Ősszel jön, kétlemezes, extra kiadásban (Valami Amerika).
0
2002. augusztus 13., kedd 23:59
4792
Sztem egy igényes DVD kiadásnak sikere lenne egy olyan filmhez mint a Valami Amerika.Xpress arra van remény?
0
2002. augusztus 13., kedd 23:44
229
Enemy at the gates (sajnos nem a dts-es extra):szept.03 Sleepy Hollow szept 17. +mind3 jack ryan-film szept 24.
0
2002. augusztus 13., kedd 21:37
346
A magyar filmek kiadása engem is érdekelne! Pl. olyan filmeké, mint a Csapd le csacsi, vagy az Indul a bakterház :)))
0
2002. augusztus 13., kedd 21:11
4792
Xpress, engem a magyar filmek érdekelnélnek DVD kiadás szempontjából.Van rá valami esély, hogy egyszer az életben régi klasszikus magyar filmeket is kiadnak, vagyb ez egy örök életre hiú ábránd? Érdekelne még a: Jégkorszak Egy Óceánjáró Zongorista Legendája Hitchcock filmek Schindler Listája előre is köszi.......
0
2002. augusztus 12., hétfő 19:45
1447
Xpress, engem a 'Félelem országútján' érdekelne, ha tudsz vmit léci szólj.
0
2002. augusztus 12., hétfő 2:41
24
Kedves Xpress, kérlek írd meg, várhatóan ki adja ki ill. mikor várható az Ali c. film DVD megjelése! A Warner fórumban azt írták, nem ők, ezért most teljesen tanácstalan vagyok :-(
0
2002. augusztus 10., szombat 22:25
246
Van valami infó arról, hogy a hamarosan megjelenő Ponyvaregény SE-nek lesz-e valamiféle magyar vonatkozása? szinkron vagy legalább felirat?
0
2002. augusztus 9., péntek 5:36
1
Keresek Csinibaba DVD-t, es mast is, 1-es zonara.
0
2002. augusztus 6., kedd 22:57
229
stackpointer:a seven Kinowelt volt (a moziban asszem flamex, dee németo-ban kinowelt adta ki dvd-n. Én megvettem ott, de azon nincs magyar felirat. A hazai megjelenés egyaltalán nem biztos.
0
2002. augusztus 5., hétfő 23:34
Moderátor
7449
Az Amelie októberben jelenik meg a Mokép kiadásában. A specifikációkról még semmit nem lehet tudni.
0
2002. augusztus 5., hétfő 23:19
246
sziasztok Az Amélie csodálatos életéről van valami információ?
0
2002. augusztus 3., szombat 14:38
37
Az igazság nevében: október
0
2002. augusztus 3., szombat 11:28
29
Kedves Xpress!
Az igazság nevében című Schwarzenegger filmről tudtok valamit? Régebben kérdeztem a Bud Spencer - Terence Hill filmeket, ezekről valami info?
Köszönettel: Brikó
0
2002. augusztus 1., csütörtök 20:31
37
Hello
Csak egy kérdésem lenne! Lesz valamikor a Gyilkoság Lolépésben C. Film ???
0
2002. augusztus 1., csütörtök 18:26
66
nos, hivatalosan is bejelentették a Star Wars: Episode II - Attack of the Clones hivatalos DVD megjelenését. kétféle DVD változat jelenik meg, egy Pan and Scan és egy Widescreen is. a két változat a képaránytól eltérően teljesen azonos, 8 kimaradt jelenet, rengeteg dokumentumfilm stb. érdekesség, hogy a kimaradt jelenetek, és a Connections film rajta lesz a VHS változaton is. a pontos specifikációkat és a borítóképeket meg lehet nézni itt:
Engem a Seven (Hetedik) SE kétlemezes hazai megjelenése érdekelne.
Köszi
0
2002. július 31., szerda 4:49
417
Hmm. olvasgatva a fórumot nekem is eszembe jutott egy film amit eléggé hiányolok a palettáról ez pedig a Robin Williams neve által fémjelzett Madárfészek (The Birdcage) című vígjáték:)
Van róla valami információféleség?
