek a DVD kiadás előremozdításának érdekében, majd meglátjuk milyen sikerrel. Lehet, hogy nem sok közük van hozzá akkor sem, ha netán tényleg kiadják. :)

A sliderek haza nem értek egyébként, egészen a negyedik széria elejéig, amikor is visszakerültek az 'Earth Prime'-ra,  ahonnét elindultak, de addigra már a forgatókönyvírók ötletessége kifogyott, vagy talán mert más stúdió vette át a gyártást, ezért ezek kissé bugyutára sikeredtek. Egyébként hiába értek haza, a történet szerint a kromagg nevű alternatív ember-rokon (képesek a párhuzamos világok látogatására) elfoglalták ezt a világot is. A többi innentől fogva sületlenség, viszont azért volt nehány erős része a sorozat korábbi eresztéseinek. Egyébként Quinn-t egy rosszul sikerült csúszással tüntették el az ötödik széria elején.

A Sliders-nek szerintem a humor volt a fő erőssége, és ebben azért nagy szerepet játszott az Arturo profot alakító John Rhys-Davies.
0
2003. augusztus 27., szerda 19:49
És az melyik szezon mikor iylen mutánsszerű lények pusztították el az igazi világot? Mellesleg Conellt hogy tüntették el? Mégvalami. Az első szezonnak voklt rendes vége (úgy gondolom hogy hazatértek)?
0
2003. augusztus 27., szerda 19:37
egyáltalán nem végtelenített:1995-2000.
az első részek a legjobbak, aztán egyre gyengébbvolt, végső mélyrepülésbe (5-ik szezon, ahol már Jerry O'Connell sincs ) azután ment miután a scifi channel vette át a sorozat gyártását...
0
2003. augusztus 27., szerda 19:31
Ez a sliders az ami a z RTL klubbon is volt? Az egyetlen baja, hogy ez egy végtelenített történet. NEmis tudom készült-e hozzá utolsó rész.
0
2003. augusztus 27., szerda 19:29
pont most néztem végig a Sliders 4 szezonját, ilyen tv-ripben. az ötödik már elég gyengus...
0
2003. augusztus 27., szerda 12:32
Én ezt is várom (remélem nemcsak felirat lesz rajta):

John Carpenter legendás kultusz filmje, a Menekülés New York-ból december 16-án jelenik meg R1-es régióban. Ezúttal egy két lemezes, felújított speciális változat kerül a boltok polcaira
Teljesen új 2.35:1 anamorfikus transzfernek és Dolby Digital 5.1-es hangsávnak örülhetnek a vásárlók. A filmen kívül kapunk 10 percnyi törölt jelenetet opcionális kommentárral, két darab teljes terjedelmű audiókommentárt, egy új dokumentum filmet, egy összeállítást, galériákat, előzeteseket és még sok minden mást. Reméljük hozzánk is eljut ennek a remek filmnek a feltehetően méltó kiadása.
0
2003. augusztus 27., szerda 3:05
A Sliders első három szériáját sokan várják, de eddig mindenféle jogviták miatt nem volt lehetséges a kiadása. Internetes hírportálok szerint a Universal tervezi a kiadást. Semmi konkrétum.
0
2003. augusztus 26., kedd 22:58
Forrás: www.dvdmagazin.hu
0
2003. augusztus 26., kedd 22:57
A Paramount jóvoltából az egyik legnagyobb kalsszikus western filmmel gazdagíthatjuk a DVD filmjeink sorát. A Volt egyszer egy vadnyugat kétlemezes speciális változata november 18-án jelenik meg.

