Keresés

Megjelenések

2003. augusztus 1., péntek 20:08
van olyan jó német site, ahol esetleg felirat alapján is lehet a filmekre keresni?
0
2003. augusztus 1., péntek 18:41
Igen, Paramount,de sajnos a Kinowelt csomagban kötött ki.

Egyébként a német kiadványok között keresgélve feltünt,hogy a korábbiaknál jóval nagyobb számban kerül magyar felirat az MGM/UA filmekre.Már kb. 30 film jelent meg vagy jön ki októberig ami nálunk még nem került forgalomba.
Az Intercom akár havi 4-5 filmet is kihozhatna ettől a kiadótól.
0
2003. július 31., csütörtök 19:19
A Keselyű három napja megjelenhetne nálunk is. Az nem Paramount film?
0
2003. július 31., csütörtök 18:17
Mi is lehet(ett) a Kinowelt csomagban az ismert címeken kivül ? Német mgjelenések.Néhány érdekesebb film.

Délidő
A keselyű 3 napja
Agatha Christie filmek
Asterix filmek
Buffalo Bill és az indiánok
Chaplin
Chaplin filmek
Don Camillo filmek
Hegylakó 1
Az élet csodaszép(James Stewart)
Az Ezüst tó kincse
Winnetou I.-III
King Kong(1975)
Stan és Pan filmek
Leopárd kisasszony
A maszk
Gyilkos bálna
Vörös Szonja
Serpico
A sziciliai
Csillagkapu
Rengeteg zenei DVD

Nem része a csomagnak:Játsz/Ma,Ember a Holdon (az Universalhoz tartozik)

Benne van a csomagban mégis megjelent nálunk:

Asterix és Obelix a Cleopátra küldetés
Convoy
Emma
Invázium
Feltámadás
Sikoly I-III
0
2003. július 31., csütörtök 4:11
Palm Pictures in collaboration with Spike Jonze, Michel Gondry and Chris Cunningham unveil The Directors Label, a unique director-created and compiled DVD series featuring music videos, shorts and commercials, and special features including interviews, alternate versions, unseen short films & documentaries, behind the scenes footage and commentaries from various featured artists and collaborators. Each release will be specially packaged and include a 52-page book full of never before seen photographs, storyboards, drawings and interviews. The first Directors Label release will be The Work of Director Spike Jonze on August 26, to be followed in near-monthly intervals by The Work of Director Chris Cunningham and The Work of Director Michel Gondry, respectively.
    "Michel and I have been talking about this forever," says Directors Label co-founder Spike Jonze. "A couple of years ago we talked to Chris, which got us motivated. I'm so excited we're finally getting it together. I can't wait to see what Chris and Michel put on their DVDs."
    The series will be released in Japan in late 2003 through a licensing arrangement between Palm and Japanese film company Asmik Ace. Plans for additional international releases are currently being completed, and the series will be released worldwide by early 2004.
0
2003. július 29., kedd 19:10
Na, hogy meglegyen a 3 és így már ne nagyon lehessen megcáfolni :-))
http://www.dvd-inside.de/archiv/0703/180703-2.htm
0
2003. július 29., kedd 17:58
Ez is elég biztató!
http://www.dvd.de/up-ii-date/news-info.asp?ArtNr=2028
0
2003. július 29., kedd 17:00
Német források szerint a "24-Season 1"-en rajta leszünk felirattal, a német megjelenés szept.29.:
http://www.dvdreviews.de/dvd-news/newsinfo.asp?ArtNr=5122
Remélem a hír igaz! :-))
0
2003. július 29., kedd 15:11
Miután a BUDAPESTFILM feldobta azt a hírt, hogy még idén több kiadó is tervezi Bud Spencer-Terence Hill filmek megjelentetését, szeretném megkérdezni, hogy mikor és mely filmek lesznek azok?
0
2003. július 29., kedd 10:42
Xpress! Intercom!

Várható-e valamikor a távoli jövőben, hogy a Blöff és a Ravasz...., című két film valamiféle szinkronnal megjelenik?
Előre is kösz a választ.
0
2003. július 29., kedd 10:15
"Here comes the pain!"
0
2003. július 29., kedd 9:16
"Sorry boys, all the stitches in the world can't sew me together again. Lay down...lay down. Gonna stretch me out in Fernandez funeral home on hun and ninth street. Always knew I'd make a stop there, But a lot later than a whole gang of people thought Last of the Mo-Ricans, well maybe not the last. Gail's gonna be a good mom New improved Carlito Brigante Hope she uses the money to get out No room in this city for big hearts like us... Sorry baby, I tried the best I could. Honest Can't come with me on this trip loaf Getting the shakes now, Last call for drinks, Bars closing down Sun's out Where are we going for breakfast, Don't wanna go far Rough night Tired baby... Tired... "
0
2003. július 29., kedd 8:34
Lesz-é nálunk Carlito útja? Jó lenne.

