Keresés

Megjelenések

2002. szeptember 4., szerda 11:52
Valami Amerika - október-november környékén várható. (2 lemezes extra változat!)
0
2002. szeptember 4., szerda 11:52
Showtime tudtommal október közepe-vége felé várható. Sajnos csak felirattal.
A Jobb ma egy zsaru... megjelenéséről egyelőre nincs információnk.
0
2002. szeptember 4., szerda 11:51
A Hetedik a Kinoweltnél volt. A csődjük után bizonytalan ki adja majd ki a filmjeiket.
0
2002. szeptember 4., szerda 11:49
nakeremszepen, lattam valahol hirdetestet, hogy lehet majd a valami amerikat kolcsonozni dvd-n jol. aztat nem lehessen tudakolni, hogy megvasarolni mekor lehet? :-)
0
2002. szeptember 2., hétfő 23:05
Szeretném megkérdeklődni az Xpress-től vagy bármely cégtől, forrásokból azt, hogy mikor jelenik meg a Showtime - Végtelen és Képtelen {Showtime} című film? Illetve a Jobb ma egy zsaru, mint holnap kettő {The hard way}? Hogy ez a két film mikor jelenik meg? Mert amerikában már megjelent és angol piacon illetve a francia piacon is kapható.
0
2002. szeptember 2., hétfő 18:52
Se7en? (bocs, ha már valaki kérdezte)
0
2002. szeptember 2., hétfő 18:45
Se7en? (bocs, ha már valaki kérdezte)
0
2002. szeptember 2., hétfő 17:39
Szeretném megkérdezni, hogy a régi klasszikus Western filmek lesznek e Dvd-n??? (Volt egyszer egy vadnyugat, Hét mesterlövész, A jó a rossz és a csúf stb)
0
2002. augusztus 28., szerda 23:31
Akkor ezekszerint én informáltabb vagyok az Xpressnél :-)))) Grease ugyanis biztosan lesz, október 15-től, magyar felirattal. Uakkor jön az összes többi Paramountos zenés film (Footloose, Flashdance, Szombat esti láz, Életben maradni).
0
2002. augusztus 28., szerda 19:32
Kedves Xpress,
Koszi az infot.
zsolti
0
2002. augusztus 28., szerda 16:57
zsolti: a Hair első R2-es kiadására nem kerültünk fel. Ha lesz újabb kiadás, talán minket is megszánnak. A Grease az 1-es régióban is csak szeptemberben jelenik meg. Hivatalos infó még nincs, de valószínű, hogy még idén megjelenik az R2-es régióban is. Az, hogy lesz-e rajta magyar felirat és/vagy szinkron jó kérdés - Paramount filmről van szó, így megjósolhatatlan.
0
2002. augusztus 28., szerda 16:50
Adjon már neki vki hajat és pomádét! :D
0
2002. augusztus 28., szerda 11:48
Xpress, tudom, leragott csont, de a HAIR...? + a GREASE?
0
2002. augusztus 27., kedd 23:53
Az Amélie októberben jön az biztos, és valszeg lesz rajta szinkron (mert hogy 5.1-el futott a mozikban), de egyéb dologról semmit nem tudni. Én reménykedem a dupla-dts-díszdoboz kombinációban ami németó.-ban és franciao.-ban is kijött. (Angliában csak egy egylemezes.)
0
2002. augusztus 27., kedd 13:42
Kedves Xpress!

Kelly hősei, Piszkos tizenkettő: várhatóak valamikor DVD-n?
0
2002. augusztus 26., hétfő 22:21
xpress !
Rodney Dangerfield filmek megjelenésére van esély a közel jövöben ?
esetleg kitől várható és lesz e szinkron ?
köszi
0
2002. augusztus 26., hétfő 10:08
Yamamura!

Milyen tapasztalatokról beszélsz?A MOKÉP által eddig kiadott dvd-ken(Hetedik érzék,Dogma,Hegylakó IV) a szinkron mellett mindig volt felirat is!
"Az Isten tartsa meg ezt a jó szokásukat!"
0
2002. augusztus 26., hétfő 10:03
A Csajok a csúcson szeptember végén lesz a tékákban,októberben megvásárolható a Reszkess Amerikával együtt.(kiadói infó)
0
2002. augusztus 26., hétfő 9:05
a magyar verzión lesz szinkron - a tapasztalatok alapján pedig csak szinkron. jó lenne, ha feliratot is raknának mellé, mert bármennyire is jó az a szinkron, azért az eredeti hang az igazi. nekem megvan a díszdobozos változat, klassz kommentár van rajta, jeunet tartalmas beszólásaival. pl. "ez a nő nagyon utált játszani a filmemben." :]
0
2002. augusztus 26., hétfő 3:43
egy másik topikban Októberre jósolta Xpress Amelie-t, már én is nagyon várom.

Leon mokép film volt?
Akkor azis jó sokára lesz:(

Apropó mokép.
Ponyvaregényünkkel mi ujság van?
0
2002. augusztus 25., vasárnap 21:34
Most jártam kinn Angliában, és láttam a kinti Amélie csodálatos élete c. film gyönyörű dvdjét, és csak azért nem vettem meg, mert csak francia hanggal volt "fölszerelve", várható a magyarországi megjelenés? mikor? magyar szinkronnal, vagy csak egyszerű felirattal???
0
2002. augusztus 25., vasárnap 21:07
videon a mokép hozta ki.
0
2002. augusztus 25., vasárnap 19:08
nem tudom, hogy a LEON kinél van ezért itt érdeklődöm. Lesz nálunk belátható időn belül?
0
2002. augusztus 25., vasárnap 17:49
a csjok a csúcson best hollywood forgalmazás. gondolom, ha a hangyák a gatyábant kiadják, akkor ezt is ki fogják. schindler listája pedig az egész világon nincs... még. előbb vagy utóbb biztos lesz. nem vagyok biztos benne, hogy meg szeretném-e majd venni. elégszer láttam már...

az én kérdésem a következő: nem rég jött ki amerikában és angliában a közönséges bűnözők speciális kiadványa. tudodm, hogy mgm, nálunk pedig columbia, de van-e rá esély, hogy esetéeg nálunk is megjelenjen???
0
2002. augusztus 25., vasárnap 16:11
Előre is bocsi, ha ezt már kérdeztétek, végignéztem ugyan a topikot, de lehet, hogy átsiklottam felette... :-))
Szóval elsőként: mi  van már az Utolsó mohikánnal?????
Várható-e, hogy megjelenik a Schindler listája DVD-n is? Vagy az Életvonat?
Mi a helyzet az angol és a német filmekkel, mint pl: A patkánymese, a Kelet az kelet, a Fűbenjáró bűn illetve a németek közül a Mindenki másképp kívánja, a Harcos és a hercegnő, a Bandits, a Csajok a csúcson stb (most hirtelen ennyi jutott eszembe).
És végül, vajon kiadják a jó magyar filmeket valaha DVD-n? (Abigél, Egri csillagok, Te rongyos élet, Kabos-filmek, A retúr, A presszó, Szamárköhögés, Indul a bakterház, Régi idők focija stb.) Ugyanis sajna a műsoros videókazetták minősége néha annyira rossz...
0