Keresés

Megjelenések

2002. július 5., péntek 15:40
Most akkor letérdelt nálunk a Kinowelt vagy nem? Mi a helyzet a meghirdetett filmekkel (Sleepers, Cliffhanger, Rambo I-II-III. stb.)????
0
2002. július 5., péntek 13:30
Gyerekek, a Mokép honlapja szerint jön kb szeptemberre A tanú!!!!!!!! Nagyon remélem, hogy szépre sikerül a kiadás, mert szerintem ez sokunknak imádott filmje! ;)
0
2002. július 3., szerda 20:01
A Langlovagok (Backdraft) cimu Ron Howard film megjelenese mikor varhato?
0
2002. július 3., szerda 11:41
láttátok ezt?:

http://isdvd.pl/view/film/226

0
2002. június 29., szombat 18:40
Jóbarátok, South Park, Simpsons, Futurama - sajnos nem várható, hogy belátható időn belül megjelenik nálunk is. A kiadók valószínűleg úgy látták (sajnos igazuk lehet), hogy egy-egy ilyen sorozat magyar kiadására nem lenne elég kereslet a hazai piacon még szinkronnal sem. Ráadásul a Simpsons és a Futurama jogtulajdonosa, a Fox eddig még nagy piaci sikerrel kecsegtető filmek esetében sem járult hozzá a magyar szinkronhoz, nemhogy egy-egy ilyen kisebb réteg-igényt kielégítő sorozat esetében.
Simpsons-ból a közeljövőben kijön egy tematikus, egylemezes, négy epizódot tartalmazó lemez, de csak magyar felirattal.
A Disney DVD-s üzletpolitikája az, hogy a korábbi nagy rajzfilmklasszikusokat évente, ősszel jelentetik meg felújítva, felturbózva (mint tavaly a Hófehérkét). Idén a Szépség és a Szörnyeteg jön, és ha minden igaz, 2003-ban és 2004-ben jön az Aladdin és Az Oroszlánkirály (nem biztos, hogy ebben a sorrendben.)
0
2002. június 29., szombat 17:25
És a sorozatok, amik máshol már rég kijöttek,meg jönnek folyamatosan, nálunk mikor lesznek? pl:Jóbarátok, South Park, Simpsons, Futurama stb. persze ezek szerintem csak magyar szinkronnal lennének jók.

És az Aladdin meg az Oroszlánkirály, amiknek a 2. része már kijött...?
0
2002. június 26., szerda 11:40
Szombaton már láttam a Banditákat pecsában, gondolo, kalóz, de volt rajta mf. Csakúgy, mint az Egy csodálatos elmét, a Black Knight-ot és a Blow-t...
T
0
2002. június 26., szerda 9:17
Akkor szeretnék én is kérdezni!

A Bruce Willis féle Banditákról tudtok valamit megjelenésügyileg?
0
2002. június 24., hétfő 20:09
Leon a profi megjelenese mikor varhato?(Varhato??)
0
2002. június 24., hétfő 1:38
Az Ocean's Elevein-Tripla vagy semmi ,mikor jelenik meg DVD-n ?
0
2002. június 24., hétfő 1:28
Valószínűleg augusztusban, vagy szeptemberben.
0
2002. június 24., hétfő 1:02
Az Ocean's Elevein-Tripla vagy semmi ,mikor jelenik meg DVD-n ?
0
2002. június 23., vasárnap 21:42
állítolag aug. 13.
0
2002. június 23., vasárnap 11:56
Xpress, szeretném megkérdezni, hogy a Spy Game c. Pitt-Redford film megjelenése mikorra várható nálunk?
0
2002. június 20., csütörtök 20:25
Az álmosvölgy legendája (Tim Burton, gyönyörűen fényképezett film) már megjelent pl. Lengyelországban magyar felirattal.
Mikor várható nálunk?
0
2002. június 20., csütörtök 2:03
nehát... most volt az HBO-n, és a végén meghallottam amit nem szerettem volna:

Forgalmazza a Kinowelt Hungary...

Mászszóval nemtom mikor jön ki a memento:(
0
2002. június 19., szerda 14:14
A Twin Peaks - Tűz jöjj velem és a sorozat megjelenése várható Mo-on.
0
2002. június 19., szerda 12:25
Tisztelt Xpress!

Láttam egyéb lapokon Az Egyetlen c. film megjelenik, itt is lesz??
0
2002. június 19., szerda 3:01
Szia Xpress!
Érdekelne a Ghost, Flashdance, Hair.
Úgy tudom a Ghost van a konkurenciánál, csak piszok drága.
További jó munkát!
0
2002. június 19., szerda 3:01
Szia Xpress!
Érdekelne a Ghost, Flashdance, Hair.
Úgy tudom a Ghost van a konkurenciánál, csak piszok drága.
További jó munkát!
0
2002. június 17., hétfő 21:28
Én csak azt szeretném kérdezni,hogy a Memento-t tervezik-e valamikor kiadni nálunk, vagy egyáltalán máshol megjelent-e?

És aki látta, azt kérdezném:
Teddy amúgy hazudott? Vagy tényleg beépített zsaru volt és Leonard felesége is tényleg cukorbeteg volt és ő ölte meg? Csak azért kérdezem mert még csak egyszer láttam a filmet...és lehet, hogy csak nem figyeltem és ez kiderül a filmből, vagy direkt ilyen többesélyes rejtélynek csinálták...?  mondjuk akármelyik is, szerintem egy zseniális film, engem nagyon megfogott... : )
0
2002. június 17., hétfő 2:12
Javítsatok ki ha tévedek, de a South park már megjelent a kettes régióban, a lemezen nagyon sok -még román is- felirat volt...
Tehát, csak az újrakiadásában bízhatunk, ugye?
0
2002. június 16., vasárnap 23:44
Én csak egy filmet várok a South Park: nagyobb, hosszabb , vágatlan  van valamilyen hir rola?? mikor jelenik meg.??

Remélem megjelenik mert vhs-n már egy éve megjelent! És ha a pokémont ki tudták adni akkor ezt is ki kell hogy adják!
0
2002. június 13., csütörtök 10:16
Conan: július 16.
Kedves ellenségem: augusztus 27. (ezek már hazai megjelenési dátumok!)

Sárkányszív, Waterworld - Ugyanabba a kategóriába tartozik, mint a korábban említett Egy asszony illata.

Az asztronauta, Csillagkapu - úgy tudjuk, a Kinoweltnél volt. Lásd alább.

Brian élete - állítólag már ráindult valamelyik kiadó, de sok bíztatót nem tudunk még mondani, lévén az eddig megjelent külföldi kiadások egytől-egyig technikailag gyatra minőségűek voltak. Jó lenne, ha nemzetközileg karolná fel valamelyik nagy kiadó, mint a Gyalog-Galoppot.

A többi filmről vagy nincs információnk, vagy a független, s így kiszámíthatatlan kategóriába tartoznak.
0
2002. június 13., csütörtök 9:00
És az alábbi filmekkkel mi a helyzet:
Rózsa neve
Elveszett gyerekek városa
Kedves ellenségem
Őrület torkában
Dolog
Fortress 1.
Tremors 2:
Az asztronauta
Csillagkapu