Keresés

Megjelenések

2002. augusztus 9., péntek 5:36
Keresek Csinibaba DVD-t, es mast is, 1-es zonara.
0
2002. augusztus 6., kedd 22:57
stackpointer:a seven Kinowelt volt (a moziban asszem flamex, dee németo-ban kinowelt adta ki dvd-n. Én megvettem ott, de azon nincs magyar felirat. A hazai megjelenés egyaltalán nem biztos.
0
2002. augusztus 5., hétfő 23:34
Az Amelie októberben jelenik meg a Mokép kiadásában. A specifikációkról még semmit nem lehet tudni.
0
2002. augusztus 5., hétfő 23:19
sziasztok
Az Amélie csodálatos életéről van valami információ?
0
2002. augusztus 3., szombat 14:38
Az igazság nevében: október
0
2002. augusztus 3., szombat 11:28
Kedves Xpress!

Az igazság nevében című Schwarzenegger filmről tudtok valamit? Régebben kérdeztem a Bud Spencer - Terence Hill filmeket, ezekről valami info?

Köszönettel: Brikó
0
2002. augusztus 1., csütörtök 20:31
Hello

Csak egy kérdésem lenne! Lesz valamikor a Gyilkoság Lolépésben C. Film ???
0
2002. augusztus 1., csütörtök 18:26
nos, hivatalosan is bejelentették a Star Wars: Episode II - Attack of the Clones hivatalos DVD megjelenését. kétféle DVD változat jelenik meg, egy Pan and Scan és egy Widescreen is. a két változat a képaránytól eltérően teljesen azonos, 8 kimaradt jelenet, rengeteg dokumentumfilm stb. érdekesség, hogy a kimaradt jelenetek, és a Connections film rajta lesz a VHS változaton is. a pontos specifikációkat és a borítóképeket meg lehet nézni itt:

http://www.starwars.com/episode-ii/news/2002/08/news20020801.html
0
2002. augusztus 1., csütörtök 10:14
Kedves Xpress!

Engem a Seven (Hetedik) SE kétlemezes hazai megjelenése érdekelne.

Köszi
0
2002. július 31., szerda 4:49
Hmm. olvasgatva a fórumot nekem is eszembe jutott egy film amit eléggé hiányolok a palettáról
ez pedig a Robin Williams neve által fémjelzett Madárfészek (The Birdcage) című vígjáték:)

Van róla valami információféleség?
0
2002. július 30., kedd 17:53
Kedves Xpress!

Két film DVD megjelenése érdekelne a legjobban: az egyik a Bryan élete, a másik pedig A jó, a rossz és a csúf. Elképzelhető, hogy kérdeztek már egyikről-másikról titeket, de nem olvastam végig a fórumot. Bármilyen információt megköszönök.
0
2002. július 29., hétfő 0:13
köszi,
na pár hónapot még kibírok ha eddig vártam..;))
0
2002. július 28., vasárnap 13:33
A Grease szeptemberben biztos, hogy nem jelenik meg nálunk. Amerikában is szeptember végén jelenik csak meg. Valószínű, hogy októberben, vagy novemberben jön ki nálunk a film.
A Jégkorszak itthon november előtt nem várható. Biztosat még nem lehet tudni a filmről, de nagyon kell szorítani, hogy legyen rajta szinkron, lévén FOX-filmről van szó. Azért bízzunk benne, hogy ezúttal felkerülünk a lemezre szinkronnal.
0
2002. július 28., vasárnap 13:25
szia Xpress,

ugylatszik kerdesem elkallodott...;))
szal, Grease dvd varhato nalunk szeptemberben? es tudtok e rola vmi infot?
+ akkor mar megkerdeznem az Ice Age-et is mert lattam angoloknal okt. 21 a megjelenes

koszonettel,
0
2002. július 28., vasárnap 0:12
Nyugi Xpress! Soha nem átkoználak! :) Ez viszont, amit most leírtál, nagyon YOl esett! Akkor nem rendelek külföldről! Várok a magyar szinkronos verzióra! De várom már!
Vannak ütős beszólások pl:
...
-Tehát 7 pasas meg 7 feleség az..
-Várjon ehhez én értek...
-7 pasas meg 7 feleség az...
-Kuss legyen már McClane! Azt mondta hogy 7 feleség 7 zsákkal! 7-szer 7 az 49! Hogy hangzott tovább?
-Hogy a zsákban volt 7 macska...
-Miért nem figyelt jobban?
-De figyeltem, a k*rva életbe! Kib*szottúl másnapos vagyok,na ez az igazság!  :)

vagy pl:
-Hé haver, megtudnád mondani ki volt a 21. elnök? ...
-Kibukott a fickó!
-Majd felvidul, ha a hátsó ülésre néz!
-B*sszameg, otthagytam az aranyrudat! Wah! :)

