Nem valószínű. A specifikációkról még nem tudunk semmit, de kizártnak tartjuk, hogy egy zenei kiadó termékén (ráadásul egy 10 órás dokumentumfilmen) bármilyen formában is jelen lennénk. Nem lesz egy olcsó doboz, és talán még szinkronnal sem lehetne a mi piacunkon 1-200 darabnál többet eladni belőle országosan, így sajna attól tartok, hogy csak eredeti nyelven lesz hozzáférhető (ha a magyar képviselet forgalmazza majd).
0
2003. március 21., péntek 10:33
Moderátor
7449
Nincs rá sok esély. A három film joga három különböző stúdiónál van, ebből kettőt ugyan az InterCom képvisel (Bárányok - MGM, Hannibal - Revolutionary Releasing), de a harmadik a Universalnál van, akik éppen most készülnek önálló irodát nyitni, úgyhogy valószínűleg kisebb dolguk is nagyobb annál, hogy egyeztessenek egy esetleges díszdoboz lehetőségéről két másik stúdióval.
0
2003. március 21., péntek 10:29
160
Mézgáék további kalandjai érdekelnének, tudtok róluk valamit? THX T
0
2003. március 21., péntek 10:06
1153
Már biztosan sokan kérdezték, én + 1 lusta disznó vagyok utánanézni, de Hannibal trilógia díszdobi után kíváncsiskodnék.
0
2003. március 9., vasárnap 14:10
182
The Beatles Anthology Várható itthoni megjelenés feliratosan?
0
2003. március 8., szombat 19:14
37
Elég régóta keresem már,de még nem találtam rá A Segitség apa lettem cimű Nicolas Cage filmet.Tudom külföldön lehet kapni,de azon,se felirat,se szinkron.Itthon hozzá lehet/lehetett valamikor jutni.Vagy mi van?Elöre is Thanx
0
2003. március 8., szombat 18:10
118
az Aki bújt, aki nem... című film is jön vmikor március közepén ha jól tudom 5.1 magyar szinkronnal, de még nem találtam az xpress-nél...
0
2003. március 5., szerda 1:40
43
Kárhozat útja Egy asszony illata Carlito útja
Ezeknek a hazai megjelenése mikorra várható ?
0
2003. március 4., kedd 22:56
24
Lesz, méghozzá egész hamar. Talán már ebben a hónapban.
0
2003. március 4., kedd 22:42
17243
vajh lesz a hukkle dvd-n? mit mond a mokép?
0
2003. március 4., kedd 14:21
213
Tudja valaki, hogy a "A szerelem Harley Davidsonon érkezik" (Don't tell her it's me) című filmet ki adta ki anno, és vajon ki fogja-e alaki adni DVD-n? Ugyanez vonatkozik a "Kerek világ" (Angus) című filmre is...
0
2003. március 4., kedd 11:54
37
hello
azt szereteném megtudni hogy a retegés arénája mikor jelenik meg?? a dvd magazinban benne van a tesztje álitolag 5.1-es magyar hang van a lemezen. nálatom miért nincsen fennt? a választ elöre is köszönöm.
0
2003. március 4., kedd 11:09
16
Hello Xpress!
Kicsit le vagyok maradva, nem tudom hol áll a Mokép a kiadésokkal, de gondolom a Fantomas-sorozat hozzájuk tartozik. Nincs erről semmi hír?
