Keresés

Megjelenések

2023. június 1., csütörtök 19:41
Dömi írta:

Ha rosszul is alakul, azért remélem lesz egy olyan hír-közlemény legalább, hogy bocsi srácok, de ennyi volt. Sziasztok!

Biztos, hogy nem lesz olyan! Ennyi gerincesség sincs bennük!
Ami a ProVideo "kezébe" kerül az minden csődbe megy és megszűnik!

Ez így van. a PV kezében szűnt meg a Disney, MArvel, Warner .... filmek kiadása és a független filmek is a Summit Entertainmentől, mint pl John Wick stb....     Ez ennyi volt Magyarországon.  A Paramount is hamarosan befejezi nálunk, ebben is biztosak lehetünk.
1
2023. június 1., csütörtök 19:22
Kár hogy nem fogja össze a nagy stúdiókat egy kiadó. Szomorú. :(
0
2023. június 1., csütörtök 18:25
Mozigépész írta:

Ha rosszul is alakul, azért remélem lesz egy olyan hír-közlemény legalább, hogy bocsi srácok, de ennyi volt. Sziasztok!

Biztos, hogy nem lesz olyan! Ennyi gerincesség sincs bennük!
Ami a ProVideo "kezébe" kerül az minden csődbe megy és megszűnik!
1
2023. május 31., szerda 18:00
Filmprofi írta:
Csak így felötlött bennem, hogy így, hogy minden nagy stúdióra lejártak a jogok (talán ugye Paramount van még), nem érdeke a forgalmazónak, hogy megújítsa a szerződéseket? Vagy csak simán elengedték a hazai piacot és tényleg ennyi volt az új megjelenéseknek? (kivéve ugye a függetlenek)

Nem lenne célszerűbb mondjuk szeptemberben bejelenteni, hogy újra kaphatóak bizonyos címek vagy ne reménykedjünk?

Az a baj, hogy senki nem mond semmit, így meg senki nem tud semmit. Üzleti titok, lehet tárgyalnak vagy nem a háttérben, amíg nincs egyezség addig meg nem mondanak semmit.
Az a baj, hogy a külföldiek is bedőltek, lásd Bontonfilm, Cinemix-Filmostrada stb..
Van egy olyan érzésem, hogy most pedig az itthoniak dőlnek be. Pedig azért volt egy kis remény, mikor bejelentették ezt a GHE- PV összeborulást, de akkor az is eddig tartott.
0
2023. május 31., szerda 12:54
Csak így felötlött bennem, hogy így, hogy minden nagy stúdióra lejártak a jogok (talán ugye Paramount van még), nem érdeke a forgalmazónak, hogy megújítsa a szerződéseket? Vagy csak simán elengedték a hazai piacot és tényleg ennyi volt az új megjelenéseknek? (kivéve ugye a függetlenek)

Nem lenne célszerűbb mondjuk szeptemberben bejelenteni, hogy újra kaphatóak bizonyos címek vagy ne reménykedjünk?
0
2023. május 31., szerda 11:59
Pow12er írta:
A Cseheknél is eltűntek valamiért a Sony,Warner Bros új megjelenések.
Őket is érinti egy ideig a dolog?

Az Evil Dead Rise speciel jön náluk és az elvileg Warneres.
0
2023. május 30., kedd 21:42
Mozigépész írta:
Azt nem írtam, hogy a fémdobozok, bocsi, 15-20e!

Az orange verzió az elszállt, mert szinte már csak itt kapható, és valószínűleg csak pár db van már belőle.
Mondjuk az a szebbik kiadás.
Running steelbook még több helyen van aránylag jó áron.

Az nagyon gyönyörű kiadás! De jó is lenne...
0
2023. május 30., kedd 20:20
Blu-Ray Fan írta:

Az orange verzió az elszállt, mert szinte már csak itt kapható, és valószínűleg csak pár db van már belőle.
Mondjuk az a szebbik kiadás.
Running steelbook még több helyen van aránylag jó áron.
0
2023. május 30., kedd 18:57
Fekete piacon 3000 ezerért mindent be lehet szerezni pl a John Wick 3,
vagy a 95-ös Dreed biró új dvd-n?Ha egyre kevesebb a megjelenés itthon,sokan ezt a kiskaput fogják kihasználni.
film kedvelő
0
2023. május 30., kedd 17:26
0
2023. május 30., kedd 14:09
Blu-Ray Fan írta:
Azért remélem a Dűne 2 még kijön jövőre, addig csak rendeződik a helyzet, különben itt lesz az első rész a polcomon csonkán... Sajnos a topik címét lassan át kell keresztelni "Meg nem jelenések" - re... :(

Megjelenéskor nem vettem meg, úgy terveztem majd együtt a két részt. Közben meg az első rész gusztustalan módon meg is drágult, így már nem kell.    
Viszont ott a Creed sorozat, az csonka lesz nekem is, Shazam folytatás szintén bukta, így a DC sor sem lesz teljes. Lehetne sorolni még, de kár a szóért.

