Abszolút egyetértek az előttem szólóval, már csak azért is mivel a MM-ben 3990,- Ft-ért kapható a DVD.....
"XPRESS:
Az SW2 reklámotokat egy kicsit túlzásnak érzem.
Úgy gondolom hogy az eddigi korrekt ténykedéseteket nem kellene ilyen 'shopping' irányban elvinni. ("FANTASZTIKUS ár! ... Akciónk meghirdetésekor szinte azonnal gazdára talált az első 100 példány, ezért kiterjesztettük az akciót további 150 példányra. A korlátozott darabszám miatt egy megrendelőtől legfeljebb 5 kópiára fogadunk el rendelést!")
Üdv "
0
2002. július 25., csütörtök 21:23
8
Abszolút egyetértek az előttem szólóval, már csak azért is mivel a MM-ben 3990,- Ft-ért kapható a DVD.....
0
2002. július 25., csütörtök 14:02
371
Én az Atlantisz gyermekeit keresem. Moziban ment de utána semmi. Ez is Kinowelt-es volt?
0
2002. július 23., kedd 9:43
58
hali,
egy kerdes x-press: vhol olvastam, hogy szeptemberben lesz Grease dvd, tudtok rola vmit?
0
2002. július 23., kedd 6:13
4201
South Park Mozifilm - nem lesz South Park Sorozat - nem lesz Az Elit alakulat - november-december tájékán, 6 lemez, 16:9, DD5.1, Warner Alkonyattol Pirkadatig - nem tudom Ford Fairlane Kalandjai - a közeljövőben, de csak felirattal X-Akták Videotékás sorozat - azt nem tudom, hogy a "videotékás" jelző mit takar, de a teljes szezonokat már kiadták tőlünk nyugatabbra. Ergo nálunk nem lesz.
Itthon is élveszheted őket, ha megrendeled külföldről.
0
2002. július 22., hétfő 19:51
37
Hello
Engem az érdekelne hogy a következö filmek mikor jelenek meg! vagy egyátalán mi van velük!?
South Park Mozifilm South Park Sorozat Az Elit alakulat Alkonyattol Pirkadatig Ford Fairlane Kalandjai X-Akták Videotékás sorozat
Lesz ezekböl magyarországon is valami vagy csak külföldön élveszhetik.???
0
2002. július 21., vasárnap 23:18
43
A film készitőitől tudtam meg, hogy a "Valami Amerika" DVD-n szeptember végén jelenik meg. Extrák közül lesz: rendezői kommentár, werkfilm, koncert felvételek, stb.. Azt sajnos nem írták meg, hogy a film hangja DTS lesz-e ( ugyanis a film a mozikban elsőként a magyar filmtörténelemben ilyen hangzással szólt )
0
2002. július 20., szombat 23:35
229
Vegre egy jo hir. 13.5 ora utayas utan ez is ram fer...
0
2002. július 20., szombat 6:13
41
Augusztus végén szinkronos Csodálatos Elme a UIP-től - tudtam meg tegnap. Cuppantás érte, mindenki örüljön, akit érint! ;)
0
2002. július 20., szombat 1:13
195
Helo! Az én kérdésem az lenne, hogy a Behind Enemy Line (Ellenséges terület) mikor jelenik meg?Elvileg az Intercom adja ki,mivel FOX dvd,csak kérdés, hogy mikor? BYE
0
2002. július 17., szerda 17:53
5
Ha valaki járna Lengyelországban, egy Sleepy Hollow-t megvennék tőle!
0
2002. július 17., szerda 12:30
42
Hali, még csak most kezdenek dolgozni rajta, szvsz augusztus közepe - de inkább vége... Enzo
0
2002. július 17., szerda 3:00
20
Ami engem érdekelne: várható valamikor a Brazil c. film megjelenése?
0
2002. július 16., kedd 22:58
43
"Valami Amerika" c. film nem tudjátok, hogy mikor jelenik meg már. Az RTL Klubon már két hónapja igérték a júliusi dvd megjelenések közzé.
0
2002. július 16., kedd 0:12
229
Herceg: egészen egyszerűren arról van szó hogy a magyarországi dvd-piac baromi kicsi, az angol meg baromi nagy, ezért magától értedően több a pénz... Néhány esetben a kiadó hiánya a gond: minden film aminek a KINOWELT átvette a forgalmazását (pl:T2, Total Recall), vagy forgalmazta a moziban, de a dvd-ig nem jutott el most kiadó nélkül van. (A KINOWELT csődbe ment.) Így marad a varakozás.
0
2002. július 15., hétfő 18:13
26
XPRESS:
Az SW2 reklámotokat egy kicsit túlzásnak érzem.
