A Vadnyugat szinkronjával asszem az a baj, hogy van egy bővített változat is. Persze nemtom, melyik kerül a DVD-re.
0
2003. július 22., kedd 15:03
2
Sziasztok! Csak egy kérdés, Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor jelenik meg a STAR TREK NEMESIS Magyarországon? Köszi
0
2003. július 22., kedd 14:07
24
Van egy ötletem. Beszélni kellene a magyarországi forgalmazókkal, hogy mielőtt kijönne egy film Mo-n csináljanak egy közvéleménykutatást az xpress.hu oldalon. Akkor aztán mindenki leírhatná hogy mit szeretne kapni. Akkor biztos hogy nem lenne ennyi negatív kritika a filmekkel kapcsolatban. Plussz mindenki jól járna. Ők is, mi is:))) Na ehhez mit szóltok?
0
2003. július 22., kedd 14:06
Moderátor
7449
Fluxus: Nem valószínű, hogy az eredeti szinkronnal a sokszorosára növekedett volna az eladás. Azért nem veszik az emberek, mert a hazai minimálbérből még négy darabot sem kapnának, egy átlag magyar fizetésből pedig jó, ha 8-9 példányt tudnál venni (vagyis 3 napig dolgozik az átlag magyar egy Vissza a jövőbe DVD-ért), miközben nálunk szerencsésebb országokban a fizetett ebédidő alatt megkeresik sokan a napi betevő DVD-jüket.
0
2003. július 22., kedd 14:04
24
Azt ugye tudjátok, hogy az eredeti szinkron hiánya miatt nem veszik a filmet. Én szernitem már megvettem volna vagy 3 példányba. Ha véletlenül az egyik megsérül, akkor még minig ott a többi. Ha megjelent volna az eredeti szinkronnal, akoor biztos hogy meglenne a szükséges eladási limit is. Enngem nem érdekel, ha mono-ba teszik rá, csak nézhessem azzal.
0
2003. július 22., kedd 14:03
Moderátor
7449
Kedves remics. Úgy tudjuk, hogy a film joga a UIP Duna Filmnél van. Rákérdezünk, de nem tartjuk valószínűnek, hogy egy ilyen kis piacra egy ilyen viszonylag ismeretlen filmet kihoznának mostanában DVD-n.
0
2003. július 22., kedd 13:59
24
Azt ugye tudjátok, hogy az eredeti szinkron hiánya miatt nem veszik a filmet. Én szernitem már megvettem volna vagy 3 példányba. Ha véletlenül az egyik megsérül, akkor még minig ott a többi. Ha megjelent volna az eredeti szinkronnal, akoor biztos hogy meglenne a szükséges eladási limit is. Enngem nem érdekel, ha mono-ba teszik rá, csak nézhessem azzal.
0
2003. július 22., kedd 13:53
Moderátor
7449
Annak is örülnénk, ha az első kiadást lehetne újra kapni. 7 hónapja hiánycikk. Nem tartom valószínűnek, hogy megjelenik az eredeti szinkronnal a film. Ahhoz nem 2-3000 darabot kellene eladni egy ilyen filmből országosan, hanem legalább 2-300.000 darabot.
0
2003. július 22., kedd 13:52
35
Nekem az lenne a kerdesem, hogy a Playing by heart (Szeress, ha tudsz) c film hazai DVD megjeleneserol lehet-e tudni vmit. A film maga 1998-as, nem biztos hogy nalunk kasszasiker volt. De azert en remenykedem. Xpress van valami info a filmrol?
Elore is koszi
0
2003. július 22., kedd 13:47
24
Még egy kérdés. A sok negatív tapasztalat után szerintetek lehetséges, hogy a forgalmazó meggondolja magát és kiadja újra a Vissza a jövőbe trilógiát, de most már a régi szinkronnal? Iszonyat király lenne:)))
0
2003. július 22., kedd 13:45
Moderátor
7449
Már megjelent. De sajnos csak felirat van a lemezen.
0
2003. július 22., kedd 13:41
24
Nem tudom volt-e már szó róla, de megkérdezném, hogy valaki tudja mikor akarják Mo-n a Dutyi-Dili-t kiadni DVD-n? Én biztos azonnal megvenném. Csak ha kijön, remélem az eredeti mono szinkron lesz rajta. Köszi:)))
0
2003. július 21., hétfő 22:16
34
xpress, nem válaszolnál az Ilyenkor mi van? topicban feltett kérdeésemre? Elég fontos lenne... Az első hozzászólás. Postázás közben megsérült a lemez, de ott kifejtettem hogy mi az ábra...
0
2003. július 21., hétfő 20:24
634
olasz szinkron? na az a cool, az a film eredeti nyelve.