" Közben meg az első rész gusztustalan módon meg is drágult,"

Volt 6000Ft is tényleg, de most az akcióban Dűne 1.része 3992Ft, ami szerintem egy korrekt ár. Szerintem most zsákold be, mert a 2.rész valószínűleg már nem lesz kiadva itthon.
0
2023. május 29., hétfő 9:24
Frodo 73 írta:
Azért remélem a Dűne 2 még kijön jövőre, addig csak rendeződik a helyzet, különben itt lesz az első rész a polcomon csonkán... Sajnos a topik címét lassan át kell keresztelni "Meg nem jelenések" - re... :(

Megjelenéskor nem vettem meg, úgy terveztem majd együtt a két részt. Közben meg az első rész gusztustalan módon meg is drágult, így már nem kell.    
Viszont ott a Creed sorozat, az csonka lesz nekem is, Shazam folytatás szintén bukta, így a DC sor sem lesz teljes. Lehetne sorolni még, de kár a szóért.
0
2023. május 27., szombat 18:21
Pow12er írta:

A cseheknél és a lengyeleknél 3 éve nincs Sony, viszont minden más van!
0
2023. május 27., szombat 13:58
film kedvelő
0
2023. május 27., szombat 10:21
A magyar filmforgalmazásnak vége sajnos.  Nincs Disney, Marvel, 20th Century Fox/ Studios, Warner, Universal, Sony és a Paramount is biztos hamarosan befejezi nálunk. (Még úgy se kerültünk fel az Indana Jones és a Keresztapa trilógiára, hogy volt és van Paramount forgalmazás) A kevés független film még jön, ameddig jön, de  sajnos ennek a hobbinak vége.  Marad a csonka gyűjtemény és az alternatív megoldások.
0
2023. május 27., szombat 4:27
Frodo 73 írta:

Nem fog kijönni! Ez már most tudható! Akarat sincs arra, hogy bármi is megoldódjon! El kell sajnos fogadni, hogy ennyi volt.
0
2023. május 26., péntek 20:49
0
2023. május 26., péntek 10:54
funtom (resigned) írta:
Épp kérdezni akartam itt fórumban, hogy mire számíthatunk a jövőbeli magyar megjelenéseket illetően, aztán pár posztot lejjebb görgetve a reality be is ütött....  :-S Régebben gyakrabban rendeltem magyar vonatkozás nélkül, aztán telt az idő és úgy voltam, hogy ahogy az embernek családja is lesz, jobb a magyar vonatkzoásos megjelenés.... mostanra meg úgy néz ki, hogy vissza kell fordulni külföld felé, aztán a gyerek meg majd nézi oszt' kikövetkezteti mit is lát... Mondjuk nem biztos, hogy ez a fejlődésére rosszul hat...

De, június 7-én a Disney+-ra...

Persze azt meg lehet kérdezni tőlük, mi van akkor, ha valaki nem az online szolgáltatást preferálja, és akkor is szeretné tetszőleges időben megnézni a filmet egy lejátszó, egy TV és egy házi áramforrás birtokában, ha esetleg beköszönt az apokalipszis:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2023. május 26., péntek 9:47
Épp kérdezni akartam itt fórumban, hogy mire számíthatunk a jövőbeli magyar megjelenéseket illetően, aztán pár posztot lejjebb görgetve a reality be is ütött....  :-S Régebben gyakrabban rendeltem magyar vonatkozás nélkül, aztán telt az idő és úgy voltam, hogy ahogy az embernek családja is lesz, jobb a magyar vonatkzoásos megjelenés.... mostanra meg úgy néz ki, hogy vissza kell fordulni külföld felé, aztán a gyerek meg majd nézi oszt' kikövetkezteti mit is lát... Mondjuk nem biztos, hogy ez a fejlődésére rosszul hat...

0
2023. május 24., szerda 10:30
nightrace írta:
UHD-n nem leszünk rajta, a BD-n meg szerintem a franciákkal leszünk egy lemezen, ahogy az Ottó film esetében is így volt. De majd nemsokára kiderül...

Már kiderült sajnos, a sima BD-n ugyanaz a helyzet, mint a koreai UHD-n, az ottani nyelvek, plusz a francia / spanyol hang felirattal. Mondjuk simán lehet, hogy ezek még nem végleges specifikációk. Hozzáteszem, elférne rajta hanggal és felirattal a komplett régiónk, csak 93 perces a film.

Bár amekkorát bukott világszerte (érdemtelenül véleményem szerint), valahol nem csodálom, hogy a Sony nem nagyon foglalkozik vele.
0
2023. május 24., szerda 10:09
Frank Horrigan írta:
Amit eddig csak sejteni lehetett, az sajnos valósággá vált, a Sony is befejezte a magyar vonatkozások lemezre pakolását, a 65-ről konkrétan egész kelet-európa lemaradt. Úgyhogy most jött el az idő, hogy ezt a hobbit hellyel-közzel elengedjem...

UHD-n nem leszünk rajta, a BD-n meg szerintem a franciákkal leszünk egy lemezen, ahogy az Ottó film esetében is így volt. De majd nemsokára kiderül...
0
2023. május 24., szerda 10:04
Dömi írta:
És ez már biztos?

Tegnap felkerült a távol-keleti lemez nyelvi leosztása, a francia / spanyol nyelvek arra lettek rátéve a helyi vonatkozásokkal, úgyhogy szerintem ez ennyi volt. Bár az is fura, hogy a németek se kapták meg UHD-n, csak BD-n. Egy halvány remény van, de én nem bízom benne már. Ha meg mégis lesz valahol magyarul, akkor örülni fogok.
1
2023. május 24., szerda 4:34
Frank Horrigan írta:
Amit eddig csak sejteni lehetett, az sajnos valósággá vált, a Sony is befejezte a magyar vonatkozások lemezre pakolását, a 65-ről konkrétan egész kelet-európa lemaradt. Úgyhogy most jött el az idő, hogy ezt a hobbit hellyel-közzel elengedjem...

És ez már biztos?
0
2023. május 23., kedd 22:07
0
2023. május 18., csütörtök 11:24
Blu-Ray Fan írta:
Most láttam, hogy a FilmMega gondozásában kijött a Torrente díszdoboz blu-ray-en!, illetve a Hétköznapi vámpírok szintén Blu-rayen. Esetleg itt is kaphatóak lesznek?

Már a Vatera felületén is kaphatóak a filmega termékek. Ez a kettő biztosan, mert megnéztem neked.

Köszi!
0