0
2002. július 30., kedd 17:53
1
Kedves Xpress!
Két film DVD megjelenése érdekelne a legjobban: az egyik a Bryan élete, a másik pedig A jó, a rossz és a csúf. Elképzelhető, hogy kérdeztek már egyikről-másikról titeket, de nem olvastam végig a fórumot. Bármilyen információt megköszönök.
0
2002. július 29., hétfő 0:13
58
köszi, na pár hónapot még kibírok ha eddig vártam..;))
0
2002. július 28., vasárnap 13:33
Moderátor
7449
A Grease szeptemberben biztos, hogy nem jelenik meg nálunk. Amerikában is szeptember végén jelenik csak meg. Valószínű, hogy októberben, vagy novemberben jön ki nálunk a film. A Jégkorszak itthon november előtt nem várható. Biztosat még nem lehet tudni a filmről, de nagyon kell szorítani, hogy legyen rajta szinkron, lévén FOX-filmről van szó. Azért bízzunk benne, hogy ezúttal felkerülünk a lemezre szinkronnal.
0
2002. július 28., vasárnap 13:25
58
szia Xpress,
ugylatszik kerdesem elkallodott...;)) szal, Grease dvd varhato nalunk szeptemberben? es tudtok e rola vmi infot? + akkor mar megkerdeznem az Ice Age-et is mert lattam angoloknal okt. 21 a megjelenes
koszonettel,
0
2002. július 28., vasárnap 0:12
471
Nyugi Xpress! Soha nem átkoználak! :) Ez viszont, amit most leírtál, nagyon YOl esett! Akkor nem rendelek külföldről! Várok a magyar szinkronos verzióra! De várom már! Vannak ütős beszólások pl: ... -Tehát 7 pasas meg 7 feleség az.. -Várjon ehhez én értek... -7 pasas meg 7 feleség az... -Kuss legyen már McClane! Azt mondta hogy 7 feleség 7 zsákkal! 7-szer 7 az 49! Hogy hangzott tovább? -Hogy a zsákban volt 7 macska... -Miért nem figyelt jobban? -De figyeltem, a k*rva életbe! Kib*szottúl másnapos vagyok,na ez az igazság! :)
vagy pl: -Hé haver, megtudnád mondani ki volt a 21. elnök? ... -Kibukott a fickó! -Majd felvidul, ha a hátsó ülésre néz! -B*sszameg, otthagytam az aranyrudat! Wah! :)
(lehet hogy egykét helyen nem szó szerint idéztem :) ) Na YO ennyit a szöveg idézésből! De a lényeg hogy megint yobb lett egy kicsit a hangulatom! :))))
0
2002. július 27., szombat 23:38
Moderátor
7449
A DIE HARD 3 régóta "készülőben" van. Az a "baj" a filmmel, hogy itthon nem ugyanaz a jogtulajdonosa, mint Európa nagy részében, tehát nem a Disney, hanem Andy Vajna, s rajta keresztül az InterCom a jogtulajdonos. A kiadó nagyon régóta tervezi megjelentetni a filmet, de mivel több kelet-európai országban nem jelent még meg, valószínűleg összehangolási problémák vannak. Az azonban biztosnak tűnik, hogy ha végre megjelenik, rajta lesz a magyar szinkron és a felirat is - legalább ennyi előny legyen a hazai kiadásból. Nem merem most azt mondani neked, hogy nem jelenik meg egy éven belül. Valószínűnek tartom, hogy most már tényleg csak hónapok kérdése a hazai bemutató, de ne engem átkozz, ha tévedtem! :)
Bár ahogy látom már szinte mindenhol megjelent! :) Nálunk mért nem? Tudom megvehettem volna a német verziót is 5.1 angollal, de oda mostanába nem mentem volna és ezért vettem meg az olaszoknál! :)) De ha Xpress azt mondja hogy nem fog megjlenni egy éven bellül sem akkor asszem rendelek majd egyet Angliából! :)))))