Keresés

Megjelenések

2002. október 11., péntek 14:47
Én megrendeltem amerikából a 4-lemezes díszdobozt $30-ért. Tudom, hogy a másik két rész elég gyengusz, de ennyi pénzért akár extrának is tekinthetők, meg a doboz is jól néz ki. Minden lemez anamorf 16:9 gyönyörű képpel, DD5.1 és DTS hanggal. Nagyon megérte, persze régiófüggetlen lejátszó kell hozzá.

Angliában van egy 4:3-as FullFrame kiadás MPEG-hanggal. Azt nem igazán ajánlom.
0
2002. október 11., péntek 12:53
Kedves kativalo!
Sajnos ez a film még nem jelent meg magyar változatban. Egyelőre egyik kiadó közeli tervében sem szerepel.
0
2002. október 11., péntek 12:50
Hello. Kérem, aki tud, segítsen! Most vettem DVD lejátszót, és a The Crow (A Holló) c. filmet keresem, az első részt. Alex Proyas rendezte, és a forgatás alatt tragikusan elhunyt Brandon Lee a főszereplő.
HELP, PLEASE!
nkati@seton-jano.com
0
2002. október 8., kedd 5:58
grrrrr......
0
2002. október 8., kedd 0:12
hello

tudtommal novemberben jelenik meg a Pear Harbor rendezöi változata nálatok miért nem szerepel még?? kérlek válaszoljatok!!!
0
2002. október 7., hétfő 19:18
Kedves Xpress!