0
2003. július 28., hétfő 19:54
Mikor lesz nálunk is rendelhető és kapható az "Anne of Green Gables" DVD sorozat és a trilógia?????

Ezen az oldalon lehet bővebb információt találni a DVD-kről:
http://www.sullivanboutique.com/SullDVD.htm

Létezhet egy olyan változat is, amelyhez szinkron is lesz????
0
2003. július 28., hétfő 0:53
Mikor lesz már nálunk is rendelhető és kapható a 28 nappal később és a Nap Könnyei című filmek????????
0
2003. július 27., vasárnap 11:38
Az InterCom szeptemberi lakossági DVD megjelenései:
szeptember 2: A kárhozat útja; Örök lányok; Fargo
szeptember 9: Mindenütt nő; Élet vagy valami hasonló; Garázs-rock; Doktor Szöszi; Fullasztó ölelés
szeptember 16: Stitch - A csillagkutya újabb kalandjai; Kötelező táncok; Próbababa; Ínyencfalat
szeptember 23: Daredevil - A fenegyerek; SoXoros kockázat; Flubber - A szórakozott professzor; Cadillac Man; Valami vadság; Szorul a hurok

[forrás: mozinet]

fargo, garázs-rock, kötelező táncok, valami vadság... ezek kötelezőek!
0
2003. július 24., csütörtök 22:51
Néha a film élvezetét emelheti a szinkropn. Én nem tudok perfektűl angolul és pont ezért egy vígjátékot avgy egy akciófilm vagy egyáltalán olyan film a pergő és gyors vagy megszoktam ez eredeti szinkronját nem szeretem feliratosan nézni.
Egyszerű a képlet. Minden filmen kötelező a felirat + szinkron. A szinkron meg eredeti legyen kivéve ha olyan szar mint esetleg a régi Hellraiser 1-é.
0
2003. július 24., csütörtök 19:18
A BTTF II.-ben Marty nem a feliratban tegezi a Dokit?
0
2003. július 24., csütörtök 16:55
A dvdmagazin.hu-n olvasttam, hogy a Paramount augusztus 11-én kiad egy Star Trek DVD Movie Collection díszdobozt mind a 10 Star Trek filmmel. Kiváncsi vagyok hozzánk elére majd.
0
2003. július 24., csütörtök 15:09
remics!

Budapestfilm kiadói topikban esett szó a Playing by Heart-ról.
a bpfilm hivatalos válasza:  
> 5/9/2003 8:37:36 AM  
> Várhatóan szeptember elején - közepén fog megjelenni.

