Keresés

Megjelenések

2003. április 4., péntek 1:18
Mivel a stúdiók (esetünkben a Buena Vista) szerencsére nem az RTL Klubbal állnak kapcsolatban, hanem a helyi képviseletekkel, ezért természetesen az eredeti, klasszikus szinkronok kerülnek ki minden esetben, amikor arról van szó, hogy szinkron kerül a lemezre.
0
2003. április 4., péntek 1:04
azt lehet tudni, hogy a klasszikus szinkron lesz e rajta, vagy az Újraszinkron á la rtl klub (ami mellesleg kész hányinger volt)
0
2003. április 4., péntek 0:02
Valóban lesz Nekem 8 DVD-n, méghozzá magyar szinkronnal, de a kiadó valószínűleg csak késő nyáron, kora ősszel hozza ki itthon.
0
2003. április 3., csütörtök 23:55
Ha ez igaz, akkor nálunk tényleg jó lenne már a polcon. Szerintem klasszikus. (Nekem 8)
0
2003. április 3., csütörtök 21:07
Igen.
0
2003. április 3., csütörtök 17:46
Majdnem megjelent, de akkor roggyant meg a Kinowelt, így csak VHS-en jött ki. Nem tudunk róla, hogy átkerült-e máshoz a jog, és ha igen, akkor várható-e mostanában a megjelenése.
0
2003. április 3., csütörtök 16:59
Megjelenik vmikor nálunk is Johnny Deppnek a Betépve című filmje?
Előre is köszi!
0
2003. április 3., csütörtök 16:39
ott ez volt:
Dolby Digital 5.1: angielski, czeski, wegierski - ebből ez lenne a magyar szinkr.?
Dolby Digital 2.0: angielski (komentarze)
a wegierski a magyar?
0
2003. április 3., csütörtök 10:13
A Nekem 8 című film Lengyelországban már megjelent,van rajta magyar szinkron és felirat is  WWW.ISDVD.PL
0
2003. április 2., szerda 16:01
Nekem 8 DVD-n?
0
2003. április 2., szerda 15:33
champs: 5 év alatt megtanultuk, hogy a DVD-kiadásban az a szó, hogy biztos, sajnos nem létezik. Mint írtuk, nincs komolyabb probléma a filmmel, ezért 1-2 hetes csúszás várható csak, de elképzelhető, hogy már a jövő héten beérkezik az országba, viszont lehet, hogy csak 3 hét múlva.
0
2003. április 2., szerda 15:16
Köszönöm a tájékoztatást. De ugye akkor a kb. 2 hetes csúszás vehető majdnem biztos dátumnak a megjelenést illetően. Már nagyon várom. Köszönöm a választ.
0
2003. április 2., szerda 12:22
Most komolyra fordítva a szót, azért ez MAGYARORSZÁG és minden megtörténhet!

Ápr 1 ide vagy oda. üdv
0
2003. április 2., szerda 12:19
Magoo
Én is láttam a dvdcenter féle vcd-s hírt, letörtem ,mint a bili füle. Yó szöveg volt a VHS helyett dvd. Most majd lesz vcd dvd áron. A tesco-ék kidobnak majd valami vcd playert 10000 Huf-ért.15000-ért majd vcd váltót lehet kapni, hogy a 60.-ik perc környékén a parasztnak ne keljen a chips mellöl felkelnie. Hja és megyünk ugyi EURÓPÁBA. Mondjuk a jövőbeli mátrix dísz vcd doboz 15 lemezből fog állni , és csak a 36 cm-es Junoszty tévén nem fog Morpheus tar feje kockásodni. (Tüntetni ugye manapság nem illik ,mert begyűjtik az embert)
X-press van a témában hivatalos értesülésed?
0
2003. április 1., kedd 23:30
Xpress!! Die Hard 3???
0
2003. április 1., kedd 22:08
Sajnos biztosnak tűnik, hogy holnap sem jelenik meg a film. Időközben sikerült elérnünk a Warnert, ahol elmondták, hogy valóban valami apró technikai probléma volt a külföldi csomagoló-üzemben, ezért késik még néhány napot (hetet) a film.
0
2003. április 1., kedd 21:54
Hehe, Xpress bedőlt annak hogy Magoo elhitte a hírt... ;)
0
2003. április 1., kedd 21:52
ÁPRILIS 1. !!!!!!!
0
2003. április 1., kedd 21:45
Mi ez hogy megszűnik a DVD-k forgalmazása Magyarországon????? Tökön bököm magam! Xpress tudsz erről valamit? a hírt a DVDCENTER-en olvastam. állítólag azért mert inkább VCD-t vesz a p. nép! De nemár!!!! Attól még van akinek DVD kell!!!!!
0
2003. április 1., kedd 21:31
Sajnos egyáltalán nem 100%. A kiadó nem jelezte, hogy késik, illetve, hogy miért késett eddig, tehát komolyabb gond (vagyis több hónapos csúszás) nem várható, de az korántsem biztos, hogy a holnapi szállítmánnyal ez a film is megérkezik.
0
2003. április 1., kedd 21:27
Én azt szeretném megtudni, hogy Az élet háza holnapi megjelenése 100% e vagy csúszhat még (remélem nem fog csúszbi és legkésőbb pénteken már láthatom!)?
0
2003. április 1., kedd 21:23
Én azt szeretném megtudni, hogy Az élet háza holnapi megjelenése 100% e vagy csúszhat még (remélem nem fog csúszbi és legkésőbb pénteken már láthatom!)?
0
2003. március 26., szerda 17:53
Hirtelen ket olyan mu van, amirol szeretnek a polcomon latni de nem hallani roluk semmit: David Lynch: Mulholland Drive - ez naggggyyon kemennny es a Sekely Sirhant (Shallow Grave). Xpress.hu, tudsz esetleg roluk vmit? Utobbit lattam Londonban, de sajna angol kiadasban ergo felirat nuku.
0
2003. március 26., szerda 11:56
Ausztriában már kapható külön-külön és tripla díszdobozban is a Ponyvaregény/Alkonyattól pirkadatig/Jacky Brown.

Lehet tudni valamit a Mo-i tervezett megjelenésről?
0
2003. március 22., szombat 8:37
Nem tud valaki valamit az ócenánjáró zongorista legendája című film kiadásáról? Láttam, hogy a világ második legjobb gitárosát kiadják és ez is vmi hasonló kaliberű film! Örülnék ha kiadnák, mert nagyon frankó film! Szóljatok ha van valami!
0