(lehet hogy egykét helyen nem szó szerint idéztem :) )
Na YO ennyit a szöveg idézésből! De a lényeg hogy megint yobb lett egy kicsit a hangulatom! :))))
0
2002. július 27., szombat 23:38
A DIE HARD 3 régóta "készülőben" van. Az a "baj" a filmmel, hogy itthon nem ugyanaz a jogtulajdonosa, mint Európa nagy részében, tehát nem a Disney, hanem Andy Vajna, s rajta keresztül az InterCom a jogtulajdonos. A kiadó nagyon régóta tervezi megjelentetni a filmet, de mivel több kelet-európai országban nem jelent még meg, valószínűleg összehangolási problémák vannak. Az azonban biztosnak tűnik, hogy ha végre megjelenik, rajta lesz a magyar szinkron és a felirat is - legalább ennyi előny legyen a hazai kiadásból.
Nem merem most azt mondani neked, hogy nem jelenik meg egy éven belül. Valószínűnek tartom, hogy most már tényleg csak hónapok kérdése a hazai bemutató, de ne engem átkozz, ha tévedtem! :)
0
2002. július 27., szombat 23:31
http://www.dvd.com/product_movies.asp?type=Movie&productnumber=30603

Bár ahogy látom már szinte mindenhol megjelent! :)
Nálunk mért nem?
Tudom megvehettem volna a német verziót is 5.1 angollal, de oda mostanába nem mentem volna és ezért vettem meg az olaszoknál! :)) De ha Xpress azt mondja hogy nem fog megjlenni egy éven bellül sem akkor asszem rendelek majd egyet Angliából! :)))))
0
2002. július 27., szombat 23:20
Kedves Xpress!
Nem tudsz valamit a DIE HARD 3 DVD változatáról?
miért nem adták ki?
talán azért mert a Cinergi nem ment még bele?
Egyébként nekem meg van DVD-n! Olaszban vettem 2500 Ft-ért, egy Qrva nagy bevásárló központban! Tűrhető szélesvásznú kép, Surround angol hang és DTS olasz hang! Ya és az olasz feliratot nem sikerült még kikapcsolni! :)))) Ne, tudod mikor jelenik meg hivatalosan? És ha megjelenik, akkor lehet hogy lesz rajta szinkron? Szerintem ez az a film aminél a szinkron kötelező!!!! Nincs igazam? Ritka YO beszólások vannak benne! :)))) Szerintem Vajna bácsi YOl megcsinálta ezt a filmet! :)
0
2002. július 27., szombat 22:30
Kedves Brikó!
Az említett film joga ismereteink szerint a Paramountnál van. Egyelőre azonban még az 1-es régióban sem jelentették be a megjelenését, márpedig nálunk csak 2-3 hónappal az amerikai premier után várható.
Mivel jövőre lesz a film bemutatójának 35. évfordulója, erős a gyanúnk, hogy 2003-ban számíthatunk a megjelenésre.
0
2002. július 27., szombat 22:27
Tisztelt Xpress!