0
2003. július 24., csütörtök 8:39
Furi, hogy ez a vita kb. félévenként mindig felüti a fejét.
0
2003. július 24., csütörtök 1:11
Elnézést, ha egy kicsit erősen fogalmazok, de nem bírtam már tovább olvasni, amiket Sutter írkál. Nekem összesen kb. 5-6 film van amit kifejezetten szinkronosan szeretek. Egyébként nem szeretem a szinkront mert az a szinész, aki a filmben alakít, nem azért dolgozott, hogy egy NULLA szinkronszinész elbaltázzon mindent. Viszont, az az 5-6 film igenis nem ér annyit szinkron nélkül, mint a szinkronnal. Például igaza van az előttem szóló kollégának, hogy a Ford Fairlane csak azért volt ilyen sikeres Mo-n, mert igy sikerült a szinkron. Ha figyelnéd a dolgokat tudhatnád, hogy az USA-ban óriási bukás volt. És nem igazán tudok még egy országot, ahol ekkora siker lett volna mint itthon. A vissza a jövőbe trilógiánál egyszerübb és takarékosabb lett volna egyszerüen nem tenni rá szinkront, ha már nem a régi verziót kapta meg. Csak pénzkidobás volt egy olyanszinkront rátenni, ami az egész eddigi "mitoszát" tönkreteszi a filmnek. Miért kellett, a második részben úgy szinkronizálni, hogy Marty tegezi Doc-ot??? Ez számomra teljesen felfoghatatlan. Viszont meg fogom venni a filmet, mégha meg is szakad a szivem az eredeti szinkronért. Viszont, azért talonban ott fog figyelni a szekrényben a szinkronos VHS is.
És sutter, egyébként neked mi közöd van hozzá, hogy mások milyen módon szeretnék megvásárolni saját DVD-jüket? Senki nem az ilyen véleményedre kiváncsi. Egyéni szoc probléma, hogy te kiakadsz az ilyesmitől. Szerintem meg csak egy nagyképű kölök vagy, aki azt sem tudja, hogy mit csináljon jódolgába. Szóval nem hiszem, hogy csak a saját nevemben beszélek, ha megkérlek, hogy az ilyen megjegyzéseidet, ami a legutolsó pár írásodban volt, tartsd meg magadnak. Vásárolj magadnak nyugodtan az olyan DVD-ket, amiket és ahogyan te szeretnéd. Senki nem fogja azt mondani, hogy nem vagy normális.
Mégegyszer elnézést, ha durván fogalmaztam, nem akartam senkit megbántani. Köszönöm a figyelmet!
0
2003. július 24., csütörtök 0:59
Elnézést, ha egy kicsit erősen fogalmazok, de nem bírtam már tovább olvasni, amiket Sutter írkál. Nekem összesen kb. 5-6 film van amit kifejezetten szinkronosan szeretek. Egyébként nem szeretem a szinkront mert az a szinész, aki a filmben alakít, nem azért dolgozott, hogy egy NULLA szinkronszinész elbaltázzon mindent. Viszont, az az 5-6 film igenis nem ér annyit szinkron nélkül, mint a szinkronnal. Például igaza van az előttem szóló kollégának, hogy a Ford Fairlane csak azért volt ilyen sikeres Mo-n, mert igy sikerült a szinkron. Ha figyelnéd a dolgokat tudhatnád, hogy az USA-ban óriási bukás volt. És nem igazán tudok még egy országot, ahol ekkora siker lett volna mint itthon. A vissza a jövőbe trilógiánál egyszerübb és takarékosabb lett volna egyszerüen nem tenni rá szinkront, ha már nem a régi verziót kapta meg. Csak pénzkidobás volt egy olyanszinkront rátenni, ami az egész eddigi "mitoszát" tönkreteszi a filmnek. Miért kellett, a második részben úgy szinkronizálni, hogy Marty tegezi Doc-ot??? Ez számomra teljesen felfoghatatlan. Viszont meg fogom venni a filmet, mégha meg is szakad a szivem az eredeti szinkronért. Viszont, azért talonban ott fog figyelni a szekrényben a szinkronos VHS is.
És sutter, egyébként neked mi közöd van hozzá, hogy mások milyen módon szeretnék megvásárolni saját DVD-jüket? Senki nem az ilyen véleményedre kiváncsi. Egyéni szoc probléma, hogy te kiakadsz az ilyesmitől. Szerintem meg csak egy nagyképű kölök vagy, aki azt sem tudja, hogy mit csináljon jódolgába. Szóval nem hiszem, hogy csak a saját nevemben beszélek, ha megkérlek, hogy az ilyen megjegyzéseidet, ami a legutolsó pár írásodban volt, tartsd meg magadnak. Vásárolj magadnak nyugodtan az olyan DVD-ket, amiket és ahogyan te szeretnéd. Senki nem fogja azt mondani, hogy nem vagy normális.
Mégegyszer elnézést, ha durván fogalmaztam, nem akartam senkit megbántani. Köszönöm a figyelmet!
0
2003. július 24., csütörtök 0:05
Valami amúgy nagyon félre van értve :)
Nekem megvannak a kedvenc filmjeim szinte kivétel nélkül eredeti vhs-en/dvd-n, de ha nekem nem megfelelő a dvd kiadása akkor nem veszem meg, akkor jó a vhs (azon mindig van szinkron), mert ha megvenném és később kijönne nekem tetszőbb verzióban akkor megint meg kéne venni.
De miért olyan nehéz ezt elfogadni? Valaki a képarány bolondja valaki a hangformátumé megint más az extráké és néhányan szinkronfüggők vagyunk. Naés?
Mintha azzal jönnék, hogy aki nem 180gr-os bakeliten hallgat zenét az egy igénytelen zenegyűlölő.
0
2003. július 23., szerda 23:55
Igen mesterem Te vagy a tudás egyedüli hordozója, eddig tévúton jártam, de köszönöm, hogy megvilágosítottad nekem az ösvényt hogy miért kell a filmeket szeretnem :))) És kérlek ezután is mondd majd meg, hogy melyik filmeket szerethetem és hogy szabad filmet néznem, köszi ;)
0