Szombaton már láttam a Banditákat pecsában, gondolo, kalóz, de volt rajta mf. Csakúgy, mint az Egy csodálatos elmét, a Black Knight-ot és a Blow-t... T
0
2002. június 26., szerda 9:17
13
Akkor szeretnék én is kérdezni!
A Bruce Willis féle Banditákról tudtok valamit megjelenésügyileg?
0
2002. június 24., hétfő 20:09
229
Leon a profi megjelenese mikor varhato?(Varhato??)
0
2002. június 24., hétfő 1:38
43
Az Ocean's Elevein-Tripla vagy semmi ,mikor jelenik meg DVD-n ?
0
2002. június 24., hétfő 1:28
Moderátor
7449
Valószínűleg augusztusban, vagy szeptemberben.
0
2002. június 24., hétfő 1:02
43
Az Ocean's Elevein-Tripla vagy semmi ,mikor jelenik meg DVD-n ?
0
2002. június 23., vasárnap 21:42
47
állítolag aug. 13.
0
2002. június 23., vasárnap 11:56
1447
Xpress, szeretném megkérdezni, hogy a Spy Game c. Pitt-Redford film megjelenése mikorra várható nálunk?
0
2002. június 20., csütörtök 20:25
5
Az álmosvölgy legendája (Tim Burton, gyönyörűen fényképezett film) már megjelent pl. Lengyelországban magyar felirattal. Mikor várható nálunk?
0
2002. június 20., csütörtök 2:03
417
nehát... most volt az HBO-n, és a végén meghallottam amit nem szerettem volna:
Forgalmazza a Kinowelt Hungary...
Mászszóval nemtom mikor jön ki a memento:(
0
2002. június 19., szerda 14:14
9
A Twin Peaks - Tűz jöjj velem és a sorozat megjelenése várható Mo-on.
0
2002. június 19., szerda 12:25
11
Tisztelt Xpress!
Láttam egyéb lapokon Az Egyetlen c. film megjelenik, itt is lesz??
0
2002. június 19., szerda 3:01
7
Szia Xpress! Érdekelne a Ghost, Flashdance, Hair. Úgy tudom a Ghost van a konkurenciánál, csak piszok drága. További jó munkát!
0
2002. június 19., szerda 3:01
7
Szia Xpress! Érdekelne a Ghost, Flashdance, Hair. Úgy tudom a Ghost van a konkurenciánál, csak piszok drága. További jó munkát!
0
2002. június 17., hétfő 21:28
118
Én csak azt szeretném kérdezni,hogy a Memento-t tervezik-e valamikor kiadni nálunk, vagy egyáltalán máshol megjelent-e?
És aki látta, azt kérdezném: Teddy amúgy hazudott? Vagy tényleg beépített zsaru volt és Leonard felesége is tényleg cukorbeteg volt és ő ölte meg? Csak azért kérdezem mert még csak egyszer láttam a filmet...és lehet, hogy csak nem figyeltem és ez kiderül a filmből, vagy direkt ilyen többesélyes rejtélynek csinálták...? mondjuk akármelyik is, szerintem egy zseniális film, engem nagyon megfogott... : )
0
2002. június 17., hétfő 2:12
417
Javítsatok ki ha tévedek, de a South park már megjelent a kettes régióban, a lemezen nagyon sok -még román is- felirat volt... Tehát, csak az újrakiadásában bízhatunk, ugye?
0
2002. június 16., vasárnap 23:44
37
Én csak egy filmet várok a South Park: nagyobb, hosszabb , vágatlan van valamilyen hir rola?? mikor jelenik meg.??
Remélem megjelenik mert vhs-n már egy éve megjelent! És ha a pokémont ki tudták adni akkor ezt is ki kell hogy adják!
0
2002. június 13., csütörtök 10:16
Moderátor
7449
Conan: július 16. Kedves ellenségem: augusztus 27. (ezek már hazai megjelenési dátumok!)
Sárkányszív, Waterworld - Ugyanabba a kategóriába tartozik, mint a korábban említett Egy asszony illata.