A KOYAANISQATSI és Powaqqatsi DVD felettébb érdekelne minket (pár barátom szintén megvenné), mert jók. Vajon itthon is megjelenik végre már? Lécci, lécci, lécci!
0
2002. október 5., szombat 11:39
A TRON-nal sajnos problémák vannak. Az InterCom is úgy tudta, hogy szeptemberben megjelenhet nálunk is (benne volt az eredeti megjelenési tervükben), de az utolsó pillanatban kiderült, hogy a Disney csak egy szűkített piacon adja ki. Német, spanyol, francia és talán olasz változat készült az angolon kívül. Nemhogy a magyar, de a nálunk azért jelentősebb és befolyásosabb piacokra (holland, skandináv, lengyel stb.) sem készült a TRON-ból.
Mivel ez a módszer nem vall a Disney-re, gyaníthatóan valamilyen jogi oka lehet a dolognak. De konkrétumokat nem tudok.
0
2002. október 5., szombat 2:19
A TRON-nal mi a túró van már? Januárban jött ki az amerikai verzió, azóta malmozok. Angliában két hét múlva jön ki, nálunk meg még egy nyavajás információmorzsa sincs még róla. Azért ez már vérciki. Amúgy a Disney adja ki, szóval az InterCom főfelelős.
0
2002. október 3., csütörtök 22:08
Köszönöm a gyors választ Xpress! Pedig, már csak a Jesus Christ Superstar és a Cabaret az, ami hiányzik a jelentősebb zenés filmek közül. Bár lehet, hogy akad amiről elfeledkeztem.
0
2002. október 3., csütörtök 12:38
Kedves Express!
Köszönöm a villámgyors választ! A próféta beszéljen belőled, az eredeti szinkron meg a fényes korongról. :-) Valóban megállja a helyét az eredeti duma, a kérdés már csak az, hogy az eredeti hangsávok milyen minőségben maradtak meg.
0
2002. október 3., csütörtök 12:34
A Disney a kiemelt klasszikusait valóban ősszel szokta kihozni. Az Aladdin tényleg a 2003-as tervekben szerepel, Az Oroszlánkirány 2004-ben várható.
Nem merem azt állítani, hogy nem lesz új szinkronja, de nem hiszem, hogy ne az eredeti szinkronnal jelenne meg. A Szépség is tudtommal a klasszikus szinkronnal jön. A Hófehérke esetében a nyelvezet modernizálása miatt volt elsősorban fontos az új szinkron - az angol változat is újat kapott. Az Aladdinban azért elég korszerű a duma még ma is :)
0
2002. október 3., csütörtök 12:22
Express! Nincs valami híred a Disney-klasszikus ALADDIN-ról?
Tavaly valamelyik DVD boltban megmutatták a Disney kiadások tervezett iőpontját, miszerint az Aladdin 2003-ban fog kijönni. Sajnos akkor még nem tudták a hónapot, ezért anno úgy mentünk haza, hogy legoptimistább számítások szerint is vagy 460-at kell aludni, de nem hinném, hogy január 1-én dobnák piacra. Gondolom majd ősszel jön, úgy egy év múlva.
Egy dologtól forgolódom csak álmatlanul: mi lesz, ha ez is új szinkronnal jön ki? Mondjuk, ha a dzsinn azt mondja: "Na, akard a Himaláját!" :-) Még bele gondolni is rossz!!!
Express! A ti segítségeteket szeretném kérni, hogy már jó idejében eljusson a kiadóhoz a vásárlói igény: EREDETI SZINKRONT AKARUNK!!! Ebben az esetben nekem az sem baj, ha csak surround, annyira hozzátartozik a film feelingjéhez. Utálom az újraszinkronizált filmeket, főleg, ha szinte kívülről fújom az eredetit.
Sajnos tudom, hogy a Disney-nél a hangminőséget komoly teszteknek vetik alá, valószínű, hogy az eredeti ezen nem fog átmenni. De egy próbálkozást megér. Ha a trailereknek, meg a werkfilmeknek lehet szar hangjuk egy lemezen, akkor legalább alternatív hangsávként tegyék föl az eredetit a várható új szinkron mellett!
ALADDIN RULEZ! Meg Mikó Pisti!!!
0
2002. október 2., szerda 18:57
hiccusz: Hivatalosan sehol nem jelent meg magyar felirattal a RONIN. Kalóz-példányokról már én is hallottam, de biztos, hogy egyik legális kópián sem létezik magyar változat. Sajnos.
0
2002. október 2., szerda 18:36
Brikó: ajánlom szíves figyelmedbe a tőlünk keletre eső vidéket. Igaz, már ott is csak múlt időben emlegetik a RONIN-t, de legalább ott díszeleg a lemezen a magyar felirat!
0
2002. október 2., szerda 16:36
Sajnos nem valószínű, hogy mostanában megjelenik nálunk. De az angliai kiadás sem túl kimagasló - sajnos. A kép nem anamorf, a hang csak stereo, és egy fia felirat nincs a lemezen (még angol sem), tehát aki nem tudja kívülről a dalok szövegét, vagy nem profi angolból, annak egy kicsit nehézkes megérteni. A szomorú az, hogy ez úgynevezett jubileumi, extra kiadás :(
0
2002. október 2., szerda 16:01
Nemrég jelent meg Angliában Bob Fosse Cabaret-ja. Erről rendelkezik valaki információval, hogy mikor jut el hozzánk? Esetleg kénytelen leszek tovább gyengíteni a magyar piacot egy újabb külföldi rendeléssel?
0
2002. szeptember 25., szerda 22:11
From Hell lesz - hogy mikor, nem tudom, de kétlemezes extra változat. DTS nem lesz rajta, csak angol 5.1.
0
2002. szeptember 25., szerda 19:45
A "Ronin" című igen jó film megjelenéséről tudtok valamit? Tőlünk kicsit nyugatra már rég leszerepelt, de semmiféle magyar specifikáció (értsd felirat) nem volt rajta.
0
2002. szeptember 25., szerda 8:50
Ez engem is érdekelne!
Az Intercom most adta ki,de sajnos még csak kölcsönzői VHS verzióban.Vajon
tervezik lakossági dvd-n a megjelentetését?
Légyszi,nézzetek utána!

Köszi!
0
2002. szeptember 25., szerda 3:30
Kedves Xpress!

A From Hell megjelenése mikorra várható?
Lesz rajta DTS?
Előre is köszönöm a választ.
0
2002. szeptember 24., kedd 17:48
Köszi :)

0
2002. szeptember 24., kedd 16:00
Szia Lóbelt!
Válaszom az "és mik lesznek azok"-ra vontkozott :) Egyébként október vége-november eleje, és a traffical kezdenek
0
2002. szeptember 23., hétfő 0:48
A Ghost  Mikor jelenik meg DVD-n?
0
2002. szeptember 22., vasárnap 22:25
Hello Xpress.
A Las Vegas végállomás cimű Nicolas Cage film várható-e a közeljövőben?
Előre is kösz az infót.
0
2002. szeptember 22., vasárnap 21:10
Kedves Geco!

Ha ez nekem szólt akkor köszi,de ezzel tisztában vagyok.
A kérdés az : mikor?

Üdv
Lóbelt
0