Keresés

Megjelenések

2003. április 2., szerda 15:16
Köszönöm a tájékoztatást. De ugye akkor a kb. 2 hetes csúszás vehető majdnem biztos dátumnak a megjelenést illetően. Már nagyon várom. Köszönöm a választ.
0
2003. április 2., szerda 12:22
Most komolyra fordítva a szót, azért ez MAGYARORSZÁG és minden megtörténhet!

Ápr 1 ide vagy oda. üdv
0
2003. április 2., szerda 12:19
Magoo
Én is láttam a dvdcenter féle vcd-s hírt, letörtem ,mint a bili füle. Yó szöveg volt a VHS helyett dvd. Most majd lesz vcd dvd áron. A tesco-ék kidobnak majd valami vcd playert 10000 Huf-ért.15000-ért majd vcd váltót lehet kapni, hogy a 60.-ik perc környékén a parasztnak ne keljen a chips mellöl felkelnie. Hja és megyünk ugyi EURÓPÁBA. Mondjuk a jövőbeli mátrix dísz vcd doboz 15 lemezből fog állni , és csak a 36 cm-es Junoszty tévén nem fog Morpheus tar feje kockásodni. (Tüntetni ugye manapság nem illik ,mert begyűjtik az embert)
X-press van a témában hivatalos értesülésed?
0
2003. április 1., kedd 23:30
Xpress!! Die Hard 3???
0
2003. április 1., kedd 22:08
Sajnos biztosnak tűnik, hogy holnap sem jelenik meg a film. Időközben sikerült elérnünk a Warnert, ahol elmondták, hogy valóban valami apró technikai probléma volt a külföldi csomagoló-üzemben, ezért késik még néhány napot (hetet) a film.
0
2003. április 1., kedd 21:54
Hehe, Xpress bedőlt annak hogy Magoo elhitte a hírt... ;)
0
2003. április 1., kedd 21:52
ÁPRILIS 1. !!!!!!!
0
2003. április 1., kedd 21:45
Mi ez hogy megszűnik a DVD-k forgalmazása Magyarországon????? Tökön bököm magam! Xpress tudsz erről valamit? a hírt a DVDCENTER-en olvastam. állítólag azért mert inkább VCD-t vesz a p. nép! De nemár!!!! Attól még van akinek DVD kell!!!!!
0
2003. április 1., kedd 21:31
Sajnos egyáltalán nem 100%. A kiadó nem jelezte, hogy késik, illetve, hogy miért késett eddig, tehát komolyabb gond (vagyis több hónapos csúszás) nem várható, de az korántsem biztos, hogy a holnapi szállítmánnyal ez a film is megérkezik.
0
2003. április 1., kedd 21:27
Én azt szeretném megtudni, hogy Az élet háza holnapi megjelenése 100% e vagy csúszhat még (remélem nem fog csúszbi és legkésőbb pénteken már láthatom!)?
0
2003. április 1., kedd 21:23
Én azt szeretném megtudni, hogy Az élet háza holnapi megjelenése 100% e vagy csúszhat még (remélem nem fog csúszbi és legkésőbb pénteken már láthatom!)?
0
2003. március 26., szerda 17:53
Hirtelen ket olyan mu van, amirol szeretnek a polcomon latni de nem hallani roluk semmit: David Lynch: Mulholland Drive - ez naggggyyon kemennny es a Sekely Sirhant (Shallow Grave). Xpress.hu, tudsz esetleg roluk vmit? Utobbit lattam Londonban, de sajna angol kiadasban ergo felirat nuku.
0
2003. március 26., szerda 11:56
Ausztriában már kapható külön-külön és tripla díszdobozban is a Ponyvaregény/Alkonyattól pirkadatig/Jacky Brown.

Lehet tudni valamit a Mo-i tervezett megjelenésről?
0
2003. március 22., szombat 8:37
Nem tud valaki valamit az ócenánjáró zongorista legendája című film kiadásáról? Láttam, hogy a világ második legjobb gitárosát kiadják és ez is vmi hasonló kaliberű film! Örülnék ha kiadnák, mert nagyon frankó film! Szóljatok ha van valami!
0
2003. március 21., péntek 10:36
Nem valószínű. A specifikációkról még nem tudunk semmit, de kizártnak tartjuk, hogy egy zenei kiadó termékén (ráadásul egy 10 órás dokumentumfilmen) bármilyen formában is jelen lennénk. Nem lesz egy olcsó doboz, és talán még szinkronnal sem lehetne a mi piacunkon 1-200 darabnál többet eladni belőle országosan, így sajna attól tartok, hogy csak eredeti nyelven lesz hozzáférhető (ha a magyar képviselet forgalmazza majd).
0
2003. március 21., péntek 10:33
Nincs rá sok esély. A három film joga három különböző stúdiónál van, ebből kettőt ugyan az InterCom képvisel (Bárányok - MGM, Hannibal - Revolutionary Releasing), de a harmadik a Universalnál van, akik éppen most készülnek önálló irodát nyitni, úgyhogy valószínűleg kisebb dolguk is nagyobb annál, hogy egyeztessenek egy esetleges díszdoboz lehetőségéről két másik stúdióval.
0
2003. március 21., péntek 10:29
Mézgáék további kalandjai érdekelnének, tudtok róluk valamit? THX
T
0
2003. március 21., péntek 10:06
Már biztosan sokan kérdezték, én + 1 lusta disznó vagyok utánanézni, de Hannibal trilógia díszdobi után kíváncsiskodnék.
0
2003. március 9., vasárnap 14:10
The Beatles Anthology
Várható itthoni megjelenés feliratosan?
0
2003. március 8., szombat 19:14
Elég régóta keresem már,de még nem találtam rá A Segitség apa lettem cimű Nicolas Cage filmet.Tudom külföldön lehet kapni,de azon,se felirat,se szinkron.Itthon hozzá lehet/lehetett valamikor jutni.Vagy mi van?Elöre is Thanx
0
2003. március 8., szombat 18:10
az Aki bújt, aki nem... című film is jön vmikor március közepén ha jól tudom 5.1 magyar szinkronnal, de még nem találtam az xpress-nél...
0
2003. március 5., szerda 1:40
Kárhozat útja
Egy asszony illata
Carlito útja

Ezeknek a hazai megjelenése mikorra várható ?
0
2003. március 4., kedd 22:56
Lesz, méghozzá egész hamar. Talán már ebben a hónapban.
0
2003. március 4., kedd 22:42
vajh lesz a hukkle dvd-n? mit mond a mokép?
0
2003. március 4., kedd 14:21
Tudja valaki, hogy a "A szerelem Harley Davidsonon érkezik" (Don't tell her it's me) című filmet ki adta ki anno, és vajon ki fogja-e alaki adni DVD-n?
Ugyanez vonatkozik a "Kerek világ" (Angus) című filmre is...
0