0
2003. július 21., hétfő 20:13
Moderátor
7449
A remény hal meg utoljára. De én a helyedben nem élném bele nagyon magam. A Paramount mindig macerás kiadó volt. Mindent külföldön készítenek, mindent külföldön döntenek el. Jellemző, hogy két és fél évig tartott mire sikerült MÁGYAR helyett MAGYAR-t írniuk a lemez indulásánál, és még mindig nem jöttek rá, hogy erre a kiválasztásra abszolút nincs szükség, ugyanis a DVD-lejátszók megfelelő beállítás esetén maguktól is el tudják dönteni, melyik hangsávot és feliratot használják a lejátszás során. Ami miatt még szkeptikus vagyok az az, hogy a Paramountnak jelenleg nincs képviselete idehaza, így több mint fél éve senki nincs, aki nyaggatná a külföldi központot, hogy tegyenek már szinkront a filmre.
0
2003. július 21., hétfő 19:58
4078
Hát az nagy baj lesz. Bár a kedvenc filmjeim kiadásával mindig megszopom (kivétel ez alól: Gyűrűk ura 1,2, Dűne, Ragyogás,Jurrassic Park). De azért lehet reménykedni? Ha akár egy kicsit is?
0
2003. július 21., hétfő 19:51
Moderátor
7449
Sajnos valószínűbb, hogy csak felirattal, magyar szinkron nélkül jelenik majd meg a Volt egyszer egy vadnyugat. A Paramount ugyanis - úgy tudjuk - nem kérte be a helyi képviselettől a film szinkronját.
0
2003. július 21., hétfő 19:47
4078
De azért van remény hogy magyar szinkron is kerűl rá?
0
2003. július 21., hétfő 19:36
6925
Egy kész lemezre nem lehet utólag még egy szinkront rakni.A hazai forgalmazó magyar borítót és füzetet tud hozzátenni a kiadványhoz.Tartok tőle,hogy marad az angol, német, francia, olasz, spanyol szinkron és kb. 20 felirat, közte a magyar is.
Persze nem lehetetlen,hogy lesz egyszer egy újabb , szinkronos kiadása,mint néhány FOX vagy Buena Vista filmnek,de a Paramount eddig még nem csinált ilyet. Én a kínai negyednek és a Truman Show-nak várom a valamikori extra változatát ,reménykedve abban,hogy ezekre a lemezekre szinkron mellett felirat is kerül. Tudja valaki,hogy ki fogja a Paramount filmeket forgalmazni?
0
2003. július 21., hétfő 17:25
17243
uhh!
A Paramount nem akármilyen DVD gyűjtemény kiadását tervezi. Az összes Űrszekerek mozifilmet megjelenteti egy Start Trek: DVD Movie Collection névre hallgató kiadvány formájában.
A gyűjtemény augusztus 11-én jelenik meg a régiónkban és mind a 10 Űrszekerek mozifilmet tartalmazni fogja. Természetesen a filmek nagy részénél a speciális változat került bele a sorszámozott, direkt gyűjtők számára készített dobozba. A filmeken kívül kapunk még egy 16 oldalas könyvecskét és négy képet az Űrszekerek részeiből.
[forrás: dvdmagazin.hu]
0
2003. július 20., vasárnap 21:20
4078
És ha esetleg nem kerülne rá kint szinkron lehetséges-e hogy az itthoni kiadó rak rá? Egy sima stereo vagy dolbyt enm lenne nehéz rá rakni. Persze az 5.1-nek mindenki nagyon örülne. De mindenki imádkozzon hogy az eredeti szinkron si rákerüljön. Sinkovics meg a többi szinkronhang igazán kitettek amgukért.
0
2003. július 20., vasárnap 21:15
17243
ha már van egy olyan változat, amin van magyar sub vagy szinkron, akkor nagy valószínűséggel az a verzió fog eljutni hozzánk is. paramountnál ez az általános tapasztalat...
0
2003. július 20., vasárnap 18:11
6925
Ha a német változat kerül el hozzánk és ez elég valószinű,akkor nem lesz rajta szinkron.Én már annak is örülnék ha az extrákat is feliratoznák.Az eredeti szinkron tényleg kitünő. A szinkron problémát csak az oldaná meg ha külön megjelennének a filmek csak a mi régiónkra is,de ennek lehetnek hátrányai is.Sajnos csak 8 hangsávot lehet rakni egy DVD-re.
0
2003. július 20., vasárnap 17:19
186
Én annak is nagyon örülnék,ha a karácsonyfa alá bekerülne!!!
0
2003. július 19., szombat 23:10
229
biztos sokszor kérdezték már: gothár péter: megáll az idő (úgy hallottam készül) valamint esetleg olyan kuriózumok, mint a csapajev (csak semmi ideológia!!), mi húszévesek. és végül szavó i.: szembesítés. várható vmelyik?