Sergio Leone legendás westernjének 165 perces változata anamorfikus széles vásznú transzferrel és Dolby Digital 5.1-es hangsávval került a lemezekre. Extraként kapunk három dokumentumfilmet (An Opera of Violence, The Wages of Sin, Something to Do with Death) egy összeállítást (The Railroad: Revolutionizing the West featurette), galériákat, szereplők életrajzát és egy mozis előzetest.
0
2003. augusztus 26., kedd 19:50
heló Xpress!
a Sliders és az Igazságosztó cimű tv sorozatokról van valami híretek?
köszi!
0
2003. augusztus 26., kedd 12:21
Szerencsére mind a két Bud Spencer-Terence Hill filmet a Jupiter Film adta ki.
Remélem ezeket a filmeket is ők fogják majd kiadni, nem pedig az a gagyi RTL.

Bűnvadászok {Crime Busters}
Nincs kettő négy nélkül {Double Trouble}
Kincs, ami nincs {Who finds a friend finds a treasure}
Szuperhekusok {Miami Supercops}
Szuperzsaru {Supersnooper}
Aladdin {Aladdin}
0
2003. augusztus 26., kedd 0:21
Hát ja! Biztos, hogy igényesebb kiadás lesz, mint az a SZAR RTL Klubos adag szar kiadások!
0
2003. augusztus 26., kedd 0:10
bud spencer, terence hill rajongók figyelem !
és megint dühbe jövünk okt.02.
nem gagyi rtl klub-os, hanem olyan kiadás,
mint a nyomás utána (dvd magazin melléklet volt)
a bolti ár (a netpiac szerint) 2990 ft lesz.
ez se rossz (sőt), de nem tartom kizártnak, hogy
ez is újság melléklet lesz.
vagy igy vagy úgy, de mindenkép jobb a gagyi rtl-es kiadásoknál
és nem utolsó sorban még olcsóbb is .
0
2003. augusztus 21., csütörtök 18:30
A leghosszabb nap már megjelent!
0
2003. augusztus 20., szerda 12:55
Szerintem nem csak én nyúlok magamhoz a hír hallatán: mokép.hu szerint szeptember 2-án megjelenik az Egri csillagok I-II DVD-n !!!!!!!!!!! Hozsánna!! (úgy láttam a képből, hogy 1:2.35-ös formátumban)
0
2003. augusztus 20., szerda 12:23
Lesznek-e kemény rock zenei cd-ék? Marilyn Manson és társaira gondoltam.
0
2003. augusztus 20., szerda 12:14
Mármint a Rózsaszín Párduc díszdoboznak... ;)
0
2003. augusztus 20., szerda 12:12
Hű, bizony ennek én is tudnék örülni!
0
2003. augusztus 20., szerda 7:08
Hello!
A következők közül várható valami?:
Volt egyszer egy vadnyugat; A jó, a rossz és a csúf; A leghosszabb nap; A halál 50 órája;
A hajnalok itt csendesek, Szállnak a darvak; A negyvenegyedik; Magas szőke férfi felemás cipőben, Szexmisszió;
Aranypolgár; Antonioni-filmek; Kalandorok; A szamuráj;
0
2003. augusztus 20., szerda 1:51
hi xpress,
remélem idenéztek néha :) az eredeti Olasz meló mikor várható? OK, hogy Paramount, de kint ezer éve megjelent magyar felirattal (amikor még javában a UIP hozott be filmeket), sőt Angliában már ki is vonták a forgalomból a magyar feliratos kiadást! (mondjuk azt sem értem, hogy miért)
0
2003. augusztus 19., kedd 13:48
Rózsaszínű Párduc (Pink Panther) díszdoboz?
Német megjelenés szeptember.
MGM/UA

Valami infó a megjelenésről, esetleg szinchronról?
(Márku László magyar szinkronja utolérhetetlen)
0
2003. augusztus 17., vasárnap 22:14
Hát igen, most nagyon beletrafáltam!
0
2003. augusztus 17., vasárnap 21:56
hihi. mázlista. :]
0
2003. augusztus 17., vasárnap 19:25
Engem a CSENDSZIMFÓNIA című film megjelenése érdekelne, ha egyszer netán kijönne!
0