Elnézést, ha egy kicsit erősen fogalmazok, de nem bírtam már tovább olvasni, amiket Sutter írkál. Nekem összesen kb. 5-6 film van amit kifejezetten szinkronosan szeretek. Egyébként nem szeretem a szinkront mert az a szinész, aki a filmben alakít, nem azért dolgozott, hogy egy NULLA szinkronszinész elbaltázzon mindent. Viszont, az az 5-6 film igenis nem ér annyit szinkron nélkül, mint a szinkronnal. Például igaza van az előttem szóló kollégának, hogy a Ford Fairlane csak azért volt ilyen sikeres Mo-n, mert igy sikerült a szinkron. Ha figyelnéd a dolgokat tudhatnád, hogy az USA-ban óriási bukás volt. És nem igazán tudok még egy országot, ahol ekkora siker lett volna mint itthon. A vissza a jövőbe trilógiánál egyszerübb és takarékosabb lett volna egyszerüen nem tenni rá szinkront, ha már nem a régi verziót kapta meg. Csak pénzkidobás volt egy olyanszinkront rátenni, ami az egész eddigi "mitoszát" tönkreteszi a filmnek. Miért kellett, a második részben úgy szinkronizálni, hogy Marty tegezi Doc-ot??? Ez számomra teljesen felfoghatatlan. Viszont meg fogom venni a filmet, mégha meg is szakad a szivem az eredeti szinkronért. Viszont, azért talonban ott fog figyelni a szekrényben a szinkronos VHS is.
És sutter, egyébként neked mi közöd van hozzá, hogy mások milyen módon szeretnék megvásárolni saját DVD-jüket? Senki nem az ilyen véleményedre kiváncsi. Egyéni szoc probléma, hogy te kiakadsz az ilyesmitől. Szerintem meg csak egy nagyképű kölök vagy, aki azt sem tudja, hogy mit csináljon jódolgába. Szóval nem hiszem, hogy csak a saját nevemben beszélek, ha megkérlek, hogy az ilyen megjegyzéseidet, ami a legutolsó pár írásodban volt, tartsd meg magadnak. Vásárolj magadnak nyugodtan az olyan DVD-ket, amiket és ahogyan te szeretnéd. Senki nem fogja azt mondani, hogy nem vagy normális.
Mégegyszer elnézést, ha durván fogalmaztam, nem akartam senkit megbántani. Köszönöm a figyelmet!