Az asztronauta, Csillagkapu - úgy tudjuk, a Kinoweltnél volt. Lásd alább.
Brian élete - állítólag már ráindult valamelyik kiadó, de sok bíztatót nem tudunk még mondani, lévén az eddig megjelent külföldi kiadások egytől-egyig technikailag gyatra minőségűek voltak. Jó lenne, ha nemzetközileg karolná fel valamelyik nagy kiadó, mint a Gyalog-Galoppot.
A többi filmről vagy nincs információnk, vagy a független, s így kiszámíthatatlan kategóriába tartoznak.
0
2002. június 13., csütörtök 9:00
1153
És az alábbi filmekkkel mi a helyzet: Rózsa neve Elveszett gyerekek városa Kedves ellenségem Őrület torkában Dolog Fortress 1. Tremors 2: Az asztronauta Csillagkapu Conan Sárkányszív Dark city Waterworld
0
2002. június 12., szerda 19:45
20
Xpressz,
Brian elete-rol van valamilyen hir?
0
2002. június 12., szerda 18:53
Moderátor
7449
Kedves Péter! Elnézést, de az Elfelejtett szuper filmek topicot nem olvastam. Pótolom. A kérdéses filmekről:
Esőember - MGM, megjelent R2-ben, nincs magyar változata, ha nem lesz extra változata, amire rákerülhetnénk, nem valószínű, hogy mostanában megjelenhet.
Egy asszony illata - Egyike annak a 10-20 Universal filmnek, amire máig sem tisztázott okok miatt nem kerültünk fel, bár megjelent R2-ben. A Universal a Columbiától folyamatosan kerül át a UIP-hez, így még van egy halvány esély arra, hogy ha ezeket a filmeket a Universal újra kiadja, nem a régi mastert használják, hanem egy új kiadást dobnak a piacra, amire a hiányzó feliratok/szinkronok is felkerülhetnek - de ez csak vágyálom, a kiadó hazai képviselete sem tudja, vannak-e ilyen tervek. Hét év Tibetben, Kis Buddha, Dirty Dancing - itthon nem nagy stúdióknál van a filmek joga, így nem tudni, megjelennek-e.
0
2002. június 12., szerda 17:19
26
Peet: Láttam az "elfelejtett szuperfilmek" topicot, de 2002.03.21.-ig visszanázve nem találtam benne XPRESS-es reagálást. Mivel engem a felsorolt filmek hozzáférhetösége érdekelt ezért próbálkoztam meg egy másikkal.
Ez meg is hozta az eredményét, hiszen az XPRESS még aznap válaszolt. (Köszi)
Üdv Imre
0
2002. június 12., szerda 11:05
33
Nekem is van egy kis listám:
Esőember Egy asszony illata Hét év Tibetben Kis Buddha Dirty Dancing
Ha ezekről tudtok valamit és leírjátok azt megköszönném, bár megjegyezem, hogy már indítottam egy azonos célú topicot "elfelejtett szuperfilmek" cimmel.
Üdv Péter
0
2002. június 12., szerda 11:00
Moderátor
7449
Torrente: az extra nélküliség - megjegyzés a The Commitmentsre vonatkozott, ami sajnos tényleg gyalázatos kiadásban látott napvilágot (nekem megvan). A Jó a Rossz és a Csúf teljesen korrekt kiadvány, csak a felirat/szinkron hiányzik.
0
2002. június 12., szerda 10:53
160
Köszi a választ, Xpress, korrekt volt. Azért egy dologgal vitatkoznék, nevezetesen A Jó, a Roszz és a Csúf c. film angliai kiadásának extranélküliségével, tekintve, hogy a BlackStar-nál a következő extrákat tartalmazza a lemez:
Theatrical trailer, Booklet, Behind the scenes trivia, Still pictures, Plus 14 minutes of unreleased extra footage. Dolby Digital English (Mono).
Ez nagyjából megfelel annak, ami egy jó régi Házimozi magazinban jelent meg a filmről. Tehát elég jól hangzik az extra lista - a béna hang ellenére... T