Úgy gondolom hogy az eddigi korrekt ténykedéseteket nem kellene ilyen 'shopping' irányban elvinni. ("FANTASZTIKUS ár! ... Akciónk meghirdetésekor szinte azonnal gazdára talált az első 100 példány, ezért kiterjesztettük az akciót további 150 példányra. A korlátozott darabszám miatt egy megrendelőtől legfeljebb 5 kópiára fogadunk el rendelést!")
Üdv
0
2002. július 10., szerda 0:31
19
Nem biztos, hogy pont ide illik a kérdés, de nagyon kíváncsi lennék a magyarországi DVD forgalmazók, kiadók véleményére, magyarázatára, hogy miért tart olyan soká itthon megjelentetni olyan filmeket, melyek Európában mindenhol kaphatóak tehát van R2 kiadásuk, akár több is.
Nagyon furának találom, hogy "megéri" várni és később kiadni itthon a kint már megjelent filmeket. Erre volt példa a múltban és a jövőben is. Mondjuk mindjárt itt a Spy Game, ami megjelenik vmikor augusztusban holott angol kiadása már Május!!! vége óta létezik! Ráadásul az angolok majdnem mindig gyártanak "maguknak" egy verziót, a spéci cenzúrarendszerük miatt...
Szóval hogy lehet ez? Miért éri meg? Mi az az OK ami miatt nekünk ennyit kell várni? Én -bár lehet gyenge a fantáziám- nem tudok értelmes okot elképzelni. Pedig lehet, hogy van... DE MI AZ???
0
2002. július 6., szombat 3:33
21
Véletlenül nem tudja e valaki, hogy mikor jelenik meg Sigourney Weaver Heartbreakers című filmje? Tavaly lehetett olvasni filmmagzinokban, hogy októbertől a mozikban, aztán azóta semmi. Valaki azt írta a Kinowelt lenne a fogalmazója. Remélem minél hamarabb kiadják. Várható e a Romy és Michele magyarországi megjelenése?
0
2002. július 6., szombat 0:11
10
Tisztelt Xpress!
Afelől érdeklődnék hogy elképzelhető-e a Darkman filmek hazánkban való megjelenése belátható időn belül? Nekem egy magyar felirat bőven elég lenne. Vagy inkább ne várjak vele és rendeljem meg külföldről angolul?
Előre is köszönöm a segítséget...
0
2002. július 5., péntek 15:40
143
Most akkor letérdelt nálunk a Kinowelt vagy nem? Mi a helyzet a meghirdetett filmekkel (Sleepers, Cliffhanger, Rambo I-II-III. stb.)????
0
2002. július 5., péntek 13:30
39
Gyerekek, a Mokép honlapja szerint jön kb szeptemberre A tanú!!!!!!!! Nagyon remélem, hogy szépre sikerül a kiadás, mert szerintem ez sokunknak imádott filmje! ;)
0
2002. július 3., szerda 20:01
229
A Langlovagok (Backdraft) cimu Ron Howard film megjelenese mikor varhato?
0
2002. július 3., szerda 11:41
58
láttátok ezt?:
http://isdvd.pl/view/film/226
0
2002. június 29., szombat 18:40
Moderátor
7449
Jóbarátok, South Park, Simpsons, Futurama - sajnos nem várható, hogy belátható időn belül megjelenik nálunk is. A kiadók valószínűleg úgy látták (sajnos igazuk lehet), hogy egy-egy ilyen sorozat magyar kiadására nem lenne elég kereslet a hazai piacon még szinkronnal sem. Ráadásul a Simpsons és a Futurama jogtulajdonosa, a Fox eddig még nagy piaci sikerrel kecsegtető filmek esetében sem járult hozzá a magyar szinkronhoz, nemhogy egy-egy ilyen kisebb réteg-igényt kielégítő sorozat esetében. Simpsons-ból a közeljövőben kijön egy tematikus, egylemezes, négy epizódot tartalmazó lemez, de csak magyar felirattal. A Disney DVD-s üzletpolitikája az, hogy a korábbi nagy rajzfilmklasszikusokat évente, ősszel jelentetik meg felújítva, felturbózva (mint tavaly a Hófehérkét). Idén a Szépség és a Szörnyeteg jön, és ha minden igaz, 2003-ban és 2004-ben jön az Aladdin és Az Oroszlánkirály (nem biztos, hogy ebben a sorrendben.)
0
2002. június 29., szombat 17:25
118
És a sorozatok, amik máshol már rég kijöttek,meg jönnek folyamatosan, nálunk mikor lesznek? pl:Jóbarátok, South Park, Simpsons, Futurama stb. persze ezek szerintem csak magyar szinkronnal lennének jók.
És az Aladdin meg az Oroszlánkirály, amiknek a 2. része már kijött...?