Egy régi nagy klasszikus érdekelne: VOLT EGYSZER EGY VADNYUGAT. Tudtok valamit róla?
Gyerekkorom nagy kedvencei voltak a Bud Spencer - Terence Hill, Belmondó filmek, van esély rá, hogy kiadják őket DVD-n? Természetes Bujtor István szinkronnal lenne a frankó...
0
2002. július 26., péntek 22:25
Kedves Herceg!
Arra kérnélek, hogy ha megvannak a régi e-mailjeink, olvasd át őket mégegyszer. Sem ott, sem az akciós Warner/Columbia oldalon nem keltettük még csak a látszatát sem, hogy ezek az akciók csak nálunk élnének. Az első mondatban egyértelműsítjük, hogy ez a Warner Home Video akciója.
Nem tudom, mi megtévesztő a bolti ár/Xpress ár kiírásnál. Ha nincs ott az eredeti bolti ár, nincs mihez viszonyítani, hogy az aktuális ár mennyivel kedvezményesebb az eredetinél.
Miért nem adunk további kedvezményt a Warner-akciós filmekből? Mert a kiadó csak azzal a szerződésben rögzített feltétellel biztosítja a kedvezményes filmeket a kereskedőknek, ha azok a meghirdetett engedményes áron - vagyis se drágábban, se olcsóbban - árusítják.
Ami a saját nyereség növelését illeti, kívánom, te is tegyél zsebre legalább annyi hasznot, amennyi egy-egy akciós Warner-filmen van - a teljesség kedvéért: ha valaki csak egy akciós Warner filmet rendel (3.990 Ft) postán, akkor nagyjából 10 Ft-ot keresünk, lévén a tényleges postai és csomagolási költség nagyobb, mint amennyit csomagonként egységesen felszámolunk :) Ezt nem panaszként mondjuk, az akciót szolgáltatásnak, plusz vonzerőnek és piacépítőnek találjuk, tehát örülünk neki akkor is, ha keresni nem lehet vele.
Sok szó esett már a Star Wars akcióról. Csak a tényeket mondom, mindenki döntse el, vadkapitalizmus van-e vagy sem :)
A film joga június végén lejárt, tehát a forgalmazó nem árusíthatja tovább a lemezt. Mivel egy nagyobb mennyiséget megvásároltunk az utolsó napon, a korábbi árnál jóval nagyobb engedménnyel kaptuk meg a filmeket, és - ugyan bespájzolhattuk volna a lemezeket, hogy majd egy év múlva, amikor már sehol nem kapni - jelentős haszonnal kínáljuk az új DVD-tulajdonosoknak, úgy gondoltuk, hogy minimális haszonnal akciót hirdetünk. (Szóval itt nem a kiadó akciózott). Azt hiszem a 8500 Ft-hoz képest a 4930 Ft nyugodtan nevezhető "szuper ár"-nak, de ez szubjektív megítélés kérdése. Az eladások alapján úgy tűnik mások is úgy gondolták, hogy szuper az ár, mert az eredetileg akciósan meghirdetett mennyiség pillanatok alatt elfogyott.
Ami a legfontosabb: az akciót abban a tudatban hirdettük meg, hogy a kiadó tájékoztatása szerint más partnerük (a Netpiacon kívül) nem vásárolt nagyobb mennyiséget a filmből. Ehhez képest jelent meg kb. 1 héttel az általunk meghirdetett akció után akciós áron az egyik multiban a film. Csak annyit szeretnénk tisztázni, hogy mi DVD-eladásból élünk. Tehát az nem hiszem, hogy elvárható lenne tőlünk, hogy beszerzési ár alatt árusítsunk filmeket - nem tehetjük meg, mert ez gazdasági öngyilkosság lenne. Az említett üzletlánc nagyon valószínű, hogy bukott a SW-akción, viszont megkereste a pénzt más termékeken. Az ő dolga.
Nem tudom Te személy szerint miért sértődtél meg ránk - ha a Warner akció miatt, mert úgy érezted átvágunk, akkor elnézésedet kérjük, tényleg nem állt szándékunkban. Ha esetleg levélben megírod a problémáidat, részletesebben is megbeszélhetjük a dolgot. Csak arra kérünk: azt hidd el nekünk, hogy a hazai DVD-kereskedelem nagyon messze áll a vadkapitalizmustól - ha egy kicsit körülnézel, talán feltűnik, hogy összességében sehol nem kapsz nagyobb kedvezményeket a legális filmekre, mint nálunk - és ennek sajnos nem az az oka, hogy minden kereskedő kapzsi, hanem az, hogy ilyen árrések mellett ez az észszerűen kigazdálkodható maximum kedvezmény.
0
2002. július 26., péntek 21:35
Ez a "szuper ár" dolog nekem is bökte már a csőrömet, de mivel egy ideje nem rendelek innen, nem érdekelt a dolog.
Szóval tény ami tény, hogy amikor elindult ez a Warner meg Columbia akciózós DVD ár, én tényleg beettem, hogy ez csak itt az XPressen van. De aztán láttam, hogy a Cora-ban is kint vannak a kínáló panelek, meg ugyanazok a filmek az akciós áron. Szóval abszolúte félrevezető és MEGTÉVESZTŐ ahogy az XPressen ki van írva a bolti ár meg az XPress ár... Mert a kedvezményes áron BÁRHOL megvehető, viszont az XPress úgy adja el a dolgot, hogy további kedvezmény már nem ad. Így tulajdonképpen a saját nyereségét növeli, hiszen a kedvezményt a kiadó adta, az XPress meg elteszi az egész hasznot...

A Star Wars akcióról már ne is beszéljünk. Itt is nagy a duma, holott a kiadó akciózik, nem az XPress, ő csak számolja a hasznot és a saját marginjából nem enged semmit... Szóval vadkapitalizmus van itt a javából!
0
2002. július 26., péntek 12:59
Nem azt írtam, hogy nem voltatok korrektek, söt pont dicsértelek benneteket.

Pusztán a szubjektív véleményemet írtam meg az SW2 reklámotok 'shopping chanel' jellege miatt.

Különben én is csak ismételni tudom: Ne értsd/sétek félre, ez csak pozitív kritika.
0
2002. július 26., péntek 0:36
Talán a "fantasztikus ár" túlzás egy kicsit, főleg összehasonlítva az általam említett árral, bár önmagában nézve tényleg jónak mondható, ha az ajánlott fogy. árral hasonlítom össze.
Ne értsd/sétek félre, ez csak pozitív kritika.
0
2002. július 25., csütörtök 21:29
Melyik pontban nem voltunk korrektek szerinted?
0