0
2003. március 3., hétfő 22:56
Moderátor
7449
chapel: Sajnos csak a borító új, de a tartalom ugyanaz, ami volt. A Universal jogok lassan visszaszállnak a Columbiától a Universalhoz, ezért "jelennek meg újra" a régi Universalos filmek is, de a gyakorlat sajnos az, hogy néhány film esetében ugyanazt a mastert használják (tehát ha nem voltunk korábban a lemezen, akkor most sem vagyunk), más filmeknél pedig ugyan készül extra kiadás (Twister), de mivel már megint kihagyták a helyi képviseleteket a döntéshozatalból és külföldön készül minden, az új kiadásoknál is úgy tűnik, hogy rendre lefelejtenek azoknál a kiadványoknál, amelyeken korábban sem voltunk jelen. Bonyolítja a helyzetet, hogy a Columbia helyi képviselete már nem, a Universalt jelenleg képviselő UIP pedig még nem volt tárgyalási pozícióban akkor, amikor okosok eldöntötték külföldön, hogy az új kiadású Universal-filmek milyen specifikációval jelenjenek meg :(
0
2003. március 3., hétfő 22:42
633
Akkor ezek szerint jön a Twister SE is? A Dunafilm-fórumos oldalon már hetek óta várok a válaszra...
0
2003. március 3., hétfő 22:26
47
hello Xpress! a UIP DUNAFILM oldalán olvasható, hogy febr.28-án megjelent a Dante Pokla különleges kiadása itthon. te mit tudsz erről? köszike!
0
2003. március 3., hétfő 13:21
Moderátor
7449
Igaz :)
0
2003. március 3., hétfő 13:12
14
A kismadarak azt csiripelik, hogy április 15 körül kijön a Brian Élete. Igaz ez Xpress?
0
2003. március 1., szombat 0:43
515
Köszi. Hát gondoltam, hogy csinálnak valami bakit, lehet hogy túlzott volt a gondolkodásom. :(
0
2003. február 28., péntek 21:50
Moderátor
7449
Bocsánat, azért még van 2 "apróság" amivel több a mostani első lemez. DTS angol hang és néhány a film közben előugrasztható werkfilm. Na ezek sem lesznek valószínűleg a magyar kiadáson :(
0
2003. február 28., péntek 21:41
Moderátor
7449
Nálunk az X-Men 1.5 inkább X-Men 1.25 lesz. A Fox nagy okosan pont az X-Men 1.5 megjelenésére időzítette az eredeti lemez kelet-európai változatának kiadását, tehát az extrák nélküli, de surround szinkronos kiadást. Az InterCom-nak annyit sikerült utólag elérni, hogy a csehektől eltérően a mi lemezünkhöz valószínűleg hozzátehetik majd az X-Men 1.5-hez megjelenő extra lemezt. Ez azt jelenti, hogy a magyar változatról hiányzik majd az audiokommentár, és a kimaradt jelenetek. Az X-Men 1.5 egyébként nem az lett, amit eredetileg terveztek. Singer azt igérte korábban, hogy az X-Men 2 forgatása alatt készít majd plusz jeleneteket az első részhez is, amivel kiegészítve jelenik majd meg az új DVD-kiadás, de aztán nem lett semmi belőle. Még az előző változaton is megtalálható kimaradt jeleneteket sem véglegesítették úgy, hogy azok minőség tekintetében azonosak legyenek a filmmel, így tulajdonképpen az X-Men 1.5 első lemeze "csak" a kommentárral több, mint az eredeti kiadás. Az X-Men 1.25 egyébként május-június környékén jelenik meg nálunk.
0
2003. február 28., péntek 21:31
515
Az X-Men 1.5-el kapcsolatban nem tud valaki egy hazai megjelenési dátumot?
0
2003. február 28., péntek 17:34
Moderátor
7449
Brikó: Wasabi az év második felében jelenik meg DVD-n.
0
2003. február 28., péntek 17:17
16
A Woody Allen-filmek jogai melyik kiadónál vannak Magyarországon? Mert az Odeonnál láttam VHS-eket, de nem tudom, hogy a DVD-ket is ők adják-e ki.
0
2003. február 27., csütörtök 13:21
24
Hi!
Azt szeretném megérdeklődni, az alábbi filmek dvd megjelenéséről mit tudtok:
Üldözési mánia (Rat race)
Rázós futam (Shaker run)
Ragadozók (Ghost and darkness) magyar felirattal v. szinkronnal