Keresés

Megjelenések

2002. augusztus 22., csütörtök 2:28
Luke. A felsorolásból csak az első két cím maradt ki az adatbázisunkból a mi hibánkból. A napokban pótoljuk őket.
A többiről is tudunk, de azokat még nem hozták forgalomba idehaza, így hivatalosan nem árusíthatjuk őket. Ezeken kívül is van még vagy félszáz olyan film, ami kint már kapható magyar feliratban, de idehaza még nem kerültek forgalomba - ennek általában megjelenés-tervezési okai vannak. A Csupasz pisztoly sorozat, a Ghost és a Tízparancsolat például annak a közel 200 darabos Paramount-filmcsomagnak a része, amelynek hazai forgalmazási jogát csak idén kapta meg a UIP, akkor, amikor már több mint 100 Paramount-film volt a nyugati piacokon kapható, többnyire magyar felirattal. A hazai képviselet természetesen folyamatosan hozza ezeket a filmeket is, de logikus, hogy nem egyszerre, mert az sem nekik, sem a vásárlóknak nem lenne jó. (Gyanítom, hogy a Tízparancsolatot decemberre teszik majd.)
A Predatos, Speed, A hét mesterlövész, A Posseidon katasztrófa filmeket idehaza az InterCom forgalmazza majd. Pontos dátum még nincs, de biztos, hogy ezek a filmek is jönnek majd - azt sajnos nem merem igérni, hogy 5700 Ft-ért - bárcsak úgy lenne :)
0
2002. augusztus 22., csütörtök 2:19
Kedves Darkman!
Szerintem biztos, hogy előbb-utóbb lesz újra összecsomagolva a két film, de őszintén szólva szerintem arra a két dobozt összetartó kartontokra, amit "díszdoboznak" neveznek nem érdemes várnod. A BB "díszdoboz" ugyanis tényleg csak a két film, ugyanabban a tokban, amiben külön-külön is kapható, csak egy plusz vékony kartontokba csúsztatva - semmilyen pluszt nem kapsz a díszdoboztól.
Most nézem: még az ára is ugyanannyi, mint a két résznek együtt.
0
2002. augusztus 22., csütörtök 0:13
Xpress !

Kérlek jelezzétek már, hogy van-e még valami esély a Blues Brothers
díszdoboz ismételt megjelenésére !
Látom, a két rész külön újra kapható, de a díszdobozost már sem
nálatok, sem semmilyen más netes vagy hagyományos áruházban nem tudom
beszerezni... :(((
Várjak még rá, vagy vegyem meg külön-külön a filmeket ?
Thx.

Dmn.

0
2002. augusztus 21., szerda 23:57
Xpress, a Szelid motorosokhoz hasonlóan itt van még nbéhány film amiken szintén van magyar felirat.............................

Five Easy Pieces (ezt Kovács László fényképezte)
Gilda
Ghost
Predator (SE)
Speed (SE)
The Magnificent Seven(SE) A hét mesterlövész(igen igényes kiadás)
The Naked Gun (mindhárom rész, asszem még Box set is.......)
The Poseidon adventure(még egy igényes kiadás, ráadásul 20th FOX film és csak  5700Ft!!!!!)
Zardoz
The Ten Commandments(korszakalkotó egy film az tuti)

ezeken egy kicsit rágódj el, mert többségük igen kelendő lehetne........
(bár gyanítom forgalmazási okok miatt nincs..........)

Várom válaszod!!!

