Keresés

Megjelenések

2019. március 4., hétfő 14:27
Nálam is!

Egyébként nemrég jött a válasz, hogy a Lánglovagok is esélyes.
0
2019. március 3., vasárnap 21:54
Ez nagyon jó hír, nálam azonnali vétel lesz! (a Kedvencek temetője, természetesen.)
0
2019. március 3., vasárnap 16:14
Mondjuk ennek tényleg kicsi az esélye. A cseh oldalon sokszor még a már régebben megjelent filmek adatlapján is csak a cseh vonatkozás van feltüntetve, még stúdió filmeknél is, márpedig ezt mindenki tudja hogy képtelenség hogy csak ők legyenek rajta egy ilyen megjelenésen. Ilyenkor szoktam megnézni az egyéb filmes adatbázisokat hogy kiderüljön, mi az igazság.
0
2019. március 3., vasárnap 16:08
Tudod mit? Tőlem jöhet "harmatgyenge" képpel is a Lánglovagok. A nálunk megjelent DVD-hez képest minden csak jobb lehet.
Amúgy jó lenne ha a Mélység titka (The Abyss) legalább a 30. évfordulójára megjelenne HD-ben.
0
2019. március 3., vasárnap 12:30
Te el tudod képzelni, hogy a csehek piaca olyan jól megy, hogy saját gyártásban ki tudjanak adni UHD-t? Mert én nem.

Egyébként az amcsiknál és a franciáknál is májusban jelenik meg UHD-n, szóval tuti nem saját gyártás lesz. Én azért reménykedem benne.
0
2019. március 3., vasárnap 12:20
Az elírás, több más oldal szerint is csak felirat lesz.
0
2019. március 3., vasárnap 12:03
A Lánglovagok-at független forgalmazásban hozták ki a csehek BD-n. Nagyon úgy néz ki, hogy az UHD-jük is az lesz, így nem reménykedem benne. Mellesleg a Universal katalógus-címeinél elég gyakran harmatgyenge a transzfer, nem szokásuk újradigitalizálni a filmeket az eredeti nyersanyagról. Ha 4K-ban is folytatják ezt a tendenciát, az sok jót nem jelent.
0
2019. március 3., vasárnap 10:32
A Mátrix 2-3 UHD esetében is össze-vissza írt mindenki mindent, az lesz a mérvadó, ha kikerül a lemezről leszedett technikai adat.
0
2019. március 3., vasárnap 10:32
Az eredeti Kedvencek temetője jön itthon is UHD-n. Hál isten :)

A cseheknél viszont a Lánglovagok is megjelenik 4k kiadásban. Remélem, arra is felkerülünk...
0
2019. március 3., vasárnap 10:26
Engem igen, azért kérdeztem, hogy biztos-e.
0
2019. március 3., vasárnap 10:25
Kiderül, ha megjelent. Mondjuk engem nem érint ez a film.
0
2019. március 3., vasárnap 10:23
Köszi, ezt már láttam korábban, de állítólag elírás és nincs rajta szinkron.

Én egy ilyen változatot is találtam, de ezen a kiadáson, - ha tényleg így van- magyar felirat nincs:

https://www.blu-ray.com/movies/Aquaman-4K-Blu-ray/211471/

0
2019. március 3., vasárnap 10:19
Biztos:

http://poral.eu/aquaman_2018_4k_ultra-hd.php

Mondjuk azért dícséretes, hogy a Paramount igyekszik UHD-n minél több kiadványra feltenni a magyart, amiken BD-n korábban nem volt. Meg is lett az eredménye, a Forrest és a Ryan első körben durván elfogyott a boltokból, borsos áruk ellenére. Az M:I-sorozat első nyomása dettó. A Jack Ryan-szériáért mondjuk haragszom, az ötből csak kettő kapott magyart (de pont az a kettő, aminek a képminősége BD-n nem volt valami szuper).

Jó lenne, ha a klasszik Star Trek-filmek is jönnének ugyanígy, az apropó megvan hozzá év végére, akkor lesz az első mozifilm 40 éves.
0
2019. március 3., vasárnap 9:32
Az Aquaman már biztos?

Legutóbb, mikor a kiadót kérdeztem, azt válaszolták, hogy valószínüleg csak felirat lesz.
0
2019. március 3., vasárnap 9:16
Mindig felemás érzéseim vannak a témával kapcsolatban... Rengetek olyan 4K film jelenik meg magyar vonatkozással, amik korábban nem voltak elérhetőek. Ilyenkor nagyon beindul bennem a "mégis vásároljunk 4K lemezeket is" gondolat. De aztán jön a realitás, hogy:
- "Frissíteni kéne az itthoni házimozit, mert most se 4K képes lejátszóm, se TV-m
- A filmek még mindig húzós árban vannak, bár tudom, külföldről lehet olcsóbban is.
- Meddig marad ez a tendencia?
Örülök annak, ha Magyarországon akár 2 marék UHD vásárló is van, de jobban szeretném, ha kicsit a BD lemezek terjednének, de ez persze csak álom :D
0
2019. március 3., vasárnap 0:34
Illetve a  89-es Kedvencek Temetőjének is a 4K-s verzióján is.
0
2019. március 3., vasárnap 0:33
Jó hír annak a két maréknyi 4K-t vásárlónak: úgy tűnik hogy a Warneres 4K-kon maradunk, legalábbis egy darabig mert mind az Aquamanen mind a Creed 2-őn rajta vagyunk szinkronnal.
+Az Irány a Pókverzumon is rajta vagyunk, de ebben mondjuk nem kételkedtem.
0
2019. március 1., péntek 21:50
Csak mert itt nálam jobban informáltabbak is vannak, valaki nem tudja az Űrdongó BD-re ezúttal kerül szinkron? Bár gondolom az előző Transformers filmre hazai forgalmazó híján nem került.
0
2019. március 1., péntek 13:25
Szerintem áprilisban jelenik meg.
A BD változaton amúgy van szinkron/felirat.
0
2019. március 1., péntek 12:58
Hunter Killer megjelenéséről van valami hír ?
Lesz nem lesz ?
0
2019. február 28., csütörtök 12:35
"A tyúk, vagy a tojás" esete.
0
2019. február 28., csütörtök 9:38
Elvileg jön, mert a cseheknél rajta vagyunk, csak hát a Bontonfilm Magyarország lapít mint szar a fűben...
0
2019. február 27., szerda 9:15
Terminator 2: 3D nem várható itthon?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. február 27., szerda 9:04
Szerintem csak új lemezt
0
2019. február 27., szerda 7:42
Jah, csak annyi? Új lemezt, mastert kap vagy csak új steelt?
0