0
2002. augusztus 21., szerda 11:11
Kedves cs-robert!
Hamarosan pótoljuk a filmet.
A Willow valóban tervben volt, de időközben sajnos kiderült, hogy a Fox csak limitált területekre hozza ki, vagyis a 4-5 nagy európai piacon kívül egyelőre nem jelenik meg - így magyar változata sem készült a lemeznek. Nem tudjuk, mi ennek az oka - gyanítjuk, hogy valami jogi probléma lehet.
A Kéjutazás megjelenése késése szintén jogi problémák miatt késik. Úgy tudjuk, hogy a Fox a kis országokban csak az angliai megjelenés után engedi piacra dobni a filmjeit, és az angolok eltolták a korábban tervezett kereskedelmi megjelenést, és csak kölcsönzői változatban jelentették meg.
Sajnos egyelőre nincs hír arról, hogy pontosan mikor jelenik meg a film az angoloknál, de az október a legvalószínűbb. Szóval utána várható nálunk.
0
2002. augusztus 21., szerda 10:00
Xpress, lenne hozzátok három kérdésem:
Egy hete jeleztem itt a fórumon, hogy az Amíg világ a világ című filmet kifelejtettétek az adatbázisotokból. Ezt azóta sem pótoltátok, miért nem?
Két hónapja írtátok itt a fórumban, hogy a Willow szeptember környékén várható, de még nincs benne az előrendelhető filmek között. Mit tudtok, mikor fog megjelenni?
A Kéjutazás című filmnek már két hónapja meg kellett volna jelennie, mit tudtok mi az oka a késésnek, mikor fog jönni?
0
2002. augusztus 20., kedd 23:43
A Mementot volt szerencsém megtekinteni! Eszméletlen nagy film! Rég nem láttam ilyen "eredeti" alkotást. Teljesen ledöbbentem amikor megnéztem. Jó lenne DVD-n is magamnál tudni.
0
2002. augusztus 19., hétfő 19:20
Szerintetek a Memento és a Rekviem egy álomért megjelentetésére mennyi esély van? Lehet, hogy teljesen eltűnnek a süllyesztőben, mivel a Kinowelt forgalmazta őket? Kár lenne mert szerintem piszok jó filmek...  Üdv
0
2002. augusztus 18., vasárnap 22:37
Nem:)
én a Magyar Kalózokra gondoltam, Bodó Viktorral főszerepben:)
(hú, ha már itt tartunk, A miniszer félrelép esetleges?)
0
2002. augusztus 18., vasárnap 2:41
Nem tudja valaki hogy mikor jelennek meg a Pearl Harbor Rendezői vált., Jégkorszak c. filmek???
0
2002. augusztus 17., szombat 21:37
Nem 100%,de úgy tudom,hogy Az Élet szép című filmet szegény megboldogult
Kinowelt akarta kiadni.A legfrissebb infóm:Az Odeon tervezi! Még idén!Úgy legyen!
0
2002. augusztus 17., szombat 13:13
Private Parts /Howard Stern/ -Intim részek c. filmről valami információ?
Nem egy óriásköltségvetésümegagiga produlció ,de én nagyon szeretem.
Jó lenne DVD-n mert a kazettám kezd már kikészülni. :)

0
2002. augusztus 16., péntek 22:38
ausztráliában most kb. 35oo ft-ért vesztegetik a barakát. legutóbb 13e ft-ért láttam a fotexben...
0
2002. augusztus 16., péntek 17:47
Mindenkinek köszi, a Barakát közben megrendeltem az angol amazontól.
Üdv.
0
2002. augusztus 16., péntek 16:23
Medve:
Az általam említett ausztrál Baraka csak 4-es régiós, de ha van régiófüggetlen lejátszód, akkor semmi gond.

R2-es Baraka:
http://www.blackstar.co.uk/video/item/7000000065021
Viszont ez postaköltséggel együtt több mint a duplájába kerül az ausztrálnak.

Üdv Péter
0
2002. augusztus 16., péntek 15:47
Tényleg jó lenne, ha ilyen filmek is megjelennének, de sajnos még a kommersz sikerfilmek számára is kicsi a hazai piac - az igényesebb alkotások kiadása eléggé kockázatos. Mondjuk az általad felsorolt filmekben mi is látnánk fantáziát, de főleg az igényesebb és jobban tájékozott netes közönség körében lehetne "sikeres", félő, hogy a kiadók forgalmának nagy részét biztosító multik árubeszerzői kicsit fintorognának. :(
0
2002. augusztus 16., péntek 15:44
Dante: Ha a Matthau-féle kalózokat keresed, azt fél éve lehet már kapni :)
Végtelen történetről nincs infónk - független film. De tényleg jöhetne.
0
2002. augusztus 16., péntek 15:40
Mikor jönnek az európai filmek? Cinema Paradiso, Az élet szép, Az óceánjáró zongorista legendája, stb? Külföldön már sok kapható, mikor kezdi el valaki ( és ki? ) forgalmazni őket?
0
2002. augusztus 16., péntek 15:32
Kalózok, Végtelen történet esedékes valamikorra?
0
2002. augusztus 16., péntek 0:22
Az is hamarosan felkerül. De az a film csak október elején jelenik meg.
0
2002. augusztus 16., péntek 0:18
Az igazság nevében miért nincs fennt?
0
2002. augusztus 15., csütörtök 16:04
Medve: Mielőtt megrendeled, érdemes körbe-érdeklődni, hogy vajon multirégiós kiadásról van-e szó! Az oldalon nem tüntették fel, hogy a 2-es régióban is lejátszható-e a film. Attól tartok, hogy az ott kapható változat csak 4-es régiós, mert eltérnek a specifikációk az angol kiadástól.
Biztosabb Európából rendelned - drágább ugyan, de legalább 2-es régiós.
0
2002. augusztus 15., csütörtök 13:52
Péternek köszi a tippet,
üdv.
0
2002. augusztus 15., csütörtök 10:58
Kedves Medve!

Baraka - Világok arca : http://www.ezydvd.com.au/item.zml/2055

itt megtalálod max 4000 Ft-ért itt van egy hét alatt

Üdv Péter
0
2002. augusztus 15., csütörtök 10:32
Szis Xpress,

Azt szeretném megkérdezni, hogy látsz e rá esélyt, hogy a Twin Peaks sorozat első szezonja itthon is megjelenik, esetleg magyar felirattal??

Válaszod előre is köszönöm.

tidzse
0